2011 Şubat Anneleri

hakkınızda hayırlısı olsun..

insaallah canim

sürmeli benide kat ya bende doğurayım...

gel bacim sende katil aramiza insaallah kolayca dogurruz

insaallah canim..
sabirsizlaniyor degilmi insan biran once cikarmak istiyor

Ben kaçtim kizlar.. iyi geceler insaallah sancimiz yada suyumuz gelirde kavusuruz bebislerimize..

surmeli iyi geceler canım.
Gerçi hafta sonu ne olacağını kimse bilmez belki doğurduk diye yazarız pazartesi günü.

Yasemincim haklısın canım.Bu aralar hepimizin kafası karışık doğumlar yaklaştıkça soru işaretleride artıyor git gide

olsun canım minnak bi kız olcak

evet canım grçi anası ne ki danası ne olsun ben 1900 doğmuşun 1450 ye inmişim doğumdan sonra

ayy çağlayancım drunun olmayacak olması kötü olmuşşş ama inşallah gitmeden gelir senin fıstık allah kurtarsın canım..

canım o bu derken senin oğlan toparladı kendını korkma artık Allah kurtarsın inşallah sağlıcakla.. Bak ben sana diorum haftasınıda doldurur emre paşa :)

caglayan ; sen ben esra pztsi doguruyormu$uz

ben daha fazla beklesin istemiyorum... gelsin artik 40+3 olduk

bakalim haftasonu nolacak:44:

inşallah tatlım hayırlısıyla doğur bi evinizin havası değisin dila eve huzur getirsin mertcikte kuzenin gelşmesiyle eve gelsin inşallahh

kızlar bu arada bide kız bebekler erken gelir derler ya bizim bebişlerinde gelmeyenlerin hepsi kız yasmin çağlayan sürmeli amma nazlı kızlarınız varmış :)

Merhaba Anne Adaylarııı....:80:

Öncelikle Allah hepinizi(mizi) bir avazda kurtarsın inşallah...

yazdıklarınızı hemen hemen okudum dört gözle bebişlerinizi bekliyorsunuz ne güzell...

Ben Haziran Annesi olucam Allah nasip kısmet ederse...

Bizim topicteki anneler uyumuş galiba ben de bu ay doğum yapacak olan annelerin duygularını okumak istedim...

Heyecan bastı, ne güzel ya bugun yarın bebeğinizi kucağınıza alacaksınız, ben ve benim gibi Haziran anneleri ise bi 20 hafta daha beklicekler...

Duygu ve düşünceleriniz ne kadar yoğundur şimdi, Allah bizlere de 40. haftalara gelmeyi nasip eder inşallah...

Siz ve bebekleriniz Allah'a emanetsiniz , inşallah bir avazda tez zamanda alırsınız meleklerinizi kucaklarınıza...

Hepinizi öpüyorum kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın...

sorma karamel teyzesi bizim kızlar pek nazlı çıktı anneleri bekliyor gelsin diye onlar gelmemek için direniyorlar bakalım artık hangimizin kızçesi önce gelecek.
Birtanemizinki gelse bayram yeri olacak burası ama kimseninkinden tık yok daha

Allahu Teala sabr versin size canım çok zor. inan aklıma geldikçe, sen yazdıkça benim burdan içim sızlıyo ama hiç merak etme ben inanıyorum mert bebiş toparlanacak, sağlığına kavuşacak ve bu günleri hatırlamayacaksınız bile. kuzeniyle birlikte büyüyecekler. zor biliyorum ama sende çok üzülmemeye çalış kızını düşün dualarımız sizinle Allahım şifa versin yavrucağa..

gözün aydın gözdecimm maşallahh kızın pek tatlı facede gördüm resmini, hayırlı uğurlu olsun sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallahh..
gözün aydın canım oğluşunu görmüşsün maşallahh hem uzun hem kilolu olacak senin tosun

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün sağlık sıhhat içinde inşallahhh..

