Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyy ne güzel,gözün aydın,
benimde bugün 10+0 daha dra gitmeme en az 10 gün var,nasıl sabretcem ya
minikim acaba benimde el sallarmı acep bana:?
çok sevindim sizin adınıza allah herkese gönlüne göresini nasip eder inşallah:Saruboceq:
Kızlar birşey sorucam nasıl besleniyorsunuz sizler ben bir tek kahvaltıda sorun yaşıyorum onu bir düzgün hale getirsem sorun olmıycak ekstra bebeğe fayda olsun diye yediğiniz yiyecekler var mı.
Hayırlısı olsun canım,erkek bebişmi istiyorsun,ben kızım olsun çok istiyorum ama erkek olursada hiç üzülmem çünkü ilk bebişim olacak çünkü şimdi bizim için geçmek bilmeyen zaman test sonuçlarının çıktığı gün olacak galiba inş.sorun ve temiz çıkar bu kadar heveslenip ümitlenmişken kötü çıkması beni yıkar resmenmafoldumben inş.herşey güzel çıkar akşam bol bol dua ettim hepimiz için.Hepimiz sağlıcakla alalım diye
Bilgisayara ekleyebilsen ondan sonrasını ben sana anlatırım canım çok kolay ama tarıyacı varsada olur aslında ben ilk iki resmini öyle eklemiştim.Ama olmazsa artık bekleriz böyle değişik bebişleri görmek çok hoşuma gidiyor biliyormusun onların iyi olduğunu ve keyiflerinin yerinde olması çok güzel bir duygu
canım aslında eşimle hep içimizden geçen sevgiliykenden itibaren kızdı,ama nezaman hamile kaldım tek duam sağlıklı olması gerisi boş,ama ogün rüyamda erkek gördüm,tersimi çıkar artık bilmemCADIARZU zaten eşime kalsa doğana kadar öğrenmek yasak,o heyecanı yaşayalım diyor,ama ben tabiki öğrenirim en fazla ona söylememkaydirigubbakcemile3 sende aklına kötü şeyler getirme Allahımın izniyle tertemiz çıkar sonuçlarımız:Saruboceq: resimlere gelince canım tarayıcıyı kullanmayı bilmiyorum,bugün yoğuncayım biraz,fırsat bulursam denerim şansımı,sende gör el salladığını teyzesikaydirigubbakcemile5
Hayırlısı olsun canım,erkek bebişmi istiyorsun,ben kızım olsun çok istiyorum ama erkek olursada hiç üzülmem
Şanslı kadının ilk çocuğu kız olur derler bizim oralarda:)
Rabbim hepimizin gönlüne göre sağlıklı evlatlar versin.
Günaydın canım nasılsın,senin kızçe erkenmi kaldırıyor seni :))
Yok nerde babasıyla uyuyor kızım.
karnımdaki uyutmuyor sanırım beni.sabahın köründe kalkıyorum günlerdir:)
sanırım kimsenin kremle ilgisi yok çatlak kremi düşünüyorsunuz anladığım kadarıyla yada ne düşünüyorsunuz 3 aydan sonra çtlamaya başlayacağız gerçi bu kremlerde ne kadar etkili genetik herşey sürsekte çatlamayacakmıyız yani bazı arkadaşalrım hiç krem kullnmıyor hiçte çatlamıyor bazılarıda kullanıp çatlıyor inşallah çatlamamayı umut ediyorum
benim ilk hamileliğimden 1 tane bile çatlağım kalmadı ve hiçbişeyde kullanmadım bebeğe zararı olur vs diye.arada sırada badem yağı sürdüm yani oda ayda bir falan 7-9 aylar arası. dr da zaten demiştiki siz istediğiniz kadar krem kullanın vücut onu yapacaksa yapar.ne kadar doğru bilmem ama dediğin gibi bazı arkadaşlarım hamileliğin başından sonuna kadar kullandı krem ve birsürü çatladılar.aslında birde şu durum var benim gibi sürekli kilo alıp verenlerin derisi esnek oluyor.şiştikçe genişliyor.ben 84 kg ile hamile kalmıştım 95 ile doğuma gimiştim.zayıfların ise vücudu gerildikçe geriliyor ne oluyor acaba ya dönüyor ve tepki veriyor benim kanaatimce tabi
Kızlar birşey sorucam nasıl besleniyorsunuz sizler ben bir tek kahvaltıda sorun yaşıyorum onu bir düzgün hale getirsem sorun olmıycak ekstra bebeğe fayda olsun diye yediğiniz yiyecekler var mı.
hergün mutlaka ceviz yiyorum süt içiyorum haftada 1 de balık yemeye çalışıyorum.başkada ekstra bişey yapmıyorum.
