2011 Şubat Anneleri

Emzirmek için alet dediğiniz kızlar pompadan bahsediyorsunuz dimi.İnş.öyle birşeye gerek kalmaz ben öyle şeyleri düşünmemeye çalışıyorum.İnş.ta birşey olmaz sütüm gelir

Allahım inşallah gönlüne göre verir.tercihleri yaptınızmı atamalar ne zaman belli olacak?

Biliyorum canım ama dr.izin verdiği süre çalışabilirmisim bende diyorum sıkıyım kendimi doğuma kadar duruyum burda sonra hepisini birden kullanıyım :))

hayır arkadaşım dr un ile bu konuyu iyi konuş ne kadar izin verirse diye degil olay son 3 hafta zorunlu ayırıyorlar seni istediğin kadar çalışacagım de kanun yooook dinlen artık diyor :)

Emzirmek için alet dediğiniz kızlar pompadan bahsediyorsunuz dimi.İnş.öyle birşeye gerek kalmaz ben öyle şeyleri düşünmemeye çalışıyorum.İnş.ta birşey olmaz sütüm gelir
inş. gelir sütümüz ben kızımda çok çektim 3.5 ayına kadar zor emdi
sezeryan olduğu içinmi nedir sütüm gelmedi çok azdı mama vermek zorunda kaldık
sonrada memeden soğudu bunda ne olcak bilmiyorum

Saol canım güzel sözlerin için teşekkür ederim.İnsanın ailesinin yanında olmaması çok kötü birşey ablamdan biliyorum o ist.biz burdaydık annemde sürekli gidemiyordu bizi bırakıp benim okulum vardı.Ev hayatıda bir bakıma güzel ama düşüncesene ilk adımlarını sen göreceksin ilk diş heyecanını ilk anne deyişini ben bunları göremiycem ona yanıyorum herşeyi sonradan öğreneceğim (

Canım çok şanslısın annen yakın olduğu için.hımmm kovalar senin gibi sıcakkanlı aktif oluyosa tmm kova olabilir :) şaka bi yana hayırlısı neyse ondan olsun inşallah.biz ailemizle farklı şehirdeyiz burda benden başka miniğimize bakıcak kimse yok o yüzden ev hayatına alışmaya çalışıyorum şimdiden.En azından ele avuca gelene kadar yada bi çözüm bulana kadar.[/QUOTE]

sarışeker nevsehirdeymişsin bize 1 saat uzaklıktasın bebişlerimiz doğsun belki buluşup tanıştırırız onları ne dersin :)

hayır caım pompa değil normal bildiğimiz atletler
emzirme için üstten kapaklı.
aslında burdakiler için gerçekten erken ama türkiyeden gitmeden orda bulamayacaklarımı almak istiyoruz.
arkadaşlarım kullanmıştı çok memnun kaldılar.

kızlar google dan denk geldi nil'in günlüğü diye yazıp girin tam bir kış bebeği ve çalışan anne ama o soğukta ne kadar güzel gezmişler fotlarına baktım hayran kaldım inş bizde onun gibi olabiliriz

Ben hiç kullanmadım onlardan :) İnşallah kullanmam da :)
benim sütüm çok az olduğu için ben kullandım ve maalesef daha 40 lıyken mamaya başladık biz
gerçi çok azda olsa 2,5 yıl emzirdim o konuda içim rahat:)

Ben hiç kullanmadım onlardan :) İnşallah kullanmam da :)

inş. canım hiçbirimize kısmet olmaz :))
hayır arkadaşım dr un ile bu konuyu iyi konuş ne kadar izin verirse diye degil olay son 3 hafta zorunlu ayırıyorlar seni istediğin kadar çalışacagım de kanun yooook dinlen artık diyor :)

Ama benim muhasebecim öyle demediki bana ben bunu kontrole gidince konuşıyım canım bütün planlar altüst olmasın sonradan.Bu kanunlarda şu süt iznini 2-3 saat'e çıkarsalar birde ne güzel olacak.

Sezaryanla olanların bazen gelmeye bilirmiş canım,benim ablamdan biliyorum süt artırıcı bitkisel çaylar içiyordu sürekli.İnş.bu bebişinde olmaz ama

Canım o devlet memurları için öyle. Özelde belki farklıdır...

Çağlayancım öyle haklısın da bunca yıllık çalışma hayatı ve koşuşturmadan sonra aynı anda hem evde olmaya hemde minicik ama kocaman bir sorumluluğa nasıl alışıcam bilmiyorum.Hepimizi yeni bi hayat bekliyor hayırlısı olumunekankayizsmile

merhaba arkadaşlar hızınıza yetişemiyorum yazılan mesajları okuyayım diyorum ama sayfa ilerlemiş oluyor çok güzel burası canlandı artık kalabalığız yani

Ben de sezeryanla dogum yaptım ama süt fışkırıyordu. Akıyordu sürekli.

Anladım canım,onları ben birkaç internet sitesinde görmüştüm ama şimdi adlarını hatırlamıyorum belki hepsiburada.comda vardır bir bak istersen.

Hemen bakıyorum canım yerimseniben

kızlar içinizde hamile günlüğü tutan varmı?
benim dr um verdi her kontrolümde yazıyorum ultrason fotosunu yapıştırıyorum çok güzel babişime 18 yaşında doğum günü hediyesi olarak vermeyi planlıyorum:=)
Kızım içinde bebek günlüğü tutmuştum ama o doğum sonrası içindi yani ilk dişi ilk kelimesi ilk ziyaret edenler vs vs
tavsiye ederim çok güzel bir hediye olur ilerde

İnşallah hepimizden sarı sarı sütler fışkırır aklinialirimsmile

Canım o devlet memurları için öyle. Özelde belki farklıdır...

ağzımdan aldın derlerya aynen öyle oldu
benim dediğim devlet memurları için çağlayancığım sen özeldeysen muhasebecinin dediğini dinle ama dr unlada konuş mutlaka :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…