2011 Şubat Anneleri

Ben vitamin kullanıyorum 9 haftalık iken vermişti bana vitamin bunu kullanalım 2 li testlerden sonra konuşuruz tekrardan demişti.ilk tahlillerimde temiz çıkmıştı.Bu arada hiç 2li testi yaptıran varmı kızlar aranızda ben pazartesi gideceğim dr.

Günaydın arkadaşlar.
Ben vitamin olarak elevit kullanıyordum 1.700 kg almışım ,dr bırak dedi.
Aranızda hiç vitamin kullanmayan var mı?

günaydın mısra eğer folik plus ı saymassak bende hiç vitamin kullanmnadım ama bundan sonrayı bilemiyorumopuyorumnanaktan

geçmiş olsun yasese dikkat et kendine aman hasta olmayın

bende sabah kahvaltı etmedim dün sabah kahvaltıda yediğim yumurtayla sütü çıkarınca korkttum ne yalan söliimm

simit yedim sabbah

ya bi saattir de kasığımda hafif bi ağrı var çokterliyorum acaba terim falanmı soğuyo tedirgin oldm şimdi

benimde bir sızı var yumurtalık ve kasık bölgemde olabilir böle ağrılar demişti doktorum bana

benim sonuclarım belli oldu.karaciğer enzimlerim baya bir yüksek çıktı.dr şimdilik ilaca başlamayalım gebelikten dolayı diet vereyim dedi.yaglı gıdalar yasak.benim safra taşımda oldugu için daha dikkatli olmam lazım.kahve ,çay, kola vs kafeinli içecekler yasak zaten içmiyordum hamile oldugumu öğrendiğimden beri.sebze ve meyve ağırrlıklı beslen dedi.kaşıntı için bişey vermedi çekeceksin mecbur dedi:(
buzu söylediğin iyi oldu mutlaka deneyeceğim.benim bacaklarım sırtım karnım kollarım felaket kaşınıyor.demir dişli tarakla kaşıyorum her tarafım yara oldu:(
Allah herşeyin hayırlısını versin.Bunada şükür.

geçmiş olsun fsn93 hiç olmazsa sebebini öğrenmişsin böylelikle diyetini yapıp kurtulursun Allah sağlık versin canım

Ben vitamin kullanıyorum 9 haftalık iken vermişti bana vitamin bunu kullanalım 2 li testlerden sonra konuşuruz tekrardan demişti.ilk tahlillerimde temiz çıkmıştı.Bu arada hiç 2li testi yaptıran varmı kızlar aranızda ben pazartesi gideceğim dr.

bende yarın gideceğim doktora 2 li test yapacakmı bilmiyorum seni 2 li test içinmi çağırdı yoksa normal muayenemi

bende önümüzdeki hafta gitcem dr ama 2 li test yapılcak demedi ben 12 hafta olcam galiba artık yapılabilir

herkese merhabalar :) ben de kısmetse şubat 2011 de anne olucam :emir_bebek: şimdi 10+1 deyiz. beni de ekleyebilirsiniz listeye opuyorumnanaktan
yaş 26
sat 13 mayıs
tahmini doğm tarihi 17 şubat
ben sitede yeniyim.hani şu msjlarınızın altında BEBEĞİİN KAÇ HAFTALIK OLDUĞUNU FALAN GÖSTEREN ŞERİTLER VARYA nerden nasıl ekliyosunuz? biri cvp verirse çok sevinirim :)))

tekrar çok çok geçmiş olsun allah bebeğini sana bağışlasın bebeklerimiz iyi olsunda biz herşeye katlanırız dikkatli ol canım allahın izniyle atlatırsın inşallah

çok teşekkür ederim canım evet yeterki bebişim iyi olsun ben kaşınıp dururum:)
geçmiş olsun fsn93 hiç olmazsa sebebini öğrenmişsin böylelikle diyetini yapıp kurtulursun Allah sağlık versin canım

teşekkürler fadimecim bugün başladım diete inşallah faydasını görürüm.

kızlar ben 5 haftalıktan itibaren folik asid , elevit ve progestan kullanıyorum.dr um devam etmemi söyledi.

