2011 Şubat Anneleri

ayrıca çalıştığım için hepinizi bir arad göremiyorum ara ara giriyorum
girdiğim zaman da yazılanları okumayla geçiyor zaman
ama topik çok güzel.inşallah hepimiz için hayırlı olur. ayrıca ben tüpbebkle hamile kaldım
biraz da onun tedirginliği vardı.ama çok şükür şimdilik her şey yolunda

slm hanımlar bende 7+5 haftalık hamileyim 5 yaşında kızım var 2. olcak yani
3 haftadır bulantılarla uğraşıyorum sizin nasıl geçiyor hamilelik

ayrıca çalıştığım için hepinizi bir arad göremiyorum ara ara giriyorum
girdiğim zaman da yazılanları okumayla geçiyor zaman
ama topik çok güzel.inşallah hepimiz için hayırlı olur. ayrıca ben tüpbebkle hamile kaldım
biraz da onun tedirginliği vardı.ama çok şükür şimdilik her şey yolunda
hayırlı olsun canım inş. herşey yolunda gider

sağlıklı anne kusmazmış diye duydum kusmakta faydalıymış toksinleri vücuttan atıyormuş bebiş kabul etmiyormuş bu konuda ayrıntılı bilgisi olan var mı

günaydın kızlar ne çok konuşmuşsunuz okuyamadım hepsini yaa :)))

İş yerimde yaşanan sorunlar yüzünden gelemedim geçen hafta Herkes dr.gidiş zamanını bekliyor dimi.Bende öyle sabırsızlanıyorum ki.Cumartesi günü düğün vardı bir akrabamızın bir oynadım bir oynadım.Halay başı çektim düşünün yani o kadar sıkıntım varmış ki bütün kurtlarımı döktüm.Ama sonra pişman oldum bebişime bir şey olacak diye.Ama olmadı sanırım çok şükür iyiyim karnımdaki gerilmeleri saymazsak.
Birde dün akşam sandalyeden atladın ben yaaa :(((
öyle çok büyük bir zıplama yapmadım ama karnım sonradan çok ağrıdı ve gerildi kızdı galiba bebişim bana atladım diye gerçi eşim ondan çok kızdı ama unuttum ben dikkat etmem gerektiğini :(((

Burcuu canım başka bir dr.gidip tedaviyi değiştirmene çok sevindim canım.İnş.kısa zamanda verdiği ilaçla iyileşirsin.
canım seni en iyi ben anlarım heraldekaydirigubbakcemile3bizimde haftasonu eşimin yeğeninin sünnet düğünü vardı,önceden tembihi olduğum halde,ya duramadaım elimde değil,halayda çektim oynadımda,huylu huyundan vazgeçmezzemuszemusama bende senin gibi sonra rahatsız oldum belim ağrıdı,neyse canım Allah'ıma emanet bebişlerimiz,sağlıkla kucağımıza alırız inşallah...:Saruboceq:

Ben:utangac: Bugün kotun belimi felaket sıktı.bebeğe bişey olacak diye eve dönene kadar korktum.Eşimede bişey diyemedim:bbo:

Aramıza hoşgeldin neredeyse aynı zamanda doğum yapacağız benimkide 24 ünde şubatın :)

karanfilli online oldugunu gördüm canım durumun nasıl oldu?iyisindir inşallah

canım bugün gittim dr yatrcaklardı yatamadım yine yarın sabah erkenden gidiyorum takılcak stent inşallah herşey yolunda gider çok korkuyorum açıkcası dualarınızı esirgemeyin lütfen...allah hepimizin her konuda yardımcısı olsun kalbim sizlerle...

Merhaba arkadaşlar :)

Sayfalar ne kadar ilerlemiş.

Forum da eski haline dönmüş. İyi olmuş :)

Ben de hiç bulantı yok. Oglumda da olmamıştı. Ama 9 ay boyunca mide yanması olmuştu. Bu defa da öyle :(

Ya kızlar darıldım size biriniz bile okumadı mı yazdığımı. İnsan bir geçmiş olsun derr

kıssss geçmiş olsunnn okudum ben okudumm :))))

saol cnm ilk sen okudun sanırım cvp yazan tek sensinn.İkinci kezz yazmama rağmen Saol cnm ya inan insan kendine destek olacak birilerini arıyorr opuyorumnanaktan

canım bugün gittim dr yatrcaklardı yatamadım yine yarın sabah erkenden gidiyorum takılcak stent inşallah herşey yolunda gider çok korkuyorum açıkcası dualarınızı esirgemeyin lütfen...allah hepimizin her konuda yardımcısı olsun kalbim sizlerle...

Geçmiş olsun cnm yaa İnşallah herşey yolunda gider güzelim. Allah yardımcın olsunn. :Saruboceq:

off yaa mide bulantısı filan olmuyor hiç bendee (amann nazar değmesinn ) ama bir kaç gündür baş ağrısı başladı baş ağrısı da boynumdan giriyo ağrı gözlerime vuruyooo :(. acaba diyorum yastığım alçak filan mı geliyo ondan mı acaba ama şimdi de devam ediyor :((( fikri olan varmı

ben de de aynı şekilde bulantı falan hiç yok ama belli aralıklarla baş ağrısı oluyor.Ben şu anda 9.haftadayım bu haftada ki belirtiler arasında baş ağrısı var.Benim de baş ağrım başlayınca hiç bişey yapasım gelmiyo halsiz hissediyorum .Bence nedeni daha öncelerden oluşan sinüzit olabilir özellikle güneşe çıkınca kendini daha çok hissettiriyo.

bebeklerini kaybeden arkadaşlarım acınızı tüm yüreğimle paylaşıyorum.Allah sabrını versin.İlk okuduğum da kendimi tutamadım çok etkilendim sürekli düşünüyorum acaba bebeğimin kalbi atıyomu diye eşim halimi görünce bi kaç gün siteye girmemi yasakladı.Allahım hepimizin yardımcısı ol.

bebeklerini kaybetmiş olan arkadaşlarım allah size sabır versin umarım yeniden hamile kalıp sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize gerçekten çok etkilendim ve üzüldüm birkaç zamandır giremiyordum internete uzun zamandır girince hepsini okudum ve çok etkilendim gerçekten yarın bende doktora gidicem böyle birşey yaşamaktan çok korkuyorum ama herhalde bir belirtisi olurdu diye düşünüyorum allah hepimize sağlıklı evletlar nasip etsin hayırlısıyla !!

Back