mrb kızlar nasılsınız....
kızım uyurken hemen size kaçtım bi 5 dakka kapıdan uğrayıp gidicem
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
geçmişe pek bakamadım ama doğum yapan arkadaşlar olmuş galiba...Rabbim meleklerimizi analı babalı büyütmeyi nasip etsin...gerçekten mükemmel bi nimetmiş evlad sahibi olmak...
benim meleğim bugün 2 günlük oldu...geceleri biraz zor geçiyor...sütüm geliyor ama minik kızım doymuyor
![KK56 :56: :56:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk56.gif)
gece o yüzden biraz zor geçti ama doktorumuz sütün tam manasıyla 2. yada 3.günde geleceğini söylemişti...
kızlar o kadar masum oluyorlar ki ne çektiğiniz acıyı ne uykusuzluğunuzu hiç bişeyi önemsemiyorsunuz...
nerdeyse tüm gece uyumadık...sürekli ağladı emmek istedi...her isteyişinde verdim ama süt yetmedikçe sinirlendi daha çok ağladı
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
ğögüslerimm acıdı...ama sabah kalktığımızda aldım kucağıma özlemiş sanki beni meleğim emmeye başladı.... boncuk gözleriyle gözüm içine baktıkça...elini göğsüme değdirdikçe sanki o uykusuz acı çeken kişi gitti yerine bambaşka biri, bi anne geldi...o kadar duygulandım ki....canım kızım benim...kızlar o kadar mükemmel bi duygu ki doğumu vs düşünüp stres yapmayınn inanın ne yaşarsanız yaşayın hepsi unutuluyo....onun kokusunu duymak herşeye değiyor.....inş uygun bi zamanda doğum hikayemi de yazıcam...gazını çıkarınca ma aile mutluluktan uçuyoruz,uykudan uyanırken heppimizi beşiğinin başına geçip nasıl uyandığına bakıyoruz