hakkınızda hayırlısı olsun..
sürmeli benide kat ya bende doğurayım...
Yasemincim hoşbulduk canım.Kızçe iyide annesinin aklı iyice karıştı bir gelseler artık
Surmeli ağzından bal damlıyor canım inş.güzel dileğin kabul olur.
Bende istiyorum artık gelsinler bekle bekle nereye kadar daha bekliycez
Ben kaçtim kizlar.. iyi geceler insaallah sancimiz yada suyumuz gelirde kavusuruz bebislerimize..
caglayan ; sen ben esra pztsi doguruyormu$uz
ben daha fazla beklesin istemiyorum... gelsin artik 40+3 olduk
bakalim haftasonu nolacak:44:[/QUOTE
hadi hayırlısı hepiniz için ..canım benim o kadar bekledin şafak yeni geldi daha :))
olsun canım minnak bi kız olcak
İyi akşamlar kızlar,nasılsınız offf ben çok kötüyüm
bugün başka bir dr.daha gittim kendi dr.biliyorsunuz yarından sonra yok doğumuma o girmiycek artık bende devlet hastanesine gittim bugün kontrol için.
7 şubatta 40 haftam doluyor normalde ama ultrasona göre bebişimde bir geç döllenme gözüküyormuş onun için 14 şubat'a kadar bekleyelim olmadı 15 şubatta suni sancıyla alırız dedi dr.
Pazartesi tekrardan gidicem nst için bugün girdim sancılarım çıktı ama düzensiz.Pazartesi gelebilirde gelmeyebilirde dedi.Kendi dr.da 9 şubat'a gün vermişti iyice arapsaçına döndü kısacası benim doğum olayı artık kızımın kendiliğinden gelmesini bekliycem herhangi bir tarihte ne zaman gelir kendisi biliyor artık.
Bugün esraa47'lede konuştuk.Dr gitmiş 1 cm açılma varmış ama bebişin suyu iyice azalmış onunda yarın 40 haftası doluyor.Eğer haftasonu gelmezse pazartesi günü sezeryana giricek.
Sizlerede çok selam söyledi.
kızlar bu gece 8den 10a kadar inanılmaz sancılar çektim, bebek pazartesiyi beklemeyecek gelecek sandık ama hafifledi sonra. bu kez çok şiddetli ve uzun süreli oldu, eskiden kasıklardan geliyordu sancı, bu sefer direk aşağıda sızlama şeklinde oldu, bıçak gibi saplandı. saat tuttuk ama düzensizdi.
sizde de direk aşağıda sızı oluyor mu? çok korktum ya((
caglayan ; sen ben esra pztsi doguruyormu$uz
ben daha fazla beklesin istemiyorum... gelsin artik 40+3 olduk
bakalim haftasonu nolacak:44:
Ben henüz yavrumu kucagima alamadim.. olsun alirim insaallah tek mertim iyilessin aramiza dönsünde.. suan bunlari aglayarak yaziyorum..
hayatimda ilk kez dün herseyin bi rüyadan ibaret olmasini istedim.. rüyaydi ve ben o rüyadan uyandim.. aslinda ruyada degilde kabustu dünki ya$adiklarimiz..
herseyi anlatip tekrar o günü ya$amak istemiyorum aslinda çünkü çok kötü bir gündü.. Allahim birdaha ya$atmasin..
$unu söyleyim polislerle gelen kötü haberle hepimiz yikildik.. Mertimi ba$ka hastaneye $ehir di$ina sevk ettiler iyile$me olmayinca.. dün sabah durumu iyi degilmisti simdi Allahim binlerce kez sükürler olsun iyile$iyor ama azar azar.. olsun tek iyilessinde.. ettigimiz dualar, okudugumuz yasinler, hepsi büyük bir $ifa oldu mertime insaallah duaya devam edecez ve mert iyilesecek kuzeninin yanina gelecek.. dilam kuzenini bekliyor o yüzden dogmak istemiyor.. kizimda pazartesine kadar kendiliginden gelmezse suni sanci verecek dr.
