2011 Şubat Anneleri

canım sendedemi aynı sorun benimde ters ve ilk başlarda çok korkmuştum senin karnından göründümü son muayenede peki bebek bende göremedi beceriksiz dr diger dr görmüştü ama anlamadım yani bi sıkıntı olur dedilermi sana eyvahedigeldismile

nesli dr ne diyo nezaman geçer bu aşermeler canım ben şimdiden tükendim hiç iştahım yok çok kötüyüm

su_su canım bende aynı senin gibiydim ama halen geçmedi 12 haftaya gircem hatta daha kötü oldum bu hafta özellikle bende iştahsızlık bulantı tiksinme koku hassasiyeti var yemek yiyemiyorum kilo verdim hatta kusmaktan yani bekliyorum artık gecer diyorlar ama bakalım

bebek gözükmüyor değilde çünkü ben riskli olduğundan her hafta gidiyorum sadece parmakları sayılcak kadar net değildi oda sıkışık olmadığım içinmiş rahmin ters olması sadece görüntü açısından sıkıntı olurmuş seninki kaç haftalık daha küçükse belki ondandır görememesi yada doktorun acemiliğinden ...

benim 5 haftalıkken dr görmüştü başka bi dr 9 haftalıkken göremedi ama dr sorunluydu azıcık bana sen hamile degilsin diyor :))) üstelik [/QUOTE]

doktordanmış canım o kesin bizim doktor öle bi yaklaştırıyorki yoksa ufacık gibi duruyor ama artık 5 cm olduk ya zemuszemus ne zaman gidiceksin bi daha doktora

benim 5 haftalıkken dr görmüştü başka bi dr 9 haftalıkken göremedi ama dr sorunluydu azıcık bana sen hamile degilsin diyor :))) üstelik

doktordanmış canım o kesin bizim doktor öle bi yaklaştırıyorki yoksa ufacık gibi duruyor ama artık 5 cm olduk ya zemuszemus ne zaman gidiceksin bi daha doktora[/QUOTE]

şuan 11 haftanın içindeyim önümüzdeki hafta gidicem 12 haftalıkken yani bakalım ikili test falan yapılcakmı bilmiyorum ama artık karnımdan görünür galiba.:sm_confused:

ya Allah korusun bişey çıkarsa kıyamam ki ben zaten yaptırmamak en iyisi

Bende hep onu düşünüyorum Allah göstermesin ikili testin sonucu kötü çıkarsa,bir problem var vs derlerse bende kıyamam vede günah
Ama yinede yaptırmak istiyorum benim yaşımda sizlerden büyük 34 üm korku var haliyle.Allahım çocuklarımızı sağsalim elimize almak nasip etsin.

ya kızlar bendede aynı durum var sürekli bir bulantı tiksinme.karşı komşu yemek yapıyor her yemeğede sarımsak koyuyor ben bizim evde kokudan öğüre öğüre ölüyorum yaaa

Son düzenleme:
günaydın kızlar bulantıdan falan bahsetmişsiniz.. o bulantı bende hamile kaldığım günden beri vardı.. kafamı yastıktan kaldıramıyordum..şimdi atlattım ama baş ağrım çok oluyor şimdide..şuanda bile ağrıyor

Günaydın arkadaşlar. Herkese iyi pazarlar.

Sürmeli bende bulantı degil mide yanması oluyor. Ama baş agrısı da çok fazla. Özellikle akşamları. Geçmiş olsun...

ben hala çok kötüyüm hiçbişey yiyemiyorum yediğimi çıkarıyorum ilk 3 ay bebek idare ediyomuş inş sonradan geçer bulantılar allah bulantısı olana sabır versin arkadaşlar hayırlı bebeklerimiz olur inş...

kızlar bende 10+2 günlük hamileyim ve 8 aylık bebeğim var allahım hepimize yardım etsin tekrar bu duyguyu yaşamak çok güzel merak ettiği bir konu olan arkadaşlar sormak istedikleriniz olursa yardımcı olabilirim

oyyy kestane ben de kendime üzülüodum 16 aylık oğlum var o daha çok küçük nasıl bakıcam diye Allah yardımcımız olsun canım

İyi akşamlar kızlar bugün pikniğe götürdü eşim güya bir değişiklik olsun evden dışarı çıkamıyorsun diye.Halsizlik ve bulantıdan piknik boyunca hamakta yattım durdum.ben öyle olunca onlarda çok eğlenemediler tabi.Geçsede 3 ay kurtulsak şu bulantılardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…