Günaydın güzel anneler...
mrb bende şubat annesiyim inşallah.şu an 11+5 deyim çok sorunlu bi hamilelik yaşıyorum.sizler nasılsınız
Gözünaydın canım benim çok iyi anlıyorum seni nasılda tatlı dimi ordan bir an önce çıkçalarda öpüp koklasak minişlerimizi.Resmini verdimi canım.Eklesene senin minişide görsün teyzeleri
Saol canım.İnş.canım bende 10 gün sonra sonuçları alıcam inş iyidir sonuçlarımız
Yeşim kaldı bir tek oda gelsin bakalım onun minişi nasılmış.[/QUOTE Günaydın canım,evet ya ççıksada yesek onlarıopuyorumnanaktanhep kucağıma aldığımı hayal ediyorum,birde ben rüya görmüştüm bebeğim doğmuş,erkek böyle kel tombiş bişi,emiyordu beni Allahım nekadar güzel nekadar güzel elleri var diyerek uyandım ondan sonra daha bir sabırsızım:ecrin_bebek: senin sonuçlarında inş.iiyi çıkar ben 2 hafta sonraeyvahedigeldismile
Gözünaydın canım benim çok iyi anlıyorum seni nasılda tatlı dimi ordan bir an önce çıkçalarda öpüp koklasak minişlerimizi.Resmini verdimi canım.Eklesene senin minişide görsün teyzeleri
Saol canım.İnş.canım bende 10 gün sonra sonuçları alıcam inş iyidir sonuçlarımız
Yeşim kaldı bir tek oda gelsin bakalım onun minişi nasılmış.
gözünaydın mucize :)) inşallah sonuçlarmızda iyi çıkar :)
Slm teyzoşlar nasılsınız bakalım minişle geldik biz hazırmısınız minişimi görmeye
dr.teyzesi çok sağlıklı ve gelişimi güzel dedi.ikilitest istermisin dedi.Biz zorla yapmıyoruz bu testi anne adayının istediğine göre yapıyoruz dedi kısaca anlattı bana bende istiyorum dedim.Ense kalınlığı gayet güzel dedi.Gelişimide güzelmiş minişim keyif yapıyordu bir eli ensesinde kızlar inanabiliyormusunuz birde bağdaş kurmuş dedi doktor baya bir keyifli bizimki cinsiyet tahmini bir sonraki randevu yani 25 ağustosmuş ya((
10 gün sonra test sonucu alıcam 5 ağustos yani 9 ağustostada göstermek için tekrar dr.gidicem
Yeşim kaldı bir tek oda gelsin bakalım onun minişi nasılmış.
Günaydın canım,evet ya ççıksada yesek onlarıopuyorumnanaktanhep kucağıma aldığımı hayal ediyorum,birde ben rüya görmüştüm bebeğim doğmuş,erkek böyle kel tombiş bişi,emiyordu beni Allahım nekadar güzel nekadar güzel elleri var diyerek uyandım ondan sonra daha bir sabırsızım:ecrin_bebek: senin sonuçlarında inş.iiyi çıkar ben 2 hafta sonraeyvahedigeldismile
Hayırlısı olsun canım,erkek bebişmi istiyorsun,ben kızım olsun çok istiyorum ama erkek olursada hiç üzülmem çünkü ilk bebişim olacak çünkü şimdi bizim için geçmek bilmeyen zaman test sonuçlarının çıktığı gün olacak galiba inş.sorun ve temiz çıkar bu kadar heveslenip ümitlenmişken kötü çıkması beni yıkar resmenmafoldumben inş.herşey güzel çıkar akşam bol bol dua ettim hepimiz için.Hepimiz sağlıcakla alalım diye
canım resmini sormuşsun çok güzel tam el salladığı resimde var bir boydan var birde otururkenkaydirigubbakcemile2hepsi çok güzeller ama bilgi işlemcimiz bikaçgün yok bnası eklicem bilmiyorum,eklemeye çalışırım
Bilgisayara ekleyebilsen ondan sonrasını ben sana anlatırım canım çok kolay ama tarıyacı varsada olur aslında ben ilk iki resmini öyle eklemiştim.Ama olmazsa artık bekleriz böyle değişik bebişleri görmek çok hoşuma gidiyor biliyormusun onların iyi olduğunu ve keyiflerinin yerinde olması çok güzel bir duygu
maşallah çağlayan Allah nazardan saklasın çok sevindim büyümüş bile şimdidden :)kaydirigubbakcemile3
gözünaydın canım ayy ne güzell yaaa bende daha görmedim bebişimi çok merak ediyorum:gitme:
yesinler minişini maşallah annesi tam bir bebek olmuş
16. haftadamı ögreneceksiniz cinsiyetini ayy nasıl bekliyeceksin canım yaa inşallah sonuçlarınız iyi çıkar bizde perşembe günü alacağız sonuçlarımızıyerimseniben
Günaydın canım bende bu sabah karın şişkinliği ile uyandım..benim karnım iyice şişti bu sabah biraz daha büyüdüğünü farkettim artık kıyafetlerimde olmuyor :))
Eşimde maşallah sen kilo almıyorsun bebişe gidiyor yediklerin diyor hoşuma gidiyor,ilk 3 ayda hiç kilo almamışım kızlar çok güzel birşey bu benim için bundan sonrada da dikkat edersem az kiloyla bitiririm inş.bu hamişliği
süpermiş hiç kilo almadınmı maşallah ben 1 kilo aldım 2 ayda 1 kilo normal deniyor bakalım asıl kilo zaten 4. aydan sonra başlıyor bakalım inşallah sağlıklı bir şekilde hamileliği bitirelimde :2:
sanırım kimsenin kremle ilgisi yok çatlak kremi düşünüyorsunuz anladığım kadarıyla yada ne düşünüyorsunuz 3 aydan sonra çtlamaya başlayacağız gerçi bu kremlerde ne kadar etkili genetik herşey sürsekte çatlamayacakmıyız yani bazı arkadaşalrım hiç krem kullnmıyor hiçte çatlamıyor bazılarıda kullanıp çatlıyor inşallah çatlamamayı umut ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?