herkese merhabalar :) ben de kısmetse şubat 2011 de anne olucam :emir_bebek: şimdi 10+1 deyiz. beni de ekleyebilirsiniz listeye opuyorumnanaktan
yaş 26
sat 13 mayıs
ben sitede yeniyim.hani şu msjlarınızın altında BEBEĞİİN KAÇ HAFTALIK OLDUĞUNU FALAN GÖSTEREN ŞERİTLER VARYA nerden nasıl ekliyosunuz? biri cvp verirse çok sevinirim :)))

aramıza hoşgeldin canım
lilypie.com diye bir site var oradan yapıp burda profilinden imza kısmına yapıştırıyorsun

bende öğrendiğimden beri folic plus kullanıyorum,henüz ek vitamin vermedi drum. folicplusta bana biraz kabızlık yapıo,sıvı beslenmeye çalışıorum bende

Slm arkadaşlar ben de pzartesi gideceğim dr a. Şu an 9. haftadayız. Ben folbiol kullanıyorum günde 1 adet.
Hergün ceviz,badem,fındık tüketiyorum. Pekmez, tahin de çok yararlıymış. İkili test ne zaman yapılıyor kızlar ?

ikili testi merak eden arkadaşlar olmuş ben çarşamba günü gittim(11+5) ikili test için fakat sıkışık olmadığımdan çok net ölçü alamadı bide bende rahim tersliği var görüntü net değil dedi pazartesi gidicez 2li test için ölçümlerimizi yapcakmış ense,burun,göz,parmaklar vs.bide kan tahlili yaptırcakmış allahım inşallah güzel sonuçlar alırız (belki cinsiyetini bile öğreniriz allahın izniyle)

bende yarın gideceğim doktora 2 li test yapacakmı bilmiyorum seni 2 li test içinmi çağırdı yoksa normal muayenemi

2'li test için çağırmadı canım beni dr.beni normalde temmuz'un ilk haftası çağırmıştı ama ben gitmedim çünkü her gidişimde 32 tl bayılıyorum hastaneye ve tek yaptığımız kalbini dinlemek onun için bekliyorum 12.haftaya girelimde gidelim diye.
Muhtemelende testi yapar diye düşünüyorum büyüyeceğiz çünkü biraz daha

bende önümüzdeki hafta gitcem dr ama 2 li test yapılcak demedi ben 12 hafta olcam galiba artık yapılabilir

Bende 12.haftada olacağım için öyle düşünüyorum canım.11-12 hafta arası yapılıyormuş çünkü bildiğim kadarıyla

yaş 26
sat 13 mayıs

Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza.Arkadaşlar cevap vermiş gerçi nerden yapıldığını ama yapamazsan yardımcı olurum ben sana

ikili testi merak eden arkadaşlar olmuş ben çarşamba günü gittim(11+5) ikili test için fakat sıkışık olmadığımdan çok net ölçü alamadı bide bende rahim tersliği var görüntü net değil dedi pazartesi gidicez 2li test için ölçümlerimizi yapcakmış ense,burun,göz,parmaklar vs.bide kan tahlili yaptırcakmış allahım inşallah güzel sonuçlar alırız (belki cinsiyetini bile öğreniriz allahın izniyle)

Fazla sıkışık değildim derken neyi kastettin canım anlayamadım ben :kedi:

yaş 26
sat 13 mayıs

canım hayırlı olsun hoşgeldin aramıza listeye eklenmeyi bizde bekliyoruz kim ekliyecekse artık bekleyecegiz )))):3:

çaglayan çiçek idrara sıkışarak gitmen gerekiyor ikili teste öyle duymustum

saol canım.bunu bilmiyordum ben

canım hayırlı olsun hoşgeldin aramıza listeye eklenmeyi bizde bekliyoruz kim ekliyecekse artık bekleyecegiz )))):3:

Manik vardı galiba o yapıyor olması lazım listeyi ama kimse gelmiyor galiba ne zamandır.Olmazsa biz kendimizde yapabiliriz listeyi.

saol canım.bunu bilmiyordum ben

Manik vardı galiba o yapıyor olması lazım listeyi ama kimse gelmiyor galiba ne zamandır.Olmazsa biz kendimizde yapabiliriz listeyi.

canım ben anlamadıgım için nasıl yapıldıgını bilmiyorum :))) yani bizim topik hiç ilerlemiyor kimse ilgilenmiyor. bilgi alışverişi yapamıyoruz eyvahedigeldismile

