2011 Şubat Anneleri

herkese günaydın...a.s.

çalışanlara kolay gelsin,evdekilere iyi dinlenmelerrr

günaydınlarrr

kızlar bulantılarınız devam ediyormu

benim 7 ve 8. haftarda çok fazlaydı.şuan biraz hafifledi ama az önce sabah kahvaltımı çıkardım

az ve sık yersem sanırım bir şey olmuyor.iş yerindede habire yiyorum ama eve benzemiyor tabiki

sizler neler yapıyorsunuz

günaydınn kıslaarrr önceki gün ve dün mide bulantılarım vardı yoğurt ve ayrandan tiksinmeye başladım. bu sabah peynir yedim ama yine ağzıma ayran tadı geliyo :)

o ağzımdaki tuhaf tat hiç gitmiyor zaten.hep bi tuhafmışım gibi hissediyorum.

hem herşeyi yiyesim var hemde hiç birşey gözümde yok sempatiksalakcinni

arkadaşlar benimde aşırı mide bulantım var hiçbişey yiyemiyorum dillerim lal aynı gidiyoruz benimki sat 21 mayıs ....kaç haftalık diyor dr sana....

8 hafta diye gittim geçen ayın 12sinde 7 buçukhaft göstedi ultrason

şuan 9 a giryorum galiba

valla ne yala söliim aklım karışıyo hesaplayamıyorum

mide bulantılarınıv sıcaktan baygınlık geçirecek gibi olmamızı saymazsa iyiyim

sen nasılsın

fadime seninle aynıyız :)

sende kalp atışlarını gördünmü?

evet canım benimde bulantım çok kokulara karşı çok hassasım hemen çıkarıorum bilmiorum napcam böyle kilo bile verdim ben .( inşallah 1-2 haftaya geçmesini ümit ediyorum :))

arkadaşlar listeyle kim ilgileniyor acaba ? bende yazmıstım ama eklenmemişim halen.

canım aynı sıkıntıyı 2 hafta önce bende yaşadım. dr odasından çıktığımda nerdeyse ağlayacaktım gözlerim doldu bişey sölemedi bilgi vermedi bide üstüne azarladı ya. bu benim ilk hamileliğim yani tecrübelide degilimki .ben karşılık verincede hayır yapmadım diyor çok saygısızdı yani daha neler neler. bencede özele gidince insan muamelesi görcez galiba.

2. ayı bitiriyoruz 3 üde atlattıkmı bu bulantılardan kurtulacağız diye ümid ediyorum

inşallah sağlık keyifli güzel bir gebelik geçiiririzzz..

gerçi şanslıyız şu sıcakları atlatıp sonbaharda serin serin geçireceğiz son aylarımızı

bu devlet hastanelerindeki muamelelergerçekten çok üzücü

insanların psikolojileri üzerine oynuyorlar.hamile insan zaten hassas ve heyecanlı oluyor bir de doktorların bu muamelesi tuz biber ekiyor üstüne

tamamen doktorun psikolojik durumuna ve insaniyetine kalmışsın.beklemekse cabası...

doğum için değil ama başka şeyler için üniversite hastanelerinde 2 sene yaşadıklarımı ben bilirim.hatta özel hocalara muayene parası ödediğimiz halde

ben şuanda medarta gidiyorum akşa iştn çıkına 6da gidiyorum doktor beni bekliyor hazır olarak buluyorum.2 dakikada giriyorum.güler yüz halimizi hatrımızı soran bir doktor eşimle konuşan ona alatan bir doktor.

muayene ediyor ultasonda gösteriyor fotoğrafını çıkartıp veriyor.

karşısına oturturuyor anlatıyor sormak istediğiniz bir şey varmı diyor

elimizi sıkıp güler yüzle yolluyor.

bunun 4te birini bile yapmak çokmu zorrr

inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alcağımızı hayal ettikçe bulantılar falan önemli degil .)))))

51 moonsun82 28 1 Mayıs 5 Şubat 58kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…