- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
kıyamam emirimeee..umarım önemli bişey çıkmaz sadece bağırsak düzensizliğidirmerhaba hanımlar çok moralim bozuk çok yorgunum ve sanırım dahada çok yorulucaz dün emiri çapa tıp fakültesine götürdük kakasını yapamadığı için oraya gitmemizi söylemişti doktor neyse sabahın köründe gidip hastane kapanınca çıktık oğlumun canını çok acıttılar akşama kadar her girdiğimiz odada ağlamaktan kaskatı oldu bide üstüne 8 tüp kan aldılar zaten en beteri buydu bizim için o ağladıkça bende ağladım yavrumun canını çok acıttılar emmerken bile gözünden yaşlar geliyordu dün bi tane kanın sonucu çıktı dr emiri sarı gördü sarılık testi istedi allahtan iy çıktı değeri 2 çıktı oda anne sütü sarılığıymış olurmuş dedi ama protein eksikliği çıktı sütümden protein yueterli miktarda geçmiyomuş çocukta kilo alma da bi sıkıntı yaratmazmış ama önlem almassak bazı sorunlar teşkil eder dedi bi mama yazdı protein takviyesiymiş özel bi mama dedi onu anne sütüyle günde 2 öğün başlıyacaz diğer zamanlar normal emziricem bütün tahliller cuma günü çıkıyor hepsine bakıp öyle başlıyacakmışız mamaya dua edin diğerleri temiz çıksın kızlar gece çok huysuzdu canı acıyoordu ağlamıyordu ama inliyordu kendini sıkıp gece 3den beri şiimdi uyudu çok zordu benim için oğlumu o şekilde görmek allah beterinden saklasın bu arada kızlar sütümüzde protein az olabilirmiş bu yüzden protein zengini yiyecekler tüketmek lazımmış bebek daha rahat alsın diye çünkü bunu anlamak zormuş bebek kilo filan alıyormuş bi sorun gözükmüyormuş sadece bebekten alınan kanda anlaşılıyoormuş
Kızlar doktordan geldiğimden beri ağlamaktan helak oldumÖnce kakasını ve gelen kanı söyledim kakasının yeşil olması normal dedi. Kan için ıkınmaktan çatlak olmuş olabilir dedi her ihtimale karşı tahlil istedi tüp verdi bir daha kanlı yaptığında tüpe koyup 24 saat açık olan labratuvara getirin dedi.Buaraya kadar srun yok sonra aklıma geldi geçen gece bez değiştirirken yoğun bi ağlama sonrasıydı sol kasığında bi şişlik gördüm bayağı şişti korktum biraz elledim yumuşaktı sonra bi daha baktığımda geçmişti.Doktora bunuda söyledim kasık fıtığı olabilir muhtemelen dedi haftaya kalça ultrasonumuz vardı onunla birlikte kasık fıtığı içinde ultrason yazdı.Eğer fıtıksa ameliyat şart dedi çünkü bağırsağın dışarı çıktığında sıkışma ihtimali varmış o zman daha ağır bi ameliyat geçirmek zorunda kalabilirmiş
Kızlar doktordan geldiğimden beri ağlamaktan helak oldumÖnce kakasını ve gelen kanı söyledim kakasının yeşil olması normal dedi. Kan için ıkınmaktan çatlak olmuş olabilir dedi her ihtimale karşı tahlil istedi tüp verdi bir daha kanlı yaptığında tüpe koyup 24 saat açık olan labratuvara getirin dedi.Buaraya kadar srun yok sonra aklıma geldi geçen gece bez değiştirirken yoğun bi ağlama sonrasıydı sol kasığında bi şişlik gördüm bayağı şişti korktum biraz elledim yumuşaktı sonra bi daha baktığımda geçmişti.Doktora bunuda söyledim kasık fıtığı olabilir muhtemelen dedi haftaya kalça ultrasonumuz vardı onunla birlikte kasık fıtığı içinde ultrason yazdı.Eğer fıtıksa ameliyat şart dedi çünkü bağırsağın dışarı çıktığında sıkışma ihtimali varmış o zman daha ağır bi ameliyat geçirmek zorunda kalabilirmiş
selam kızlar
akşam 7 gibi metehan uyandı karnını doyurduk altını değiştik biraz babasıyla oynadı benle oynadı bizimle oturdu uykusu geldi ama inat etti uyumadı emzirdim emzirdim emzirdim memede uyuyo sonra uyanıyo yatağa koyunca okadar emdiki artık ağzının kenarından sütler geri aktı.ehh bu sürede bezi bidaha kirlendi bidaha değiştim.yatağına koydum dönencesini çalıştırdım müziğini açtım eepey oyalandı onla ama uyku yok.kucağıma aldım emziğiniverdim kucağımda hafif salladım uyudu çok şükür.şimdi uyuyo.uykusu çok gelince uykuya dalmasıda zorlaşıyo bazen.direniyo resmen uykuya
.
