Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şuan işyerindeyim ve benim için bir işkence resmen klima yok vantilatör yok sanki beni kaynar suyun içine koymuşlar acayip bunalıyorum bir uyku bastırıyor resmen arada içim geçiyor sırf çılmak için internette takılıyorum elimde bir yelpaze sallayıp duruyorum yeterli gelmiyor ama aslında çok sıcak değil sanırım herkes çok normal bir ben uf puf biz iki kat hissediyoruz ya sıcağı ondan sabnırım allah bize dayanma gücü versin amiiiiin
kızlar ben geldimm...
minişimi gördüm inanmayacaksınız üç kere el salladı banadelikafaduldensıpam benim annesine selam verdi dedi doktorum,çok güzel parmakları kolları ayakları rabbim sen nekadar büyüksün ki böyle bir mucizeyi bize yaşatıyorsun,hem yazıyorum hem ağlıyorum,bebeğimi çok seviyorum:sm_cool:
çağlayançiçek seninde gözünaydın,ben 2 hafta sonra tekraar gidicem ikili test için inşallah ondan da güzel sonuçlar alırız,
folik asit kullandınızmı hepiniz
kızlar ben geldimm...
minişimi gördüm inanmayacaksınız üç kere el salladı banadelikafaduldensıpam benim annesine selam verdi dedi doktorum,çok güzel parmakları kolları ayakları rabbim sen nekadar büyüksün ki böyle bir mucizeyi bize yaşatıyorsun,hem yazıyorum hem ağlıyorum,bebeğimi çok seviyorum:sm_cool:
çağlayançiçek seninde gözünaydın,ben 2 hafta sonra tekraar gidicem ikili test için inşallah ondan da güzel sonuçlar alırız,
kızlar ben geldimm...
Slm teyzoşlar nasılsınız bakalım minişle geldik biz hazırmısınız minişimi görmeye
dr.teyzesi çok sağlıklı ve gelişimi güzel dedi.ikilitest istermisin dedi.Biz zorla yapmıyoruz bu testi anne adayının istediğine göre yapıyoruz dedi kısaca anlattı bana bende istiyorum dedim.Ense kalınlığı gayet güzel dedi.Gelişimide güzelmiş minişim keyif yapıyordu bir eli ensesinde kızlar inanabiliyormusunuz birde bağdaş kurmuş dedi doktor baya bir keyifli bizimki cinsiyet tahmini bir sonraki randevu yani 25 ağustosmuş ya((
10 gün sonra test sonucu alıcam 5 ağustos yani 9 ağustostada göstermek için tekrar dr.gidicem
gözünaydın canım ayy ne güzell yaaa bende daha görmedim bebişimi çok merak ediyorum:gitme:
yesinler minişini maşallah annesi tam bir bebek olmuş
16. haftadamı ögreneceksiniz cinsiyetini ayy nasıl bekliyeceksin canım yaa inşallah sonuçlarınız iyi çıkar bizde perşembe günü alacağız sonuçlarımızıyerimseniben
mrb bende şubat annesiyim inşallah.şu an 11+5 deyim çok sorunlu bi hamilelik yaşıyorum.sizler nasılsınız
mrb bende şubat annesiyim inşallah.şu an 11+5 deyim çok sorunlu bi hamilelik yaşıyorum.sizler nasılsınız
Hoşgeldin canım ,minişin hayırlı olsun,düşük sorunu yaşayan arkadaşlarımız var ama seninkide öyle bir problemmi onlar genelde yatarak geçiriyorlar
kızlar ben geldimm...
Nasıl bekliycem bende bilmiyorum canım tam 1 ay bekledim şu mucizeyi görmek için şimdi gene beklemek zorunda kalıcam.9 ağustosta test sonucunu göstermek istediğimde belki yeniden girerim ultrasonu o zaman gösterirler belki.Annem bebişin cinseyetini görebilirmiyiz acaba dedi onu görmek için daha erken 1 ay beklememiz lazım dedi :))
Senin hafta bizden önde gidiyor canım sakın sen ocakta doğurmu bu bebişi :))
şaka bir yana inş.sonuçların güzel çıkar canım haberlerini bekliyoruz