2011 Şubat Anneleri

Günaydın canım,kendin için en doğru kararı vermişsin.Umarım bundan sonra istediğin herşey gönlünce olur,bu hastalık devresinide bir anca inş. atlatırsın

kitapyurdu: kitap - Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler - Tracy Hogg,Melinda Blau,Gürer Okyar, bebek bakım sorunlarına mucize çözümler, BEBEK BAKıM SORUNLARıNA MUCIZE ÇÖZÜMLER,
Kitabı bende burda buldum kızlar 1-2 gün içinde alıyorum,yorumlar gerçekten güzel havvadan'da onay aldım kitap buymuş :))

teşekkür ederim çiçekcim şu kitabıda epey merak ettim bu arada

artık evde bol bol okurum buyrunnnnnnnnn

teşekkür ederim çiçekcim şu kitabıda epey merak ettim bu arada

artık evde bol bol okurum buyrunnnnnnnnn

evet bende çok merak ediyorum,bakalım gelsinde okuyalım beraber konuları paylaşırız artık.

Bugün ayı kapatmam lazım ama çok sıcak daha bu saatte faturaların yarısını kestim yarısı duruyor,kurdeşen döküçem galiba yakında burda otururken kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk opuyorumnanaktan inş. canım sorunsuz bir şekilde bebişlerimize kavuşuruz.sen yaptırdın mı canım ikili testi?

inşallah canım tek temnnimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak ben daha ikili testi yaptırmadım,pazartesi yaptıracağım inşallah temiz çıkar:Saruboceq:

Test sonucum çıkmış gelip alabilirsiniz dediler ufff çok heyecan ve panik yaptım şimdi kızlar yaa ne yapıyım gidip alıyım mı ??

merhaba güzel bebişlerin güzel annişleri...bzi yenice doktorumuzdan geldik...çok şükür elh.herşey yolundaymışş....bebeğimi gördümmm kıpır kıpırdı....çok duygulandımm...elleri,ayakları,yüzü artık tam bir bebek gibiydi maşallah:)doktorumuz ense kalınlığının ve burnun oluşmasının çok önemli olduğunu söyledi....çok şükür hepsi normal seyirdeydi...testin kararınıda bize bıraktı bizde yaptırmaya karar verdik...kan örneğimizi bıraktık umarım güzel sonuçlarınıda alırız en kısa zamanda....doktorumdan diyet istedim...olmaz hamileyken diyet stresi yaşaman uygun olmaz az az sık sık ye dedi....umarım aşırı kilo almam...bir hafta 10 güne kadar testin sonucu belli olurmuş o zaman doktorumuz arayacak ve tekrar gidicez galiba....rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıkla,sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inş...

nurr senin adına çok sevindim onu görmek çok başka bişey yaa mucize gibi dimi

inşallah dediğin gibi sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip eder Allah bize o günleride görürüz hep beraber

Nur gözün aydın canım,bebişinin iyi olmasına çok sevindim inş.test sonuçlarında güzel çıkar

hemen al gel bence bende merak ettim inşallahh iyidir bebiş :dance:

Dr.da orda yok ama öğleden sonra gidicem artık dr.ebesini aradım ama cevap vermedi,inş.iyidir sonuçlarım bilmiyorumkismile

kesinlikle mucizee...ya yaşadığımız duygular anlatılmaz çok süperdi ya.....çok şükrediyorum rabbime bu duyguyu yaşattığı içinn..

merhaba anne ve bebişleri bu güün nasılsınız biz her zamanki gibi mide bulantısı ve çıkarmayla uğraşıyoruz bizimkisi hiç geçmeyecek galiba

bende şuan çok tedirgin ve heyecanlıyım umarım güzel sonuçlarrla döneriz doktor teyzemizdenn....

inşallah canım içini ferah tut:)

Canım çok sevindim senin adına :)

Demek cinsiyet konusunda sizde de tahminde bulunmadı. Artık 1 aya kalmaz herkes yavaş yavaş ögrenir inşallah.