dün aksam ebede kontrolum vardi durumu anlatinca hastaneye yolladi.. iyi degilsin sen dedi.. degildim gerçekten aglamaktan uzuntuden hicbirseyin farkinda degildim tek bildigimin mertimin cok kotu hasta olmasiydi.. neyse sancim olunca hastaneye gittim.. bana ne verirseniz verin tek dogurtturun stresimden bebegimde etkileniyor korkuyorum birsey olacak diye dedim..nstye girdim hersey iyiydi sancilar 50deydi kalp atislarida iyiydi.. açilmada yokmus.. o açilmaya bakmasi canimi öyle yakti agrittiki suanda bile zor yürüyorum.. sicak su torbasini koydum iyi geliyor..
benden böyle iste.. dualarinizi esirgemeyin lütfen Mertimden.. Allahim insallah onu bize bagislasin..
sabah babam erkenden gitti ve aradi beni.. mert yavas yavas hareket ediyormus.. iyilesecek benim pa$am annesini babasini bizleri gözü yasli birakmiyacak..
gözün aydın gözdecimm maşallahh kızın pek tatlı facede gördüm resmini, hayırlı uğurlu olsun sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallahh..Mrb kızlar ben sonunda doğurdum
umay hanım dün sabah 9 :10 da 3150 gr olarak dünyaya geldi epidural oldum ve çok memnun kaldım plesantadan dolayı biraz zor oldu ama çok şükür ikimizde iyiyiz bu gece de hastanede kalcaz yarın ins evimizdeyiz
tam olarak ne olduğunu anlayamadım sanırım evimize gidince daha iyi olcak
öpüyorum hepinizi
gözün aydın canım oğluşunu görmüşsün maşallahh hem uzun hem kilolu olacak senin tosunGünaydın Teyzeleri Oğluşumla Hastaneden Geldik Şimdi..
Sürekli .uzuyor Bu Velet Nasıl Doğurcam Bilemiyorum :}
Dün Konuşmuştuk Doktora Sorarım Demiştim "human still tea" doğumdan önce içmek gerekir mi diye..
Doktoruma sordum hiç gerek yok içme öyle şeyleri dedi, ayva kayısı hoşafı yap, koyu renklş sebzeler ye, aşure bulgur falan ye zaten fazla fazla sütün olur bunun gibi çaylara ilaçlara hiç gerek yok dedi..
bir de bebeğim göbek bağını ilerde Allah Korusun kök hücre tedavisi için gerekirse die bi bainkaya saklıyorlarmış onu sordum bi kök hücresi bankasının broşürünü verdi istersen gelip alıp saklıyorlarmış göbek bağını..
işte öyle, 37. haftada oğlum 3400gr 51cm olmuş.. Nasıl Çıkacak Ordan Çok Merak Ediyorum
suyu,eşi vs iyi dedi Dr, Normal Doğuma Engel Şuan İçin Bişey Yok Dedi, Hala Çatı Muayenesi Yapmadı Ben de Sesimi Çıkarmadım Ctesi Tekrar Gidicez..
merhaba kızlar.
kızım doğdu çoook şükür Rabbime.dün evimize geldik.
02.02.2011 saat12 de 3750 gr. 53 cm. olarak dünyaya gözlerini açtı ZEYNEP ECE M.ikimizde iyiyiz şükür.genel anestezi ile sezeryan odum.ilk gün ve dün ağrım oldu biraz tabi.ama bugün iyiyim.çoook güzel bi duygu bu anlatılamayan bişey.
Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah.doğum yapmayanlarada hayırlı kolay doğumlar n asip etsin.
kızlar nesli81 mesaj atmış kızı doğmuş mesajını yazıyorum
3.2.2011 SAAT 17.28 3140 GR 48 CM YAĞMURUM DÜNYAYA GELDİ SPİNAL SEZERYAN.
GÜNÜ GEÇTİĞİ İÇİN BEKLEMEDİ DOKTORUM
sabah bende oğluşumu gördümmm.gerçi bu ultrasondan bişi anlamadım ama olsun yinede buluştuk
önce ultrasonda baktı doktor gayet iyi dedi.suyu bolmuş eşi iyiymiş gayet rahatmış.dönmüş ama henüz kanala falan girmemiş. kilosunuda 3ün altında dedi.halbuki hafta içi gittiğimiz doktor 3300 demişti.neyse üç aşağı beş yukarı zaten bu tahminler takılmıyorum ben
sonra nstye bağladı.önce soldaydı kalp atışları hooopp cihazı takana kadar sağa kaçtı.doktor valla çok hareketli doğuncada böyle olursa yandınız dedi
elime bi buton verdiler hareket ettikçe bas dedi
sırt üstğ yattım.20 dk falan yatmışımdır uykum geldi valla uyuyacaktım nerdeyse.kalp atışlarını dinlemekte masal gibi geldi bana.çok güzeldi.
