2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar emzik konusunda bence alıştırın çünkü bazı zamanlarda kurtarıcı oluyor ...ve geceleri uyuduktan sonra hafıfce cevırerek alın agzından uyanmıyo benımkı sızınkılerde uyanmaz ınsallah. ben oyle yapıyorum çünkü benım oğlum emzıkle uyumaya alıstı ben hıc sallamaya alıstırmadım ınsallahda bole gıder.besıfgıne koyuyorum.emzıkte agzına ışığı kapatıyorum..kendı kendıne uyuyo sonra kalkıp emzıgı agzından alıyorum.yoksa oda gece emzık dusunce aglıyo.ılk baslarada bılmedıgımden almıyordum agzından gece habure uyanıp emzık ıcın aglıyordu ..şimdi çok rahatım ..sızede tavsıye ederım...

kızlarrr bır haftadır gırmedım sayfalar ne kadar ılerlemıs ama oğlum bırazdan uyanır ..okuyamam yıne.once yazayım dedım sonra okuyabılırım ınsallah...bız bır haftadır hastanelerdeydık..p.tesı kontrole goturdum oğlumu..kalça ultrasonu cekılsın dıye..daha 3,650 olmus..moralım bozuldu ama kılo doktorun söyledıgı seyın yanında hıc kaldı..kalbını bır dınledı hemen soydurdu bebegımı sonra hırıltı var kalbınde delık olabılır dedı.mahvoldum eko cektırcez dedı ıdrar tahlılı aldılar rontgen cektıler ya neler neler kabus gıbıydı.dua ede ede bır kaldım.sonra en son ekosu cekıldı ve dr her sey normal ateşten olabılır dedı yuregıme su serpıldı...çok şükür bir sey cıkmadı bende rahat bır nefes aldım.bu arada kalca ultrasonu da temız cıktı.butun ıc organlarını ınceledıler ohh bıseyımız yokmus en azından onu da ogrenmıs olduk ...Allah kımseyı evladıyla sınamazsın düşüncesi bile çok kötü...

neyse çarşambada spıral taktırmaya gıttık.15 gun arayla kanda gebelık baktırın ole takılabılır dedı yoksa adetlıyken takılması gerekıyomus.aslında ama kımbılır ne zaman adet olucaz.neyse aıle hekımıne gıt kan tahllı yaptır dedıler.aıle hekımıde ben bu sorumlulugun altına gıremem takılmasa daha ıyı olur dedı.yanı olmadı sızın anlıcanız.artık bakıcaz bır caresıne..

bırde kızlar arkadasım manuel olanlardan avent parka sut sagma makınasını getırdı onla sagdım 2 gogsumden 40 cc sut cıktı..sızce elektırklıler onlardan daha cok cıkartırmı sütü...almak ıstıyorumda hangısınden tavsıye edersınız ve sızce sureklı sagınca gercekten sutu artırıyomus dogrumu kullananlar cevap verırsenız sevınırım çünkü oğlum artık benı emmeyı redetmeye basladı bıberonla mama alıyo ya o daha kolay gelıyo heralde.bende sagıp kendı sutumu vereryım dıyorum..tabı eşin sinir edıyo benı sutmu varda sagıcan dıye ama ben taktım alıcam yanı...ay bırede elektırklı olanlardan alanlar nerelerden aldınız makınalarınızı nerelerde daha ucuz...

canım kakası üşüttüğünde kokuyordu bizimkinin en son yaptığında tabiki malum bizimkinin kakası pek kıymetli çıkarmıyor dışarı onun dışında gece rahat bi uyku için milupanın gece çayını tavsiye ederim içinde rezene anason melisa kimyon filan var bize doktor tavsiye etti onun sayesinde geceleri rahat geçiyor 1de uyuyup 4:30 kalkıyor oda acıkıyor diye gözü kapalı emip tekrar yatıyor hem emire içiriyorum kalanınıda ben içiyodum ama anason bei uyutuyor sonra kıyamet kopsa uyanamıyorum oyüzden içmiyorum sende anason etki yapmassa sende içebilirsin

