• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

oh ohh afiyet olsun ben daha öğlen yemeğimi yiyemedim çalışmaktan :)

Aç aç nasıl duruyorsun canım ya,ben 2-3 saat'te birşeyler yemezsem hemen başlıyor ellerim titremeye başım ağrımaya,yazık değilmi bebişe aç geziyorsun :umursamaz:

Ayyy neden olduki ağrı çiçekcim.
Gerçi ben de her daim var,düşük tehlikem olduğu için

Sabah bir dosya için yukarıya uzandım canım,ama unuttum hamiş olduğumu oda çok ağrı yaptı allahtan şimdi iyiyiz

yemek haricinde herşeyi yedimde bi yemek yiyemiyorum ben

bu arada kızlar ceviz, badem, kuru üzüm siyah üzüm bolbol yiyin çok faydalıymış yarasın bebişlere :1:

yemek haricinde herşeyi yedimde bi yemek yiyemiyorum ben

bu arada kızlar ceviz, badem, kuru üzüm siyah üzüm bolbol yiyin çok faydalıymış yarasın bebişlere :1:

Canım evet çok faydalı ama 3.aydan sonra ve miktarı çok iyi ayarlanmalıymış.
Günlük 2 ceviz gibi.

Ben bilmiyordum ara öğünlerde 1 avuç fındık ya da badem yiyordum dr sakınnnnnnnnn çokk kilo alırsın vede veremezsin dedi.

Ben 10 badem 10 fındık yiyorum ara öğün olarak ama kuruüzüm'ü ve siyah üzümü bilmiyordum.Cevizde akşamları 2 adet sadece

Valla çiçekcim dr bana çok fazla dedi tombiş olduğum için mi acep:roflol:

Allahım inşallah gönlüne göre verir.tercihleri yaptınızmı atamalar ne zaman belli olacak?

yok canım daha nerdeee.....sonuçlar belli olmadı..bu yıl ingilizceden kuvvetli bi aslım bekliyorum inşallah..

bende bunu bilmiyordum fisfisfis kuruüzüm zekası için iyiymiş öyle okumuştumm

bide bişey sorucam balık tüketimini nasıl yapıyosunuz onunda zararı varmış sanırım her balığı yemememk lazımmış diye duydum bilmiyorumkismile

Valla çiçekcim dr bana çok fazla dedi tombiş olduğum için mi acep:roflol:

Yok canım sen avuç avuç yediğin için demiştir kararında yersen sorun olmaz,bir ara 10 fındık ye bir kere 10 badem ye birşey olmaz ben öyle yiyorum daha birşey olmadı bak :))

Sadece hazır ton balıklarını yemeyeceksin taze olacak balığın cinsi önemli değil cnm.
Ben henüz düzenli olarak yemiyorum eşim nefret ettiği için almıyorum,ablamların her hafta balık günü vardır orada yiyordum şimdi tatildeler ben de balık tatilindeyim.
Onun yerine semizotunu çok yiyorum :)))

Yok canım sen avuç avuç yediğin için demiştir kararında yersen sorun olmaz,bir ara 10 fındık ye bir kere 10 badem ye birşey olmaz ben öyle yiyorum daha birşey olmadı bak :))

Zaten benim avcuma 10 tanecik sığıyor cnm günde 1 kezde olsa 10 adette çok dedi dr
Amannnn her dr farklı şeyler söylüyor

Ton balığını bende biliyorum yenmemesini gerektiğini ama normal balıkta yiyemiyorum bu sıcaklarda kokusu kötü yapıyor bakalım ne yapacağız.

herkes farklı birşeyler diyo biz yine abartmadan herşeylerden yiyelim bebişlere vitamin gönderelimm :1:

çok soru soruyorumda bu son olsun kaydirigubbakcemile3 saçlarını boyatmay düşünen varmı aranızda yada boyatacak olan :1:

Ben çıkıyorum kızlar belki sonra yeniden gelirim.azıcık temiz hava alıyım çok sıcak buralar

maşallah oku oku bitiremiyorum
zaten geldiğim zaman sadece okumaya fırsat bulabiliyorum

Back