selam kızlar...ayyy tam son sayfaya geldim diyorum bi sayfa daha eklenmiş oluyor bu ne hız yine formumuzdayız bugün....rüyalarımda hiç bebişimle ilgili bişey görmüyorum son 1 haftadır abartısız kendimi hep atamam olmuş olarak okulda görüyorum...kabusum oldu artık inşallah bebişim bana şans getirir kızlar....türkiyenin neresi olursa olsun diyorum artık bebişimi ve valizimi alıp gidicem o kadar tak etti canıma yanii
Emzirmek için alet dediğiniz kızlar pompadan bahsediyorsunuz dimi.İnş.öyle birşeye gerek kalmaz ben öyle şeyleri düşünmemeye çalışıyorum.İnş.ta birşey olmaz sütüm gelir
Biliyorum canım ama dr.izin verdiği süre çalışabilirmisim bende diyorum sıkıyım kendimi doğuma kadar duruyum burda sonra hepisini birden kullanıyım :))
inş. gelir sütümüz ben kızımda çok çektim 3.5 ayına kadar zor emdiEmzirmek için alet dediğiniz kızlar pompadan bahsediyorsunuz dimi.İnş.öyle birşeye gerek kalmaz ben öyle şeyleri düşünmemeye çalışıyorum.İnş.ta birşey olmaz sütüm gelir
Canım çok şanslısın annen yakın olduğu için.hımmm kovalar senin gibi sıcakkanlı aktif oluyosa tmm kova olabilir :) şaka bi yana hayırlısı neyse ondan olsun inşallah.biz ailemizle farklı şehirdeyiz burda benden başka miniğimize bakıcak kimse yok o yüzden ev hayatına alışmaya çalışıyorum şimdiden.En azından ele avuca gelene kadar yada bi çözüm bulana kadar.
Benimde 7 şubat 31 ocak değişiyor ama kova olacak sanırım annesi gibi :))
benim annem bakacak canım minişime bu hayat şartlarında tek taraflı çalışmak çok zor oluyor helede ev kiraysa onun için bende çalışacağım eşime kalsa evde oturmam daha iyi ama dinlemiyorum onu :))
İş yerimle annemin evi 10 dk mesefa yürüyerek sürekli tel.kontrol edicem artık başka çaremiz yok bakıcaya veremem neler yaptıklarını görüyoruz el kadar minişlere
Emzirmek için alet dediğiniz kızlar pompadan bahsediyorsunuz dimi.İnş.öyle birşeye gerek kalmaz ben öyle şeyleri düşünmemeye çalışıyorum.İnş.ta birşey olmaz sütüm gelir
benim sütüm çok az olduğu için ben kullandım ve maalesef daha 40 lıyken mamaya başladık bizBen hiç kullanmadım onlardan :) İnşallah kullanmam da :)
Ben hiç kullanmadım onlardan :) İnşallah kullanmam da :)
hayır arkadaşım dr un ile bu konuyu iyi konuş ne kadar izin verirse diye degil olay son 3 hafta zorunlu ayırıyorlar seni istediğin kadar çalışacagım de kanun yooook dinlen artık diyor :)
inş. gelir sütümüz ben kızımda çok çektim 3.5 ayına kadar zor emdi
sezeryan olduğu içinmi nedir sütüm gelmedi çok azdı mama vermek zorunda kaldık
sonrada memeden soğudu bunda ne olcak bilmiyorum
hayır arkadaşım dr un ile bu konuyu iyi konuş ne kadar izin verirse diye degil olay son 3 hafta zorunlu ayırıyorlar seni istediğin kadar çalışacagım de kanun yooook dinlen artık diyor :)
Saol canım güzel sözlerin için teşekkür ederim.İnsanın ailesinin yanında olmaması çok kötü birşey ablamdan biliyorum o ist.biz burdaydık annemde sürekli gidemiyordu bizi bırakıp benim okulum vardı.Ev hayatıda bir bakıma güzel ama düşüncesene ilk adımlarını sen göreceksin ilk diş heyecanını ilk anne deyişini ben bunları göremiycem ona yanıyorum herşeyi sonradan öğreneceğim(
inş. gelir sütümüz ben kızımda çok çektim 3.5 ayına kadar zor emdi
sezeryan olduğu içinmi nedir sütüm gelmedi çok azdı mama vermek zorunda kaldık
sonrada memeden soğudu bunda ne olcak bilmiyorum
hayır caım pompa değil normal bildiğimiz atletler
emzirme için üstten kapaklı.
aslında burdakiler için gerçekten erken ama türkiyeden gitmeden orda bulamayacaklarımı almak istiyoruz.
arkadaşlarım kullanmıştı çok memnun kaldılar.
kızlar google dan denk geldi nil'in günlüğü diye yazıp girin tam bir kış bebeği ve çalışan anne ama o soğukta ne kadar güzel gezmişler fotlarına baktım hayran kaldım inş bizde onun gibi olabiliriz
Canım o devlet memurları için öyle. Özelde belki farklıdır...
İnşallah hepimizden sarı sarı sütler fışkırır aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?