günaydın 2 gündür çok sancım var,sizler nasılsınız.gece yatak odamın camı açıktı o şekilde uyudum,sonrada klimalı odada uzandım,soğuk aldım barsaklarım bozuldu,hava sıcak olduğu halde.Allahım ben böyle sancı görmedim,şuan gaz sorunu yaşıyorum,sağ ve sol karın boşluğumdan tutun barsaklarıma kadar sancı var,ne yapsam iyi gelir,sıcakda tutuyorum o an bastırıyor ağrıyı,sonra devam ediyor,gazda çıkaramıyorum önerisi olan varmı?
ben de de aynı şekilde bulantı falan hiç yok ama belli aralıklarla baş ağrısı oluyor.Ben şu anda 9.haftadayım bu haftada ki belirtiler arasında baş ağrısı var.Benim de baş ağrım başlayınca hiç bişey yapasım gelmiyo halsiz hissediyorum .Bence nedeni daha öncelerden oluşan sinüzit olabilir özellikle güneşe çıkınca kendini daha çok hissettiriyo.
canım hoşgeldinnn.inşallah biri bi doktordan tavsiye almıştır da sana burda yardımcı olur. hani sat tarihi doğum tarihin yaşını yazmadınn
Ya kızlar darıldım size biriniz bile okumadı mı yazdığımı. İnsan bir geçmiş olsun derr :kedi:
bıde arkadaslar benım arada genıtal bolgemde zonglama oluyo arada sızdede olan varmı korkuyorum bısey olacak dıye
günaydın 2 gündür çok sancım var,sizler nasılsınız.gece yatak odamın camı açıktı o şekilde uyudum,sonrada klimalı odada uzandım,soğuk aldım barsaklarım bozuldu,hava sıcak olduğu halde.Allahım ben böyle sancı görmedim,şuan gaz sorunu yaşıyorum,sağ ve sol karın boşluğumdan tutun barsaklarıma kadar sancı var,ne yapsam iyi gelir,sıcakda tutuyorum o an bastırıyor ağrıyı,sonra devam ediyor,gazda çıkaramıyorum önerisi olan varmı?
Hoşgeldin gamsem.
İyiyiz sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?