alocum aynen,bende sessizce yatırıyorum ama nafile
ya bende hiç alıştırmim diyorum emziğe,çünkü emziği zar zor ağzına veriyorum,ögg yapıyor neyse sonra alıyor bi şekilde, meme zannediyor emzikle ağzında uyuyor bu sefer emzik düşünce uyanıyor,üstüne bide ağlıyor,uykusu zehir oldu kızımın,tuhaf oldum hoşumada gitmedi
canım benimki de memeden ayrılmak istemiyor. kucağımda uyuyor ama yerine bırakınca ki yaavaaaş yavaş alıştırarak çekiyorum ellerimi ama yine de biraz sonra uyanıyor.
ben de bugün emzik deneyim dedim bakalım alacak mı nasıl olcak diye..
baktım emziği cok cok emdi hemen ama bu sefer de düşünce ağlıyor. yaaa hiç alıştırmasam mı acaba emziğe dedimm..
günaydın kızlar
bölük pörçük bi gece geçirdik.oğlum gece boyu kaka yaptı 3 kere falan bez değiştik.
ya bişi sorcam dünden beri kakası keskin bi şekilde kokuyo bide böyle sümüksü gibi rengi altın sarısı cıvık ama sümük gibi afedersiniz.niye acaba.sizdede oldumu hiç.acaba benmi üşüttüüm yada oğlummu üşüttü?
uyutuyorum gazını çıkarmaya çalışıyorum bikere çıktı gece diğerlerinde çıkmadı bende yatırdım ama uykusunda sürekli inler gibi boğazını temizler gibi sesler çıkardı.her ses çıkardığında kalktım baktım gözleri kapalıı.uyuyo.ama sabaha kadar ıkındı durdu.yavrum sonunda saat 6 da dayanamadım babası aldı kucağına gazı varmış nihayet çıktı emzirdimm yine ıkınmaya başladı belki bir saat uğraştım şekilden şekle girdik sonunda bi pırtt ve kakasını yaptıı rahatladı yavrumm emdi ve uyudu.ama kaka yine böyle sümüksü gibiydi.
şimdi uyuyo.benimde uykum kaçtı gecede düzgün uyumadım zaten ama uyku gitti hemen size gelip sorayım dedim.
canım kakası üşüttüğünde kokuyordu bizimkinin en son yaptığında tabiki malum bizimkinin kakası pek kıymetli çıkarmıyor dışarı onun dışında gece rahat bi uyku için milupanın gece çayını tavsiye ederim içinde rezene anason melisa kimyon filan var bize doktor tavsiye etti onun sayesinde geceleri rahat geçiyor 1de uyuyup 4:30 kalkıyor oda acıkıyor diye gözü kapalı emip tekrar yatıyor hem emire içiriyorum kalanınıda ben içiyodum ama anason bei uyutuyor sonra kıyamet kopsa uyanamıyorum oyüzden içmiyorum sende anason etki yapmassa sende içebilirsin
günaydın kızlar
bölük pörçük bi gece geçirdik.oğlum gece boyu kaka yaptı 3 kere falan bez değiştik.
ya bişi sorcam dünden beri kakası keskin bi şekilde kokuyo bide böyle sümüksü gibi rengi altın sarısı cıvık ama sümük gibi afedersiniz.niye acaba.sizdede oldumu hiç.acaba benmi üşüttüüm yada oğlummu üşüttü?
uyutuyorum gazını çıkarmaya çalışıyorum bikere çıktı gece diğerlerinde çıkmadı bende yatırdım ama uykusunda sürekli inler gibi boğazını temizler gibi sesler çıkardı.her ses çıkardığında kalktım baktım gözleri kapalıı.uyuyo.ama sabaha kadar ıkındı durdu.yavrum sonunda saat 6 da dayanamadım babası aldı kucağına gazı varmış nihayet çıktı emzirdimm yine ıkınmaya başladı belki bir saat uğraştım şekilden şekle girdik sonunda bi pırtt ve kakasını yaptıı rahatladı yavrumm emdi ve uyudu.ama kaka yine böyle sümüksü gibiydi.
