2011 Şubat Anneleri

şuan işyerindeyim ve benim için bir işkence resmen klima yok vantilatör yok sanki beni kaynar suyun içine koymuşlar acayip bunalıyorum bir uyku bastırıyor resmen arada içim geçiyor sırf çılmak için internette takılıyorum elimde bir yelpaze sallayıp duruyorum yeterli gelmiyor ama aslında çok sıcak değil sanırım herkes çok normal bir ben uf puf biz iki kat hissediyoruz ya sıcağı ondan sabnırım allah bize dayanma gücü versin amiiiiin

:)) biz hamişler diğerlerine göre daha hassasız helede ilk üç.Benim allahtan vantilatörüm var allah yardımcın olsun canım.Hiçbiri olmadan çalışmak çok zor ama sen sıvı kaybetmeme çalış bol bol su iç dr.bana fazla sıcakta kalma ve su kaybetmeme özen göster demişti.:içelim:

Hepsiburada.com var canım sonra civili ve kirazbay diye de buldum istersen adreslerini veriyim bir bak çok güzel şeylervar

kızlar ben geldimm...
minişimi gördüm inanmayacaksınız üç kere el salladı banadelikafaduldensıpam benim annesine selam verdi dedi doktorum,çok güzel parmakları kolları ayakları rabbim sen nekadar büyüksün ki böyle bir mucizeyi bize yaşatıyorsun,hem yazıyorum hem ağlıyorum,bebeğimi çok seviyorum:sm_cool:

çağlayançiçek seninde gözünaydın,ben 2 hafta sonra tekraar gidicem ikili test için inşallah ondan da güzel sonuçlar alırız,

kızlar ben geldimm...
minişimi gördüm inanmayacaksınız üç kere el salladı banadelikafaduldensıpam benim annesine selam verdi dedi doktorum,çok güzel parmakları kolları ayakları rabbim sen nekadar büyüksün ki böyle bir mucizeyi bize yaşatıyorsun,hem yazıyorum hem ağlıyorum,bebeğimi çok seviyorum:sm_cool:

çağlayançiçek seninde gözünaydın,ben 2 hafta sonra tekraar gidicem ikili test için inşallah ondan da güzel sonuçlar alırız,

Gözünaydın canım benim çok iyi anlıyorum seni nasılda tatlı dimi ordan bir an önce çıkçalarda öpüp koklasak minişlerimizi.Resmini verdimi canım.Eklesene senin minişide görsün teyzeleri

Saol canım.İnş.canım bende 10 gün sonra sonuçları alıcam inş iyidir sonuçlarımız

Yeşim kaldı bir tek oda gelsin bakalım onun minişi nasılmış.

kızlar ben geldimm...

gözünaydın mucize :)) inşallah sonuçlarmızda iyi çıkar :)

kızlar ben geldimm...

gözünaydın canım ayy ne güzell yaaa bende daha görmedim bebişimi çok merak ediyorum:gitme:

Slm teyzoşlar nasılsınız bakalım minişle geldik biz hazırmısınız minişimi görmeye

dr.teyzesi çok sağlıklı ve gelişimi güzel dedi.ikilitest istermisin dedi.Biz zorla yapmıyoruz bu testi anne adayının istediğine göre yapıyoruz dedi kısaca anlattı bana bende istiyorum dedim.Ense kalınlığı gayet güzel dedi.Gelişimide güzelmiş minişim keyif yapıyordu bir eli ensesinde kızlar inanabiliyormusunuz birde bağdaş kurmuş dedi doktor baya bir keyifli bizimki cinsiyet tahmini bir sonraki randevu yani 25 ağustosmuş ya :(((
10 gün sonra test sonucu alıcam 5 ağustos yani 9 ağustostada göstermek için tekrar dr.gidicem

yesinler minişini maşallah annesi tam bir bebek olmuş:emir_bebek:
16. haftadamı ögreneceksiniz cinsiyetini ayy nasıl bekliyeceksin canım yaa inşallah sonuçlarınız iyi çıkar bizde perşembe günü alacağız sonuçlarımızıyerimseniben

gözünaydın canım ayy ne güzell yaaa bende daha görmedim bebişimi çok merak ediyorum:gitme:

yesinler minişini maşallah annesi tam bir bebek olmuş:emir_bebek:
16. haftadamı ögreneceksiniz cinsiyetini ayy nasıl bekliyeceksin canım yaa inşallah sonuçlarınız iyi çıkar bizde perşembe günü alacağız sonuçlarımızıyerimseniben

