burcucum gözünaydın canımm
darısı bizlerin başına
bende dün doktora gittim herşey yolunda allahıma çok şükür
doktorum 14 üne kadar bekliycem normal yoldan olması için olmazsa suni sancı ile müdahale edicem dedi
sizce geç değil mi
birde suni sancı yaptırmış olan var mı hiç ?
kaçıncı haftadasın cnm
39 hafta 4 günlük canım
burcucum gözünaydın canımm
darısı bizlerin başına
bende dün doktora gittim herşey yolunda allahıma çok şükür
doktorum 14 üne kadar bekliycem normal yoldan olması için olmazsa suni sancı ile müdahale edicem dedi
sizce geç değil mi
birde suni sancı yaptırmış olan var mı hiç ?
slm kizlar,
kizim cok sükür uyudu konusamamalari ne kötü bazen ne derdi var anlamiyorum (genelde gazi oluyo) ve nedense o gazi bi türlü cikaramayan ben, babasi kizini kucagina aldigi anda alttan üstten saliyo kendini. bu arada 40i cikana kadar annem kaliyo bende cok sükür 40 ciktiktan snra tek basima ne yapcam cok merak ediyorum
genel olarak iyiyiz cok sükür, makinenin kablosunu bulsam fotoalri ekliycem ama onu bulmaktan bile acizim ben yahu
slm kizlar,
kizim cok sükür uyudu konusamamalari ne kötü bazen ne derdi var anlamiyorum (genelde gazi oluyo) ve nedense o gazi bi türlü cikaramayan ben, babasi kizini kucagina aldigi anda alttan üstten saliyo kendini. bu arada 40i cikana kadar annem kaliyo bende cok sükür 40 ciktiktan snra tek basima ne yapcam cok merak ediyorum
genel olarak iyiyiz cok sükür, makinenin kablosunu bulsam fotoalri ekliycem ama onu bulmaktan bile acizim ben yahu
yavrum yaaa demek gazlı bi bebek küçücüktür zatn ofya bizimkilerde bi doğsaaa:)
yerim ben o kızını:)
cnm banada dua et sağlıkla aliim kucağıma
hafta içi gidicem doktora çatı dar demişti okudunmu bilmiytom yazmıştım bakalım ne dicek eğer zorlanırsın çok derse sezeryan için gün alıcam artık dua bekliyom bi ben kaldım kıı
kizlar cok perisanladim yaa oturup aglayasim var o kadar yanii
bacaklarim feci agriyo kassigimda oyle sanirim artik tasimakta zorlaniyorum kizimi
bugun 40+5 olduk dr hesabina göre:44:
kızlar kimse kalmadı heralde doğuran doğurana maşalhhh
sırada kim var günü belli olan varmı aranızda benm 11 şubat yaniiii
son 5 günnn 8 senelik hasretim cuma günü sona erecek inşlhhhhhhhhhhhh
Kızlar merhaba
Bebişimiz geldiğinden beri bir koşturmacadır gidiyor, kağanla merti birbirine alıştırmaya çalışıyoruz, çok şükür ki kağan merti sevdi :))
Bebiş iyi ama sürekli uyumak istediği için emzirmek zor oluyor, sarılığımız yok şükür, büyümeye uğraşıyoruz :)
Forumu takip edemiyorum bebeğine kavuşan arkadaşlarımız varsa Allah analı babalı büyütsün :)
Hepinizi öpüyoruz kızlar,
Görüşmek üzere
Cnm benim de salı günü randevum var. Dr um Perşembeye ya da Cumaya günü verecek diyorum bakalım. Cuma olursa aynı günde olacak bebişlerimiz desene 11.02.2011
evet canım inşlhh senn de sezeryan mı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?