2011 Şubat Anneleri

Canım umarım dr dan güzel haberlerle dönersin.1 hafta yada 10 gün sonra ikili test için gidicem doktora ama biraz daha dayanabilsemde keşke cinsiyetinide belki öğrenirim diyorum ama heralde çok erken umutlanıyorum ben guclubacismile

Saol canım inş.akşam üzeri haberleri veririm artık size.ben dr gitmek için 1 ay dayandım canım haftalarım dolsun diye sabırsızlıkla bekledim ama bak şimdi günüm geldi ve gidiyorum azıcık daha sabretki bebişin tam böyle büyümüş olsun sizde rahatça görün :)))

kızlar bebişlerimiz 14. haftadan itibaren canlanırmış bakın burda okudum
Gebelikte bebek hareketleri hamilelikte anne karnnda bebek hareketleri
ayrıca kızlar 2011 şubat annelerinin göbekleri için konu açmayı düşünüyorum sizce nasıl olur erkenmi lütfeen herkes katılsın anketime :lepi:

Bence canım daha erken ama diğer arkadaşlar evet derse bende onlara katılırım ama sanki bana göre 14 haftayı bir beklesek sanki 2.döneme girdiğimizde daha net olacaklar şmidi pek birşey anlayamıyız gibime geliyor.

Günaydın kızlar bugünde mide bulantısı ve halsizlik beni mahvediyor yataktan kalkamıyorum:(
kandiliniz mübarek olsun kızlar bu akşam herkes hepimiz için dua etsin.Bugün cogu arkadaşın dr kontrolleri varmış...İnşallah dr dan güzel haberlerle dönersiniz.

Benim kızımda son hafta vermişti doktor yüzünün 3 boyutlu resmini.Doğduğunda tıpatıp aynısıydı tipi:)

kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar bugün ayrıca bütün anne adayları içinde dua edeceğim hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımızı alacağımız güzel günler için. Allah hepğinizin dualarını kabul etsin.
ben cumartesi günü doktoruma gittim ultrasyonda gördüm ne kadar büyümüş bizim fasulye fasulyelikten çıkmış kocaman olmuş maşallahbayağı belli oluyordu elinide başına koymuş keyifli olacak herhalde şimdilik bir problem yok inşallahta daha sonrada olmaz ikili tarama testini bu hafta yapalım dedi. Folik asiti kestik demir hapı verdi doktorum birde çatlak kremi olarak munie clotion diye bir marka önerdi daha almadım bunu duyanınız varmı

Benim kızımda son hafta vermişti doktor yüzünün 3 boyutlu resmini.Doğduğunda tıpatıp aynısıydı tipi:)

Çok daha büyük heyecan sarmıştır o zaman seni,artık biliyorsunda bebişinin görünüşünü ama dokunamak bu seferde zor olsa gerek :))) Son kontrole gittiğimde dr.5 aylık hamiş bir bayanı 3 boyutlu görmesi için randevu vermişti.Bunu görmek için kararı kim veriyor sen her istediğinde görebiliyormusun bebişini bu şekilde yoksa omu seni çağırıyor :kedi:

bu konuda tek olmadığıma sevindim canım eşim artık bana gülmeye başlıyor yaptığım herşeyde ama kulağını karnıma koyup dinliyor birde :))
Kumanda olayını akşam bende yapıyım yaa bakalım hızlı mı atıcak benimde ama bugün bir sıkıntısı var bebişimin anlayamadığım daha dik oturamıyorum kendimi kaydırıyorum sandalyede öyle oturuyorum çalışırken bunu yapmakta çok zor oluyor.
Randevu saatin benden sonra dimi canım sen ben ikide gidicem inş.Hayırlı haberlerle gelmeyi nasip allahım ikimiz içinde

