- 8 Eylül 2009
- 1.320
- 1
- 156
- 43
canım neden yaptırmyacaksın ikili testi
yanılma payı çok oluyormuş o stresi çekemem
geçmiş olsun canım allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin bebişini 2li test için sıkışıklığı ben yazmıştım çünkü rahmim ters olduğu için bebeğim pek net görünmedi bu şekilde net ölçüm yapamayız deyip 5 gün sonraya randevu verdi önce ölçüm yapılıp sonra kan değerleriyle karşılaştırılıyomuş inş bulantılarında en yakın zamanda kesilir
canım yanılma payı olan üçlü test eğer ikiliyi kaçırırsan onu yapıyorlar ve onda yanılma payı çok yüksek ben ikili testi kaçırma derim
nesli dr ne diyo nezaman geçer bu aşermeler canım ben şimdiden tükendim hiç iştahım yok çok kötüyüm
canım sendedemi aynı sorun benimde ters ve ilk başlarda çok korkmuştum senin karnından göründümü son muayenede peki bebek bende göremedi beceriksiz dr diger dr görmüştü ama anlamadım yani bi sıkıntı olur dedilermi sana eyvahedigeldismile
bebek gözükmüyor değilde çünkü ben riskli olduğundan her hafta gidiyorum sadece parmakları sayılcak kadar net değildi oda sıkışık olmadığım içinmiş rahmin ters olması sadece görüntü açısından sıkıntı olurmuş seninki kaç haftalık daha küçükse belki ondandır görememesi yada doktorun acemiliğinden ...[/QUOTE
benim 5 haftalıkken dr görmüştü başka bi dr 9 haftalıkken göremedi ama dr sorunluydu azıcık bana sen hamile degilsin diyor :))) üstelik
benim 5 haftalıkken dr görmüştü başka bi dr 9 haftalıkken göremedi ama dr sorunluydu azıcık bana sen hamile degilsin diyor :))) üstelik
ya Allah korusun bişey çıkarsa kıyamam ki ben zaten yaptırmamak en iyisi
su_su canım bende aynı senin gibiydim ama halen geçmedi 12 haftaya gircem hatta daha kötü oldum bu hafta özellikle bende iştahsızlık bulantı tiksinme koku hassasiyeti var yemek yiyemiyorum kilo verdim hatta kusmaktan yani bekliyorum artık gecer diyorlar ama bakalım
çok güzelmiş:) kelimeler yetersiz yaaa eşimde harika dedi acayib teşvik edici moral vericibir videomafoldumben
oyyy kestane ben de kendime üzülüodum 16 aylık oğlum var o daha çok küçük nasıl bakıcam diye Allah yardımcımız olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?