kızlar intelligender diye bi idrar testi var bazı eczanelerde 10. haftada cinsiyeti gösteriomuş
merhaba...yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz....benim bulantılarım hala devam ediyor...zaman zaman çok zor geçiyor günler şikayet etmiyorum sağlıkla gelsin bebeğimiz inş...benim gibi 11.haftasında hala bulantısı olan var mı diye sormak istedim....
aslında benim hiç bulantım olmadı sadece mide hazımsızlığı şişkinliği falan ..şimdi onlar da geçmek üzere ben de 11. haftadayım ama bende hiçbulantı yok arkadaşım..bünyeye göre değişir napacaksın az daha sabret 3. ayı bitirince hepsi geride kalıyomuşş..
dillerim lal senin son adet tarihin ne..kaç mayıs?benimki 21 mayıs
geçmiş olsun yasese dikkat et kendine aman hasta olmayın
bende sabah kahvaltı etmedim dün sabah kahvaltıda yediğim yumurtayla sütü çıkarınca korkttum ne yalan söliimm
simit yedim sabbah
ya bi saattir de kasığımda hafif bi ağrı var çokterliyorum acaba terim falanmı soğuyo tedirgin oldm şimdi
benim çok bulantım olmadı sadece sabah öğürtülerim vardı arada da aç kaldığımda midem bulanmaya başlıyordu ama hiç çıkarmadım bayağı bir yorgunluk oldu sürekli uyku hali vardı ama şuan 11. haftamdayım geceleri 2 gündür uykusuzluk şikayetim oluyor nedenini anlamadıminşallah uzun sürmez uykusuzluk bayağı stres yapıyor
geçmiş olsun yasese dikkat et kendine aman hasta olmayın
bende sabah kahvaltı etmedim dün sabah kahvaltıda yediğim yumurtayla sütü çıkarınca korkttum ne yalan söliimm
simit yedim sabbah
ya bi saattir de kasığımda hafif bi ağrı var çokterliyorum acaba terim falanmı soğuyo tedirgin oldm şimdi
ince ince bi sızı halinde sanırım rahmim büyüyo dktor öyle anlatmıştı
ahh iş yerinde ne kadar da olsa dinlenemiyosun koltuk tepesinde akşama kadar
şuan evde yatıp uzanmak için neler vermezdim hele şu öğle yemeğinden sonra çöken ağırlık yokmuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?