2011 Şubat Anneleri

günaydın 2 gündür çok sancım var,sizler nasılsınız.gece yatak odamın camı açıktı o şekilde uyudum,sonrada klimalı odada uzandım,soğuk aldım barsaklarım bozuldu,hava sıcak olduğu halde.Allahım ben böyle sancı görmedim,şuan gaz sorunu yaşıyorum,sağ ve sol karın boşluğumdan tutun barsaklarıma kadar sancı var,ne yapsam iyi gelir,sıcakda tutuyorum o an bastırıyor ağrıyı,sonra devam ediyor,gazda çıkaramıyorum önerisi olan varmı? :(

günaydın 2 gündür çok sancım var,sizler nasılsınız.gece yatak odamın camı açıktı o şekilde uyudum,sonrada klimalı odada uzandım,soğuk aldım barsaklarım bozuldu,hava sıcak olduğu halde.Allahım ben böyle sancı görmedim,şuan gaz sorunu yaşıyorum,sağ ve sol karın boşluğumdan tutun barsaklarıma kadar sancı var,ne yapsam iyi gelir,sıcakda tutuyorum o an bastırıyor ağrıyı,sonra devam ediyor,gazda çıkaramıyorum önerisi olan varmı? :(

ben elma yiyorum sürekli gaz olmuyo bide bouk bağırsaklara şeftali iyi geliyor bi dene bakalım geçmiş olsun

günaydın kıslarrr

valla cnm doktorumda bana kasıklarım ağrıyo dediğimde sıcak uygula dedi.başka bişi demedi ama Allaha şükür o kasılmalar geçti 1 haftadır yok denecek kadar az

ben de de aynı şekilde bulantı falan hiç yok ama belli aralıklarla baş ağrısı oluyor.Ben şu anda 9.haftadayım bu haftada ki belirtiler arasında baş ağrısı var.Benim de baş ağrım başlayınca hiç bişey yapasım gelmiyo halsiz hissediyorum .Bence nedeni daha öncelerden oluşan sinüzit olabilir özellikle güneşe çıkınca kendini daha çok hissettiriyo.

valla canım anlamadımm yaa.bugün iyiyiym Allahtan sonradan başlamaz inşallah hopuyorumnanaktan

sigarayı günde 7 tane falan içiyordum, bebek yapmaya karar veridğimiz 3 aydan beri 5 e indirmiştim.bebğimin habeirni alınca hiç içmemeye başladım.ama bazen eşim yanımda içince bi kere çekiyorum.

çok üzgünüm ama günde 3 tane kadar içiyorum :((((((((((((((((((

bende bazen hiç bazen en fazla 2 tane.bazende 1-2 fırt ne bulursam işte :(((( aslında hiç istemiyorum ama

canım hoşgeldinnn.inşallah biri bi doktordan tavsiye almıştır da sana burda yardımcı olur. hani sat tarihi doğum tarihin yaşını yazmadınn

Ya kızlar darıldım size biriniz bile okumadı mı yazdığımı. İnsan bir geçmiş olsun derr :kedi:

ecemnurcum canım gecmıs olsun sımdı nasılsın bende bugun yatıyorum sureklı mıde bulantım var her sabah oluyorda bugun bırazdaha fazla ama olsun bebeklerımız ıcın deger bu sıkıntılar bebegın nasıl ben cuma gunu gordum bebegımı kalbı atıyodu kuzumun cok guzel bır duygu sabırsızlıkla beklıyorum bı daha gormeyı ıns kendıne ve bebegıne ıyı bak:emir_bebek::1hug:

Canım çok geçmiş olsun. Ayaklarını sıcak tut...

Back