neyse işte bitti sonra doktor baktı anlattı o kağıdı.kalp atışları 120 ile 150 mi 160 mı ne işte o arada olmalı dedi çizelgeyi gösterdi ordaki hareketlillik bebeğin hareketleri dedi sende elindeki butonla hareketlkeri işaretliyorsun ve birbirini tutuyor ve o esnada kalp atışlarında ufak bir artış oluyor.oda bebeğin tepki verdiğini ve sağlıklı olduğunu gösteriyor bize diyor.
kasılmaları gösterdi.10 dk.da 2 kere olmuş bunlar hazırlık kasılmaları hissedebilrsinde hissetmediklerinde olur dedi. bi sorun yok gayet güzel dedi
bu silikon gibi akıntıyı söyledim.normal dedi doğuma yaklaştıkça artar dedi.nişan gelme olayını anlattı.olabilirde olmayabilirde dedi.bazen nişan gelmedende doğum olabiliyor dedi.
sancıları anlattı.suyun gelebilir akabilir azda olabilir dedi.öyle durumlarda ara beni durumuna bakalım gerekirse çağırırım seni dedi.çünkü yalancı sancılarda olabilir artık dedi
doğum için kaygıların varmı dedi.olmazmıııı dedim.
normalden korkmuyorum ama bebek için endişeleniyorum bişi olurmu o esnada diye.doktorda biz bunun için burdayız meraklanma biz gereken herşeyi yapıcaz dedi.
sezeryandanda korkuyorum sonuçta ameliyat dedim
oda sezeryanı hiç düşünme normal diye başladık yola normal gidelim dedi.zaten son ana kadar normalin garantisini veremeyiz son dakikada sezeryana dönebilir dedi.tamamen o anın ve bebeğin durumuna bağlı dedi.ama sen bunları düşünme çokda kurcalama dedinormale hazırla kendini dedi
çatı muayenesini birdahaki kontrol için dedi yani 2 hafta sonra kontrolleri düşürmedi yine 2 hafta sonraya çağırdı.
bizde durum buu daha ne doğurmaya nede doğurtulmaya niyetimiz yok
ooo maşallahh birsürü minikimiz oldu nurunda gözü aydın Allah evladına hayırlı uzun ömür versin sağlık sıhhat içinde inşallahhkızlaaarrr nur_45 ten haber varrrr
mesajı aynen aktarıyorum
Mrb canım betülümüzü kucağımıza aldık 3060 gr minik hanım.ikimizde çok iyiyizelh.hemen emdi prensesim.teyzelerine çok selamı var
sabah o kadar kötü uyanmıştım ki....
çarşıya gitmeden güzelce giyindim saçlarımı yaptım takılarımı taktım makyajımı falan yapınca kendimi daha iyi hissettim
eşimle çarşıya gittik ağdacıya gittim nasıl hafifledim,ana kucağı sipariş etmiştik gelmemiş e doğuma da 10 gün kaldı artık netten alıcaz mecbur
sonra kocişle güzelll bir yemek yedik.bebişime saç bandı aldım kızlar hemşireye verilecek bohçaya koydum sevincin kızında gördüm hoşuma gitti
ordan epey gezdik çarşıda bakındık(doktorun hiç kalkma yat dediği kişi benim)
epey bi açıldım rahatladım
şimdi daha iyiyim bu gece uyuyabilirsem daha da güzel olacak
topikte yaprak dökümü yaşıyoruz yazdıklarımız havada kalıyor gidenler gelmiyor ama hayırlısı bakalım artık ben yine de son güne kadar yaziciğim
slm kızlar ben 21 ocaokta spinal sezeryanla dogum yaptım cok sükür iyiyiz.darısı sizlerin başına
slm kızlar..
ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum.. son zaman depresyonuna girdim sanırım.. eşime söyleniyorum sen beni hiç anlamıyorsun diye.. sürekli ağlama modundayım.. sanki bişiler ters gidecekmiş gibi hissediyorum.. uzun lafın kısası KORKUYORUM kızlar.. korkunun ecele faydası yok.. eninde sonunda öyle yada böyle çıkacak içerden ama NASIL ????? kimseyle görüşmüyorum.. görüşmek istemiyorum..annemle bile.. son günler stresli olur derlerdi de bu kadar olduğunu bilmiyordum tahmin etmiyordum.. allak bullak durumdayım..dışarı yalnız çıkamıyorum artık...eşim ambargo koydu...zaten havalarda soğuk ya hasta olmıyayım diyede çıkmıyorum...allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.. sağ salim bebeklerimizi alırız umarım kucağımıza...
merhABa kızlarrr
bugun görüş günümüzdü..oğluş 49 cm 3100 gr olmuşş..haftasına göre iri dedi dr..4ün üstüne çıkmaz inşşş
göstermedi kendini yumurcakk..yumruğunu sokmuş ağzına cokcokcok emiyooo..çekmedi ağzından elini..parmak emse gam yemiycem direkt yumruk emiyo velett..salladı dr baya göstersin kendini diye ama daha da gömdü kafayı yavrummm:))
18inde gene gitcem bebem gelmezseee
çatı muayenesi yapıcakmış ...mralim bozuldu
İyi akşamlar kızlar,nasılsınız offf ben çok kötüyüm
bugün başka bir dr.daha gittim kendi dr.biliyorsunuz yarından sonra yok doğumuma o girmiycek artık bende devlet hastanesine gittim bugün kontrol için.
7 şubatta 40 haftam doluyor normalde ama ultrasona göre bebişimde bir geç döllenme gözüküyormuş onun için 14 şubat'a kadar bekleyelim olmadı 15 şubatta suni sancıyla alırız dedi dr.
Pazartesi tekrardan gidicem nst için bugün girdim sancılarım çıktı ama düzensiz.Pazartesi gelebilirde gelmeyebilirde dedi.Kendi dr.da 9 şubat'a gün vermişti iyice arapsaçına döndü kısacası benim doğum olayı artık kızımın kendiliğinden gelmesini bekliycem herhangi bir tarihte ne zaman gelir kendisi biliyor artık.
Bugün esraa47'lede konuştuk.Dr gitmiş 1 cm açılma varmış ama bebişin suyu iyice azalmış onunda yarın 40 haftası doluyor.Eğer haftasonu gelmezse pazartesi günü sezeryana giricek.
Sizlerede çok selam söyledi.
Merhaba Anne Adaylarııı....:80:
Öncelikle Allah hepinizi(mizi) bir avazda kurtarsın inşallah...
yazdıklarınızı hemen hemen okudum dört gözle bebişlerinizi bekliyorsunuz ne güzell...
Ben Haziran Annesi olucam Allah nasip kısmet ederse...
Bizim topicteki anneler uyumuş galiba ben de bu ay doğum yapacak olan annelerin duygularını okumak istedim...
Heyecan bastı, ne güzel ya bugun yarın bebeğinizi kucağınıza alacaksınız, ben ve benim gibi Haziran anneleri ise bi 20 hafta daha beklicekler...
Duygu ve düşünceleriniz ne kadar yoğundur şimdi, Allah bizlere de 40. haftalara gelmeyi nasip eder inşallah...
Siz ve bebekleriniz Allah'a emanetsiniz , inşallah bir avazda tez zamanda alırsınız meleklerinizi kucaklarınıza...
Hepinizi öpüyorum kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın...
sorma karamel teyzesi bizim kızlar pek nazlı çıktı anneleri bekliyor gelsin diye onlar gelmemek için direniyorlar bakalım artık hangimizin kızçesi önce gelecek.
Birtanemizinki gelse bayram yeri olacak burası ama kimseninkinden tık yok daha
Allahu Teala sabr versin size canım çok zor. inan aklıma geldikçe, sen yazdıkça benim burdan içim sızlıyo ama hiç merak etme ben inanıyorum mert bebiş toparlanacak, sağlığına kavuşacak ve bu günleri hatırlamayacaksınız bile. kuzeniyle birlikte büyüyecekler. zor biliyorum ama sende çok üzülmemeye çalış kızını düşün dualarımız sizinle Allahım şifa versin yavrucağa..
gözün aydın gözdecimm maşallahh kızın pek tatlı facede gördüm resmini, hayırlı uğurlu olsun sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallahh..