[table="head"]:nazar:|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***

1| Sürmeli|23|28 Nisan |2 ŞUBAT|69 kg||
2| Nesli81|23|28 Nisan |2 ŞUBAT|65 kg||
3| burcuuu||11 Mayıs|15 ŞUBAT|76 kg|||
4| violina|29|1 Mayıs |5 ŞUBAT|||
5| manikk|28|7 Mayıs |10 ŞUBAT|52 kg||
6| ceygul|27|10 Mayıs |14 ŞUBAT |55 kg||
7| kumralperi ||5 Mayıs |12 ŞUBAT |60 kg||
8| hayran|25|27 Nisan |1 ŞUBAT|||
9| ebrugül|29|6 Mayıs ||77 kg||
10| too__be|21|11 Mayıs |15 ŞUBAT|70 kg||
11| busemmm||27 Nisan ||||
12| mugmug1||14 Mayıs ||||
13| yasese||1 Mayıs |5 ŞUBAT|||
14| dilekcengiz|27|18 Mayıs |22 ŞUBAT|55 kg|
15| maviumutolsun|||||
16| merf||||||
17| biriciğiMS58|22||9 ŞUBAT|||
18| nisandahazan|30|28 Nisan ||||
19| CaglayanCicek|25|2 Mayıs |6 ŞUBAT|77 kg||
20| flamingo2754||26 Nisan||58 kg||
21| yesimpk35|23|26 Nisan|5 ŞUBAT |58 kg||
22| ifg1509|29| 22 Nisan | 1 ŞUBAT |69 kg|||
23| SHARK_11| 29| 11 Mayıs |15 ŞUBAT |70 kg|||
24| aysuni |27|4 Mayıs | 8 ŞUBAT|65 kg|||
25| burcu25nisan| 24| 25 Nisan |1 ŞUBAT| 58 kg||
26| nicensmart|28|29 Nisan | 3 ŞUBAT| 55 kg|||
27| xenalix|29| 26 Nisan | 6 ŞUBAT| 56 kg|||
28| gyshnky|26| 14 Mayıs|18 ŞUBAT|80 kg||
29| Nazim83| |16 Mayıs ||60 kg|||
30| mucize_1406|29|15 Mayıs|18 ŞUBAT|60 kg|||
31|Kara_Sevdam|29| 5 Mayıs|9 ŞUBAT|62 kg|||
32| leydim|37|9 Mayıs|13 ŞUBAT|57kg|||
33|ecemnurr|26|15 Mayıs|19 ŞUBAT|53 kg|||
34| fns93|34 |18 Mayıs|22 ŞUBAT|94 kg|||
35|nurzul|35|15 Mayıs||60 kg|
36| zug|28|6 Mayıs| 8 ŞUBAT|53 kg||
37|nur_45|25|16 Nisan||67 kg||||
38|tusemm|27| 23 Mayıs|27 ŞUBAT|77 kg|||
39|fadime83|26|20 Mayıs||63 kg||
40|evrimmm|27|9 Mayıs|16 ŞUBAT|||
41|melike84||13 Mayıs|17 ŞUBAT|52 kg|||
42|bitte||19 Mayıs|23 ŞUBAT|64 kg|||
43|bag||13 Mayıs|17 ŞUBAT|63 kg|||
44|cerenceren|30|10 Mayıs|14 ŞUBAT|||
45|gamsem|23|1 Mayıs|5 ŞUBAT|59 kg|||
46|mapuci|26|10 Mayıs|14 ŞUBAT|57 kg|||
47|Evridiki|29|28 Nisan|2 ŞUBAT|46 kg|||
48|sulezehra|25|19 Mayıs|23 ŞUBAT|54 kg||
49|izmirliigulsah|22|8 Mayıs|12 ŞUBAT|||
50|aaaa28|28|8 Mayıs|12 ŞUBAT|60 kg|||
51|RomeosununJulieti|26|13 MAYIS |17 ŞUBAT ||
[/table]

sen bana bilgilerini ver canım ben düzenlerim.burdan diğer arkadaşları eklerim.Sayfanın sahibide gelip burdan alır olmazsa.
Sen kaç haftalık hamiş oldun bakalım ilk defa rast geliyoruz sanki seninle :))

Son düzenleme:
Back