2011 Şubat Anneleri

İnşallah :)

Zayıf olunca göbüş çıkmaz mı? Hemen çıktı :)

Ama tabi hala kotlarımı falan giyebiliyorum.

Perşembe günü tatile çıkacagız. Bu nedenle beli lastikli pantolonlardan aldım. sıkmasın diye :)

Sende durumlar nasıl?

benim pantolonlar iptal..aldım bende bitane hamile pantolonu..çıktı benimde dikkatli bakan anlıyor artık..iyi tatiller buarada...tatilde fazla hoplayıp zıplama diikkat et aman!

Ben oglumda hamile pantolonlarını 5. ayda giymiştim :)

Ama sanki bunda daha erken olacak gibi :)

Teşekkür ederim.

Hava çok sıcak . Offfffff

Slm arkadaşlar nasılsınız hava çok sıcak ya.Ben bugün bebişimle gezmeye çıktım .Dayanamadım bi tane çok şeker önlük aldım ona:))

Ben oglumda hamile pantolonlarını 5. ayda giymiştim :)

Ama sanki bunda daha erken olacak gibi :)

Teşekkür ederim.

Hava çok sıcak . Offfffff

benim pantolonlar iptal..aldım bende bitane hamile pantolonu..çıktı benimde dikkatli bakan anlıyor artık..iyi tatiller buarada...tatilde fazla hoplayıp zıplama diikkat et aman!

bende sizlerle aynı zmandayım allah kucaklarımıza almayı nasip eder inş acaba cinsiyetlerini ne zman öğrenicez?????

Slm arkadaşlar nasılsınız hava çok sıcak ya.Ben bugün bebişimle gezmeye çıktım .Dayanamadım bi tane çok şeker önlük aldım ona:))

ne güzel gezmişsin sende benim gibi bende dayanamayıp sarı öredekli bi önlük aldım biraz daha büyüsün sabırsızlanıyorumm...

selam arkadaşlar gittim doktora 11.haftasında ufaklık gayet sağlıklı çok şükür endişeleniyordum ama korkulacak bişey yokmuş zıplıyordu içimde görünce bir tuhaf oldum ağlamamak için zor tuttum kendimi gerçek bir bebek formunda gözüküyordu artık ne kadar da çabuk büyüyor bende 2 kilo almışım : ( 2 hafta sonra ikili test yapıcak doktor inşallah onunda sonucu iyi gelir valla 9 ay endişeleniceğim herhalde sizdede varmı bu korkular ?

gözün aydın canım,bebeğinede Maşallah..o endişeler bendede var,şuan 9+3 günlüğüm,geçen muayenemde doktor 1 ay sonra gel dedi,3 haftası gitti kaldı bir hafta,o korkular sürüyle var bende,acaba herşey yolundamı,kalbi atıyormu,gelişmesi haftasına göre uyumlumu vs vs vs,şuan vücudumuzda okadar mucizevi bir sistem varki,ne olup bittiğini bilemediğimiz için ister istemez acaba bir aksaklık olurmu diye endişe etmiyorum değil.hatta doktora uzun zamandır gitmediğim için hamile olduğumu bile unutuyorum,fakat hemen tevekkül etmeye çalışıp takdiri Allaha bırakıyorum,herşey Allahtan deyip Allaha emanet ediyorum bebeğimi ve kendimi,böylelikle kendimi telkin etmiş oluyorum.

günaydınnn
herkezde endişeler var Allah sağ sağlim kucağımızza almayı nasip etsinn.

gebelikte gaz için eucarbon güvenle kullanılabilir

gebelikte gaz için eucarbon güvenle kullanılabilir

teşekkür ederim problem düzeldi şükür:) Arkadaşlarrr banada şu çizelgelerden yapalım,sitesine baktım işin içinden çıkamadım,şöyle yumurtanın içinden minik bir bebek çıksın,hafta hafta ilerlesin:) sat 10 mayıs ,tahmini doğum 14 şubat.

doğru söylüyorsun arkadaşım tabiki herşeyin takdiri allahtan ama insan yinede endişelenmekten kendini alamıyor sürekli dua ediyorum bende ama keşke birer tane ultrason cihazımız olsada içeriyle sürekli bağlantı kurabilsek diyorum : )

geçen eşime aynen bunu dedim:) döndü tuhaf tuhaf baktı,iyi iyi bebeğimiz iyi sağlığı yerinde boşa stres yapma dedi,kesin hanım sıyırmaya başladı diye düşündü:)

Son düzenleme:
geçen eşime aynen bunu dedim:) döndü tuhaf tuhaf baktı,iyi iyi bebeğimiz iyi sağlığı yerinde boşa stres yapma dedi,kesin hanım sıyırmaya başladı diye düşündü:)
belki şimdi değil ama 9 ayın sonunda sanırım sıyırmış olucaz : )

bebeğinin iyi olmasına çok sevindim allah kucaklarımıza almayı nasip etsin inş. o korkular endişeler bendede var belki yardımcı olabilirim şuan sorunlu bi dönem geçirdiğim için dışarı çıkamıyorum ama çıktığımda alıcağım ilk şey bebeğin anne karnında kalp atışını dinleten bi alet var tavsiye ediyor herkes dr umda kullan dedi internetten bakabilirsin melek sesleri diye geçiyor pahalıda değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…