Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın arkadaşlar.
Ben vitamin olarak elevit kullanıyordum 1.700 kg almışım ,dr bırak dedi.
Aranızda hiç vitamin kullanmayan var mı?
geçmiş olsun yasese dikkat et kendine aman hasta olmayın
bende sabah kahvaltı etmedim dün sabah kahvaltıda yediğim yumurtayla sütü çıkarınca korkttum ne yalan söliimm
simit yedim sabbah
ya bi saattir de kasığımda hafif bi ağrı var çokterliyorum acaba terim falanmı soğuyo tedirgin oldm şimdi
benim sonuclarım belli oldu.karaciğer enzimlerim baya bir yüksek çıktı.dr şimdilik ilaca başlamayalım gebelikten dolayı diet vereyim dedi.yaglı gıdalar yasak.benim safra taşımda oldugu için daha dikkatli olmam lazım.kahve ,çay, kola vs kafeinli içecekler yasak zaten içmiyordum hamile oldugumu öğrendiğimden beri.sebze ve meyve ağırrlıklı beslen dedi.kaşıntı için bişey vermedi çekeceksin mecbur dedi
buzu söylediğin iyi oldu mutlaka deneyeceğim.benim bacaklarım sırtım karnım kollarım felaket kaşınıyor.demir dişli tarakla kaşıyorum her tarafım yara oldu
Allah herşeyin hayırlısını versin.Bunada şükür.
Ben vitamin kullanıyorum 9 haftalık iken vermişti bana vitamin bunu kullanalım 2 li testlerden sonra konuşuruz tekrardan demişti.ilk tahlillerimde temiz çıkmıştı.Bu arada hiç 2li testi yaptıran varmı kızlar aranızda ben pazartesi gideceğim dr.
tekrar çok çok geçmiş olsun allah bebeğini sana bağışlasın bebeklerimiz iyi olsunda biz herşeye katlanırız dikkatli ol canım allahın izniyle atlatırsın inşallah
geçmiş olsun fsn93 hiç olmazsa sebebini öğrenmişsin böylelikle diyetini yapıp kurtulursun Allah sağlık versin canım
herkese merhabalar :) ben de kısmetse şubat 2011 de anne olucamşimdi 10+1 deyiz. beni de ekleyebilirsiniz listeye opuyorumnanaktan
yaş 26
sat 13 mayıs
tahmini doğm tarihi 17 şubat
ben sitede yeniyim.hani şu msjlarınızın altında BEBEĞİİN KAÇ HAFTALIK OLDUĞUNU FALAN GÖSTEREN ŞERİTLER VARYA nerden nasıl ekliyosunuz? biri cvp verirse çok sevinirim :)))
bende yarın gideceğim doktora 2 li test yapacakmı bilmiyorum seni 2 li test içinmi çağırdı yoksa normal muayenemi
bende önümüzdeki hafta gitcem dr ama 2 li test yapılcak demedi ben 12 hafta olcam galiba artık yapılabilir
herkese merhabalar :) ben de kısmetse şubat 2011 de anne olucamşimdi 10+1 deyiz. beni de ekleyebilirsiniz listeye opuyorumnanaktan
yaş 26
sat 13 mayıs
ben sitede yeniyim.hani şu msjlarınızın altında BEBEĞİİN KAÇ HAFTALIK OLDUĞUNU FALAN GÖSTEREN ŞERİTLER VARYA nerden nasıl ekliyosunuz? biri cvp verirse çok sevinirim :)))
ikili testi merak eden arkadaşlar olmuş ben çarşamba günü gittim(11+5) ikili test için fakat sıkışık olmadığımdan çok net ölçü alamadı bide bende rahim tersliği var görüntü net değil dedi pazartesi gidicez 2li test için ölçümlerimizi yapcakmış ense,burun,göz,parmaklar vs.bide kan tahlili yaptırcakmış allahım inşallah güzel sonuçlar alırız (belki cinsiyetini bile öğreniriz allahın izniyle)
yaş 26
sat 13 mayıs
çaglayan çiçek idrara sıkışarak gitmen gerekiyor ikili teste öyle duymustum
canım hayırlı olsun hoşgeldin aramıza listeye eklenmeyi bizde bekliyoruz kim ekliyecekse artık bekleyecegiz ))))![]()
saol canım.bunu bilmiyordum ben
Manik vardı galiba o yapıyor olması lazım listeyi ama kimse gelmiyor galiba ne zamandır.Olmazsa biz kendimizde yapabiliriz listeyi.