akşam yemeğine gitmiştim de şimdi geldim...
canım şimdi aşağıdaki kısmı kontrol paneli profli düzenle kısmındaki çizelge kısmına yapıştır.İnşallah beğenirsin...
http://lbdf.lilypie.com/QFr0p2.png
Canım çok güzel olmuş. Elinize saglık. Ben de hazır aldım.
Kızlar mutlaka alın. Yoksa emzirmekten bel kalıyor ne sırt...
sende güle güle kullan canım
inşallah senin gibi bol bol sütümüz olurrrrr
teşekkür ederim kızlarrr çok kolay sizde yapabilirsiniz diyor kardeşim
EMZİRME YASTIĞINI EKLİYORUM
baya rahat olacağa benziyor bebiş üstünde olacağı için annenin beli ve sırtı ağrımayacak
internette yapılışı var ordan bakarak yaptık
diğerleri tam bitmedi emzirme örtüsüde ütüsüz ama aşağıdaki linkteki gibi oldu ütüleyince onuda eklerim:) tabi ozmana doğurmayan kalırsa bakar
emzirme örtüsü
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...t-annelerinin-gobisleri-115.html#post17502711
kızlar bunlarda bi sürü göbüş fotosu
olmuş canım güle güle kullan:)cnm ya çok tşk ederım yordum senı çok sağol...bı denıyım bakalım...:)
baya rahat olacağa benziyor bebiş üstünde olacağı için annenin beli ve sırtı ağrımayacak
Eki Görüntüle 137982 Eki Görüntüle 137984
diğerleri tam bitmedi emzirme örtüsüde ütüsüz ama aşağıdaki linkteki gibi oldu ütüleyince onuda eklerim:) tabi ozmana doğurmayan kalırsa bakar
emzirme örtüsü
http://www.main-board.eu/hamilelik-ve-cocuk-bakimi/184127-emzirme-ortusu.html
olmuş canım güle güle kullan:)
Fatmacım çok güzel olmuş kumaş üstündeki desenlerde çok cici:)
maşallah size kızlarrr....
fatmacım yastığına çok güzel olmuş elinize sağlık
Ay çok güzeller ya zaten ben tüylü şekerlere bayılıyorum benimkilerde takmayı düşündüm ama biblosu büyük olduğu için abartamayayım dedim.Seninkilerde harika olmuş hele birarada muhteşem görünüyorlar...
çokkk tatlılar cnm,güzel günlerde paylaşın inşallah sevdiklerinizle
merhaba arkadaşlar...
ben artıık bir anneyim...çok güzel duyguymuşş gerçekten...
Rabbim dileyen isteyen herkese tattırsın bu duyguyu...Bekleyen tüm arkadaşlarda hayırlısıyla alsınlar inş minik meleklerini kucaklarına...
gerçekten melek oluyorlar...
epidural sezeryan oldum...doğum öncesi birazcık maceralıydıama bebeğimin ilk sesini duyduğum ve göğsüme yatırdıkları an hissettiklerimi anlatmak inanın çok zor...ilk önce sesini duydum...sonra bi bez parçasına sarılı bi şekilde yanıma getirdiler...sıcacıktı miniğimin vücüdu...elini yüzüme koydu canımmm benimm anlatmak çok güçç ya...
bu süper haber doğumgünlerinide beraber kutlarız inşallah canım şu doğumlarımız hayırlısı ile bitsin de burda buluşup bu günleri analım inşallah şimdilik en büyük isteğim bu sanada hayırlı ve kolay doğumlar dilerim canım
cnm ya nerden kaça aldın söylermisin bende yarın alıcam da fikir olsun çok güzelmiş
kızlar emzirme örtüsüde aşağıdaki gibi
kalabalık ortamlarda dışarda vs işe yarar
boyundan bağlı mutfak önlüğünün büyük hali gibi
Eki Görüntüle 138005 Eki Görüntüle 138006
fotodaki model büyük kızım :)
sağolasın canım kızımdan kalan çarşafı değerlendirdik:)
teşekkürler hayatım
şafak 8 kaldı bu arada nasıl hissediyorsun??*
kızlar bu sabah benimde nişanım geldi sat a göre bugün oğluşum doğmuş olması lazım : ) neyse doktor kontrolü vardı bugün zaten gittik doktor alltan muayne etti 1 cm açılma var doğum başlamış dedi ama nst de sancı çıkmadı pazrtesi 08.30 da hastaneye yatıcam suni sancı ile başlatıcak doğumu sonra da epidural normal olucak çok heycanlandım bir anda hayal bile edemiyorum . bu arada doğum yapan herkesi çok çok tebrik ederim inşallah darısı başıma
ohh ohh hergün doğuran doğurann ne güzel yaaa imreniyorum valla bizim kız tembel bugün yürüyüie çıktık kayıpederim bana doğum hediyedi aldı kızlarr hemde yeni çıkıan altın kelepçeli bileziklerdenn sevindim vallaa pek mutlu oldumm saolsunlar tek gelin oluncaa ilgi artıyorrrr tabii :))
kızlar bunlar da bizim bebek şekerlerimiz,
mevlütte vermek için düşünmüştük sadece ama şimdi hastaneye de bir sürü kişi gelecek. bir çikolata verip boş göndermek olmaz dedik.
bir tepsi şeker hazırladık.
bakın bakalım beğenecekmisiniz)
Kızlaaaaaarrrrrrrrrrrr müjdemi isterim ÇAĞLAYAN az önce doğum yapmış şimdi aldım haberini detayları bilmiyorum Ela ile görüştük oda eşiyle görüşmüş bebeği çıkarmışlar henüz Çağlayanla görüşmemişler sanırım.
ne güzel anlatmışsın yaaa..çokk imreniyorummmerhaba arkadaşlar...
ben artıık bir anneyim...çok güzel duyguymuşş gerçekten...
Rabbim dileyen isteyen herkese tattırsın bu duyguyu...Bekleyen tüm arkadaşlarda hayırlısıyla alsınlar inş minik meleklerini kucaklarına...
gerçekten melek oluyorlar...
epidural sezeryan oldum...doğum öncesi birazcık maceralıydıama bebeğimin ilk sesini duyduğum ve göğsüme yatırdıkları an hissettiklerimi anlatmak inanın çok zor...ilk önce sesini duydum...sonra bi bez parçasına sarılı bi şekilde yanıma getirdiler...sıcacıktı miniğimin vücüdu...elini yüzüme koydu canımmm benimm anlatmak çok güçç ya...
melocuuum burdamısın..... heeelp..... benimde hemoroid çıkmış.. fenaaaa...evde proctolog suppozituvar var kullanayımmı...krem yook...heelp..
emzirme yastığının ölçüleri aşağıdaki linkte var
kardeşim gazeteye çizdi önce sonra onu kumaşa iğneledi kesti ve dikti
içine elyaf doldurduk biz fermuar yapmadık ayrıca arkasına fazlalıktan bağcık yaptı kardeşim
Derya Baykal
yasmincim bugün nasılsın
sağol canımm....çok güzeller tatlımm..allah dağıtmayı da nasip etsinn
aynıyım canım değişen bişi yok..
Eki Görüntüle 137982 Eki Görüntüle 137984
emzirme örtüsü
Emzirme Örtüsü
aynıyım canım değişen bişi yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?