Günaydın kızlar bu sabah kızımda bir huysuzluk var uyuyor ama tam dalamıyor uykusuna sürekli inliyor ama gözleri kapalı. kundak yapıyoruz yatarken ellerini kollarını açtım rhatlasın diye ama nedense o şekilde bile rahatlamadı.
Sabah 5'te kalktı emmek için sonrada hiç uyumadı zorla annem 7'de uyuttu ama hep tilki uykusu var.
Bugünde dr.kontrolümüz var bakalım dr.ne diycek kullandığı bir ilaç vardı kasılmaları önlemek için inş.o ilacı keserde bizde artık derin bir nefes alırız.

dün yıkadık metehanı 2 kerede poposunu yıkadık.acaba üşüttümüki diyorum canım kıoyamam giyindirdim şimdi kat kat sıcağı seviyo benim oğlum

canım bu gece çayını bebeğemi veriyoruz.büyükler için değilmi o?ben süt için humana still-tea içiyorum o farklı dimi.olmazsa bende alimm bu gece çayından yavrum gece boyu sızlandıı

günaydın canım..
bizde seninle aynı durumu yaşıyoruz..bu sabah kakasına baktığımda altın sarısıydı ve kıvamı da bahsettiğin gibiydi..üşüttüğü için olmuş olabilir..

bebeğe canım sende içebilirsin humana uyutmuyorsa seni gece çayıda bişi yapmaz

günaydın canım belki gazı filan vardır ondan inliyor olabilir emirde bazen gazdan inliyor inş ilacı keser doktor da dediğin gibi derin bi nefes alırsınız

Kızlar birşey sorucam bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz.
Benim kızım ilk başlarda çok güzel kendi kendine uyuyordu annanesi şimdi onu kucağa alıştırdı normal yatağına yatırdığımda uyumuyor siz nasıl bir yöntem uyguluyorsunuz bununla ilgili çünkü annem bir iki haftaya gidecek ve ben onu sürekli kucağımda sallayarak uyutmak istemiyorum.

günaydın canım belki gazı filan vardır ondan inliyor olabilir emirde bazen gazdan inliyor inş ilacı keser doktor da dediğin gibi derin bi nefes alırsınız

Günaydın canım gazı olabilir dimi.yatırmadan çıkarttıkta gazını ama kakasını da güzel yapıyor.
Saol canım inş keser.
Sizede geçmiş canım olsun emir rahatsızmış galiba tam olarak geçmişi okuyamadım ama inş.testin sonuçları güzel çıkar.

benimki genelde emerken uıyuyor.yatağına koyduğumda genelde uyanıyor emziği veriyorum ağzına 3 dakikada gidiyor emziği çıkarıyorum uyuyor

ama tabiki uyumadığıda oluyor sıklıkla ozaman kucağımıza alıp emziği verip pışpışlıyoruzz.

huysuz olmadığındada yatağına koyuyorum bir süre sonra kendi kendine uyuyor,

yani her durumda uyuyo benimki tamamen o anki psikolojisine bağlı yanii.

Benim sütüm az olduğu için memede uyumuyor işte.mamadan önce her ikisinide emziriyorum ama yetmediği için uykusuda dağılıyor bu sefer kızıyor açıyor gözlerini mama verirken uyumaya çalışıyor oda bitince gene gözler fal taşı gibi açılıyor.
Emziğide keyfe keder alıyor canı isterse ama mamadan sonra hemen verirsem ağzına uyuyor.
Sütü arttırmak için bir sürü şey denemedim ama daha yeterli gelmiyor ama galiba kızıma çünkü 90cc'lik mamayı her öğünde tüketiyor.

kızlar aklıma gelmişken birşey daha sorucam size.
bebeğinizin 40 çıktıktan sonra görmeye başladı mı ben bazen parmağımı gezdiriyorum takip etmiyor beni ama biri gelsin yanımıza yada emerken biri seslensin hemen kafasını çevirip bakıyor.
Tepki vermeside çok az canı isterse veriyor istemezse vermiyor sizde durumlar nasıl.

ay canım bende dışarıya çıktığımda çok sorum yaşıyorum.bende alıcam o termıslardan.