kızlar nesli81 mesaj atmış kızı doğmuş mesajını yazıyorum

3.2.2011 SAAT 17.28 3140 GR 48 CM YAĞMURUM DÜNYAYA GELDİ SPİNAL SEZERYAN.
GÜNÜ GEÇTİĞİ İÇİN BEKLEMEDİ DOKTORUM

neslininde gözü aydın Allah sağlık sıhhat versin tüm yavrularımıza maşallahh...

gözün aydın sedacım görmüşsün oğlunu senle haftalarımızda aynı gidişatımızda aynı benim doktor kontrolümde seninki gibi geçti aynı zamandada doğururmuşuz..
kızlaaarrr nur_45 ten haber varrrr

mesajı aynen aktarıyorum

Mrb canım betülümüzü kucağımıza aldık 3060 gr minik hanım.ikimizde çok iyiyizelh.hemen emdi prensesim.teyzelerine çok selamı var
ooo maşallahh birsürü minikimiz oldu nurunda gözü aydın Allah evladına hayırlı uzun ömür versin sağlık sıhhat içinde inşallahh

doğum yapan dönemiyor geri ama anlıyorum onları bebişleriyle uğraşmaktan buraya fırsat bulamıyorlar martta çoğalırız yine. sende çok gezinme bari canım doktor yat dinlen demiş..

slm kızlar ben 21 ocaokta spinal sezeryanla dogum yaptım cok sükür iyiyiz.darısı sizlerin başına

gözün aydın allah sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürler versin yavruna...

sorma bende o depresyon batağındayım kimse anlamıyor bizi kimse umursamıyor değilmi yada bize öyle geliyor. doktorum pasiflora verdi kullan diye ısrar ediyo doğumdan sonra artabilirmiş bu sıkıntılar sakın boşlama iç ilacını dedi

maşallahh yavruna annesi obur olacak yaramaz herhalde..

hayırlısı olsun çağlayancım vaktini zamanını bilir kuzun hayırla sağlıkla sıhhatle gelsinde inşallahh varsın geç gelsinler...

uyurlar tabi canım hele bi 30 lu haftalara gelin o zaman görürsün topic de sabahlara kadar oturanları ne uyku düzeni kalır ne bişey ama olsun o da güzel.. Rabbim bütün bekleyenleri sağlıcakla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin..

aynen öle canım neyse sağlıcakla gelsinde kuzular geç olsun güç olmasın..

kullan pasiflora verdiyse canım.. onun zararı yok diye biliyorum.. bende salı günü kontrole gittiğimde konuşucam doktorumla bende istiycem bişiler.. bunun önüne geçmezsem lohusa depresyonu daha fena geçer diye düşünüyorum...

iyi geceler kızlar,geçmişi okuyamadım,forumu açıp derse daldm yine..
çok yorldm bgn yine afyona gttim
en azından artk resmi olarak tezime başladım onunla avunuyorum işte..
ama cidden çok yoruldm artk kaldırmıo bünye,yollarda doğurucam o olucak yani,bi de dün hava durumunda kar yağışı gösteriodu,korka korka çıktk yola,ama çok şükr ki yağmadı
doğuma kadar gtmk istemioorm artk ya,inşallah yine gtmem gerekmez
ama martta gdcem mecbur,gdcem de nasılll
pazar gnü de eşimin anne babası ve ablası + yeğenleri gelio.
ne kadar kalıcakları da belli diil,umarım çok kalmazlar,kafam kimseyi götrmyo zaten,bir de şu durumda yatak odasına tıkılıp kalmak istemiorum,hamileliğimin son gnlerini öyle geçrmem umarım...
böyle işte,malesef geçmişi okuyup alıntı yapamadm bgn yorgnlktan ve derslerimden,umarım herkes iidir,herşey yolundadır

güzelim ileride kendinle gurur duycaksın eminim bebişinde anlatacak annem bana hamileyken tez yapmış diye ... hem bak biz tatile girdik yani kendi adıma boşlıkta hissediyorum kendimi ...en iyisi çalışmak ...

