günaydın herkeslere
bugün işteki son günüm.evet sonunda karar verebildim ve evimi seçtim.
bu konuda açıkyürekliliğiyle fikkirlerini paylaşan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
sıcaklar yoğun tempo ve hamileliğin bu hassas dönemleri beni çok zorladı.son rahatsızlığımın uzun sürmesi ve geçmemeside cabası.önümüz ramazan ve devam eden sıcaklar kararımı etkiledi.
patronumla bu süreci izin ve dinlenme olarak değerlendiriyoruz.şirketle olan bağım kopmayacak evden internet üzerinden yapabileciğm işlere devam edeceğim.dönermiyim dönmezmiyim artık zaman belirleyecek.
herşey Allahtan herşey olacağına varır elbet ama düşündüm eğer Allah korusun bebeğime yada bana birşey olursa ben hep kendimi suçlayacağım işi bırakmadım yoruldum strese girdim dikkat etmedim de böyle oldu diye geçecek içimden.o duruma düşmek istemiyorum.ben tabiri caizse eşşeğimi sağlam kazığa bağlayıp sonra Allah a emanet etmek istiyorum.
hakkımızda hayırlısı olsun
bu arada güzel haberlerinizi okudum çok mutlu oldum.
teşekkür ederim çiçekcim şu kitabıda epey merak ettim bu arada
artık evde bol bol okurum buyrunnnnnnnnn
hoşbulduk opuyorumnanaktan inş. canım sorunsuz bir şekilde bebişlerimize kavuşuruz.sen yaptırdın mı canım ikili testi?
Test sonucum çıkmış gelip alabilirsiniz dediler ufff çok heyecan ve panik yaptım şimdi kızlar yaa ne yapıyım gidip alıyım mı ??
merhaba güzel bebişlerin güzel annişleri...bzi yenice doktorumuzdan geldik...çok şükür elh.herşey yolundaymışş....bebeğimi gördümmm kıpır kıpırdı....çok duygulandımm...elleri,ayakları,yüzü artık tam bir bebek gibiydi maşallah:)doktorumuz ense kalınlığının ve burnun oluşmasının çok önemli olduğunu söyledi....çok şükür hepsi normal seyirdeydi...testin kararınıda bize bıraktı bizde yaptırmaya karar verdik...kan örneğimizi bıraktık umarım güzel sonuçlarınıda alırız en kısa zamanda....doktorumdan diyet istedim...olmaz hamileyken diyet stresi yaşaman uygun olmaz az az sık sık ye dedi....umarım aşırı kilo almam...bir hafta 10 güne kadar testin sonucu belli olurmuş o zaman doktorumuz arayacak ve tekrar gidicez galiba....rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıkla,sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inş...
Test sonucum çıkmış gelip alabilirsiniz dediler ufff çok heyecan ve panik yaptım şimdi kızlar yaa ne yapıyım gidip alıyım mı ??
merhaba güzel bebişlerin güzel annişleri...bzi yenice doktorumuzdan geldik...çok şükür elh.herşey yolundaymışş....bebeğimi gördümmm kıpır kıpırdı....çok duygulandımm...elleri,ayakları,yüzü artık tam bir bebek gibiydi maşallah:)doktorumuz ense kalınlığının ve burnun oluşmasının çok önemli olduğunu söyledi....çok şükür hepsi normal seyirdeydi...testin kararınıda bize bıraktı bizde yaptırmaya karar verdik...kan örneğimizi bıraktık umarım güzel sonuçlarınıda alırız en kısa zamanda....doktorumdan diyet istedim...olmaz hamileyken diyet stresi yaşaman uygun olmaz az az sık sık ye dedi....umarım aşırı kilo almam...bir hafta 10 güne kadar testin sonucu belli olurmuş o zaman doktorumuz arayacak ve tekrar gidicez galiba....rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıkla,sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inş...
hemen al gel bence bende merak ettim inşallahh iyidir bebiş :dance:
nurr senin adına çok sevindim onu görmek çok başka bişey yaa mucize gibi dimi
inşallah dediğin gibi sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip eder Allah bize o günleride görürüz hep beraber
güzel haberlerini bekliyoruz canım, ben olsam dayanamaz gider alırdım
inş güzel sonuçlarla döneceksin hayırlısıyla....İnş.canım öğleden sonra için gidicem bakalım işten izin aldım ama inş. güzeldir sonuçlarım
bende şuan çok tedirgin ve heyecanlıyım umarım güzel sonuçlarrla döneriz doktor teyzemizdenn....
