2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Sevimcim size de geçmiş olsun canım. İnşallah sonuçları iyi çıkar.

Manik çok geçmiş olsun canım marım ameliyata gerek kalmaz.İyi düşün iiyi olsun inş. bir an önce iyileşir meleğin.
Kızlar ben hala kabızım kanamam var geçmio bi türlü kan ilacı kullanıyorum ferro sanol o yapıyo olabilir mi?

Ay kızlar şu an ne oldu biliyor musunuz? Kayınvalidem aradı Asya'yı merak etmiş. Konuşurken tamam kızım hadi ev telefonu çalıyor dedi. kapattık. 2 dk sonra yine aradı . Kızım Kaan'ın ögretmeni aradı annesine babasına ulaşamadım elini makas kesti dedi. Ter boşaldı üstümden. Aradım hemen okulu. Minicik bir şey tetanoz aşısı olmuşmuydu diye sordu. Ay kalbim çarptı bir an. Meger onun için aramış. Ama ne belim tel ne ev teli, ne de eşimi aramamış direkt babaanneyi aramış.
Allah'tan önemli bir şey degil. Nasıl korktum anlatamam

Son düzenleme:

Evet canım demir ilacı yapıyor. Benim de oldum olsaı kabızlık sorunum var. Aynı zamanda kansızlıkta var ama kullanmıyorum sırf iyice kabız olmayayım diye...

İlerde bebeklere de ferro sanol verecekler. Onlar da alışana kadar kabız olacak

Son düzenleme:

ayyyy.....kıyamam geçmiş olsun

merhaba kızlar
ya sabah uyandığında kızımın gözüne kirpik kaçmış olduğunu gördüm.ne yapabilirim.canını yakmıyor heralde şimdilik çünkü ağlamıyor.nasıl alabilirim kirpiği yada kendisi çıkarmı acaba.
yardımcı olun nolur.

Manikcim sıkma canını. Kasık fıtıgı bile olsa çok da zor bir ameliyat degil canım. Ben 2 dogumumda 2 kere oldum :) Allah daha kötüsünden korusun...

Sağolum kızlar sizlerde olmasınız kafayı yiyicem zaten burdaki herkes kardeşim gibi hepinizi çok seviyorum...

Para bağlama olayını göbek fıtığı için duymuştum ama kasık fıtığı için geçerlimidir bende bilemiyorum.Bakalım bi ultrason sonucunu alalımda haftaya.Çok hayati bişey olsa doktor acilen ultrason randevusu alın derdi halbuki kalça ultrasonuyla birlikte yaptırırsınız dedi.Böyle düşünerek avutuyorum kendimi.

hale üzmee kendini yapacak bişey yoksa tek elden gelen bebişe destek olmak canım sütü giderse daha bitkin düşer selincik..
Sağol melocum zaten dün benim üzüntüm onada yansıdı sanırım bütün gün uyumadı sonunda fatmanın rezene kimyon tarifini yapıp 5 çay kaşığı içirdim öyle uyudu yavrucum Fatmadan Allah razı olsun valla...

Valla artık napacağımızı şaşırdık iyi olsular diye her yolu deniyoruz napalım.Zaten cıvık kaka yapıyolar ne varsa o kadar ıkınacak anlamıyorum

Canım haftasına göre değişiyo.2-4 haftalar arası 90 ml, 4. haftadan sonra 120 ml içiyolar genelde ama bebekten bebeğe değişir.Sen haftasına göre bu ölçülerde sağ zaten doymazsa aranır fazla gelirsede kusar merak etme.

saol canım sonuçların büyük bi ksmı yarın çıkıcak geri kalan bi tahlilde 30unda çıkıcak yaın çıkıcakları salı göstericez inş temiz çıkar

Sevimcim kendi derdimden senin mesajınıda yeni gördüm sizede çok geçmiş olsun çok zormuş hastanelerde dolanmak ben bi günde tükendiğimi hissettim Allah tüm bebeklere acil şifalar versin.

almayı denedim ama açmıyorki gözünü kapatıyor.elimle açmaya çalışıncada ağlıyor.

kıslar bısı sorucam yaa bı kac gun once kızımın yuzunde ısılık gıbı bısıler cıkmıstı.Doktora goturdum doktor isilik diil egzama olmus dıger bı adı atopik yapılı egzama coık uzuldum yavrumun yuzu doldu kıpkırımızı oldu hergun bakınca aglayasım gelıo merhem verdı kasıntısı ıcın gecelerı cok kasınıyo..okadar mınık kı ona olanlar bana olsun dıom derdını bıle anlatamıyo bugunde cildiyeye goturucem kızımı cunku cocuk doktorunun verdıgı merhem cok işe yaradı gozukmuyo nolur dua edın kızlar mınık bebegımın sıkıntısı gecsın o guzel yuzunu sıvılcesız gorım bebegını...Aranızda benım gıbı sorun yasayan varmı kızlar.Buarada doktor terletme,kalın gıydırme,yunlu battanıye veya yelek gıydırme dedı bıde sut sut urunlerı tuketme dedı ama ben zaten yaklasık bebegım dogdundan berı gaz yapıo dıe yemıodum oyusden onun doktugunu dusunmuorum muhtemelen terledı oyusden yayıldı.