şimdi uyuyo.benimde uykum kaçtı gecede düzgün uyumadım zaten ama uyku gitti hemen size gelip sorayım dedim.
dün yıkadık metehanı 2 kerede poposunu yıkadık.acaba üşüttümüki diyorum canım kıoyamam giyindirdim şimdi kat katsıcağı seviyo benim oğlum
canım bu gece çayını bebeğemi veriyoruz.büyükler için değilmi o?ben süt için humana still-tea içiyorum o farklı dimi.olmazsa bende alimm bu gece çayından yavrum gece boyu sızlandıı
Günaydın kızlar bu sabah kızımda bir huysuzluk var uyuyor ama tam dalamıyor uykusuna sürekli inliyor ama gözleri kapalı. kundak yapıyoruz yatarken ellerini kollarını açtım rhatlasın diye ama nedense o şekilde bile rahatlamadı.
Sabah 5'te kalktı emmek için sonrada hiç uyumadı zorla annem 7'de uyuttu ama hep tilki uykusu var.
Bugünde dr.kontrolümüz var bakalım dr.ne diycek kullandığı bir ilaç vardı kasılmaları önlemek için inş.o ilacı keserde bizde artık derin bir nefes alırız.
günaydın canım belki gazı filan vardır ondan inliyor olabilir emirde bazen gazdan inliyor inş ilacı keser doktor da dediğin gibi derin bi nefes alırsınız
Kızlar birşey sorucam bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz.
Benim kızım ilk başlarda çok güzel kendi kendine uyuyordu annanesi şimdi onu kucağa alıştırdı normal yatağına yatırdığımda uyumuyor siz nasıl bir yöntem uyguluyorsunuz bununla ilgili çünkü annem bir iki haftaya gidecek ve ben onu sürekli kucağımda sallayarak uyutmak istemiyorum.
benimki genelde emerken uıyuyor.yatağına koyduğumda genelde uyanıyor emziği veriyorum ağzına 3 dakikada gidiyor emziği çıkarıyorum uyuyor
ama tabiki uyumadığıda oluyor sıklıkla ozaman kucağımıza alıp emziği verip pışpışlıyoruzz.
huysuz olmadığındada yatağına koyuyorum bir süre sonra kendi kendine uyuyor,
yani her durumda uyuyo benimki tamamen o anki psikolojisine bağlı yanii.
ben de dün ufak bi termos aldım. önce suyu kaynatıp içme seviyesine kadar soğutup termosa koyuyuorum. zaten 60ml içtiği için o termos baya bi yetiyor.. soğutma falan uzun sürüyor bebeğim çok ağlıyor bekleyene kadar.termos yöntemi baya bi pratik oldu..
merhaba kızlar
bugün ilk aşımızı olduk 2 gün banyo yaptırmayın dedi hemşire.bugün medelanın göğüs pompası geldi manuellerle uğraşmaktan bıkmıştım.sağdım 2 göğsümüde azıcık geldi 5-10 ml anca moralim bozuldu
mrb kızlar gecmişi cok okuyamadım hasta olan bebişler var sanırım cok gecmiş olsun ALLAHIM bebeklerimize saglık versin.ben cok kötüyüm sonunda sütün yok diye diye sütümü azalttılar sagdım 20ml geldi kızım bagırıp duruyor zaten kac gündür biberona alıstıgı için beni emmek istemiyor emerken zor geliyor basıyor cıglıgı gögüslerrimden akan kıyafetimin dısana cıkan sütler gitti cok üzülüyorum kaynanam sütünmü yok mama verin dedi verdik mama verdikçe az emdi böyle oldu sakın kimseyi dinlemeyin kızlar cok üzgünüm aglamaktan gözlerim cıktı napıcam ben nasıl tekrar artıcak
aaa aynısı benim kızın sağ kaşında oldu bende sebamedin kremi var yüze falanda sürülüyo ondanmı sürsem acaba diye düşündüm
günaydın kıslar bişi sorcam size ve koşa koşa yatağa atlıycam kızım uyanmadan
kaç saatte bi emziriyosunuz...ben eskiden 2 saatte bir kaldırıp emziriyodum...şimdi her kaldırdığımda zor uyuyo..eziyet oluyo bana..zatende alarmı kuruyom ve kapatıp yatıyomkızım ağlamasa yazık açlıktan kırılcak...varmı belli bi saatiniz.... hadi ben yatem öptüm sizi
Benim sütüm az olduğu için memede uyumuyor işte.mamadan önce her ikisinide emziriyorum ama yetmediği için uykusuda dağılıyor bu sefer kızıyor açıyor gözlerini mama verirken uyumaya çalışıyor oda bitince gene gözler fal taşı gibi açılıyor.
