2011 Şubat Anneleri

ıyı akşamlar anniişler nasılsınız...
doğum yapan annişlerı kutluyorum bebişlerıyle sağlık sıhhat dılıyorum....darısı başımıza...:)

Kızlar hepinize selamlar henüz doğurmadım:) Annem geldi biliyosunuz onunla hasret gidermekten ve yaptıklarını yemekten buraya uğrayamadım.Haber vereyim dedim görüşürüz:)

canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin... sen antalyadaydın demi?? ben mi yanlış hatırlıyorum... eğer antalyadaysan hangi hastane hangi doktora gittin??

canım merhaba teşekkur ederım.evet ben antalyadan orayada yazdımm..Allah sanada hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın.yasam hastanesı cemıl karakus doktorum.cok memnun kaldım herkesten cok ılgılılerdı,hem hastane yönetımı hem hemsıreler hemde doktorum Allah onlardan razı olsun.Zaten doktorum artık gözumde baska bıyere gectı,bebegımı kucagıma almama,benım saglıklı olmama cok destek oldugu için cok mınnettarım.bebısımı sevısı hıc gozumun onumden gıtmıor cok guzel bı duygu.

canım cok saol,ıns sanada nasıp olucak en guzelı ıle.bende burda okurken cok meraklanıor heyecanlanıordum.dogum yaptıgım gun alısverıs merkezınde annemle baya gezdık hatta anneme dedım artık yeter gezmem heralde bu bebıssız son alısverısım dıe.bı magazada bebıs gordum yenı dogmus öle ımrendımkı dedım ay benımkıde gelsın ellerını seveyım dıe valla o gece geldı:)

maşallah cnm allah bağışlasın,sana da geçmiş olsun,tez zamanda tüm sıkıntılarn geçer inşallah

duaların ıcın tesekkur ederım canımm.cok saoll.

arcenciel canım çok güzel anlatmışın doğum hikayeni saolasın tavsiyelerin için de saol Allah bebişine sağlıklı ve hayırlı ömürler versin inş

Canım duaların ıcın cok saol.canım faydalı olabıldıysem ne mutlu bana.ama olumsuz etkılerde olmasın benım cektıgım sıkıntılarla ılgılı herkes farklı yasıor herseyı.bende bas agrısı cok oluo su anda ama baksanıza hıc olmayanda oluormus.bende gaz problemı oldugu ıcın dıkıslerımde agrıdı ılk gun gazı 2.gun son anda cıkardım tam serum takıcaklardı.

Cok saol canım darısı basınıza ıns,gercekten ınsanın bebısını koklaması kucagına alması super ötesı bı duyguymus,onu yanımdayken çok özluorum.hıc bıseye degısılmez melegım o benım.ıns sızınde meleklerınız saglıkla gelır.

canım sakın gecıktırme hemen doktora gıt derım.Allah yardımcın olsunnn.genel anestezıde uyandıktan sonra bebısın dırek kucagına gelıoya bıraz olanların farkında olamıo ınsan ama spınalde herseyın farkındasın normal dogum gıbı bebısının her anını acısız hıssedıosun.ama sen bılırsın tabı her turlu dogum zor olumlu olumsuz yonlerı mevcut yeterkı ALLAH yardım etsın hepsı gecıoo..ınsallah saglıkla mutlulukla olur herseyın sevgıler.

herkese slm

ya çoook mutlu oldum,biçok kişi doğurmuş sağlıkla, çok şükür darısı doğurmayanların başınaa

kızlar bende galiba pazartesi doğuruyorum,bebeğim ters olduğu için sezeryan olucam,sizce erkenmi ?akıl verin bana 38+2 oluyorum pazartesi...:18:

csnım benimde ters ve benimde 38+2 de sezeryan olacak

kızlarrr nasılsınız doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün tarihleri belli olan arkadaşlar allah bi avazda kolay doğumlar nasip etsin hepinizee

bugün oğluşumu ilk kezzz kucağıma aldım misss kokusunu içime çektimm emzirdimmm küçüğüm nasılda tutmaya çalışıyordu göğsümüü oğluşum iyice esmer güzeli oldu hep teni eşime benzesin istedim onun gibi oldu çok içten istemişim sanırımm oğluşumla göz göze geldiğim anı ömür boyu unutamam okadasrr çocuk baktım daha miniklerine bile ama çok tecrubesiizdim onu tuttuğumda nasıl bi duygu tarifi yok bi bebeğim vardı ama bugün anneyim diyebiliyorum onun sıcaklığını hissettmek çok farklıymış kokusu cennet kokulu diyolar ya gerçekten öyle her bebek cennet kokuyor darısı başınıza kızlar sağlıkla bu arada cumartesi taburcuyuz evimize geliyor sonunda lokumum

:76:
çok duygulandım,çok güzel anlatmışsın, rabbim hepimşze yaşatsın bu duyguyu bende hep onu emzireceğimi koklayacağımı hayal ediyorum,sende okadar zorluktan sonra hakettin bu mutluluğu

kızlar gaye hastanedeymiş yarın suni sancı vereceklermiş biriniz çağlayana mesaj atabilir mi o da yok

topicleri gezerken sizinki takildi gözüme yazdiklarinizi okuyunca beni heyecan basti valla.hayatinizin en güzel anlarini yasiyorsunuz kizlar.
bebislerini kucagina alanlar saglicakla büyütün.
almak üzere olanlarda saglicakla dogurun insallaahhh.

bir kac arkadasin bebegi dönmemis galiba benimkide dönmemisti normal olmasini cok istemistim hatta bebegi disardan döndermeye bile denemisti doktorlarim olmadi inatci kizim dönmedi. bende 38+2 günlükken spinal sezeryan oldum cok kolaydi tamda zamaniydi.
sakin korkmayin kizlar bebeginizi kucaginiza alinca göz yaslarina bogulacaksiniz

teşekkürler canım

çok saol cnm inşallah bizde yaşarız en kısaa zamanda bu güzelliği

cnm genelde o zamanlar veriyolar zaten bebeişin yeterince büyümüş oluyo inş hiç merak etme sağlıkla al miniğni kollarına ayhh pazartesiye ne kaldıkii:)doğum hikayeni hemen yaz olurmu sezeryandan tırsan biri olarak çok merak ediyorum

cnmm çok şükür Rabbime kavuştunuz oğluşunla hiç ayrılmayın inş
sağlıkla büyüt paşanı

csnım benimde ters ve benimde 38+2 de sezeryan olacak
acile gittim cnm bende bişi çıkmadı haftaiçi gel dedi gün belirlicez sezeryan kesinleşirse ki büyük ihtimal öle olcak bakalım hayırlısı :) senin şafak 11 kalmış

bugün kontrole gittim.ultrason.10 günde bir bakıyor.birde nst 5 günde 1 artık.kalp atışları kulaklarımda çınlıyor.14 şubatı iple çekiyorum.nstdeyken .odada 41 haftalık bayan vardı hiç sancısı yokmuş.2 gün suni sancı vermişler 2cm açıklık olmuş.artık sezaryana alacaklarmış.bayan aglıyordu.ebe gelip gidip birde alttan bakması yokmu...

yarın bende halılarımı yıkamaya veriyorum.salonumun perdesinide yıkayacagım.eşim yerinde hiç rahat durmuyorsun diye çok kızıyor.bugün hastaneye otobüsle gittim hiç yer veren yok insanlık kalmamış yahu...bende düşecektim az kalsın.çok yolda yürüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…