2011 Şubat Anneleri

ayyyyyy kızlarrr çok isteyipte yapamadığım lohusa takımımı kardeşim sonunda yapıp bitirdi çokta içime sindi harika oldu bakın bakalım beğenecekmisiniz?

$1.jpg $3.jpg $2.jpg $4.jpg

ben geri kaçar güzellerrr

kahvaltı hazırlayıp eşimi uyandıracammm..garibim geceden çıktı..
mucksssss

offff kimse bana cevap vermiyormu yoksa benmi çok alınganım ya
facedede aile foto yokmu foto yokmu diye istek yaptılar yükledim yorum yapan yok görmedinizmi fotolaı yazdım gördüüükk yazmışlar sinir oldum
ya ne ilgilenen var ne bişey lazımmı diyen sinir oluyorum ya
offf çok stresliyim bu aralar
dün biraz sancım vardı sonkez kuaföre gittim nolur nolmaz diye kaş bıyık aldırdım
bugün nst var bakalım hayırlısı haftaya bugün tam bu saatte ameliyatta olacağım ayyy çok heyecanlı
Allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
arada kaçırdığım varsa kusura bakmasın
evde misafir var malum çok giremiyoum
şimdilik öptüm

ben lohusa şerbet takımı yaptım ama bizde şerbet verilmez bende meyve suyu vereceğim gelenlere
:1:

bebişin hayırlı olsun , geçmiş olsun sanada
Allahım sağlıklı uzun ömürler versin..

evet vallahi haklısın bomboş kaldı buralar
sona kalan dona kalır olduk:60::60::1:

denizcim çok çok güzel bir yazı paylaşmışsın
tecrübeli bir anne olarak kesinlikle hepsine katılıyorum!!!

bende hak veriyorum lekeleri tam çıkarmıyo ama süper kokuyooooo:16:

gözün aydınnn canım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.sanada geçmiş olsun:71:

Canıııımmm Allahım olaylık versin sağsalim bebişini kucağına al inşallah
dualarım seninle:nazar:

nereden istediniz canım
linki kopyalasan bana

bide doğumamışlaın listesini yapsak aslında:1:

canım senle ilgili değil aslında burda hakikaten bir boşluk oluştu napalım idare edeceğiz artık
kuuuuuzzz beni yalnız yarı yolda bırakma çıkmasın sancı falan
Annelik Akademisi / Boyut Yayın Grubu

link de bu canım

selam kızlarr
ben geri uyudum geldimm
şenaysın şimdi almışmıdır acaba bebişini koynuna:) çok heyecanlı yaa..darısı başımızaaa

31 kişi doğum yapmış haaa
vayyyy sayının bu kadar çok olduğunu bilmiyodumm..31 tane yeğenim varrrrr...
bende listede yer almak istiyorummmmmm
ayyy biz fatmayla doğum yapınca eklemeyi unutmayın,şenay 2 de girecek daha doğuma
ayyyyyy kızlarrr çok isteyipte yapamadığım lohusa takımımı kardeşim sonunda yapıp bitirdi çokta içime sindi harika oldu bakın bakalım beğenecekmisiniz?

Eki Görüntüle 138453 Eki Görüntüle 138454 Eki Görüntüle 138455 Eki Görüntüle 138456

çok güzel olmuş canım hepsi

canım senle ilgili değil aslında burda hakikaten bir boşluk oluştu napalım idare edeceğiz artık
kuuuuuzzz beni yalnız yarı yolda bırakma çıkmasın sancı falan
Annelik Akademisi / Boyut Yayın Grubu

link de bu canım

ay ne bilim bu sıaar herseye alınır oldum bu sadece bu durum için değil yani
sagolasın canım aslında ben coğu şeyi biliyorumdur tecrübeli olaak ama madem beleşmiş istiyeyim bari:1:

waaayyy çok güzelll buuu.elinize sağlık

canımm çok teşekkürler
bebişim için sizden esinlendik teyzesi:)