Nasıl bekliycem bende bilmiyorum canım tam 1 ay bekledim şu mucizeyi görmek için şimdi gene beklemek zorunda kalıcam.9 ağustosta test sonucunu göstermek istediğimde belki yeniden girerim ultrasonu o zaman gösterirler belki.Annem bebişin cinseyetini görebilirmiyiz acaba dedi onu görmek için daha erken 1 ay beklememiz lazım dedi :))

Senin hafta bizden önde gidiyor canım sakın sen ocakta doğurmu bu bebişi :))
şaka bir yana inş.sonuçların güzel çıkar canım haberlerini bekliyoruz

mrb bende şubat annesiyim inşallah.şu an 11+5 deyim çok sorunlu bi hamilelik yaşıyorum.sizler nasılsınız

Hoşgeldin canım ,minişin hayırlı olsun,düşük sorunu yaşayan arkadaşlarımız var ama seninkide öyle bir problemmi onlar genelde yatarak geçiriyorlar

evet bende düşük tehlikesi yaşıyorum 2009 kasımda bitane düşürdüm .kan uyuşmazlığımız var progestan kullanıyorum innohep kullanıyorum 2 aydır sürekli yatıyorum ama kalp atışlarını duyunca bütün sıkıntılarımı unutuyorum:)

Hoşgeldin canım ,minişin hayırlı olsun,düşük sorunu yaşayan arkadaşlarımız var ama seninkide öyle bir problemmi onlar genelde yatarak geçiriyorlar

canım çok tatlı görünüyor bebişin...çok sevindim ve heyecanlandım ben de cuma gidicem kısmetse ikili testimiz yapılacak 7 temmuzdan beri gitmiyorum acaba benim ki de bu kadar olmuşmudur ??

mrb arkadaşlar...ne güzell bazı arkadaşlarımız bebişlerini görmüşler bizde bu hafta gidicez inş doktora....en son 7 haftalıkken görmüştük bebişimizi...bu arada kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar bu gece gerçekten çok bereketli gece bol bol duaedelim inş....tüm annelere ve bebeklerine sağlık diliyorum...

kızlar ben geldimm...

ayyyy ne güzel,gözün aydın,
benimde bugün 10+0 daha dra gitmeme en az 10 gün var,nasıl sabretcem ya
minikim acaba benimde el sallarmı acep bana:?
çok sevindim sizin adınıza allah herkese gönlüne göresini nasip eder inşallah:Saruboceq:

merhaba şubat anneleriiii :)
nasılsınız bakalım?
maşallah bebişlere. benim de ilk zamanlarım çok zor geçmişti...
3 ay hiç kalkmamaya yattım. günde 6 adet progestan kullanıyordum.çok zor zamanlar. rabbim herkezin yardımcısı olsun. şimdi minnişimin gelecegi zamanı bekliyorum. normal şartlarda 50 küsür günüm görünüyor ama sancılarım başladı bile. keşke 3 hafta daha kalsa diye dua ediyorum...
rabbim hepimize bebişlerimizi sağ salim kucagımıza almamızı nasip etsin inşallah...

Nasıl bekliycem bende bilmiyorum canım tam 1 ay bekledim şu mucizeyi görmek için şimdi gene beklemek zorunda kalıcam.9 ağustosta test sonucunu göstermek istediğimde belki yeniden girerim ultrasonu o zaman gösterirler belki.Annem bebişin cinseyetini görebilirmiyiz acaba dedi onu görmek için daha erken 1 ay beklememiz lazım dedi :))

Senin hafta bizden önde gidiyor canım sakın sen ocakta doğurmu bu bebişi :))
şaka bir yana inş.sonuçların güzel çıkar canım haberlerini bekliyoruz

bilemiyorum canım olurmu olur:):1:

Back