Çağlayancım öyle haklısın da bunca yıllık çalışma hayatı ve koşuşturmadan sonra aynı anda hem evde olmaya hemde minicik ama kocaman bir sorumluluğa nasıl alışıcam bilmiyorum.Hepimizi yeni bi hayat bekliyor hayırlısı olumunekankayizsmile
kızlar içinizde hamile günlüğü tutan varmı?
benim dr um verdi her kontrolümde yazıyorum ultrason fotosunu yapıştırıyorum çok güzel babişime 18 yaşında doğum günü hediyesi olarak vermeyi planlıyorum:=)
Kızım içinde bebek günlüğü tutmuştum ama o doğum sonrası içindi yani ilk dişi ilk kelimesi ilk ziyaret edenler vs vs
tavsiye ederim çok güzel bir hediye olur ilerde
Ben de sezeryanla dogum yaptım ama süt fışkırıyordu. Akıyordu sürekli.
ağzımdan aldın derlerya aynen öyle oldu
benim dediğim devlet memurları için çağlayancığım sen özeldeysen muhasebecinin dediğini dinle ama dr unlada konuş mutlaka :)
İnşallah hepimizden sarı sarı sütler fışkırır aklinialirimsmile
demekki biraz bünyeyle alakalı o zaman inş. bunda öyle olmaz zor oluyor mama vermek hem maddi hem sağlık açısındanBen de sezeryanla dogum yaptım ama süt fışkırıyordu. Akıyordu sürekli.
Epidural sezeryan nasıl oluyor yarı bayıltıyorlar sizi o muydu
Bende epidural sezeryan oldum sütüm hemen geldi ama çok azdı.
Bu süt olayının tamamen bünyeyle ilgisi varmış ne göğüs büyüklüü ile nede doğum şekliyle kızlar benim ablamında kardeşiminde anneminde 7-8 yerden fışkırırmış hatta kardeşim duvara fışkıtmıştı bikere ama benim 2 delikten oda damlaylaydı
kızlar içinizde hamile günlüğü tutan varmı?
benim dr um verdi her kontrolümde yazıyorum ultrason fotosunu yapıştırıyorum çok güzel babişime 18 yaşında doğum günü hediyesi olarak vermeyi planlıyorum:=)
Kızım içinde bebek günlüğü tutmuştum ama o doğum sonrası içindi yani ilk dişi ilk kelimesi ilk ziyaret edenler vs vs
tavsiye ederim çok güzel bir hediye olur ilerde
Kızlar ben çıkıyorum eşim geldi arabanın sesini duydum kızıyor bilgisayar başında çok duruyorum diye.Ne kk mış ha diyor hehehe
öptümmm
belden aşağısını uyuşturuyolar canımEpidural sezeryan nasıl oluyor yarı bayıltıyorlar sizi o muydu
belden aşağısını uyuşturuyolar canım
ben genel anestezi olmuştum bundada öyle olcam kısmet bakalım
bende 63 le doğuma girdim :)Ben de genel aneztezi ile dogum yaptım. aynen böyleydi :)
Hem de benim gibi bir vücuttan. gören hayret ediyordu.. 63 kg ile doguma girdim. dogumdan 3 gün sonra 44 kilo olmama ragmen :)
İnşallah bunda da öyle olur. Nazar degmesin inşallah...
belden iğneyle sadece belden asağısı uyuşuyor sen herşeyin farkındasın :) hissetmiyorsun tabi
bebeğin ilk sesini duyuyorsun ama:)
bizde bebek istemeye başladığımız günden buyana yazıyoruz. gün gün değil de özel günelri yazıyoruz.
orda ki imkanlarla kendimize güzel bir defter yaptık
ilk hamile olduğum günü yazdım sonra çok heycan vericiydi
şimdi de doktor kontr falan yazıyoruz.
babamız yazıyor
özel zamanlarımızın resimlerini çıktı alıp yapıştırıyoruz
kesnlikle tavsiye ediyorum...
belden aşağısını uyuşturuyolar canım
ben genel anestezi olmuştum bundada öyle olcam kısmet bakalım
bende 63 le doğuma girdim :)
ama benim öyle olmadı sütüm maşAllah sana yine aynı olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?