maşallah denz benimde aynı 36+4 de 3380 mi ne çıktı doktor normal dedi

ayy maşallah kızlar miniklerinize yaaa benimkisi 36+1 de 2600 çıktı cimcime olcak sanırım benim kızım neyse sağlıklı olsunlrda

saolun kızlarr yazdıklarınız içinnn

melocum senin dr erkan beydı dimi..funda benimki..geçende iri bebek diyip soru işareti koymuştuu..bugunde..aklımı karıştırıo yni..bebemm kilo almasına sevinemedim pek..şeker fian da yok bende..

sancılardan ağrılardan bhstmişsinizzz..
bugunlerde o kadar depresifim, hiçbirşey yapmak istemiyorum, hiç bir şey zevk vermiyokii..hızlı hızlı bir göz gezdirip çıkıyorum

nolur kusuruma bakmayın kızlarr..bana noldu anlamadımm..nazaramı geldim anlamadımm

cevaap yazmıyorum veya heyecanınızı yazılı olarak paylaşamıyorum diye nolur gücenmeyinn..toparlıycam kendimi inşallahh...

güzelim ileride kendinle gurur duycaksın eminim bebişinde anlatacak annem bana hamileyken tez yapmış diye ... hem bak biz tatile girdik yani kendi adıma boşlıkta hissediyorum kendimi ...en iyisi çalışmak ...

teşekkür ederim cnm inşallah dediin gbi olur,gurur duyulacak biişi çıkarabilirim..

kızlar ben yataym artık,öldm yorgnluktan,kendnze ii bakın,ii uykular herkese

aynen öyle canım doktorda o yüzden ısrar ediyo kullan diye hamileleikte bu tür sıkıntılar yaşayanlarada lohusa depresyonu ağır geçer fırsat vermeyelim bu duruma dedi sende bi görüş doktorunla olmazsa..

Allah yardımcın olsun canım benim eşimde yeni aldı yar.doç lugunu bilirim ne kadar zor bir süreç bizimle aynı sıkıntıları yaşıyorsun birde yetmezmiş gibi üstüne tez stresi allah kolaylıklar versin emeklerinin karşılığını alırsın inşallahh..

kızlar bu arada 2 gündür belimden sol bacağıma yayılan ağrılarım var bıcak gibi saplanıyo bugünde kasıklarım çok fena adet sancısı gibi ama sürekli devam ediyo böyle girip çıkmıyo doğum yakın mı acaba anlayan varmı?

gnaydın güzel anneler kollarında ve göbüklerdeki minnoşlarr bugün heyecandan saçma sapanım oğlumu almaya gidiyorum sonunda cumartesi oldu oğlum eve gelmeye annesiyle babasının koynuna gelmeye hazır allahım sonunda bugünleride gösterdi 6 senenin hasreti bitiyor minik mucizem herşeye dayandı kocaman adam oldu geldi dünyamıza şimdi annesi babası hazırlanıp onu evine getircek bugüne kadar bizim egemenliğimiz olan herşey bitiyor artık emir bey nnasıl bi hayat buyurursa hhep birlikte yaşıyacağızz allah bütün kuzuları korusun ömürleri mutlu uzun sağlıklı olsun bi kaç gün giremeyebilir kaynanamlar gelicek geldiğimde çoğunuz doğurmuş olursunuz inş sağlıkla alırsınız meleklerinizi allah hepinizi bi avazda kurtarsın çok kolay doğumlar yaşarsınızz kendinize iyi bakın şimdilik

canım hayatının en güzel günlerinden biri olacak eminim. Emircik evinizin neşesi olacak bundan sonra...çok güzel bir haber bu sabah sabah. hiç ayrılmayın artık inş., hep kollarında olsun yavrun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…