Eki Görüntüle 138453 Eki Görüntüle 138454 Eki Görüntüle 138455 Eki Görüntüle 138456

süper olmuş ben daha bardak alıp da başlayamadım çocuk gelcek ben haldır haldır geziyorum sadece :}

bardakların çok güzelmiş bu bardaklardan da alabilirim hoşuma gitti ;}

hava istanbulda çok güzel şuan ne soğuk ne sıcak biraz dolaştım oğluşuma eşofman altı aldım hem 9aylık hem 1-2 yaş için GAPın Hem de 5TL İstanbul Bahçelievlerde Sosyete Pazarı Var da Oraya Gittim Daha Tam Oturmamış Yeni Açıldı Ama Oğluşuma Bişeyler Aldım Ya Sevindim..Servisleri de Var Eve Kadar Getirdiler Ohhh Ama Gözüm Hala Dışarda Süper Bi Hava Var

fatmacım ellerinize sağlık çok güzel olmuşlar..emeğinizin hakkını vermişsiniz..çok beğendim:))))))))))):16:

kızlar yapabilen varsa benide listeye eklesin .kısmetse perşembe doğuracağım ama hala ismimiz yok ben de yazamadım.bir el atın ya.bu arada listede olmatyan ve doğum yapan hafu da var.

Selam kizlar.. bugun kontrolumuz vardi
dr alttan bakti acilma varmi diye ama anliyamadi kendimi cok kastim oda zorlamadi birakti:43:
dedim lutfen iyi haberler ver zorlaniyorum artik yuruyemiyorum yatamiyorum dedim
oda rahim daha hazir degil dedi 2 gun daha bekletcem carsamba gunu yine nstye sokacak alttan bakacam acilma yoksa suni sanci verecem dedi:50:
ultrasonda bakti herseyimiz normal 3010 gr olmus gecen persembe 2800dü:16:
üff zorla gelecek bu kiz yaa:44:
neyse hayirlisi olsun bakalim insaallah carsambaya kadar gelirrrrrrrrrrrrrrr

melocum cnm kusura bakma ok? proctolog fitil ve krem verdi.kremi aldım ben.kullanıyorum.bnm normalde bi sıkıntım yok zaten ama wcden sonra canm acıyodu.şimdilik iyi geldi gibi ilaç.bakalım görücez :)

fatmacım şerbet takımınız tek kelimeyle süper.ayrıca kardeşinin yaptığı diğer şeyler de süper.emzirme yastığına da bittim.maşallah çok becerikli kardeşin.gel de şimdi tek çocuk olduğun için isyan etme :47: şaka bi yana bnm de annem saolsun o koşar yardımıma :29:

sürmeli cnm bugün doğar diye bekliyodum ama bak daha büyüyo bebişin içerde.herşeyde vardır bi hayır :49:

Selam kizlar.. bugun kontrolumuz vardi
dr alttan bakti acilma varmi diye ama anliyamadi kendimi cok kastim oda zorlamadi birakti:43:
dedim lutfen iyi haberler ver zorlaniyorum artik yuruyemiyorum yatamiyorum dedim
oda rahim daha hazir degil dedi 2 gun daha bekletcem carsamba gunu yine nstye sokacak alttan bakacam acilma yoksa suni sanci verecem dedi:50:
ultrasonda bakti herseyimiz normal 3010 gr olmus gecen persembe 2800dü:16:
üff zorla gelecek bu kiz yaa:44:
neyse hayirlisi olsun bakalim insaallah carsambaya kadar gelirrrrrrrrrrrrrrr

hayırlısı olsun canım yaaa.kızın biraz daha büyümeyi beklemiş demekki.bak ne güzel 3 kiloyuda geçmiş bu vesile ile.okadar zaman geçti 2 gün nedirkii.az daha sabır

melocum cnm kusura bakma ok? proctolog fitil ve krem verdi.kremi aldım ben.kullanıyorum.bnm normalde bi sıkıntım yok zaten ama wcden sonra canm acıyodu.şimdilik iyi geldi gibi ilaç.bakalım görücez :)

fatmacım şerbet takımınız tek kelimeyle süper.ayrıca kardeşinin yaptığı diğer şeyler de süper.emzirme yastığına da bittim.maşallah çok becerikli kardeşin.gel de şimdi tek çocuk olduğun için isyan etme :47: şaka bi yana bnm de annem saolsun o koşar yardımıma :29:

sürmeli cnm bugün doğar diye bekliyodum ama bak daha büyüyo bebişin içerde.herşeyde vardır bi hayır :49:

bende öyle umuyordum cnm ya
hayirlisi bakalim 2 gun daha buyusun findik:16:

hayırlısı olsun canım yaaa.kızın biraz daha büyümeyi beklemiş demekki.bak ne güzel 3 kiloyuda geçmiş bu vesile ile.okadar zaman geçti 2 gün nedirkii.az daha sabır

he dimi nasil olsa alistin beklemeye desene:1:
kendiliginden gelsin yaa korkuyorum suni sancidan:30:

kızlar ya bu son zamanlar gerçekten başka oluyomuş.ellerim ayaklarım bnm diil sanki :27: alyansım aylar önce dar gelmeye başlamıştı zaten.taşlı bi model oldugu için büyüttürememiştik.ama söz alyansımız düz bi model diye onu büyüttürdüm.hem de kuyumcunun yanlış anlamasıyla 2 ölçü büyüdü.ilk zamanlar bol bol duruyodu ama şimdi tam oturuyo parmağıma :53: dolma gibi oldu anlıycaanız parmaklarım.ahh ahh inceciktiler oysa :59: ayaklarım da tombiş tombiş oldu.ayy göbeğim zaten kocaman :37: dev gibi oldum töbe töbe.kızım habure kilo alıyo hala.ben de 4 kiloyu bulmadan doğursam artık diyorum :9: hayırlısı artık..

bende öyle umuyordum cnm ya
hayirlisi bakalim 2 gun daha buyusun findik:16:

he dimi nasil olsa alistin beklemeye desene:1:
kendiliginden gelsin yaa korkuyorum suni sancidan:30:

cnm suni sancıdan herkes korkuyo daha doğrusu korkutuluyo.bnm çok yakın bi arkadaşım günü dolduğu halde bebiş gelmeyince doktor fitille başlatmış doğumu.yani işte sancının gelmesi içinmiş fitil.hiç de öyle korkulacak bişi diil demişti bana.aslında en güzeli çok fazla bişi bilmemek galiba.cahil cesareti dedikleri o olsa gerek :)

kızlar ya bu son zamanlar gerçekten başka oluyomuş.ellerim ayaklarım bnm diil sanki :27: alyansım aylar önce dar gelmeye başlamıştı zaten.taşlı bi model oldugu için büyüttürememiştik.ama söz alyansımız düz bi model diye onu büyüttürdüm.hem de kuyumcunun yanlış anlamasıyla 2 ölçü büyüdü.ilk zamanlar bol bol duruyodu ama şimdi tam oturuyo parmağıma :53: dolma gibi oldu anlıycaanız parmaklarım.ahh ahh inceciktiler oysa :59: ayaklarım da tombiş tombiş oldu.ayy göbeğim zaten kocaman :37: dev gibi oldum töbe töbe.kızım habure kilo alıyo hala.ben de 4 kiloyu bulmadan doğursam artık diyorum :9: hayırlısı artık..

ben hiç büyütmedim yüzüklerimi 7 aydır bekarım :37: takmıyorum.dün akşam tek taşım çarptı gözüme parmağımda hafif dönerdi serçe parmağıma bile girmedi :53: amaniiinnn dedim hayretim şaştıı

şişmesinden büyümesinden geçtim parmaklarımda hiçç can yok yaaa sanki eller benim değil.hatta sol elimin orta parmağını bükemiyorum.sebebini anlamışta değilim.kavonoz açamıyorum cam kapatamıyorum falan.

ben hiç büyütmedim yüzüklerimi 7 aydır bekarım :37: takmıyorum.dün akşam tek taşım çarptı gözüme parmağımda hafif dönerdi serçe parmağıma bile girmedi :53: amaniiinnn dedim hayretim şaştıı

şişmesinden büyümesinden geçtim parmaklarımda hiçç can yok yaaa sanki eller benim değil.hatta sol elimin orta parmağını bükemiyorum.sebebini anlamışta değilim.kavonoz açamıyorum cam kapatamıyorum falan.

al benden de o kadar hergün bişileri döküyorum saçıyorum ellerim cansız gibi resmen töbe yarabbi.elimi yumruk yaptığımda etlerim acıyo inan :53:

ayy şenay şimdi çıkmıştır belkide doğumdan hemencikte uyanır emremizi koklar inş sağlıklaa bide bol bol sütü olsun inşallah Rabbim bizede nasip eylesin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Yazdıklarınızı Okudum da Kimsenin Kimseden Farkı Yok Galiba..

Elim Ayağım Tutmaz Oldu, Göbeğimi Aşıp Çorabımı Giymek İşkence Gibi, Eğilip Kalkmak Ölüm Gibi Geliyor ve Nedense Elimdeki Herşey Yerlere Düşüyor Ve Eğilip Almak Zorunda Kalıyorum..

Ahh Ahhh Bundan 9 Ay Önce Gelinliğin İçine Gircem Diye Kilo Versem Diye Düşünürken 20 Kg Aldım Şimdi.. Ahh Bu Çocuklar Yok mu :emir_bebek:

Back