günlerden beri canım pastırma istiyordu dün aldık sabahı zor ettim tabağımdakileri yedikçe bitiyor diye üzüldüm ya :))
benim ilk hamileliğimden 1 tane bile çatlağım kalmadı ve hiçbişeyde kullanmadım bebeğe zararı olur vs diye.arada sırada badem yağı sürdüm yani oda ayda bir falan 7-9 aylar arası. dr da zaten demiştiki siz istediğiniz kadar krem kullanın vücut onu yapacaksa yapar.ne kadar doğru bilmem ama dediğin gibi bazı arkadaşlarım hamileliğin başından sonuna kadar kullandı krem ve birsürü çatladılar.aslında birde şu durum var benim gibi sürekli kilo alıp verenlerin derisi esnek oluyor.şiştikçe genişliyor.ben 84 kg ile hamile kalmıştım 95 ile doğuma gimiştim.zayıfların ise vücudu gerildikçe geriliyor ne oluyor acaba ya dönüyor ve tepki veriyor benim kanaatimce tabi
hergün mutlaka ceviz yiyorum süt içiyorum haftada 1 de balık yemeye çalışıyorum.başkada ekstra bişey yapmıyorum.
günlerden beri canım pastırma istiyordu dün aldık sabahı zor ettim tabağımdakileri yedikçe bitiyor diye üzüldüm ya :))
evet ya balık çok önemli ama ben yiyemiyorum balık istemiyor canım hiç onun yerine ceviz yemeye çalışıyorum işte tavuklada pek aram iyi değil ne olacak böyle bilmiyorum
ben bu konuda kötüyüm sanırım,süt içemiyorum,fındık ceviz sevmem,meyve yemeye çalışıyorum,yani ekstra hiçç bişi yapmıyorum:sinifsinif:
canım aslında eşimle hep içimizden geçen sevgiliykenden itibaren kızdı,ama nezaman hamile kaldım tek duam sağlıklı olması gerisi boş,ama ogün rüyamda erkek gördüm,tersimi çıkar artık bilmemCADIARZU zaten eşime kalsa doğana kadar öğrenmek yasak,o heyecanı yaşayalım diyor,ama ben tabiki öğrenirim en fazla ona söylememkaydirigubbakcemile3 sende aklına kötü şeyler getirme Allahımın izniyle tertemiz çıkar sonuçlarımız:Saruboceq: resimlere gelince canım tarayıcıyı kullanmayı bilmiyorum,bugün yoğuncayım biraz,fırsat bulursam denerim şansımı,sende gör el salladığını teyzesikaydirigubbakcemile5
Doğana kadar cinsiyetini bilmemek çok zor olur ama nasıl kıyafet alacaksın oda nasıl hazırlanacak aslında güzel süpriz olur ama hazırlık aşaması vardaha bunun.
Tamam canım sen müsait olduğunda koyarsın resmi bende görürüm ayyy çok sevimlidir ama onun o hali şimdi yaaa.çıksalarda yesek onları artıkkaydirigubbakcemile3
nilk başlarda sabahları yiyemiyordum neyseki şimdi düzeldi hamile kaldığımı öğrenene kadar süt içen bir insan değildim içecek olarak hiçbir zaman süt aramadım ama şimdi allahtan sütten tiksinmiyorum her sabah ve akşam yatmadan önce muhakkak içmeye çalışıyorum ancak soğuk içemiyorum ılıtıyorum
Sütün tadını çok sevmeme rağmen içemiyorum ilk haftalarda içiyordum şimdi kokucak gibi geliyor yanına yaklaşamıyorum.Sademi içiyorsun yoksa içine ilave birşey katıyormusun.
Krem konusunu bende unutmazsam bir dahaki sefere sorıyım :))
Kilolu hamile kalan bayanların hamilelikte çokta fazla kg almasını önermiyor dr.doğumda zor olurmuş diye 5-6 kg alsam ben sanki bana yeticek gibi geliyor 90'lı rakamlara çıkarsam inemem diye korkuyorum açıkçası :kedi:
Oo aşerme bendede var canım yaa gecenin bir yarısı turşu istiyor canım.Kaçgündür bu akşam alıcam inş.birde ben bu aralar tavuğa sardım illa hergün azıcıkta olsa yiyorum o tavuğu hiç bu kadar sevmezdim ama şimdi heryerde arıyorum mutlaka onun tadını.
birde her sabah yumurta yemeğe çalışıyorum ya haşlama yada tavada
birde çokaaç duramıyorum sürekli bir şeyler atıştırmak zorundayım yoksa midem kötü oluyor o yüzden sürekli bir şyler atıştırıyorum normalde demeyveyi çok severdim şimdi canım daha da çok meyve istiyor allahtan sağlıklı bir şey çalışıyorum iş yerine kendime meyve çerez felan getiriyorum bilgisayrın başında açıktıkça atıştırıyorum
bazen artık yemeğe bir şey bulamıyorum sürekli atıştırma modunda olunca
Atıştırma olayını bende çok sık yapıyorum 2 saat'te bir nerdeyse yoksa başım ağrıyor,bende evden hazırlayıp getiriyorum çerezimi ve meyvemi burda yiyorum herkes biliyor hamiş olduğumu sorunda olmuyor
evet ya balık çok önemli ama ben yiyemiyorum balık istemiyor canım hiç onun yerine ceviz yemeye çalışıyorum işte tavuklada pek aram iyi değil ne olacak böyle bilmiyorum
Balık'ı bende yiyemiyorum kokuyor bana helede kızartmalara hiç dayanamıyorum midem kötü oluyor hemencik.
