2011 Şubat Anneleri

gözn aydn cnm bebişinin ii haberlerini almışsn...
hayırlısı olsn cnm,allah sağlıkla kavuştursn inşallah bebişine..

slm melocum hoşgeldiniz maşallah minik epey büyümüş yaa hakkattenkocman oldular bnmkide 3005 çıktı hahahah

cnm bekler inş hayırlısı olsun odanızda rezerve olmuş ohh ne güzel sağlıkla doğsunlar inş hareketlerini sürekli takip et bebişin

gözün aydın cnm görmüşün bebişini.tombiş olacak galiba :) sıka sıka seversin artık doğunca

hayırlısı olsun cnm sağ alim al kucağına bebişini inşallah.doğum hikayeni bekliyoruz ona göre

maşallah canım.. demek % 100 sancı mı ana benim neden çıkmıyor sancım acaba doktorun nst makinası falan mı bozukki dümdüz çizgiden ibaret allah allah.. salı gidicez kontrole bakalım bu sefer ne çıkacak :97: hakkınızda hayırlısı olsun canım yaa.. sancılar bu kadar tavansa yarın bigün nişanın yada suyun gelir ozaman canım senin yaa

[Bsen de aynı dertten muzdariptin dimi sahi kesin sezeryana mı döndün sen şimdi? peki doktorunla konuştunmu bu hemoroid konusunu :44:

yok canım bebek ters olduğu için direktbmakat geliş dedi hemoroidi çok dile getirmedim bende
gözn aydn cnm bebişinin ii haberlerini almışsn...

hayırlısı olsn cnm,allah sağlıkla kavuştursn inşallah bebişine..
sağolasın burcu
maşallah sana da...amin canım ikimizde tetikte olucaz

bilmiyorum ki yasmin hatta doktor kesinlikle kalkmıcaksın hep yatacaksın evde çorba dahi yapmayacaksın dedi ama ben akşam özdileğe gideceğimm

kendine dikkat et canım ve zorlanmaa daha dün gibi oo çok var daha diyor bulantılardan bahsediyorduk.. şimdi sancılardan konuşuyoruz.. şaka maka 9.aya girdik be yaa.. allah allah ben daha olayın ciddiyetini kavrayamadım sanırsam :86:

slmm kızlar nasılsınız doğuran var mı bugün geçmişe bakamadım doktordan geldim yenii hemen bakayım dedim nst de ne kasılmam ne sancımm cıktıı bu kızın gelmeye niyeti yok doktorum bol bol yürüyüşe devam dedi alttan bi baktıı bakayım bi el atayımda gelsin dedi gülştükk aboo normalde bakardı alttan ama bu sefer baya bi canımı acıttı dur dedim geiyo bişiler nasıl gülüştükk megersem onun eliymiş içerdekiii :)) çatlak komik bi doktorum varr şimcik dinleneyeim yine cıkıcam yürüyüşeee

ayyy...canım tadında bırakalım artık diyorum ben..hayırlısı ama güzeldi Allaha şükür kızlarımızı kucağımıza aldık mı daha da güzel olur umarım

Allah Yar ve Yardımcınız Olsun İnşallah

çok teşekkürler kızlar....inş hayırlıısyla alırım kucağıma kızımı...kardeşim yada eşim yazar haberimizi inş...

kızlar ben geldim

burcu dogum yapmış gözdede galiba bugun yapcakmış gözünüzaydın.)

gun alanlar olmuş sezeryan için hakkınızda hayırlısı olsun

benim de çatım dar oldugu için kızımı ve kendimi riske atmak istemedim Allah korusun bunca yol

almışken gerrek

yok risk almaya dedim spinal anestezi ile oldum

kızlar rahattı korkmayın yani ilk gun sancın

oluyor ama dayanabiliosun

ignede yapıyolar rahatlıyosun öyle bas agrısı falan yasanmadı bende

ELVİN im kollarımda şükürler olsun

ayyyy Allah bağışlasın sen de mi Elvin koydun

selam kızlar ben geldim anca gelebildim zaten 1 de kalkınca gün gidiveriyor

bebiklerimiz gelmeye devam ediyor ayy ne güzelll süperrrr darısı sırasını bekleyenlerin başınaaa

maviicm maşallah adıyla yaşasın kızın ayyy ne güzel yaa darısı benim(hepimizin) başıma inş
sütün nasıl canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…