Bebiş de büyümüş, maşallah

Evet 1 ay sonra herkes öğrenmiş olacak.Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

dediki hatta bebek zaten baş parmağınız kadar kalbi ne kadardır düşünün kumandayı hareket ettirebilirmi sizce?
Seninkide kıpır kıpırdır annesi:)
evet ya çikolata yada dondurma ye ben dondurma yedim çocuk sevinçten taklalar attı :sm_cool:

Evet her gittiğimde doğum arihim öne çekiliyor.26 Şubatla başladık 24 dedi 22 dedi şimdi 18 şubat diyor.15 tatil araya kaynıyor bizim

teşekkürler canım
yolculuk olayını şimdilik iptal ettik bu sıcaklarda hiç yola çıkamam doğrusu evde vantilatörle bile bunalıyorum yolda kesin kötü olurum ben midemde bulanırsa fena geçer yolculuk onun için bu senede böyle olsun dedik şimdilik belki ilerleyen zamanlarda belki 1 haftalık antalyaya gider geliriz :)

Canım teşekkür ederim ne güzel bir bağ oluştu buradaki arkadaşlarla aramızda bende bana cevap gelmişmi diye merak edip hemen girdim:)
Evet bende üzüldüm kumanda testine ama en geç 1,5 - 2 ay sonra zaten hissedeceğiz esas hareketlerini
Evet bende cetveli değiştirmekten vaz geçtim zaten nolur nolmaz

Evet canım bir karar vermişsin ve eminim rahatlamışsındır çünkü kararsızlık arada kalmak çok kötü
İnşallah hakkında hayırsılı olur .Hem senin hemde bebeğin için en doğru kararı sen verirsin zaten annesi

Test sonucum çıkmış gelip alabilirsiniz dediler ufff çok heyecan ve panik yaptım şimdi kızlar yaa ne yapıyım gidip alıyım mı ??
Git al canım merak etme güzeldir sonuçlar panik yok :)

Canım ya çok güzel inan senin adına çok sevindim.İnşallah sonuçlarınızda güzel çıkar.Doğumunuda anlatacaksın bize böyle annesi:)

kesinlikle mucizee...ya yaşadığımız duygular anlatılmaz çok süperdi ya.....çok şükrediyorum rabbime bu duyguyu yaşattığı içinn..

Ben herzaman söylüyorum bir kadının hayatındaki en güzel zamanlar hamilelik zamanları
zamanınızı iyi değerlendirin kıymetini bilin zevk alın çok çabuk geçiyor inanın Şubat ayına gelince nede çabuk geçti diyeceğiz hele doğurduktan sonra içimizdeki hareketlerini bile özleyeceğiz kimi zaman:)

merhaba anne ve bebişleri bu güün nasılsınız biz her zamanki gibi mide bulantısı ve çıkarmayla uğraşıyoruz bizimkisi hiç geçmeyecek galiba

Canım Allaha şükür ben iyiyim bugün uzun zamandır kahvaltı bile yaptım.İnşallah seninkide biran önce geçer.Çok kötü bir durum biliyorum

hoşgeldin nicensmart, sayfalar çok hızlı ilerliyor paylaşım süper burda, tabi kızların hızına yetişene aşkolsun) inşallah testten de güzel sonuçlar alırsın. sana ve bebişine sağlıklı günler

merhaba annişler bende dün kontrol e gittim bebişimi gördüm dr herşey normal iyi gidiyor dedi kalp atışları falan iyi dedi gelişimi 1 hafta ilerden çıktı hareketliydi baya :)) ama ikili testi gerek görmedi 3 hafta sonra zeka testi yapalım dedi napsam kızlar ikili testi yaptırsammı sonradan aklıma geldi bugun bi randevu alsam diyorum

Dr bana dediki biz ultrasonda bebekteki gelişimi %80 oranında görüyoruz ve senin bebeğin gelişimi %80 iyi dedi sınırlarımız normal dedi kan testine gerek görmüyorum dedi aynı durumdayız yani seninle , ben yaptırmadım.3 hafta sonraki testi ( 3lü test ) yaptıracagım.Ama senin için daha çok rahat edecekse gidip yaptır.

mrhblr.ne güzel herkesten güzel haberler geliyor.hihoyyyt.inşallah hep böle devam ederiz hepimiz.mavi canım bence 2li testi yaptır.sonradan niye yaptırmadım diye pişman olmazsın.aklında kalmaz en azından.her test farklı çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…