Peki kızlar kola kahve çay aranız nasıl.Onları içiyormusunuz,ben çok nadirde olsa azıcık tadlarına bakıyorum
ben balığın zeka gelişimine katkısı olduğuna kesinlikle inanıyorum.hiç olmazsa salatay ton balığı ekleyip yemeye çalışın bence.kızımda her hafta yemiştim ve yaşıtlarından çok farklı seyrediyor gelişimi.
sanırım kimsenin kremle ilgisi yok çatlak kremi düşünüyorsunuz anladığım kadarıyla yada ne düşünüyorsunuz 3 aydan sonra çtlamaya başlayacağız gerçi bu kremlerde ne kadar etkili genetik herşey sürsekte çatlamayacakmıyız yani bazı arkadaşalrım hiç krem kullnmıyor hiçte çatlamıyor bazılarıda kullanıp çatlıyor inşallah çatlamamayı umut ediyorum
Günaydın canım bende bu sabah karın şişkinliği ile uyandım..benim karnım iyice şişti bu sabah biraz daha büyüdüğünü farkettim artık kıyafetlerimde olmuyor :))
Eşimde maşallah sen kilo almıyorsun bebişe gidiyor yediklerin diyor hoşuma gidiyor,ilk 3 ayda hiç kilo almamışım kızlar çok güzel birşey bu benim için bundan sonrada da dikkat edersem az kiloyla bitiririm inş.bu hamişliği
Sabah ılık sütün içine bal katıyorum 1 tatlı kaşığı öyle içiyorum.Yatmadan öncede içebilirsiniz.Eve küçük sütlerden aldık bir koli gece yatmadan önce kızımla ben içiyoruz 1 er tane:)
Yumurtayı yazmamışım bende midem bulandığı zamanlarda bile zorlada olsa haftada 2-3 kez yedim ve hala yiyorum.
Normalde aşırı derecede kahve ve çay hastasıydım hamile olduğumu öğrendiğimden beri belki 2 fincan kahve 3 bardak çay içmişimdir.dr kahveyi özellikle kesin olarak yasakladı düşük riskinden dolayı.
arada yeşil çay içiyorum ama hafta bir falan.
çağlayancım ben ilkkez kızıma hamileyken gördüm 90 lı kiloları ve birdahada 8 lere düşemedim.bu sefer daha dikkatli olup 6-7 kg ile doğuma gitmeyi planlıyorum.Bu konuda da birbirimize destek oluruz :) Zaten kilolu hamile kalanlar isteselerde çok alamıyorlar.ben 11 kg almıştım ilkinde ama hep yiyerek bu sefer daha bilinçliyim özellikle akşam yatmadan yemek yerdim kızımda şimdi sadece süt birde meyve:)
Zayıflar 30 kiloda alsa eski haline aynen dönerler demişti doktorum kilolular 10 kg alır ama oda onda kalır demişti doğru demiş.bende hepsi kaldı.gerçi çoğunu ben süt olmadı diye lohusalık döneminde aldım geri ama şuanki kilom tamamen ilk hamilelğimden kalan kilom yani
ben balığın zeka gelişimine katkısı olduğuna kesinlikle inanıyorum.hiç olmazsa salatay ton balığı ekleyip yemeye çalışın bence.kızımda her hafta yemiştim ve yaşıtlarından çok farklı seyrediyor gelişimi.
Merhabaaaaaaa çok mutluyum :)
Doktordan geldik. Miniğimizi gördük. Çok güzeldi :) Taklalar atıyordu. Allah'ım nasıl güzel bir duygu. Herkese nasip etsin inşallah.
12 hafta 6 günlük olmama ragmen 13 hafta 5 günlük çıktı :) Doktorumuz uzun olacak dedi. Oglumda hep böyleydi. Maşallah diyin teyzeleri :)
Cinsiyet konusunda bir şey diyemedi. Hiç yerinde durmuyordu çünkü :)
Cuma günü 13.30'da renkli ultrasona girecegiz. Her şeyine bakılacak. Ondan sonra ikili test yapılacakmış. Şimdilik her şey yolunda Allah'ımın izniyle :),
Bu arada renkli ultroson için de 35 tl fark ödedik...
Evridiki gözün aydın canım.senin kadar heyecanlandım inanki ne güzel bir duygu ya.Allahım kucagınada almayı nasip etsin.
3 ayda 3 kilo aydım ben :)
Oglumda da 17 kilo almıştım toplamda :)
3 ayda 3 kilo aydım ben :)
Oglumda da 17 kilo almıştım toplamda :)