Canım çok sevindim senin adına :)
Demek cinsiyet konusunda sizde de tahminde bulunmadı. Artık 1 aya kalmaz herkes yavaş yavaş ögrenir inşallah.
Bebiş de büyümüş, maşallah
evet o kumanda olayına inanmamakta haklıymışım
drun dediği dogru bencede daha minnacık bişi nasıl hissedeceğiz kisempatiksalakcinni
kıpır kıpır olmasına sevindim ayy benimkide öylemidir ki boshayallersmileyarın bende cikolata yiyipde gidiyimkaydirigubbakcemile5
Canım öyle çıkıyor ama o bebegin büyümesine göre degişiyor. 1 ay sonra belki daha farklı çıkacak. Ayrıca ultrasonun yanılma payını da göz önünde bulundurmak gerek. O nedenle bence degiştirme ve son adet tarihin neyse ona göre kalsın :)
hadi gözün aydın canım.bebişine .bende uzun yolculuktan yeni geldim canım.rabbimin izniyle gider gelirsin inş.benim yanımda tuzlu leblebi,kraker falan vardı.kolonyamda hep yanımdaydı.hazırlıklarını yap çık yola rabbim yardım ediyo:)
Günaydın canım,bu sabah gelmiycektim siteye seni merak ettiğim için geldim canım,iyi haberlerle gelmene çok sevindim.Bebişinede maşallah canım.Cinsiyet için önümüzdeki ay hepimiz öğrenicez heralde şimdiden göstermiyorlar kendilerini :))
Kumanda testine üzüldüm açıkçası kaydirigubbakcemile3 kendimize bir umut kapısı bulmuştuk ne güzel kaydirigubbakcemile3
Cetvelini son adet tarihini değiştirerek yapabilirsin canım ama bencede evridikinin dediği gibi kalsın takip etmen daha kolay olur ama istersen yaparım ben sana :))
:))
günaydın herkeslere
bugün işteki son günüm.evet sonunda karar verebildim ve evimi seçtim.
bu konuda açıkyürekliliğiyle fikkirlerini paylaşan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
sıcaklar yoğun tempo ve hamileliğin bu hassas dönemleri beni çok zorladı.son rahatsızlığımın uzun sürmesi ve geçmemeside cabası.önümüz ramazan ve devam eden sıcaklar kararımı etkiledi.
patronumla bu süreci izin ve dinlenme olarak değerlendiriyoruz.şirketle olan bağım kopmayacak evden internet üzerinden yapabileciğm işlere devam edeceğim.dönermiyim dönmezmiyim artık zaman belirleyecek.
herşey Allahtan herşey olacağına varır elbet ama düşündüm eğer Allah korusun bebeğime yada bana birşey olursa ben hep kendimi suçlayacağım işi bırakmadım yoruldum strese girdim dikkat etmedim de böyle oldu diye geçecek içimden.o duruma düşmek istemiyorum.ben tabiri caizse eşşeğimi sağlam kazığa bağlayıp sonra Allah a emanet etmek istiyorum.
hakkımızda hayırlısı olsun
bu arada güzel haberlerinizi okudum çok mutlu oldum.
Git al canım merak etme güzeldir sonuçlar panik yok :)Test sonucum çıkmış gelip alabilirsiniz dediler ufff çok heyecan ve panik yaptım şimdi kızlar yaa ne yapıyım gidip alıyım mı ??
kesinlikle mucizee...ya yaşadığımız duygular anlatılmaz çok süperdi ya.....çok şükrediyorum rabbime bu duyguyu yaşattığı içinn..
merhaba anne ve bebişleri bu güün nasılsınız biz her zamanki gibi mide bulantısı ve çıkarmayla uğraşıyoruz bizimkisi hiç geçmeyecek galiba
herkese merhabalar.....tatilden dün döndüm kızlar.daha eski sayfaları okuyamadım.bugünde ikili testimi yaptırdım.kan sonucunu 1 hafta sonra verecekler.bebişimin ense kalınlığı 1.6 ve crl 72.8 çıktı.çook şükür değerler normalmiş.şimdilik bukadar:) evde toplanmayı bitireyim tekrar girerim.kendinize iyi ve bebişlerinize iyi bakınnnnnnopuyorumnanaktan
merhaba annişler bende dün kontrol e gittim bebişimi gördüm dr herşey normal iyi gidiyor dedi kalp atışları falan iyi dedi gelişimi 1 hafta ilerden çıktı hareketliydi baya :)) ama ikili testi gerek görmedi 3 hafta sonra zeka testi yapalım dedi napsam kızlar ikili testi yaptırsammı sonradan aklıma geldi bugun bi randevu alsam diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?