- 5 Mayıs 2010
- 891
- 32
- 118
- 38
Kızlar merhaba
Bebişimiz geldiğinden beri bir koşturmacadır gidiyor, kağanla merti birbirine alıştırmaya çalışıyoruz, çok şükür ki kağan merti sevdi :))
Bebiş iyi ama sürekli uyumak istediği için emzirmek zor oluyor, sarılığımız yok şükür, büyümeye uğraşıyoruz :)
Forumu takip edemiyorum bebeğine kavuşan arkadaşlarımız varsa Allah analı babalı büyütsün :)
Hepinizi öpüyoruz kızlar,
Görüşmek üzere
burcucum tekrar gözün aydın tatlım.. kağana da maşallahh hemen sahiplendi demek miniğini..
Sezeryan sonrasında hemen kalkabildin mi benimde tek merakım ilk kalkışşş :)
seninde doğum hikayeni beklioruz..
mrb kızlar nasılsınız....
kızım uyurken hemen size kaçtım bi 5 dakka kapıdan uğrayıp gidicem
geçmişe pek bakamadım ama doğum yapan arkadaşlar olmuş galiba...Rabbim meleklerimizi analı babalı büyütmeyi nasip etsin...gerçekten mükemmel bi nimetmiş evlad sahibi olmak...
benim meleğim bugün 2 günlük oldu...geceleri biraz zor geçiyor...sütüm geliyor ama minik kızım doymuyorgece o yüzden biraz zor geçti ama doktorumuz sütün tam manasıyla 2. yada 3.günde geleceğini söylemişti...
kızlar o kadar masum oluyorlar ki ne çektiğiniz acıyı ne uykusuzluğunuzu hiç bişeyi önemsemiyorsunuz...
nerdeyse tüm gece uyumadık...sürekli ağladı emmek istedi...her isteyişinde verdim ama süt yetmedikçe sinirlendi daha çok ağladığögüslerimm acıdı...ama sabah kalktığımızda aldım kucağıma özlemiş sanki beni meleğim emmeye başladı.... boncuk gözleriyle gözüm içine baktıkça...elini göğsüme değdirdikçe sanki o uykusuz acı çeken kişi gitti yerine bambaşka biri, bi anne geldi...o kadar duygulandım ki....canım kızım benim...kızlar o kadar mükemmel bi duygu ki doğumu vs düşünüp stres yapmayınn inanın ne yaşarsanız yaşayın hepsi unutuluyo....onun kokusunu duymak herşeye değiyor.....inş uygun bi zamanda doğum hikayemi de yazıcam...gazını çıkarınca ma aile mutluluktan uçuyoruz,uykudan uyanırken heppimizi beşiğinin başına geçip nasıl uyandığına bakıyoruz
ayy nurcum ne güzel anlatmışsın yaa darısı başımıza inşallah.. doğum hikayenide dört gözle bekliorum haberin ola.. bebişinide yerime kocaman koklaaaa..
ben oturup kalkamıyorum artık,okadar zor ve sancılıki ağlicam artık,yatakta dönerkende aynısını yaşıyorum,el parmaklarım ağrıyor tutuluyor,abartısız her yerim kırılmış gibi ağrıyor,kemiklerim katur kütür ediyo,uykudayken yada uyanıkken sürekli inliyorum,günah bize yaa,Allah hayırlı doğumlar nasib etse artık,bazen büyüklerimiz Allah kurtarsın diyince ne demek istediklerini anlayamıyordum,ama şimdi ne anlama geldiğini çok iyi biliyorum
canım şu anlattıklarını hamile olmadan okusam heralde hadi canım o kadar mı derdim heralde ama yaşayan biliomuş.. yaşadıklarını kelimesi kelimesine yaşıyorum sanki hislerime tercüman oldun.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsunda sağlıcakla alalım kuzcuklarımızı kucağımıza onlar için herşeye değer..
hepinize selma kızlar
dün kontrolümüz vardı.son kararı vermem gerekiyodu artık doğum konusunda.ve evvelsi gün sezeryan olan 2 arkadaşımla tesadüfen görüştük ve ikisi de aklın varsa normal yap dediler.ama ben de zaten normale dönmüştüm.vee doktora eğer bi engel yoksa normal doğum istiyorum dedim.o da en güzeli zaten normal doğum dedi.hiç bi engel yok dedi.pozisyonu falan uygunmuş.çatı muayenesi yapmıyo bnm doktorum.(buarada zaten bnm erken doğum riskim vardı ve aylar öncesinden açılma vardı bende) neyse kilosu kaçtı geçen kontrolde dedi.3.250 ydi dedim.gayet güzelmiş daha da almasına gerek yok dedi ölçümü yaparken ve 3.500 olmuş bile deditombalak kızım bnm ben yarım kilo almışım maşallah 250 grı kızıma gitmiş herşey normal suyu vs dedi.hemoroid problemimden bahsettim.ilaç verdi.normal doğuma engel diil dedi.sonuç olarak ben rahatlamış bi şekilde çıktım muayeneden.ohh dedim üzerimden büyük bi yük gitti.normal doğumun en zor yanı ona karar vermektir diye bi yazı okumuştum.inş öyledir.2 gündür kuş gibiyim.evliya çelebi gibi geziyoz kocişle valla artık beklemedeyiz anlıycaanız.haftaya pazar yine randevu var ama o zamana kadar gelebilir de dedi doktor.bakalım kısmet.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
herkese iyi akşamlar öptümmm
en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir en azından kararını verebilmişsin hakkında hayırlısı olsun canım inşallah çok kolay bi doğumla alırsın meleğini kucağına..
selam kızlar
kimle konussam suni sancıyı sakın kabul etme sezaryan yap daha iyi diyorlar
çok moralim bozuldu
ne yapıcam ben ya:2:
canım onu benim bi kaç arkadaşımda da duydum kendi sancını kontrol edip çekebiliosun ama sunni sancı öle deil diolar.. bide o sancıyı çekip doğuramayıp sezeryana girmek varr.. ooff çok zor bi karar hakkında hayırlısı olsun canım..
Çağlayan, hafu, mkt de almış miniklerini kucaklarınaaa.. ne güzel yaaa darısı bekleyenlerin başına öncelikle Sürmeli nin:87: