hangi hapı kullanıyosun canım sen?
progestan canım düşük için.birde folik asit ve elevit
benim 9 haftadır 24 saat bulantım var arkadaşım ne yapıcam bilmiyorum senin bebiş nekadarlık oldu?kızlar kandiliniz mübarek olsun...
benimde 9+6 bugün.İlk kez bu akşam 2 aydır doğru dürüst yemek yedim ama şimdi yine midem bulanıyor
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
çubuk kraker ve beyaz leblebi iyi geliyor genelde.Allah yardımcımız olsun hepimizin.
kızlar merhaba ya geceleri ben uyuyamıyorum hep yarı ayık oluyorum sürekli dönüyorum sizde nasıl uyku durumları
Bendede var o durum.Gece tam alamıyorum uykumu.Hatta sabah 7.5 ta kalkıyorum tekrar uyku tutmuyor
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
evet benimde ilk bebek ilk heyecan hiç hissetmedigin duyguları yaşamakta ayrı bi güzel Allah saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin opuyorumnanaktan
Amiin canım.
Emin ol dünyanın en güzel duygusu annelik.Okadar farklı bir duyguki .Eşini ne kadar seviyorsun değilmi şuan bazen anneni babanı bile bastırıyor gibi hoş sevgiler karşılaştırılmaz ama anlatmak için yazıyorum bebişin doğunca onu eşindednde çok sevecekin düşün yanii :)
Anneni daha iyi anlayacaksın benim için neler çekmiş vs diye.
Olgunlaştırıyorda insanı...
Slm teyzoşlar nasılsınız bakalım minişle geldik biz hazırmısınız minişimi görmeye
dr.teyzesi çok sağlıklı ve gelişimi güzel dedi.ikilitest istermisin dedi.Biz zorla yapmıyoruz bu testi anne adayının istediğine göre yapıyoruz dedi kısaca anlattı bana bende istiyorum dedim.Ense kalınlığı gayet güzel dedi.Gelişimide güzelmiş minişim keyif yapıyordu bir eli ensesinde kızlar inanabiliyormusunuz birde bağdaş kurmuş dedi doktor baya bir keyifli bizimki cinsiyet tahmini bir sonraki randevu yani 25 ağustosmuş ya((
10 gün sonra test sonucu alıcam 5 ağustos yani 9 ağustostada göstermek için tekrar dr.gidicem
Oh maşalah annesi keyifler pek yerinde.Ay ultrason resmine bakınca bana erkek gibi geldi hayırlısı :)
AYYY ne güzell cnm ya. Ben de bugün gittim büyümüş bebişim bir ay içinde Maşallah diyelim10 gün sonra ikilitest için gideceğim. İnşallah hayırlı güzel haberler alırız sonucunda.
Hepinizin Berat kandilini kutluyorum. Hayırlara vesile olması temennisiyle. Rabbim bebeklerimizi hayırlı sağlıklı eylesin. Kolay doğumlar nasip etsin. Bzileri düşüklerden erken doğumlardan korusun. AMİNN
Gözün aydın annesi.
Aminn canım çok güzel bir dua hepimiz için.
Bu arada rüyamda bende bir kız bebek gördüm adı Melike idi.bende acaba adını melikemi koymalıyım diye düşünüyorum kaç gündür
Ben kirazbebeden bir çok şey aldım.Hiçbir sorun çıkmadı :) Hepsiburdadanda aldık ve halada alıyoruz:)güvenilir bir site varmı alışveriş yaptığın insan fazla güvenemiyor
kızlar ben geldimm...
minişimi gördüm inanmayacaksınız üç kere el salladı banadelikafaduldensıpam benim annesine selam verdi dedi doktorum,çok güzel parmakları kolları ayakları rabbim sen nekadar büyüksün ki böyle bir mucizeyi bize yaşatıyorsun,hem yazıyorum hem ağlıyorum,bebeğimi çok seviyorum:sm_cool:
çağlayançiçek seninde gözünaydın,ben 2 hafta sonra tekraar gidicem ikili test için inşallah ondan da güzel sonuçlar alırız,
Gözünaydın mucize .Bugün herkes güzel haberlerle döndü maşallah :)
mrb bende şubat annesiyim inşallah.şu an 11+5 deyim çok sorunlu bi hamilelik yaşıyorum.sizler nasılsınız
Aramıza hoşgeldin canım.Bendede düşük tehliklesi var ve bende 2.5 aydır yatıyorum.progestan kullanıyorum.Bol bol dinlen yorma kendini.
merhaba şubat anneleriiii :)
nasılsınız bakalım?
maşallah bebişlere. benim de ilk zamanlarım çok zor geçmişti...
3 ay hiç kalkmamaya yattım. günde 6 adet progestan kullanıyordum.çok zor zamanlar. rabbim herkezin yardımcısı olsun. şimdi minnişimin gelecegi zamanı bekliyorum. normal şartlarda 50 küsür günüm görünüyor ama sancılarım başladı bile. keşke 3 hafta daha kalsa diye dua ediyorum...
rabbim hepimize bebişlerimizi sağ salim kucagımıza almamızı nasip etsin inşallah...
İnşallah hayırlısıyla bebişini sağsalim kucagına alırsın canım.
Şimdi hepimiz biran önce doğsa diyoruz ama doğunca kimi zaman içimizdeki hareketlerini özleyeceğiz :))