yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz.İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.Dün dr amcamıza gittik bebişimiz sağlıklıymış düşük tehlikem azalmış ama hala varmış.kalbi dakikada 170 atıyor pıtı pıtı pıtı :) Beni genel cerraha sevk etti kaşıntı için safra kesemdeki taştanmı yoksa karaciğer fonksiyonlarındanmı tam tetkik yapılması için.Bu sabah kan ve idrar verdim geldim.Öğleden sonra sonuçları alacağım.Sanırım forumda benden başka aşırı derecede kaşıntı çeken yok.Hadi hayırlısı bakalım.Umarım kötü birşey çıkmaz
günaydınlar kaşıntı demişsin bende bi bendemi var diyodum kollarım ellerim öle kaşınıyorki kaşısam kabarıyor kıpkırmızı oluyor bi fena gecelri sanki daha kaşınıyor uyutmuyor beni bende doktora gösterdim netten karaciğerle ilgili olabilir yazısını görünce ama doktorumuz yok onun için erken o tarz rahatsızlıklar 19,haftadan sonra başlar dedi bi krem verdi bide hap ben arada çok kaşındığında buz gezdiriyorum biraz geçiyor inşllah kötü bişey çıkmaz hayırlısıyla tahlil istemedi benimki bakayım senin sonuçlara göre olmazsa başka bi doktorada göstereyimm haberleşelim ...
inş evrim.... ben bazı günler çok iyi oluyorum hatta hamile oluduğumu bile unutuyorum nerdeyse bazı günlerse çıkarmamak için yatarak geçiriyorum günümü....allah bizlerede bebeklerimizede sağlık versin inşaslında benim hiç bulantım olmadı sadece mide hazımsızlığı şişkinliği falan ..şimdi onlar da geçmek üzere ben de 11. haftadayım ama bende hiçbulantı yok arkadaşım..bünyeye göre değişir napacaksın az daha sabret 3. ayı bitirince hepsi geride kalıyomuşş..
ince ince bi sızı halinde sanırım rahmim büyüyo dktor öyle anlatmıştı
ahh iş yerinde ne kadar da olsa dinlenemiyosun koltuk tepesinde akşama kadar
şuan evde yatıp uzanmak için neler vermezdim hele şu öğle yemeğinden sonra çöken ağırlık yokmuuu
merhaba...yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz....benim bulantılarım hala devam ediyor...zaman zaman çok zor geçiyor günler şikayet etmiyorum sağlıkla gelsin bebeğimiz inş...benim gibi 11.haftasında hala bulantısı olan var mı diye sormak istedim....
ben hala listeye giremedim((
moonsun82 aman maşallah bende ne zaman iyiyim bulantım yok desem hemen varlığını belli ediyor bebişim ertesi gün fazlasıyla bulantım oluyor
nazar ediyorum kendime galiba
benim uykusuzluk değilde geceleri bir kaçkere tuvalete kalkıyorum :) akşam su içmeyeyim diyorum ama dayanamıyorum zaten sıcak yaz akşamları kalkmasam rahatsız oluyorum gece sabaha kadar tuvaletle yatak arası geziyorum
günaydınlar kaşıntı demişsin bende bi bendemi var diyodum kollarım ellerim öle kaşınıyorki kaşısam kabarıyor kıpkırmızı oluyor bi fena gecelri sanki daha kaşınıyor uyutmuyor beni bende doktora gösterdim netten karaciğerle ilgili olabilir yazısını görünce ama doktorumuz yok onun için erken o tarz rahatsızlıklar 19,haftadan sonra başlar dedi bi krem verdi bide hap ben arada çok kaşındığında buz gezdiriyorum biraz geçiyor inşllah kötü bişey çıkmaz hayırlısıyla tahlil istemedi benimki bakayım senin sonuçlara göre olmazsa başka bi doktorada göstereyimm haberleşelim ...
benim sonuclarım belli oldu.karaciğer enzimlerim baya bir yüksek çıktı.dr şimdilik ilaca başlamayalım gebelikten dolayı diet vereyim dedi.yaglı gıdalar yasak.benim safra taşımda oldugu için daha dikkatli olmam lazım.kahve ,çay, kola vs kafeinli içecekler yasak zaten içmiyordum hamile oldugumu öğrendiğimden beri.sebze ve meyve ağırrlıklı beslen dedi.kaşıntı için bişey vermedi çekeceksin mecbur dedi
buzu söylediğin iyi oldu mutlaka deneyeceğim.benim bacaklarım sırtım karnım kollarım felaket kaşınıyor.demir dişli tarakla kaşıyorum her tarafım yara oldu
Allah herşeyin hayırlısını versin.Bunada şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?