2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kıyamam emirimeee..umarım önemli bişey çıkmaz sadece bağırsak düzensizliğidir

hale üzmee kendini yapacak bişey yoksa tek elden gelen bebişe destek olmak canım sütü giderse daha bitkin düşer selincik..

Son düzenleme:
merhaba kızlar..bugün kalabalık iki posta misafir grubunu ağırladım
eşimin okulundaki bayanlar geleceğiz demişlerdi onları bekiyordum.sonra benim okuldaki arkadaşlar ar<dı biz geliyoruz diye.
sağolsun onlar ekmek almışlar kuru pasta falan..çok güzeldi oturduk muhabbet ...20 kişi falandı onlar çok özlemişim ama.

sonra eşimin okulundakier geldi.onlarla daha resmi ama güzeldi gene

yarın içinde kızıma bakacak olan teyzemiz ve onun 3kızı geleceklerdi.sonrada bizim okuldaki öğleci grup aradı biz de geleceğiz diye.yani yarın yine misafir var.

cuma günü günümüz var oraya gideceğim.cuma akşam da eşimin okulundan erkekli akşam misafir gelecek
sağolsunlar tatlı telaşlar.
halecim çok haklısın sağlıklı olsunlar da biz yorulalım olsun..

ayy fatmacım zorun neydiii niye yoruyosun kendini dikkat et

salı günü apartman komşıularımızla günümüz var.oğlumu alıp güne gidicem tamda o gün 1 aylık oluyoruz.eşimde yakında sen bu oğlanı hamamada götürürsün diyo ayy çok sıkıldım zaten hem ağartman içi bişi olmaz değişiklik olur.

şu mesajı yazarken mete uyandı emzir bez falan filan derken 1 saat geçti pc açık.uyumadı anneme verdim pışpışlıyoo ayyhhh

kızlar ben allıntı yapmayı başaramıyorum bir türlü ya da alıntı yapsam ben cevap yazana kadar bebek ağlıyor kapı çalıyor bilgisayara müdaheleler oluyor :)) kaynıyor araya .
sevimli canım hamileliğimde çapaya gittim suyum az diye tahminle yönlendirildim ama hamilelik boyunca zehirlenme dahil bir sürü test yapıldı her teste anam ağlıyordu sonuç çıkana kadar ama çok şükür kızım kucağımda ..hem iyi bir şey hem de kötü bu kadar sorgulamaları
manik seninkide çapanın tam tersi pat diye teşhis koymuş dur bakalım daha bir belli olsun demi

yazmaya defam edemiyorum kızım acıktı herkese selam :))

Geçmiş olsun cnm. Kasık fıtığı olacağını sanmıyorum. Ikınmaktan çatlak olmuştur yenidoğanlarda görülüyormuş bizimki de bi sıra baya ıkınıyordu suratı kıpkırmızı olmuştu ağladı. Poposuna kulak çöpüyle zeytinyağı sürdüm. O zaman daha rahat yaptı. Çok kullanmamak lazımmış zeytinyağını alışkanlık yapabilirmiş hemşire arkadaşım söledi.. İçini ferah tut cnm Olumlu düşün. İnşallah hayırlısıyla düzelir.

Cnm benim kız da aynen senin oğlan gibi. 6 DA emzirdim 2 saat oyalandı. Sonra tekrar emzirdim. Dalamadı kendi, emzik verdim aldı çok şükür. Biraz da onla oyalandı. Gazı mı var acaba diye düşündüm. Pışpışladım gazı çıksın diye 2 defa ağzından gazını çıkardı. Arada bir ıkınıdı. Tam yatağa yatırıyorum 2 dk sonra gözler fıldır fıldır. Yordu bugün bayaa beni. 2-3 saat geçti tekrar emzirdim uyuttum sonunda. Başka bir sorunumu var diye düşünüyorum bazen. Eskiden emziği de almıyordu benimki. O zaman evde pışşş pışşş pışşş diye turluyorduk uyuyana kadar. 3 markaa emzik var evde hangisini alırsa deniyorum hepsini

