Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlarr nasılsınız? geçmişi okumadan bi slm vereyim dedim,sonra herkesler kaçıp gidiyo...oooo aşağıya bakılırsa doğurmayan bayaa varız daha:))) bu hafta sonu hava çok güzeldi izmirde,gezdim gezdim tadını çıkardım valla son gezmelerim diye diye:))
iyi akşamlar.. durun daha bizim marta kadar yolumuz var.karnımı görenler daha var senin doğumuna aşağı inmemiş diyorlar.hepiniz gidersiniz ben kalırım artık((ama haksızlık buuuu :))
hihihi bnm karnım başından beri aşağı doğru çok ama bu haftada sanki daha çok indi oakdar kasıkta taşıyorumki bakınca ben de bi tuhaf oluyorum:) sanki doğdu doğacak ama yokkk![]()
hihihi bnm karnım başından beri aşağı doğru çok ama bu haftada sanki daha çok indi oakdar kasıkta taşıyorumki bakınca ben de bi tuhaf oluyorum:) sanki doğdu doğacak ama yokkk![]()
gözün aydın cnm,allah analı bablı büyütsün..oğlumuz kaan 02.02.2011 saat00 de 2720 gr 49 cm normal doğumla aramıza katıldı şuan ikimizde evimizdeyiz çok iyiyiz allaha şükürler olsun ilk günleri atlatıp aranıza hemen dönücez oğlumla sizleri öpüyoruz kocaman
oo gözün aydın cnm nişanın gelmiş,nişan geldikten sonra 2 gün içinde doğum başlıyor diye biliorum,kısaca doğum habercisi diyebiliriz heralde..kızlar bugün sümüksü kanlı bişey geldi.doktoruma gittim.pazar oldugu için ebe baktı.nişanım gelmiş.evde dinlen dedi sancı çıkmadı.haftaya pazartesiydi biraz iş yapmıştım ondanmı erken geldi ne.dogum yakınmı ki.nişan neki
bence de en iisini yapmışsın cnm normale karar vererek...hepinize selma kızlar
dün kontrolümüz vardı.son kararı vermem gerekiyodu artık doğum konusunda.ve evvelsi gün sezeryan olan 2 arkadaşımla tesadüfen görüştük ve ikisi de aklın varsa normal yap dediler.ama ben de zaten normale dönmüştüm.vee doktora eğer bi engel yoksa normal doğum istiyorum dedim.o da en güzeli zaten normal doğum dedi.hiç bi engel yok dedi.pozisyonu falan uygunmuş.çatı muayenesi yapmıyo bnm doktorum.(buarada zaten bnm erken doğum riskim vardı ve aylar öncesinden açılma vardı bende) neyse kilosu kaçtı geçen kontrolde dedi.3.250 ydi dedim.gayet güzelmiş daha da almasına gerek yok dedi ölçümü yaparken ve 3.500 olmuş bile deditombalak kızım bnm ben yarım kilo almışım maşallah 250 grı kızıma gitmiş
herşey normal suyu vs dedi.hemoroid problemimden bahsettim.ilaç verdi.normal doğuma engel diil dedi.sonuç olarak ben rahatlamış bi şekilde çıktım muayeneden.ohh dedim üzerimden büyük bi yük gitti.normal doğumun en zor yanı ona karar vermektir diye bi yazı okumuştum.inş öyledir.2 gündür kuş gibiyim.evliya çelebi gibi geziyoz kocişle valla
artık beklemedeyiz anlıycaanız.haftaya pazar yine randevu var ama o zamana kadar gelebilir de dedi doktor.bakalım kısmet.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
herkese iyi akşamlar öptümmm![]()
cnm hoşgeldinnn evt bugün hava cok güzeldi bizde cıktık dolaştık sanki bahar geldi izmiree daha yeni girdik evee
ahaaaaa nuryasemin kendi gelmişşş..
hoşgeldin canım bebişin hayırlı olsun Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin..
