Arkadaşlar merhaba.2-3 gündür internetimiz yoktu giremedim.Şükür bu sıralar bulantım kalmadı halsizlik azaldı.Kendimi iyi hissediyorum.Okuyamadığım sayfaları yeni okudum.
Ecemnur , mapuci arkadaşlar ikinizede geçmiş olsun.
Dualarımız seninle karanfili.bizi haberdar et.Allah kolaylık versin.
içini ferah tut hemşerim .Arada bendede oluyor
16.hatfada canım :)Allah herkesin gönlüne göre versin önce sağlıklı bir evlat olsun tabiiki
Viola gözün aydın .Nekadar güzel duygular bunlar.Benim 2. hamileliğim bu ilki bir başka oluyor tabiiki.Bundadfa heyecanlandım kalp atışlarını falan duyunca ama ilki bambaşkaydı.Allahım hayırlısını versin
Ecemnur , mapuci arkadaşlar ikinizede geçmiş olsun.
canım bugün gittim dr yatrcaklardı yatamadım yine yarın sabah erkenden gidiyorum takılcak stent inşallah herşey yolunda gider çok korkuyorum açıkcası dualarınızı esirgemeyin lütfen...allah hepimizin her konuda yardımcısı olsun kalbim sizlerle...
Dualarımız seninle karanfili.bizi haberdar et.Allah kolaylık versin.
bıde arkadaslar benım arada genıtal bolgemde zonglama oluyo arada sızdede olan varmı korkuyorum bısey olacak dıye
içini ferah tut hemşerim .Arada bendede oluyor
bende sizlerle aynı zmandayım allah kucaklarımıza almayı nasip eder inş acaba cinsiyetlerini ne zman öğrenicez?????
16.hatfada canım :)Allah herkesin gönlüne göre versin önce sağlıklı bir evlat olsun tabiiki
selam arkadaşlar gittim doktora 11.haftasında ufaklık gayet sağlıklı çok şükür endişeleniyordum ama korkulacak bişey yokmuş zıplıyordu içimde görünce bir tuhaf oldum ağlamamak için zor tuttum kendimi gerçek bir bebek formunda gözüküyordu artık ne kadar da çabuk büyüyor bende 2 kilo almışım : ( 2 hafta sonra ikili test yapıcak doktor inşallah onunda sonucu iyi gelir valla 9 ay endişeleniceğim herhalde sizdede varmı bu korkular ?
Viola gözün aydın .Nekadar güzel duygular bunlar.Benim 2. hamileliğim bu ilki bir başka oluyor tabiiki.Bundadfa heyecanlandım kalp atışlarını falan duyunca ama ilki bambaşkaydı.Allahım hayırlısını versin