Kandilin mübarek olsun canım bu akşam bol bol dua etmeyi unutma

benim eşimde meraklı illa karnım açık gezicem evde sanki içini görebiliyomuş gibi :) oturamıyomuşsun rahat bugün doktoruna gidince sorarsın canım bide bu haftalarda artık bebek karın boşluğuna doğru ilerliyor ya ağrı yapabilir diyorlar..benim randevum 4,30ta öle hayecanlanıyorum ki hemde her hafta gitmeme rağmen sen eminim benden daha heyecanlı ve meraklısındır ...
3 boyutlu ultrason için konuşmuşsunuz bizim doktorumuzun muyenehanesinde olduğundan benim şimdiden 3 tane 3d resmim var seninde drda varsa muhakkak gösterir...
dualarım hepinizle ve bebek sahibi olamayanlara allahım herkese bu duyguyu tattırsın...

ben cd çekilme olayını sordum 20. hafta çekiyoruz cd ye dedi.3 boyutluyu ne zman yapar onu sormadım ama çok tatlı şimdiden özledim onu daha bayağı zaman var tekrar görmek için doktorum bir tahminde bulundu benim uğur böceğim için erkek olabilir dedi içim bir tuhaf oldu bir erkek annesi olmak çok güzel bir duygudur herhalde gerçi kız veya erkek farketmiyor çünkü ilk hamileliğim bir ay sonra kesinleşir atık cinsiyeti bizde alışverişe başlayabiliriz

Çok daha büyük heyecan sarmıştır o zaman seni,artık biliyorsunda bebişinin görünüşünü ama dokunamak bu seferde zor olsa gerek :))) Son kontrole gittiğimde dr.5 aylık hamiş bir bayanı 3 boyutlu görmesi için randevu vermişti.Bunu görmek için kararı kim veriyor sen her istediğinde görebiliyormusun bebişini bu şekilde yoksa omu seni çağırıyor :kedi:

Ben 4 sene önce özele gidiyordum ve ozaman 75 tl para veriyordum onun için dr hemen hemen her gittiğimde gösteriyordu :))
Ayrıca son ay bebeğin hareketlerinden ve anne karnındaki duruşlarından oluşan 3 boyutlu görüntü cd si veriyordu 5 dakikalık ama benim kız arkası dönüktü görüntü alamadık sonraki gittiğimdede apar topar sezeyana girdim zaten:(
Sen bir dile getir bakalım istersek gösterirler sanırım.gerçi baya karışık oluyor önceleri anlamak ama gerçek görüntü gibi bi yandanda :D

bide unutmadan karnın aç gitme(bebeğinin hareketlerini gör) idrara sıkışık ol çikolata yada süt iç ben denedim farkediyor bi keresinde karnım çok acıkmıştı pek hareket etmedi diğer kont. yedimde gittim bide üstüne çikolata nasıl o eller ayaklar hiç durmuyordu:nazar:(benden tavsiye)

heheheh iyiymiş bu yeşim.çikolatayı şimdiden seviyorlar keratalar :D
nasılda biliyolar agızlarının tadını:)

benim eşimde meraklı illa karnım açık gezicem evde sanki içini görebiliyomuş gibi :) oturamıyomuşsun rahat bugün doktoruna gidince sorarsın canım bide bu haftalarda artık bebek karın boşluğuna doğru ilerliyor ya ağrı yapabilir diyorlar..benim randevum 4,30ta öle hayecanlanıyorum ki hemde her hafta gitmeme rağmen sen eminim benden daha heyecanlı ve meraklısındır ...
3 boyutlu ultrason için konuşmuşsunuz bizim doktorumuzun muyenehanesinde olduğundan benim şimdiden 3 tane 3d resmim var seninde drda varsa muhakkak gösterir...
dualarım hepinizle ve bebek sahibi olamayanlara allahım herkese bu duyguyu tattırsın...

3 boyutlu bana hiç vermedi bu zamana kadar bizim mi istememiz gerekiyordu o kendisi vermiyormu onu tüh keşke sorsaydım şimdi 1 ay beklemem gerekecek sen neden her hafta doktora gidiyorsun benim doktorum ayda bir çağırıyor cumartesi gittim şimdi 1 ay sonra gideceğim o zaman cinsiyet ve zeka ölçümü yapacağım dedi.

