Canım öyle çıkıyor ama o bebegin büyümesine göre degişiyor. 1 ay sonra belki daha farklı çıkacak. Ayrıca ultrasonun yanılma payını da göz önünde bulundurmak gerek. O nedenle bence degiştirme ve son adet tarihin neyse ona göre kalsın :)
internetten baktım
Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler - yazar: Tracy Hugg Melinda Blau
yorumlar gayet güzel...
sagolun kızlar bende aklımda kalıp pişman olmak istemedigim icin yaptırayım diyorum ama bu kez özele gitcem muayeneye bakalım hangisi daha iyi ona göre devam etcem devlet hast. dr dogru dürüst bilgi vermiyor ki baştan savma dün dr odasına girdim bana diyorki neyin var :)) hamileyim dedim bende zaten kadın dogum bölümü ve sadece hamilelere bakıyor orası neyim olmalıki degilmi alsanaalsanasmile
evet nur_45 hassas bi dönemdeyiz birde ilk bebek olcak hem de tecrübesiziz hem korkuyoruz yani dr bunları düşünerek yaklaşması gerek ama sanki ilkel dönemde yasıyomusuz gibi davranılıyor birşeyden haberimiz yok sanıyorlar
mavi fark ettin mi bilmiyorum ama biz aynı periyottayız....sanırm bebişlerimiz aynı gün gelicekk:)
selam arkadaşalar uzun zamandır yazamıyordum şehir dışındaydıkartık döndüm yarında doktor ile randevumuz var ikili test yapıcak herhalde çok heycanlıyımmm çok umarım herşey yolunda gidiyordur
evet canım öyleyiz ama dr dün bebegin 1 hafta önde gelişimi dedi tabi daha sonra normale dönermi bilmiyorumaklinialirimsmile
evridiki teşekkür ederim artık benimde bir cetvelim çok saolkaydirigubbakcemile5
16:30 - 17:00 arası dr.gidiyorum kızlar anca o zaman çıkabileceğim iş yerinden inş.orada bir dr.bulabilirim sonuçlar için.Çok heyecanlıyım
Merhaba hanımlar nasılsınız?
hadi canım inşallah güzel haberlerle dönersin.patron bu sefer ne dicek çok merak ediyorum???16:30 - 17:00 arası dr.gidiyorum kızlar anca o zaman çıkabileceğim iş yerinden inş.orada bir dr.bulabilirim sonuçlar için.Çok heyecanlıyım
Sağolasın canım bende bugün bulantı yok ama aşırı derece halsizlik var kahvaltı sofrasının bulaşıkları hala duruyorSadec birkaç parça çamaşır katladım bugün o derece yani.sen nasılsın?
ay halsizlik çok fena oluyor...allah yardımcın olsun umarım kısa zamanda atlatırsın bu zamanları.....
slm kızlar biraz önce doktordan geldim.bizimki 13+3 şimdi gittiğim doktorum sat tarihine göre gidiyorsun dedi.önceki doktorum daha geç demişti.ellerini gördümm ayaklarını gördümmm. şu anda 6.74 cm olmuş.ense kalınlığı bi açıdan aldı 1.63mm çıktı bi açıdan aldı 1.55 mm yazıyo.doktorda tartıldım 63 çıktım :çok üzgünüm: doktor bi dahaki aya kilo almamış göreyim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?