canım ben artık takkmıyorum kafama ınankı faydaını goruyorum sütüm arttı bırazık .sende takma kafana ..artıyo gercekten bak ben rezene cayı..petıbor bıskuvıyle meyve suyu.dereotlu yogurt..marul.süt.sütlaç .ısırgan otu cayı.helva felan yıyorum sende dene bak ıse yarıyor.bura akadaslar yazmıslardı bır ara kerevız salataası dıye onuda yaptım ama sureklı yapmadım onuda deneyebılırsın.bırde bol bol su ıc..ınankı su ıctıgım gunlerle ıcmedıgım gunkler acayıp farkedıyo...ama tabı yıne de mama verıyorum...yettıgı kadar emıyor oglusum...

bende aynı hataya düştüm canım benımde ondan artmadı sütüm mama yıyınce de cok uyudu uyanınca cok agladı emmek ıstemedı sut de yoktu mama verdık uyudu yanı bole bır surec sonunda mamaya alıstı mıdesıde buyuyo halıyleç...bu kez benım sut az geldıgı ıcın ememk zor gelıyo kık nazl aemıyo oda tuta bıraka.aslında azda olsa emzırmek artırıyomus ama bılemedık ıste..nasıpse bır daha bebegım olursa mama vermmemk ıcın elımden gelenı yapıcam.sutum hıc gelmıyo olsada gelene kadar emzırıcem.

aaa aynısı benim kızın sağ kaşında oldu bende sebamedin kremi var yüze falanda sürülüyo ondanmı sürsem acaba diye düşündüm

canım banyodan yarım saat once kadar bebe yagı sur.sonra banyoya kadar yumusuyo.yıkayınca da cıkıyo.dene bak cıkıcak.ben ole yapıyorum

canım ben p.tesı dr sordum.gecelerı cok uyuyo uyandırıp emzırıyorum yada mama verıyorum dedım.hayır dedı uyandırma.cocugunu huzursuz edersın bırak o acıkınca aglar o zamna ver dedı.ama senın bebegın ne kadarlık ona gore davran benımkı 2 aylık oldu.bırde yenı bebekse kan sekerı dusermıs.o zaman uyandırırsın ..bence bır dr sor canım...

canım aynene benım sorunum ıste...benımkıde 90lık bıtırıyo...her defasında sonrada azıcık kusuyo..ama benı emmeyı ıstemıyo artık napıcam bılmıyorum..

fatmacım bu anlattıkların tam gaz belirtileri benim kzım da aynıydı metsil,sab simplex damla kullanıyoruz birde kimyonlu kremle sabah akşam masaj çok şükür iyi..bu şekilde çok ağladığı zamanlarda hiç başedemediğimde saç kurutma açıyordum o da çok işe yarıyor.ama önce gaz sorununu çözmelisin
sevim göğsüm sıkınca fışkırıyor ama makinede 30cc falan çıkıyor en fazla anlamadım be yaaa.ben mi hatalı kullanıyorum
çağlayan bence gazla ilgili bir sorun ..huzursuzluk ve dalmadan uyuyor benimkiğ de gazlı olduğunda
benimki memede uyuyor ya da 1000 de bir kucakta sallayarak başka şekilde uyumuyor ve memede uyuması için de mutlaka yorulup 1,5-2 saat yorulmuş olması gerekiyor
parmağını uzaktan gezdirmeyi dene uzaklığı arttırdıkça takip ettiğini göreceksin
kızlar ya elektırklı pompa kullnan yokmu neden kımse bana cevap vermıyo((

canım ben medela kullanıyorum benim sütüm parmağımla sıkınca fışkırıyor ama ben pompayla çıkaramıyorum

gaz sorunumuz biraz da olsa düzene girdi.
dün kızımla giyinip süslenip güne gittik.ordada uyudu maşallahı vardı..ama uyanık kaldığında hep ilgi istiyor ve cıyak cıyak...

şimdi uyudu ben de azıcık dinleneceğim

canım ben medela elektirkli pillisini kullanıyuorum memnunum

pekı canım sence sagdıkca sut artıyo dıyolar ya dogrumu.benım oğlan ıkı gundur benı emmıyo desek yerıdır.zorla tutuyo sonra da azıkck emıp bırakıyo.bole gıderse sutum cekılecek ıyıce.zaten az.sagıp verırım dıyorum esım sankı varmıda sagıcan dıyo.sınır edıyo benı.pıllısını sordum gecen medelanın 125 dedı sence nasıl fıyat olarak

canım ayarınımı kısıkta kullanıyorsun yada göğsünü tam ortalamıyormusun acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…