Sevimcim kendi derdimden senin mesajınıda yeni gördüm sizede çok geçmiş olsun çok zormuş hastanelerde dolanmak ben bi günde tükendiğimi hissettim Allah tüm bebeklere acil şifalar versin.

saol canım valla ogün öldük reesmen yorgunluktan eşim koşturmaktan ben emirle ilgilenmekten sürekli başka başka binalara gönderilmketen helak olduk her oda da soy giydir o sırada kendini yırtıyor tabi bizim paşa eve zor attık kendimizi amin allah bütün bebişleri korusun hastalılardan

buarada eltimin bebeğide kasık fıtığıydı ona öyle söyledi doktor

canım hastanede yatarken benm kızımda elini gözüne sokmustu orda ki pamklar (elinde damar yolu acmıslardı onun pamugu)gözüne girmişti hemşire gazlı beze sütümü sıktırdı ıslattı sonra göz kapagını kapattı eliyle ovdu pamuk uca geldi sütümle ıslattıgı gazlı bezle aldı ama cok küçükse keniligden cıkar oynama sen acısa bagırırdı

valla bende aynı durumdayım kabızlık mahvettı benı nedense sonra kanamam oluyo kadın olmak çok zorr...
çok gecmiş olsun....
benımde öyle oldu temız bır tulbentle yavaşçana aldık :)

sıkmıştır bır yerını benım kızda gecen baktım çekıyo parmaklarını...gecen gene baktım bebek ağlıyı ıçerı gırdım benım kız başında neoldu kızım dıyorum düşürdüm dedi şok oldum bı sure gectı sonra ben düşürmedım şaka yaptım dıyo yere bırakmıştım bende akıllı gıbı....ıkı cocuklular daha zorluk cekıyo bence ıkısını bırden ıdare etmek zor senınkı fazla evde kalmıyo galıba...
o deri döküntülerı normal derısını değiştiriyo bızımkının her yerınde döküntüler oldu ....
sende kolay ve pratık şeyler yap...havuc toları patates salatası yanına çikolatalı keklı şeylerde yaparsın :) börek falan uydur işte :)

slmm kızlarr kızım w2 gündür kakasını ypmıyorr gazını cıkartıyor ama kakasını yapmadı acaba kabızmı oldu kullandıgım gaz ilacımı aptı bkliyormmasj yapıyorum ama yok ıkınıp duruyor arada ilaıda kestim akşmdan beri vermedimm ne yapcağımı bilemiyorum şimdi yardım edinn

selam kızlar
zor bela uyuttum yine meteyi.deli gibi uykusu var gözleri kapanıyooo tam kapanırken birden açıyo gözlerini uyumamak iiçin direniyo.dün gecede zorla uyuttuk pışpışlaya pışpışlaya.sürekli emdi süt bitti sinirlendi bende gerildim emzikle uyuttuk.neyseki 2 saat uyudu çok dua ettim.2 saatte süt geldi uyandı emdi falan.gerildim ama

sonra 5 te uyandı emdi yine uyumadı öylee kucağımda bakıştık 2 saat boyunca ağlamadıda çipil çipil baktı öyle.7de falan uyudu anca.

bikaç gündür böyle bi huy çıktı bizdede uyumuyoruz huysuzlanmıyor ama uyumuyoda

Kızıma da sivilceler çıktı (yani doktor bugün görecek, ben sivilce olduğunu düşünüyorum, bazılarının uçları beyaz iltiahplı gibiydi). 2 haftadan fazladır varlar, ama şimdi düzeliyorlar. Kafasının içinde bile varlar. Benim okuduğum kitapta anneden doğumda geçen hormonların ya da yağ bezlerinin düzgün çalışmamasının sonucu olabilir diyor, sadece ıslak pamukla siliyorum

ilk zamanlar doktor bana zeytinyağlı kulak çubuğuyla uyar demişti ama o sadece ilk zamanlar öğrensin diye mi geçerliydi bilmiyorum.bir arkadaşım 12 gün yapamamıştı bizim bebeğimiz korkma demişti.öyle çok ıkınıpta yapamadığı zaman bir iki kaşık kimyon veriyorum ben yapıyor sonrasında :))

bizim gecemizde aynıydı.biraz bağırdı biraz baktı ama uyumadı bir türlü..40ları yaklaştıkça huylarımı değişiyor nedir ?? bir ara ben gazı çıksın diye yüz üstü yatırdım uyuyakalmışım nasıl korktum uyanınca içim yandı..

geçmiş olsun güzelim bizde sivilceler var ama sorun etmedim ben.bilemiyorum etmelimiyim ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…