merhaba kızlar..bugün kalabalık iki posta misafir grubunu ağırladım
eşimin okulundaki bayanlar geleceğiz demişlerdi onları bekiyordum.sonra benim okuldaki arkadaşlar ar<dı biz geliyoruz diye.
sağolsun onlar ekmek almışlar kuru pasta falan..çok güzeldi oturduk muhabbet ...20 kişi falandı onlar çok özlemişim ama.
sonra eşimin okulundakier geldi.onlarla daha resmi ama güzeldi gene
yarın içinde kızıma bakacak olan teyzemiz ve onun 3kızı geleceklerdi.sonrada bizim okuldaki öğleci grup aradı biz de geleceğiz diye.yani yarın yine misafir var.
cuma günü günümüz var oraya gideceğim.cuma akşam da eşimin okulundan erkekli akşam misafir gelecek
sağolsunlar tatlı telaşlar.
halecim çok haklısın sağlıklı olsunlar da biz yorulalım olsun..
bende emziği vermeyi başardım çok şükür ama nekadar sürer bilmiyorum tutması kendi kendine midesini bulandırıpa atıyo geri azcık tatlı sürdüm ucuna çok az sadece bi tat alsın die ya beni resmen emzik olarak kullanıyo benim oğlan keyif olarak çekiyo çek çek ucu pörsüdü gögsümüninşallah bundan sonra emziği alır çok kolaylık ya bu emzik işi bütün gün kollarım koptu emzir gezdir yatırıyorum 2 dakka sonra ıkınmalar hem gaz sancısı vardı hemde emmek istiyo açlıktan değil ama şekerleme yapıcak:)
ya kızlar şaka bi yana bunlar güzel zorluklar haleninde melocumunda dediği gibi yeterki sağlık olsunn Rabbim hepsini korusun tüm bebişlerimizi kendiminkiyle birlikte hep duamdasınız
GÜLŞAHCIM ÇOK SAOL CNM NE YAZSAM SIKINTIMI HEMEN CEVAP YAZIYOSUN aLLAH RAZI OLSUN SENİN KIZLA BENM OĞLAN AYNI ŞİKAYETLERDE GİDİYO GENELDE HEPİMİZİN AYNI GERÇİ AMA UFF ÇOK ZORMUŞ BU GAZ OLAYI 2 GÜNDÜR ÇOK ARTTI ÇIKARIYO YİNE AYNI KASILMALAR BAŞLIYO KAPKATI YAPIYO KENDİNİ KIPKIRMIZI OLUYO BİDE BU ŞURUBU ALİİM ZİNCOYA BAŞLICAKTIM BAKİİM İNŞ BİZEDE İİ GELİR CNM YA SAOL
ben ayaktaydım ama nurda değildim:))bu saatte ayakta olan??
kızlar bu kullanıcı adı nasıl deişiyo çözemedim bilen varmı hırs yaptım
ben ayaktaydım ama nurda değildim:))
canım kazene mesaj at..
bu arada isilik olduk sanırım:) dün hava sıcaktı ve ev çok kalabalık olunca sıcakta oldu.
hemen yıkayıp zeytinyağı sürdüm başka ne yapabilirim bilgisi olan var mı
EVRİDİKİ SEN BİLİRSİN CANIM NE YAPABİLİRİM isilik için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?