2011 Şubat Anneleri

bendede vücudumda sivilceler çıkmaya başladı boynumda sırtımda falan.kabarcık halinde kaşındığıda oluyor.

inş evrim.... ben bazı günler çok iyi oluyorum hatta hamile oluduğumu bile unutuyorum nerdeyse bazı günlerse çıkarmamak için yatarak geçiriyorum günümü....allah bizlerede bebeklerimizede sağlık versin inş

inşallah canım herşey çok güzzel olacak buna inanıyorum...

mrhb güzel hamişler.uzun zamnadır giremiyordum nete.umarım herkes iyidir.Rabbim bebişlerimize ve bize sağlık versin inşallah.benimde fazla bulantım olmadı hiç kusmadım.ama bazen çok kötü mide yanması oluyor sadece.2.li test yaptıran varmı?ben 10 gün sonra gideceğim teste.inşallah hepimizin bebişleri sağlıklı çıkar.

bende ağustosun 9undan sonra o haftagideceğim 12 haftalıkken yani.ozaman yapacağız ikili testi

aahhh ahhh bende aynı dertten müzdaripim iki hafta sonra isten ayrılıcam ama şu onbeş gün bile gözümde öyle büyüyorki bir an önce geçse..

kasığımda hafif bir sızı arada bende de oluyor endişeleniyorum acaba oturmaktan mı oluyor diye eve gidince hep uzanıyorum oturmak yerine sonrada uykuma yenikdüşüyorum tabiiii..

merhaba nur_45 bende 11 haftasındayım ve bulantı devam çıkarma devam midem berbat halen bu hafta daha fazlalaştı hatta inşallah 3. ay bitince biter ((((( korkumdan dışarı çıkamıyorum misafirlige bile gidemiyorum hayırlısı...:1no2:

merhabalar,allahın izniyle herkes bebişini sağlıla kucağına alır inşallah,
bende bi aksilikolmazsa şubat annesiolacağım,
9+3 teyiz bugün bakalım daha yolculuğumuz uzunnnn

hanımlar konumuz ilerlemiyor ocak annelerini okudum onlar baya ilerlemiş listeleri falan düzenli bizim çogumuz listede degiliz bile ...

gerçektnede dün mide bulantım sabahın dışında olmuyor dedim bugün midem kötü sanırım bende nazar ettim kendime Allahın izniyle şu dönemleri bir geçirsek
tuvalet konusu genelde bütün hamilelerde aynı zaten herkes gece tuvalette geçirmekten bunalmış benimde durumum farksız değil tuvalet 2. durak yerim oldu

evet arkadaşlar tabloyu yapan arkadaşı ben hiç online grmedim

şubat anneleri şuanda mide bulantılarıylamı uğraşıyolar napıyolar pek görünmüyosunuz topakta..mart anneleri bie aldı başını yürüdü

şu tablo işine bi el atılsa eklenmedik biz

arkadaşlar sıcaklarla aranız nasıl acaba ben çok bunalıyorum çalışırkende çok zor oluyor özellikte bir yandan yorgunluk bir yandan sıcak mahvediyor insanı ama yinede bu kadar eziyetin sonunda alacağımız hediye muhteşem herşeye bebişim için katlanmalıyım biraz daha sabretmeliyiz.bende yarın kontrole gideceğim inşallah herşey yolundadır insan acayip özlüyor sürekli doktoruna gidip ultrasyona girip bebişinin iyi olduğunu duymya ihtiyacı oluyor
ayda bir kontrole gideceğim .bakalım yarın 11- 14 hafta ikili tarama testini yaptıracakmı doktorum normalde yapılması gerekiyor inşallah bebeğim iyidir.benimle aynı durumda olan arkadaşlar varmı ikili test yaptırdınızmı arkadaşlar?:çok üzgünüm:

sıcaklar etkilemezmi hemde nasıl etkiliyor.

çalışan olarak sıkıntı çekiyorum.bunalıyorum ama yinede kendimizi şanslı görmeliyiz kızlar ya bu aylar 8 ve 9 uncu ayımıza denk gelseydi en azından ozamanlar serinlikte olacağız ve nefes alabileceğiz.

moonsun bende bitek kendimi öyle sanıyodum vde ultrason olsa saat başı bakıcam yani.artık kendimi görmemiş gibi falan hissetmeye başlıyordum

ama heyecan ve mutluluk neler yaptırıyo

kızlaarrr başka bir topikte okudm bu sağlık ocaklarıyla ilgili

gidip kayıt yaptırmak falan lazımmış hamileliğinizi takip ediyorlarmış

bu konuda bilgisi olan yada sağlık ocağına giden varmı?

benim sonuclarım belli oldu.karaciğer enzimlerim baya bir yüksek çıktı.dr şimdilik ilaca başlamayalım gebelikten dolayı diet vereyim dedi.yaglı gıdalar yasak.benim safra taşımda oldugu için daha dikkatli olmam lazım.kahve ,çay, kola vs kafeinli içecekler yasak zaten içmiyordum hamile oldugumu öğrendiğimden beri.sebze ve meyve ağırrlıklı beslen dedi.kaşıntı için bişey vermedi çekeceksin mecbur dedi
buzu söylediğin iyi oldu mutlaka deneyeceğim.benim bacaklarım sırtım karnım kollarım felaket kaşınıyor.demir dişli tarakla kaşıyorum her tarafım yara oldu
Allah herşeyin hayırlısını versin.Bunada şükür.

gidip ben aile hekimime durumumu söyledim oda birkaç şey sordu :kilo,sat, ilk hamilelikmi ,aşı zamanlarını söyledi. daha sonra kendi doktorum bana nasıl ayda bir görünüorsan aile hekiminede görünmen gerek dedi birde hamilelik takip defteri veriyorlar dedi bende tekrar gittim defteri söyleyince bir şaşırdı artık vermiyoruz felan dedi ama sonradan verdi öyle sık sık gelmene gerek yok dedi tel nomu almıştı zaten ben seni arayıp takip edeceğim dedi bende o yüzden sürekli gitmeyeceğim o defteride kendim dolduruyorum ultrasyon tarihi kilo felan var içerisinde benim bilgim bu kadar

tekrar çok çok geçmiş olsun allah bebeğini sana bağışlasın bebeklerimiz iyi olsunda biz herşeye katlanırız dikkatli ol canım allahın izniyle atlatırsın inşallah

Günaydın arkadaşlar.
Ben vitamin olarak elevit kullanıyordum 1.700 kg almışım ,dr bırak dedi.
Aranızda hiç vitamin kullanmayan var mı?

Günaydın kızlar uzun bir aradan sonra herkese merhaba işyerimdeki sebeplerden dolayı giremiyordum yaklaşık bir iki haftadır ama inş.bundan sonra hep burdayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…