Emziğide keyfe keder alıyor canı isterse ama mamadan sonra hemen verirsem ağzına uyuyor.
Sütü arttırmak için bir sürü şey denemedim ama daha yeterli gelmiyor ama galiba kızıma çünkü 90cc'lik mamayı her öğünde tüketiyor.
kızlar ya elektırklı pompa kullnan yokmu neden kımse bana cevap vermıyo((
fatmacım bu anlattıkların tam gaz belirtileri benim kzım da aynıydı metsil,sab simplex damla kullanıyoruz birde kimyonlu kremle sabah akşam masaj çok şükür iyi..bu şekilde çok ağladığı zamanlarda hiç başedemediğimde saç kurutma açıyordum o da çok işe yarıyor.ama önce gaz sorununu çözmelisinhayırlı geceler
hemen şikayete başlıyorum ,sanırım Allah beni sınıyor,kızım gündüz 2 den beri ayakta,bir kaç gündür gündüz zerre uyuduğu yok,geceleri uyuyor sadece,bugün tam 10 saat oldu,uyku muyku yok,sürekli emiyor,kucağımda uyukluyor,yerine koyunca zombi kesiliyor,kucağa almayınca ağlıyor,alınca 2 dakika geç meme versem ağlıyor,altını değişirken 1 dakika geç bağlim hemen ıııııhhhlıyor,sıkıntıya hiç gelemiyor 2 dakika dayanamıyor hiç bişeye,sırt üstü yatmaya gelemiyor,sürekli dikeltip evin içinde turlamam lazım,çüşş artık:)
birde ağladığı zaman normal ağlamıyorki,akşam ne oluyorsa kuduruyor resmen,artık beynimin içi zonkluyor,okadar keskin ve tiz bir seski,günlerdir başım ağrıyor
herşeyi bir tarafa koydum,kızlar kızım önceden gün içinde 3,4 kez kaka yapardı,şu sıralar günde 1 e düştü kakası, 2 gündürde kaka yapmıyor,bir sorunmu var acaba,altını sürekli kontrol ediyorum kaka yapmışmı diye,ne oluyor anlamış değilim,bu kullandığımız d vitamini kabızlıkmı yapıyor acaba? çok üzülüyorum
sevim göğsüm sıkınca fışkırıyor ama makinede 30cc falan çıkıyor en fazla anlamadım be yaaa.ben mi hatalı kullanıyorumgerçekten hepimizin yaşadıkları farklı aslında bebeişler aynıda bizim çözümlerimiz bazen saçmalama yolunda ilerliyor dün bişey farkettik gerçi eşim farketti ve gözünden yaşlar gelene kadar güldü dalga konusu oldum yine emir eşimin kucağında oturuyolar bende karşı koltukta sallanıyorum eşim tuvaletin var galiba dedi ilk baş yok dedim meğersemn oturduğum Aandan itibaren dizlerimi sağa sola sallıyomuşum emir var diye ben iyice cozutmaya başladım sonum hayrola canım sonuçlar dün çıktı p.tesi yada salı göstermeye gidicez
bide medela pompadan memnun değilim demişsin ya acaba ayarını düşükmü tutuyorsun emir hastanedeyken ben her sağdığımda bir tane süt poşeti doldurabiliyordum çok iyi çekiyo yani şimdide emir bırakırsa sağıyorum 70-80 cc çıkıyor tabi bunun için emirin göğüslerimi rahat bırakması lazım dün lastik gibi çiğniyordu çekince ağlıyordu eliyle vuruyordu her çektiğimde
çağlayan bence gazla ilgili bir sorun ..huzursuzluk ve dalmadan uyuyor benimkiğ de gazlı olduğundaGünaydın kızlar bu sabah kızımda bir huysuzluk var uyuyor ama tam dalamıyor uykusuna sürekli inliyor ama gözleri kapalı. kundak yapıyoruz yatarken ellerini kollarını açtım rhatlasın diye ama nedense o şekilde bile rahatlamadı.