bende emziği vermeyi başardım çok şükür ama nekadar sürer bilmiyorum tutması kendi kendine midesini bulandırıpa atıyo geri azcık tatlı sürdüm ucuna çok az sadece bi tat alsın die ya beni resmen emzik olarak kullanıyo benim oğlan keyif olarak çekiyo çek çek ucu pörsüdü gögsümüninşallah bundan sonra emziği alır çok kolaylık ya bu emzik işi bütün gün kollarım koptu emzir gezdir yatırıyorum 2 dakka sonra ıkınmalar hem gaz sancısı vardı hemde emmek istiyo açlıktan değil ama şekerleme yapıcak:)
ya kızlar şaka bi yana bunlar güzel zorluklar haleninde melocumunda dediği gibi yeterki sağlık olsunn Rabbim hepsini korusun tüm bebişlerimizi kendiminkiyle birlikte hep duamdasınız

Son düzenleme:
maaşallh cnm yaa gelenlerin nekadar çok geçen gün geldiler bizede arkdaşlar haşatım çıktı üstelik annemde vardı iikide varmış yoksa üstesinden gelebilirmiydim bilmiyorum
tatlı telaşlar cidden

benım oğlan anca uyudu pestılım çıktı uyutana kadar ama başardım bugecede :) o uyumuşken sıze bışey anlatayım....
bıgun bırı bı eve mısafırlığe gıder gıttığı ev çok sessızmış adam sormuş meyvenız varmı? evdekıler adama meyve getırmışler adam tekrar sormuş meyvenız varmı? ev sahıplerı adama başka yıyecekler getırdıler ama adam gene sordu meyvenız varmı? meyvenız nerde? ev sahıplerı meyvemız bu başka bışey yok demışler...adam demışkı: benım ıstediğim meyve bu değil çocuğunuz yokmu demiş....velhasıl çocuklarımız bızım evımızın neşesı ıçımızın beynımızın en önemlısı hayatımızın dönüm noktası herşey onlar için çok şükür bu duyguyu yaşattı yuce rabbım allah herkese bu duyguyu yaşatsın herkese hayırlı evlat versın....tum bebişler guzel nınılerle masallarla buyusunlr hayırlı bahtları olur ınşallah hepsının....bu gazlı gunler gerıde kalsın.......hıçbiri hasta olmasın....kodaman olsunlar.....:)

ya neyapsak blmıyomkı doktor emzık vermeyın dıyo bız zorla verıyoz nasıl olcak bu iş anlamadım valla ....

Canım bize zinco yaramadı hatta bence benim melğim zincodan sonra kakasını 2-3 günde bir yapmaya başlamıştı.Onu bıraktık om x şuruba başladık yavrum normale döndü.Bu şuruptan ben de çok memnunum dene istersen.

bu saatte ayakta olan??
ben ayaktaydım ama nurda değildim:))
kızlar bu kullanıcı adı nasıl deişiyo çözemedim bilen varmı hırs yaptım

canım kazene mesaj at..

bu arada isilik olduk sanırım:) dün hava sıcaktı ve ev çok kalabalık olunca sıcakta oldu.

hemen yıkayıp zeytinyağı sürdüm başka ne yapabilirim bilgisi olan var mı

Son düzenleme:
nurberra sap simplex ve metsil hafifletiyor canım ama
sab simplexi bulmak orjinalini bulmak zor alman menşeili olanını alabilirsin canım

kızlar limango kids te
wewell indirimde ben termometresini kullanıyorum çok memnunum soran arkadaşlar vardı

saol cnm ama kazen isimli kullanıcı özel mesaj kabul etmiyo diye uyarı aldım

Günaydın herkese.Herkes iyidir umarım.

