yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz.İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.Dün dr amcamıza gittik bebişimiz sağlıklıymış düşük tehlikem azalmış ama hala varmış.kalbi dakikada 170 atıyor pıtı pıtı pıtı :) Beni genel cerraha sevk etti kaşıntı için safra kesemdeki taştanmı yoksa karaciğer fonksiyonlarındanmı tam tetkik yapılması için.Bu sabah kan ve idrar verdim geldim.Öğleden sonra sonuçları alacağım.Sanırım forumda benden başka aşırı derecede kaşıntı çeken yok.Hadi hayırlısı bakalım.Umarım kötü birşey çıkmaz
günaydınlar kaşıntı demişsin bende bi bendemi var diyodum kollarım ellerim öle kaşınıyorki kaşısam kabarıyor kıpkırmızı oluyor bi fena gecelri sanki daha kaşınıyor uyutmuyor beni bende doktora gösterdim netten karaciğerle ilgili olabilir yazısını görünce ama doktorumuz yok onun için erken o tarz rahatsızlıklar 19,haftadan sonra başlar dedi bi krem verdi bide hap ben arada çok kaşındığında buz gezdiriyorum biraz geçiyor inşllah kötü bişey çıkmaz hayırlısıyla tahlil istemedi benimki bakayım senin sonuçlara göre olmazsa başka bi doktorada göstereyimm haberleşelim ...