kara sevda ilk bebekmi?ilk haftalarda bulantı yaşadınmı ben çok kötüyüm ben sat 21 mayıs 9 haftalık
normalde ilk aylarda olur seninki 3.aydan sonramı başladı ?benim 6 haftalıkken başladı dayanamıyorum 3 haftadır ölüyorum hiçbişey yiyemiyorum ya sen nasıl dayanıyosun?
canım allah sanada kolaylık versin hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin ama hiçbişey yiyemiyorum şuanda bile aşırı bulantım var soda içiyorum buralar çok sıcak...
merhaba kızlar
uzunca bir aradan sonra ben geldim 10 gündür yatıyorduk bizde doktor amcamız yine yatırdı kanamamız olunca gerçi hala var ama artık çok takılmıyorum ikili testten bahsetmişsiniz ben yaptırdım ve sonucunuda aldım herşey iyi ama anlamadığım ikili test için idrar sıkışması gerek demişsiniz ikili testi kandan yapıyorlar kiloya gelince ben herkesin tersine kilo veriyorum ne göbiş ne bişe var gören hamile olduğuma inanmıyorum nedenide ne yesek çıkartıyoruz felaket bi aşerme var bizde su içsek çıkartıyoruz çok kötü bişe hiç bir yere gidemiyorsun evde yatmaktan sıkıldım ama pazartesi artık işe başlıyacam allah yardımcımız olsun
geçmiş olsun canım allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin bebişini 2li test için sıkışıklığı ben yazmıştım çünkü rahmim ters olduğu için bebeğim pek net görünmedi bu şekilde net ölçüm yapamayız deyip 5 gün sonraya randevu verdi önce ölçüm yapılıp sonra kan değerleriyle karşılaştırılıyomuş inş bulantılarında en yakın zamanda kesilir
amin saol canım sodanın zararı yok mu kraker yesen daha iyi değil mi? bana iyi gelio
nesli81 canım benim Allah kolaylık versin ben 2li testi yaptırmadım yaptırmyacamda Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?