Biz de dün geceye kadar iyiydik ama dün gece çok kötü geçti. Yemek yedik mutfakta bulaşıkları toplarlıyordum. Eşim de çocuklarla oturma odasındaydı. sonra birden Asya'nın aglama sesini duydum. Eşim Kaan'a ne yaptın diye soruyordu. İçeri girdim. meger eşim Asya'nın burnunu aspiratörle temizlemiş, elindeki peçeteyi sehpaya koyayım diye bir an arkasını dönmüş o anda Kaan ne yaptıysa artık söylemiyor da çocuk o saatten bu yana bir yeri agrışımış belli yani için için agladı yavrum Artık gece 3.00'de calpol verdim sonra yarım saat sonra uyudu. Açtık baktık her yerine ama ne oldugunu anlamadık. Kaan da ben bir şey yapmadım deyip agladı yavrum.

Anlayacagını çok stresli bir zaman geçirdik.

Kızlar ben atık gaz ilacı falan vermiyorum. Sanki onu verince daha da çok gazlanıyor huysuzlanıyor gibime geliyor. Vermeyince daha iyi...Sadece rezene milupa çayı veriyorum. Fatmacım sen sormuşsun ben yarım çay bardagına bir çay kaşıgı koyuyorum. 5-6 kaşık veriyorum..

Zincoyu oglumda kullanmıştık ama aşırı kusmasına sebep olmuştu.

Manikcim sıkma canını. Kasık fıtıgı bile olsa çok da zor bir ameliyat degil canım. Ben 2 dogumumda 2 kere oldum :) Allah daha kötüsünden korusun...

Bu arada torba yasadan dolayı dogum iznni birleştiren var mı?İlçe mem benimkini reddetmiş. 21 Nisan'da göreve başlıcam sonra da heyet raporu alacagım. Bakalım artık...

Mapuci senin kızla benimkinin huyları hemen hemen aynı. Tek fark bizimki altı açılınca çok seviniyor :)

Ya kızlar kızımın parmak aralarında deri döküntüleri var. Eldivenlerini çıkarttım hava alsın diye. Sizde de oldu mu?

Hüzünçiçegi canım ne güzel dua etmişsin. Kocaman bir amin diyorum :)

Kızlar bu arada ben günden güne zayıflıyorum yine ya. En son 49'dum. Sabah tartıldım gözlerime inanamadım 45 kiloyum. Halbuki yiyorum da. Benim yediklerimi başkası yese heralde bir 150 kilo falan olur yani...

Bu arada ne güzel misaf,rler agırlanmış.. Bizim ve eşim,n okulundan da gelecekler. Ama gözümde çok büyüyor. Çünkü burada bebek görmeye gidildiğinde ev sahibi en az 10 çeşit ikram hazırlıyor Ne yapıcam bilmiyorum

günaydınnnn herkese çok teşekkürler emir durmadığı için alıntı yapamadım

MANİK canım çok gheçmiş olsun inş bişey yoktur canım eltimin çocuğunada aynı şeyisöylediler ama doktor şişen yere demir para bağla daha fazla şişmesin demişti ne kadar doğrudur bilemiyorum

buarada bugün oğlum beni çok mutlu etti 53 günlüğüz ve 13 hastanesi bir haftada evde normal şekilde kakasını yapmıştı sonra kesildi yapmadı birdaha hep biz yaptırdık bugün ilk defa kendi yuaptıı oda çok mutlu oldu besbelli yaptıktan sonra gülücükler saçtı evimin neşesi hayatımın anlamı şimdide o rahatlıkla uyuyor paşam

EVRİDİKİ SEN BİLİRSİN CANIM NE YAPABİLİRİM isilik için?

Canım tek çaresi ılık su ile silmek ve her gün banyo yaptırmak. Adana çok sıcak oldugu için Kaan'da buraya geldiğimizden bu yana her yaz isilik olur.

Terliyorsa oda sıcaklıgını biraz düşürün ya da çok kalın giydirme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…