Evet çok heyecanlıyım ve merak ediyorum nasıl büyüdümü hareketlerini başladımı..Sen böyle anlatınca çok daha heyecanlanıyorum :)))
Resimlerini koyabilseydin keşke minişi teyzeleride görebilseydi

ben cd çekilme olayını sordum 20. hafta çekiyoruz cd ye dedi.3 boyutluyu ne zman yapar onu sormadım ama çok tatlı şimdiden özledim onu daha bayağı zaman var tekrar görmek için doktorum bir tahminde bulundu benim uğur böceğim için erkek olabilir dedi içim bir tuhaf oldu bir erkek annesi olmak çok güzel bir duygudur herhalde gerçi kız veya erkek farketmiyor çünkü ilk hamileliğim bir ay sonra kesinleşir atık cinsiyeti bizde alışverişe başlayabiliriz

vayyy cd'de veriyorlar inanmıyorum ilk defa senden duyuyorum bunu ve hemen sorularımın arasına yazıyorum canım.İlk bebek ve eve bir reis daha geliyor olacak o zaman ufff iki erkek çok zor olacak eğer olursa :)))

Ben 4 sene önce özele gidiyordum ve ozaman 75 tl para veriyordum onun için dr hemen hemen her gittiğimde gösteriyordu :))
Ayrıca son ay bebeğin hareketlerinden ve anne karnındaki duruşlarından oluşan 3 boyutlu görüntü cd si veriyordu 5 dakikalık ama benim kız arkası dönüktü görüntü alamadık sonraki gittiğimdede apar topar sezeyana girdim zaten:(
Sen bir dile getir bakalım istersek gösterirler sanırım.gerçi baya karışık oluyor önceleri anlamak ama gerçek görüntü gibi bi yandanda :D

soru kağıdıma yazdım canım hem cd yi hemde 3d yi allahım inş.bugün gösterir bebişimi bana :)))

bide unutmadan karnın aç gitme(bebeğinin hareketlerini gör) idrara sıkışık ol çikolata yada süt iç ben denedim farkediyor bi keresinde karnım çok acıkmıştı pek hareket etmedi diğer kont. yedimde gittim bide üstüne çikolata nasıl o eller ayaklar hiç durmuyordu:nazar:(benden tavsiye)

Tamam canım gitmeden bir paket çikolatayı indiriyim mideme çok seviyorum zaten ben sanırım oda çok sevicek doğunca :))
Tavsiyelerin için teşekkür ederim canım

ben cd çekilme olayını sordum 20. hafta çekiyoruz cd ye dedi.3 boyutluyu ne zman yapar onu sormadım ama çok tatlı şimdiden özledim onu daha bayağı zaman var tekrar görmek için doktorum bir tahminde bulundu benim uğur böceğim için erkek olabilir dedi içim bir tuhaf oldu bir erkek annesi olmak çok güzel bir duygudur herhalde gerçi kız veya erkek farketmiyor çünkü ilk hamileliğim bir ay sonra kesinleşir atık cinsiyeti bizde alışverişe başlayabiliriz[/QUOTE

ilk cinsiyet tahmini senden geldi galiba erkek bebekler daha önce belli olurmuş sen oğluşuna hazırlan hayırlısıyla inşallah ne kadarlıktın bu tahmini yaptığında bakalım bugün bize cinsiyetle ilgili bişey sölüceklermi??

Bende 15 günde bir gidiyorum dr a .Ama benim düşük riskim hala devam ettiği için rahimdeki kanama oranımı ölçüyor dr.

Bu düşük tehlikesi ne zamana kadar devam edecekmiş peki hep böyle tedirginlik içindemi devam edecek hamileliğiniz kızlar dr.larınız bu konuda ne diyor.ikinci dönemde bitecekmi yoksa hamilelik süresincemi bu böyle olacak

Kızlar son aylarda bebişinizi tam göremeyeceksiniz biliyorsunuz değilmi?
Organ organ görünecek.Ultrasona sığmıyor çünkü:)
kafasını ayrı gösterecek kolunu ayrı bacağını ayrı :))
Tüm görmek başka zevkli yakından yüzünü görmek başka :D

Back