Sabah 5'te kalktı emmek için sonrada hiç uyumadı zorla annem 7'de uyuttu ama hep tilki uykusu var.
Bugünde dr.kontrolümüz var bakalım dr.ne diycek kullandığı bir ilaç vardı kasılmaları önlemek için inş.o ilacı keserde bizde artık derin bir nefes alırız.
benimki memede uyuyor ya da 1000 de bir kucakta sallayarak başka şekilde uyumuyor ve memede uyuması için de mutlaka yorulup 1,5-2 saat yorulmuş olması gerekiyorKızlar birşey sorucam bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz.
Benim kızım ilk başlarda çok güzel kendi kendine uyuyordu annanesi şimdi onu kucağa alıştırdı normal yatağına yatırdığımda uyumuyor siz nasıl bir yöntem uyguluyorsunuz bununla ilgili çünkü annem bir iki haftaya gidecek ve ben onu sürekli kucağımda sallayarak uyutmak istemiyorum.
parmağını uzaktan gezdirmeyi dene uzaklığı arttırdıkça takip ettiğini göreceksinkızlar aklıma gelmişken birşey daha sorucam size.
bebeğinizin 40 çıktıktan sonra görmeye başladı mı ben bazen parmağımı gezdiriyorum takip etmiyor beni ama biri gelsin yanımıza yada emerken biri seslensin hemen kafasını çevirip bakıyor.
Tepki vermeside çok az canı isterse veriyor istemezse vermiyor sizde durumlar nasıl.
kızlar ya elektırklı pompa kullnan yokmu neden kımse bana cevap vermıyo((
canım ben medela elektirkli pillisini kullanıyuorum memnunum
fatmacım bu anlattıkların tam gaz belirtileri benim kzım da aynıydı metsil,sab simplex damla kullanıyoruz birde kimyonlu kremle sabah akşam masaj çok şükür iyi..bu şekilde çok ağladığı zamanlarda hiç başedemediğimde saç kurutma açıyordum o da çok işe yarıyor.ama önce gaz sorununu çözmelisin
sevim göğsüm sıkınca fışkırıyor ama makinede 30cc falan çıkıyor en fazla anlamadım be yaaa.ben mi hatalı kullanıyorum
çağlayan bence gazla ilgili bir sorun ..huzursuzluk ve dalmadan uyuyor benimkiğ de gazlı olduğunda
benimki memede uyuyor ya da 1000 de bir kucakta sallayarak başka şekilde uyumuyor ve memede uyuması için de mutlaka yorulup 1,5-2 saat yorulmuş olması gerekiyor
parmağını uzaktan gezdirmeyi dene uzaklığı arttırdıkça takip ettiğini göreceksin
canım ben medela kullanıyorum benim sütüm parmağımla sıkınca fışkırıyor ama ben pompayla çıkaramıyorum
canım ayarınımı kısıkta kullanıyorsun yada göğsünü tam ortalamıyormusun acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?