2011 Şubat Anneleri

burcucum tekrar gözün aydın tatlım.. kağana da maşallahh hemen sahiplendi demek miniğini..
Sezeryan sonrasında hemen kalkabildin mi benimde tek merakım ilk kalkışşş :)
seninde doğum hikayeni beklioruz..

ayy nurcum ne güzel anlatmışsın yaa darısı başımıza inşallah.. doğum hikayenide dört gözle bekliorum haberin ola.. bebişinide yerime kocaman koklaaaa..

canım şu anlattıklarını hamile olmadan okusam heralde hadi canım o kadar mı derdim heralde ama yaşayan biliomuş.. yaşadıklarını kelimesi kelimesine yaşıyorum sanki hislerime tercüman oldun.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsunda sağlıcakla alalım kuzcuklarımızı kucağımıza onlar için herşeye değer..

en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir en azından kararını verebilmişsin hakkında hayırlısı olsun canım inşallah çok kolay bi doğumla alırsın meleğini kucağına..

selam kızlar

kimle konussam suni sancıyı sakın kabul etme sezaryan yap daha iyi diyorlar
çok moralim bozuldu
ne yapıcam ben ya:2:

canım onu benim bi kaç arkadaşımda da duydum kendi sancını kontrol edip çekebiliosun ama sunni sancı öle deil diolar.. bide o sancıyı çekip doğuramayıp sezeryana girmek varr.. ooff çok zor bi karar hakkında hayırlısı olsun canım..

Çağlayan, hafu, mkt de almış miniklerini kucaklarınaaa.. ne güzel yaaa darısı bekleyenlerin başına öncelikle Sürmeli nin:87:

cok duygulandım simdi yaseminin bebeğini görünce
benim lise arkadaşım 4 sene aynı sıralarda okuduk
şimdi büyüdük anne olduk

kızlar nuryasemin oğlunun fotolarını eklemiş face maşallah ya

yaa şu bebişlerin resmini bi ben göremiorum yaa facem yok die neden mahrum kalıorum kardeşimin facesiyle bakamam mı melocum yaaa illa şubat ennelerine üye mi olmak gerek..

oğlumuz kaan 02.02.2011 saat00 de 2720 gr 49 cm normal doğumla aramıza katıldı şuan ikimizde evimizdeyiz çok iyiyiz allaha şükürler olsun ilk günleri atlatıp aranıza hemen dönücez oğlumla sizleri öpüyoruz kocaman

ahaaaaa nuryasemin kendi gelmişşş..
hoşgeldin canım bebişin hayırlı olsun Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin..
Doğum nasıldı bebiş nasılll?

canm tebrik ederim ya maşallah size hemde normal doğum iki kez tebrikler :):)

Gözünaydın canım maşallah sanada bebişede... Hikayeni merak ediyoruz fırsat bulunca yaz olurmu?

şubat annelerinin çoğu başında ve ocakta doğurdu hihihihi
bi bizler kaldık kızlar altta isimleri görünenler biraz daha fazlayız ama gelemyenler var
darısı bize inşallah ya artık sabırsızlanıyoruz herkesin doğum haberini aldıkça

bir daha hamile kalırsam satımı ayın başında ayarlıycamm
ilk başta doğurayım diye böyle ıpıssız topiklere kalmamak için

slmm kızlarrr nasılsınızz annemden geldik bizz ohhhh ne rahat oluyor valla anacım saolsun yediriyor içiriyorrr değmeyin keyfimee her afta görüyorum ama ayrılması zor oluyor yaaa özlüyorum daha cokk

allah bağışlasın.....darısı bızlerın başına

bir daha hamile kalırsam satımı ayın başında ayarlıycamm
ilk başta doğurayım diye böyle ıpıssız topiklere kalmamak için

alemsin cnm yaaa
kız bizde az değilmişiz aşağıya baksana epey varız burda hayırlısyla bi doğursak bizde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…