2011 Şubat Anneleri

burcucum gözünaydın canımm
darısı bizlerin başına

bende dün doktora gittim herşey yolunda allahıma çok şükür
doktorum 14 üne kadar bekliycem normal yoldan olması için olmazsa suni sancı ile müdahale edicem dedi
sizce geç değil mi
birde suni sancı yaptırmış olan var mı hiç ?

kaçıncı haftadasın cnm

39 hafta 4 günlük canım

o zaman normal cnm ya bende 38 i bitirdim 39 içindeyim galiba senin normal doğum olacak ,benim sezeryan bebek normale göre baya iri olmasına rağmen dr bu salı için gün verdi 3-4 gün daha beklesin ciğerlerinin gelişimi için dedi gerçi artık karnımda yer kalmadı orası ayrı konu

kızlar şu son günler ne kadar zor geçiyor,her tarafım ağrıyor,durduk yere..sürekli ağrılar içindeyim,bacaklarım belim sırtım kalçam çok fena,üstüne birde soğuk algınlığı,yarında doktor kontrolüm var nasıl gidicem bu halimle,büyük ihtimalle yarın dananın kuyruğu kopacak ve doğum için gün alıcam,en azından şu soğuk algınlığımı bir atabilsem bana öneriniz varmı? ilaç kullanmak dışında

benim suyum erken geldigi icin suni sanci verdiler son 3-4 saatte, hmm ne desem ki simdi zordu ama bebis dogunca geciyo gidiyoooo

slm kizlar,
kizim cok sükür uyudu konusamamalari ne kötü bazen ne derdi var anlamiyorum (genelde gazi oluyo) ve nedense o gazi bi türlü cikaramayan ben, babasi kizini kucagina aldigi anda alttan üstten saliyo kendini. bu arada 40i cikana kadar annem kaliyo bende cok sükür 40 ciktiktan snra tek basima ne yapcam cok merak ediyorum
genel olarak iyiyiz cok sükür, makinenin kablosunu bulsam fotoalri ekliycem ama onu bulmaktan bile acizim ben yahu

yavrum yaaa demek gazlı bi bebek küçücüktür zatn ofya bizimkilerde bi doğsaaa:)

yerim ben o kızını:)
cnm banada dua et sağlıkla aliim kucağıma
hafta içi gidicem doktora çatı dar demişti okudunmu bilmiytom yazmıştım bakalım ne dicek eğer zorlanırsın çok derse sezeryan için gün alıcam artık dua bekliyom bi ben kaldım kıı

yavrum yaaa demek gazlı bi bebek küçücüktür zatn ofya bizimkilerde bi doğsaaa:)

ivet gazli bebisimin benimmm =) dogar insallah cnm zaman su gibi akip geciyo aha bvenimkinin yari kirki cikacak bile haftaya

okudum kizz yorum bile ettiydim ama okumamisin anlasilan
yine bi kontrol ol ama catin darsa hic ugrasma bence cnm sana yazik, insallah sag saglim kucagina alirsin sende yavrunu

kızlar kimse kalmadı heralde doğuran doğurana maşalhhh
sırada kim var günü belli olan varmı aranızda benm 11 şubat yaniiii
son 5 günnn 8 senelik hasretim cuma günü sona erecek inşlhhhhhhhhhhhh

kizlar cok perisanladim yaa oturup aglayasim var o kadar yanii

bacaklarim feci agriyo kassigimda oyle sanirim artik tasimakta zorlaniyorum kizimi

bugun 40+5 olduk dr hesabina göre:44:

mrb kızlar nasılsınız....
kızım uyurken hemen size kaçtım bi 5 dakka kapıdan uğrayıp gidicem
geçmişe pek bakamadım ama doğum yapan arkadaşlar olmuş galiba...Rabbim meleklerimizi analı babalı büyütmeyi nasip etsin...gerçekten mükemmel bi nimetmiş evlad sahibi olmak...
benim meleğim bugün 2 günlük oldu...geceleri biraz zor geçiyor...sütüm geliyor ama minik kızım doymuyorgece o yüzden biraz zor geçti ama doktorumuz sütün tam manasıyla 2. yada 3.günde geleceğini söylemişti...
kızlar o kadar masum oluyorlar ki ne çektiğiniz acıyı ne uykusuzluğunuzu hiç bişeyi önemsemiyorsunuz...
nerdeyse tüm gece uyumadık...sürekli ağladı emmek istedi...her isteyişinde verdim ama süt yetmedikçe sinirlendi daha çok ağladığögüslerimm acıdı...ama sabah kalktığımızda aldım kucağıma özlemiş sanki beni meleğim emmeye başladı.... boncuk gözleriyle gözüm içine baktıkça...elini göğsüme değdirdikçe sanki o uykusuz acı çeken kişi gitti yerine bambaşka biri, bi anne geldi...o kadar duygulandım ki....canım kızım benim...kızlar o kadar mükemmel bi duygu ki doğumu vs düşünüp stres yapmayınn inanın ne yaşarsanız yaşayın hepsi unutuluyo....onun kokusunu duymak herşeye değiyor.....inş uygun bi zamanda doğum hikayemi de yazıcam...gazını çıkarınca ma aile mutluluktan uçuyoruz,uykudan uyanırken heppimizi beşiğinin başına geçip nasıl uyandığına bakıyoruz

Nurcum çok duygulandım cnm ya. Allah bağışlasın. İnşallah sütün en kısa zamanda gelirde bebişinde emer.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.

kizlar cok perisanladim yaa oturup aglayasim var o kadar yanii

bacaklarim feci agriyo kassigimda oyle sanirim artik tasimakta zorlaniyorum kizimi

bugun 40+5 olduk dr hesabina göre:44:

Canım ben bile şu halimle zorlanıyorum ki (38 yeni bitti) sen 40 devirmişsin . Benim acayip kemiklerim acıyor. Benim gbi kemikleri acıyan var mı? Göğüs bölgemdeki kaburga kemiklerim acıyor. Magnezyum ve kalsiyum alıyorum ama kırılmış gibi acıyor

kızlar kimse kalmadı heralde doğuran doğurana maşalhhh
sırada kim var günü belli olan varmı aranızda benm 11 şubat yaniiii
son 5 günnn 8 senelik hasretim cuma günü sona erecek inşlhhhhhhhhhhhh

Cnm benim de salı günü randevum var. Dr um Perşembeye ya da Cumaya günü verecek diyorum bakalım. Cuma olursa aynı günde olacak bebişlerimiz desene 11.02.2011

Burcucum hayırlı olsun. Bebişine kavuşmuşsun. Ne güzel. Kağan ın Mert i sevmesi çok hoş. Alışır zamanla kardeşini benimser abilik yapar ona.

Kızlar bu arada bebekler yenidoğduğunda çok uyuyorlarsa sarılığa işaret olabilirmiş dikkat edin. Sarılığın önüne fgeçmek için geceleri kalkmıyorsa bile emzirin diyor uzmanlar.

slmm kızlarrr ayy valla izmirde öyle güzel bir hava varki kocişle yeni geldik evee ayy yorulmusumm artıkk doğum yapanlar gelmez oldu form pek bi sakin dimmiii ayy artık darısı biz ben bugün doğurmayı cok istedimm ama olmucak galibaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…