iyi dileklerimiz seninle güzelim.pazartesi günü oğlun kucağında olacak ne güzel :))
kızlar bu sabah benimde nişanım geldi sat a göre bugün oğluşum doğmuş olması lazım : ) neyse doktor kontrolü vardı bugün zaten gittik doktor alltan muayne etti 1 cm açılma var doğum başlamış dedi ama nst de sancı çıkmadı pazrtesi 08.30 da hastaneye yatıcam suni sancı ile başlatıcak doğumu sonra da epidural normal olucak çok heycanlandım bir anda hayal bile edemiyorum . bu arada doğum yapan herkesi çok çok tebrik ederim inşallah darısı başıma
ne güzel cnm,allah sağ salim kolaycacık doğurmayı nasip eder inşallahkızlar bu sabah benimde nişanım geldi sat a göre bugün oğluşum doğmuş olması lazım : ) neyse doktor kontrolü vardı bugün zaten gittik doktor alltan muayne etti 1 cm açılma var doğum başlamış dedi ama nst de sancı çıkmadı pazrtesi 08.30 da hastaneye yatıcam suni sancı ile başlatıcak doğumu sonra da epidural normal olucak çok heycanlandım bir anda hayal bile edemiyorum . bu arada doğum yapan herkesi çok çok tebrik ederim inşallah darısı başıma
kızlar bu sabah benimde nişanım geldi sat a göre bugün oğluşum doğmuş olması lazım : ) neyse doktor kontrolü vardı bugün zaten gittik doktor alltan muayne etti 1 cm açılma var doğum başlamış dedi ama nst de sancı çıkmadı pazrtesi 08.30 da hastaneye yatıcam suni sancı ile başlatıcak doğumu sonra da epidural normal olucak çok heycanlandım bir anda hayal bile edemiyorum . bu arada doğum yapan herkesi çok çok tebrik ederim inşallah darısı başıma
orkidem sen manisa da nerdesin
sağol canım çok teşekkürlerALlah yardımcın olsun canım
amin canım inşallahne güzel cnm,allah sağ salim kolaycacık doğurmayı nasip eder inşallah
evet canım ilk doğumum benim doktorum direkt epidural önerdi çokta rahat olucağını söyledi seninki neden izin vermiyor ki anlamadımviolina senin ilk doğumun mu canım. benim doktor ilk doğumlarda epudral yapmıyorum riskli diye izin vermiyor yaaa. bende epudrali çok istiyordum..
şimdiden kolay doğumlar diliyorum... sezeryanın sebebi neydi suyun az olması mıydı? aramızda 1 hafta var benim de haftaya alsa diyorum ama salı kontrole gidicem daha...
ohh ohh bebikler atağa geçti,Allah analı babalı büyütsün inşallahhh....bende sezeryan günümü aldım 12 şubat cumartesii aah çok heyecanlıyımmm
şenaycım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin,pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz
kızlar bunlar da bizim bebek şekerlerimiz,
mevlütte vermek için düşünmüştük sadece ama şimdi hastaneye de bir sürü kişi gelecek. bir çikolata verip boş göndermek olmaz dedik.
bir tepsi şeker hazırladık.
bakın bakalım beğenecekmisiniz)
kızlar bunlar da bizim bebek şekerlerimiz,
mevlütte vermek için düşünmüştük sadece ama şimdi hastaneye de bir sürü kişi gelecek. bir çikolata verip boş göndermek olmaz dedik.
bir tepsi şeker hazırladık.
bakın bakalım beğenecekmisiniz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?