Doğum nasıldı bebiş nasılll?
canm tebrik ederim ya maşallah size hemde normal doğum iki kez tebrikler :):)
allah bağışlasın.....darısı bızlerın başına
gözün aydın cnm,allah analı bablı büyütsün..
oo gözün aydın cnm nişanın gelmiş,nişan geldikten sonra 2 gün içinde doğum başlıyor diye biliorum,kısaca doğum habercisi diyebiliriz heralde..
bence de en iisini yapmışsın cnm normale karar vererek...
karşıyakadaydık cnm biz siz nerdeydiniz?bugün önümden bi sürü hamile geldi..acaba onlardan biri de senmiydin:))) algıda seçicilik var yaa sürekli hamileler gözüme takılıo:)
offfff kafam karmakarışık bana da dr artık biz epidural yapmıyoruz onda kateter kullanıldığı için enfeksiyon riski var dedi baş ağrısı kalabiliyor dedi spinal tercihimiz diyor burda okuduklarım dada spinal de baş ağrısı kalıyor diyorlar kime inanacaz bilemedim valla kamera alacak dr. doğuma bu yüzden uyanık olmak istiyorum kzımı ilk ağlamasını duyayım onu göreyim diye ama bu baş ağrısı söylentileri korkutuyor beni genel mi olsa diyorum bilemiyorum yani sanırım masaya yatınca ancak karar vericem
ayy ne güzel rüya görüyorsun sen öyle :)) salı da geçer daha ne günler geçer ....kızlar yaa sonunda bitti temizlik bebek eşyaları felan filan bende bittim sonunda...salı buyuk gün çok heyecanlıyım gittikçede artıyo9 ay nasıl geçti anlamadım ama şu 4o saat nasıl geçecek bilmiyorum.Allahım hepimize o güzel saatleri en güzel şekilde yaşatır inşallah bebeklerimizle ,,bu arada rüyamda adını EMİR koymuşuz görmüştüm bİ kaç büyüğe danıştım rüyada gördüğünü koymak sünnetmiş galiba adıyla gelir dediler .Önceden karasızdık ama muhtemelen Mehmet Emir olacak galiba bebeğimin adı.sizin yazdıklarınızdan da okuduğum ve anladığım kadarıyla bugün itibariyle bende hemroid olmuşum ne yapıcam bilmiyorum inşallah geçicidir![]()
hoşgeldin güzelim...keyifler iyi sanırım doğum yapanlar çocuklarıyla yapamayanlar sıkıntılarıyla baş başa :))sulezehra,burcuozzer,gulcancan,melocum,baby_s,minikmucizem,emelmuhammed,deryac81,izmirliigulsah, hepinize merhaba kızlar nasılsınız keyifler durumlar nasıl ...
ayy ne güzel rüya görüyorsun sen öyle :)) salı da geçer daha ne günler geçer ....
hoşgeldin güzelim...keyifler iyi sanırım doğum yapanlar çocuklarıyla yapamayanlar sıkıntılarıyla baş başa :))
sulezehra,burcuozzer,gulcancan,melocum,baby_s,minikmucizem,emelmuhammed,deryac81,izmirliigulsah, hepinize merhaba kızlar nasılsınız keyifler durumlar nasıl ...
biz çok şükür kızımla iyiyiz keyiflerimizde yerinde daha bir doğum belirtisi yok maalesef böyle bekliyorum galiba bende 40 hafta sonralarına kalıcam zaten şurda 40 haftanın bitmesine 1 gün kaldı benim kızımın gelmeye niyeti yokk ben kızıma kavuşmak istiyorum artık yaaa beklemek yoruyor artık beni rabbim hayırlısıyla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inş. bir sancıda kurtuluruz
deryac81 geçmişe bakıyordum canım deterjanla ilgili daha öncede yazdım bir kaç kez ersağ diye bir organik deterjan kullanıyorum canım.türk malı ne kokusu var ne de yumuşatıcı kullanmak zorunda değilsin.ben memnunum .benim içim rahat bu konuda şampuanınıda ondan kullanacam.