gözün aydın canım oğluşunu görmüşsün maşallahh hem uzun hem kilolu olacak senin tosun
gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün sağlık sıhhat içinde inşallahhh..
neslininde gözü aydın Allah sağlık sıhhat versin tüm yavrularımıza maşallahh...
gözün aydın sedacım görmüşsün oğlunu senle haftalarımızda aynı gidişatımızda aynı benim doktor kontrolümde seninki gibi geçti aynı zamandada doğururmuşuz..
ooo maşallahh birsürü minikimiz oldu nurunda gözü aydın Allah evladına hayırlı uzun ömür versin sağlık sıhhat içinde inşallahh
doğum yapan dönemiyor geri ama anlıyorum onları bebişleriyle uğraşmaktan buraya fırsat bulamıyorlar martta çoğalırız yine. sende çok gezinme bari canım doktor yat dinlen demiş..
gözün aydın allah sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürler versin yavruna...
sorma bende o depresyon batağındayım kimse anlamıyor bizi kimse umursamıyor değilmi yada bize öyle geliyor. doktorum pasiflora verdi kullan diye ısrar ediyo doğumdan sonra artabilirmiş bu sıkıntılar sakın boşlama iç ilacını dedi
maşallahh yavruna annesi obur olacak yaramaz herhalde..
hayırlısı olsun çağlayancım vaktini zamanını bilir kuzun hayırla sağlıkla sıhhatle gelsinde inşallahh varsın geç gelsinler...
güzelim ileride kendinle gurur duycaksın eminim bebişinde anlatacak annem bana hamileyken tez yapmış diye ... hem bak biz tatile girdik yani kendi adıma boşlıkta hissediyorum kendimi ...en iyisi çalışmak ...iyi geceler kızlar,geçmişi okuyamadım,forumu açıp derse daldm yine..
çok yorldm bgn yine afyona gttim
en azından artk resmi olarak tezime başladım onunla avunuyorum işte..
ama cidden çok yoruldm artk kaldırmıo bünye,yollarda doğurucam o olucak yani,bi de dün hava durumunda kar yağışı gösteriodu,korka korka çıktk yola,ama çok şükr ki yağmadı
doğuma kadar gtmk istemioorm artk ya,inşallah yine gtmem gerekmez
ama martta gdcem mecbur,gdcem de nasılll
pazar gnü de eşimin anne babası ve ablası + yeğenleri gelio.
ne kadar kalıcakları da belli diil,umarım çok kalmazlar,kafam kimseyi götrmyo zaten,bir de şu durumda yatak odasına tıkılıp kalmak istemiorum,hamileliğimin son gnlerini öyle geçrmem umarım...
böyle işte,malesef geçmişi okuyup alıntı yapamadm bgn yorgnlktan ve derslerimden,umarım herkes iidir,herşey yolundadır
maşallah
maşallah denz benimde aynı 36+4 de 3380 mi ne çıktı doktor normal dedi
ayy maşallah kızlar miniklerinize yaaa benimkisi 36+1 de 2600 çıktı cimcime olcak sanırım benim kızım neyse sağlıklı olsunlrda
hayırlı olsun, allah analı babalı büyütsün
ah canım sıkma kendini böyle... son zamanlar en zoruymuş gerçekten (pre-partum depression) dedikleri bu olsa gerek. ben de bazen bir an önce ne olacaksa olsun bitsin diyorum, bazen de son zamanların tadını çıkaramadığımı sürekli kendime birşeyleri dert ettiğimi düşünüp üzülüyorum.
inşallah yavrularımız gelince bunların hepsini unutacağız canım
maşallah denizcim aynı zamanda benimki 2500'dü; benimki de haftasından biraz küçük;((
18ine çok var daha, belli olmaz çatı muayenesinden önce bebiş geliverir
Allahu Teala sabr versin size canım çok zor. inan aklıma geldikçe, sen yazdıkça benim burdan içim sızlıyo ama hiç merak etme ben inanıyorum mert bebiş toparlanacak, sağlığına kavuşacak ve bu günleri hatırlamayacaksınız bile. kuzeniyle birlikte büyüyecekler. zor biliyorum ama sende çok üzülmemeye çalış kızını düşün dualarımız sizinle Allahım şifa versin yavrucağa..
gözün aydın gözdecimm maşallahh kızın pek tatlı facede gördüm resmini, hayırlı uğurlu olsun sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallahh..
