2011 Şubat Anneleri

merhaba arkadaşlar bende 11 haftalık hamileyim yeni üye oldum buradan edineceğim bayağı bilgi olacak güzel bir forum her soruya yanıt bulabiliyorsun hemde yaşamış tecrübeli kişilerden
şimdiden tecrübelerini paylaşan kişilere teşekkürler diyorum
herkese hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına almarını diliyorum

benim çok bulantım olmadı sadece sabah öğürtülerim vardı arada da aç kaldığımda midem bulanmaya başlıyordu ama hiç çıkarmadım bayağı bir yorgunluk oldu sürekli uyku hali vardı ama şuan 11. haftamdayım geceleri 2 gündür uykusuzluk şikayetim oluyor nedenini anlamadıminşallah uzun sürmez uykusuzluk bayağı stres yapıyor

ben hala listeye giremedim :(((

moonsun82 aman maşallah bende ne zaman iyiyim bulantım yok desem hemen varlığını belli ediyor bebişim ertesi gün fazlasıyla bulantım oluyor

nazar ediyorum kendime galiba

benim uykusuzluk değilde geceleri bir kaçkere tuvalete kalkıyorum :) akşam su içmeyeyim diyorum ama dayanamıyorum zaten sıcak yaz akşamları kalkmasam rahatsız oluyorum gece sabaha kadar tuvaletle yatak arası geziyorum :-P

merhaba kızlar 1 aydır giremiyorum nerdeyse hepiniz iyisinizdir inş...biraz geçmişi okuyayım bariii...kendinize iyi bakın

merhaba...yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz....benim bulantılarım hala devam ediyor...zaman zaman çok zor geçiyor günler şikayet etmiyorum sağlıkla gelsin bebeğimiz inş...benim gibi 11.haftasında hala bulantısı olan var mı diye sormak istedim....

merhaba...yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz....benim bulantılarım hala devam ediyor...zaman zaman çok zor geçiyor günler şikayet etmiyorum sağlıkla gelsin bebeğimiz inş...benim gibi 11.haftasında hala bulantısı olan var mı diye sormak istedim....

aslında benim hiç bulantım olmadı sadece mide hazımsızlığı şişkinliği falan ..şimdi onlar da geçmek üzere ben de 11. haftadayım ama bende hiçbulantı yok arkadaşım..bünyeye göre değişir napacaksın az daha sabret 3. ayı bitirince hepsi geride kalıyomuşş..

aslında benim hiç bulantım olmadı sadece mide hazımsızlığı şişkinliği falan ..şimdi onlar da geçmek üzere ben de 11. haftadayım ama bende hiçbulantı yok arkadaşım..bünyeye göre değişir napacaksın az daha sabret 3. ayı bitirince hepsi geride kalıyomuşş..

benimde çok az oldu şimdi geçti diyebilirim yaani ama mide yanması fena bende hergün aralıksız mide yanması inşallah oda geçecek :)

Günaydın kızlarrr nasılsınız bugünn.bugün kuru kuru sabah kahvaltısı yaptım peynirden midem bulanacak diye.boğazda kuruluk devamlı hapşuruk sanırım soğuk aldınlığı başlıyorr.hemşiremi aradım boll meyve vemeyve suyu iç dedii ilerlerse ara hemen ona göre ilaç verelim dedi.inşallah geçerr yaa

günaydıınnn bende sabah yumurta yiyeyim dedim ama yedikten sonra geri çıkardım yaaa
sabahları sadece bi simit yiyebiliyorum sanki herşey kokuyo banaakannehir

geçmiş olsun yasese dikkat et kendine aman hasta olmayın

bende sabah kahvaltı etmedim dün sabah kahvaltıda yediğim yumurtayla sütü çıkarınca korkttum ne yalan söliimm

simit yedim sabbah

ya bi saattir de kasığımda hafif bi ağrı var çokterliyorum acaba terim falanmı soğuyo tedirgin oldm şimdi

bende sabah kahvaltı etmedim dün sabah kahvaltıda yediğim yumurtayla sütü çıkarınca korkttum ne yalan söliimm

simit yedim sabbah

ya bi saattir de kasığımda hafif bi ağrı var çokterliyorum acaba terim falanmı soğuyo tedirgin oldm şimdi

kasık agrıları hamileliğin ilk 3 ay içerisinde olması normalmiş çok aşırı olmamak kaydıyla tabikii

dikkat et kendine dinlen biraz geçer inşallah

yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz.İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.Dün dr amcamıza gittik bebişimiz sağlıklıymış düşük tehlikem azalmış ama hala varmış.kalbi dakikada 170 atıyor pıtı pıtı pıtı :) Beni genel cerraha sevk etti kaşıntı için safra kesemdeki taştanmı yoksa karaciğer fonksiyonlarındanmı tam tetkik yapılması için.Bu sabah kan ve idrar verdim geldim.Öğleden sonra sonuçları alacağım.Sanırım forumda benden başka aşırı derecede kaşıntı çeken yok.Hadi hayırlısı bakalım.Umarım kötü birşey çıkmaz

benim çok bulantım olmadı sadece sabah öğürtülerim vardı arada da aç kaldığımda midem bulanmaya başlıyordu ama hiç çıkarmadım bayağı bir yorgunluk oldu sürekli uyku hali vardı ama şuan 11. haftamdayım geceleri 2 gündür uykusuzluk şikayetim oluyor nedenini anlamadıminşallah uzun sürmez uykusuzluk bayağı stres yapıyor

Bende geceleri uyuyamıyorum 3-4 gecedir 1,5 - 2 saat ayaktayım sağa dön sola dön çok can sıkıcı:(

ince ince bi sızı halinde sanırım rahmim büyüyo dktor öyle anlatmıştı

ahh iş yerinde ne kadar da olsa dinlenemiyosun koltuk tepesinde akşama kadar

şuan evde yatıp uzanmak için neler vermezdim hele şu öğle yemeğinden sonra çöken ağırlık yokmuuu

simit yedim sabbah

kendini dinleme canım bol bol dinlen.Aramızda sadece 2 gün var:)
Ama benim doğumum sezeryan olacağı kesin.1.si sezeryandı çünkü:(

ince ince bi sızı halinde sanırım rahmim büyüyo dktor öyle anlatmıştı

ahh iş yerinde ne kadar da olsa dinlenemiyosun koltuk tepesinde akşama kadar

şuan evde yatıp uzanmak için neler vermezdim hele şu öğle yemeğinden sonra çöken ağırlık yokmuuu

ahh ahh:çok üzgünüm:bende aynı durumdayım,çok uyukum geliyor ama ne mümkün uyumak,neyse bebişlerimiz için çalışıyoruz,onlar sağlıklı olsun Allah bize kuvvet versin hep çalışırım ben miniğim içinhihoyyyt

Back