gözün aydın canım oğluşunu görmüşsün maşallahh hem uzun hem kilolu olacak senin tosun
gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün sağlık sıhhat içinde inşallahhh..
neslininde gözü aydın Allah sağlık sıhhat versin tüm yavrularımıza maşallahh...
gözün aydın sedacım görmüşsün oğlunu senle haftalarımızda aynı gidişatımızda aynı benim doktor kontrolümde seninki gibi geçti aynı zamandada doğururmuşuz..
ooo maşallahh birsürü minikimiz oldu nurunda gözü aydın Allah evladına hayırlı uzun ömür versin sağlık sıhhat içinde inşallahh
doğum yapan dönemiyor geri ama anlıyorum onları bebişleriyle uğraşmaktan buraya fırsat bulamıyorlar martta çoğalırız yine. sende çok gezinme bari canım doktor yat dinlen demiş..
gözün aydın allah sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürler versin yavruna...
sorma bende o depresyon batağındayım kimse anlamıyor bizi kimse umursamıyor değilmi yada bize öyle geliyor. doktorum pasiflora verdi kullan diye ısrar ediyo doğumdan sonra artabilirmiş bu sıkıntılar sakın boşlama iç ilacını dedi
maşallahh yavruna annesi obur olacak yaramaz herhalde..
hayırlısı olsun çağlayancım vaktini zamanını bilir kuzun hayırla sağlıkla sıhhatle gelsinde inşallahh varsın geç gelsinler...
güzelim ileride kendinle gurur duycaksın eminim bebişinde anlatacak annem bana hamileyken tez yapmış diye ... hem bak biz tatile girdik yani kendi adıma boşlıkta hissediyorum kendimi ...en iyisi çalışmak ...
kullan pasiflora verdiyse canım.. onun zararı yok diye biliyorum.. bende salı günü kontrole gittiğimde konuşucam doktorumla bende istiycem bişiler.. bunun önüne geçmezsem lohusa depresyonu daha fena geçer diye düşünüyorum...
iyi geceler kızlar,geçmişi okuyamadım,forumu açıp derse daldm yine..
çok yorldm bgn yine afyona gttim
en azından artk resmi olarak tezime başladım onunla avunuyorum işte..
ama cidden çok yoruldm artk kaldırmıo bünye,yollarda doğurucam o olucak yani,bi de dün hava durumunda kar yağışı gösteriodu,korka korka çıktk yola,ama çok şükr ki yağmadı
doğuma kadar gtmk istemioorm artk ya,inşallah yine gtmem gerekmez
ama martta gdcem mecbur,gdcem de nasılll
pazar gnü de eşimin anne babası ve ablası + yeğenleri gelio.
ne kadar kalıcakları da belli diil,umarım çok kalmazlar,kafam kimseyi götrmyo zaten,bir de şu durumda yatak odasına tıkılıp kalmak istemiorum,hamileliğimin son gnlerini öyle geçrmem umarım...
böyle işte,malesef geçmişi okuyup alıntı yapamadm bgn yorgnlktan ve derslerimden,umarım herkes iidir,herşey yolundadır
canım hayatının en güzel günlerinden biri olacak eminim. Emircik evinizin neşesi olacak bundan sonra...çok güzel bir haber bu sabah sabah. hiç ayrılmayın artık inş., hep kollarında olsun yavrungnaydın güzel anneler kollarında ve göbüklerdeki minnoşlarr bugün heyecandan saçma sapanım oğlumu almaya gidiyorum sonunda cumartesi oldu oğlum eve gelmeye annesiyle babasının koynuna gelmeye hazır allahım sonunda bugünleride gösterdi 6 senenin hasreti bitiyor minik mucizem herşeye dayandı kocaman adam oldu geldi dünyamıza şimdi annesi babası hazırlanıp onu evine getircek bugüne kadar bizim egemenliğimiz olan herşey bitiyor artık emir bey nnasıl bi hayat buyurursa hhep birlikte yaşıyacağızz allah bütün kuzuları korusun ömürleri mutlu uzun sağlıklı olsun bi kaç gün giremeyebilir kaynanamlar gelicek geldiğimde çoğunuz doğurmuş olursunuz inş sağlıkla alırsınız meleklerinizi allah hepinizi bi avazda kurtarsın çok kolay doğumlar yaşarsınızz kendinize iyi bakın şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?