2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çay için sağol canım
ay bizde aynı durumdayız büyük kızım küçüğü seveceğim diye öpüp öpüp sıkıştırıp ağlatıyor dün dayanamadım baya bir bağırmışım hatta eşim kızdı bana okadar kızma çocuga diye
gece uyanıncada eylülüme bakıp bakıp ağladım
ay ister istemez patlıyor insan bi yerde onunla oyun oynayamıyorum kitap okuyamıyorum eski etkinliklerimizin hiçbirini yapamıyoruz
çok üzgünüm ama insallah gececek bu durum

bu arada ne güzel zayıflıyormuşsun bende şimdiden 2 kg aldım süt olsun diye yiye yiye:44:

gecmiş olsun canım ayy nasıl panik oldugunu tahmin edebiliyorum gecen kızınız ateslendi diye benide aradılar elim ayağım birbirine dolandı panikten:26:

manikcim canım çok geçmiş olsun
arka sayfalartda yazmıştım ama sanırım görmedin
Kötü düşünme lütfen içini ferah tut sen stres oldukça bebek hisseder sütün falan kesilmesin canım

çok gecmiş olsun canım

kulak çöpü yada dereceyi zeytinyağına batırıp poposunu uyarabilirsin genelde yapıyorlar ozman

bende çok korkuyorum kucağımda falan uyuyakalırım diye.gündüz o uyurken 1 saat bile uyusam iyi geliyo aama gece kalktığımda uykum gelmiyo ozaman.bide yavaş yavaş alışıyorum galiba 2 saatte bir kalkmaya

yine uyandı emzirdim memede uyudu memeyi ağzından çekince gözünü açtıı.siinir oldum yatağına koydum ama bakınıyo öyle

selam kızlar iki gündür giremiyorum oğlum çok huzursuz iki gündür uyumuyor bir türlü benim gerginliğim onada yansıyor herhalde abim haziranda evlenmişti bir hafta önce yengemin hamile olduğunu öğrendik nasıl mutluyduk hepimiz ama iki gündür kanaması vardı bugünde düşük yaptığını söylemiş doktor bhcg düşüyormuş.dış gebelikte olm ihtimali varmış belki kürtaj olması gerekebilirmiş. yavrum nasıl üzülüyo ağlıyo içim dayanmadı haline abim desen öyle perişan çok heveslenmişlerdi.dua edin kızlar kürtaja gerek kalmadan kendiliğinden düşsün yoksa birde kürtaj olursa iyice perişan olur
bu arada sormuşsunuz kayınvalidem geldi ama annemde burada olduğundan henüz bir vukaat yok bakalım annem hafa sonu gidecek sonraki 20 gün neler olacak. bu arada alıntı yapamadım özür kızlar şu an hem oğluşu emziriyorum hemde size yazıyorum. bebişi hasta olanlar çokkkk geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin...

geçen gün yazmıştım ben de.bnm kızımda da var o sivilcelerden.hem de çoooooook fazla.yavrumun suratı sivilce dolu bi de ağlayınca ya da ıkınırken yüzü kızarınca o sivilceler de iyice kızarıyo.off ya bnm de çok canımı sıkıyo kızımn o goruntusu geçen gün doktora gosterdık.o da egzama gibi bişiler dedi.bi krem verdi.bana da süt ürünleri tüketme dedi.hatta kızartma,çikolata falan da tüketme dedi.bakalım işe yaracak mı bi tanıdıgımızn bebegınde de aynı sorun vardı 2 yaşına kadar falan surmustu inş öyle bişi diildir...

canım çok geçmiş olsun inş gerek kalmaz ameliyata bilirim o duyguyu geçen midesinden ameliyat olabilr demişti dr içim parçalandı ama çok şükür gerek yokmuş inş senin kızın için de aynı şeyi sööler drlar ama tek drla kalma bence

canım geçmiş olsun ama çok kafasına takmasın bhcg düşüyosa eğer kimyasal gebelik deniliyo bende yaşadım kürtaja gerek kalmadan kendiliğinden düştü ve doktor korunmanıza gerke yok çalışmalara devam demişti:) 1 ay sonra umayıma hamile kaldım üstelik ben tedavi olarak ilk olarak hamile kalmıştım çok yıkıcıydı düşük bunun için ama olsun peşine umayım geldi ya

inşallah yengeminde kürtaja ihtiyacı olmaz canım dur seni örnek olarak söyleyeyim rahatlar belki biraz

ya kızlar sıpam hiç durmuyo memede uyumak istiyo uyuyunca yatırıyorum basıyo çığlığı artık ölüyorum yorgunluktan zaten gecede hiç durmadı şimdi biraz sakinleşti bakalım kaç dakka sürecek :26: bu arada kayınvalidem senin bu göbeğin hiç gitmeyecek kalacak herhalde deyip duruyo moralim bozuldu korsede kullanıyorum ama daha 20 gün oldu gider demi yaa 18 kilonun 10 kilosunu da verdim

aynı dert bndede var kollarım kopacak sonunda galiba emzirmekten bi hal oldum çünkü uyanıkken hep ağzı aranıyo en sonunda bişiy bulamayınca ellerini emiyo bende dayanamayıp emziriyorum

slm kızlar
bugun 40 ımız çıktı drumda kontrolum vardı alttan baktı çok acımadı hiç doğurmamışsın gibi dedi korunmayı konuştuk ben 6.aydan sonra spirali öneririm dedi şimdi taktırcam desende taktırmam dedi süte felan da güvenme eşin korunsun ddi ben spiral düşünmüyorum hata mı yapıyorum dedim sen bilirsin 6 ay düşünme payın var dedi
sonra odtü ye gittik eşimin işleri vardı okulda yani kızım kırk uçurmasına odtüye gitmiş oldu hava çook sıcaktı şansımızdan
artık 40 çıktı kızımın resmini koyım avatara dedim ama hata verdi sürekli neyse sonra denerim bida

canım bazen diyorum biz eltimiyiz acaba seninki benimkinin klonlanmışı
geçer canım benim bile az biraz kaldı ama geçer korse giy zamanla geçer bakma sen ona

aynı dert bndede var kollarım kopacak sonunda galiba emzirmekten bi hal oldum çünkü uyanıkken hep ağzı aranıyo en sonunda bişiy bulamayınca ellerini emiyo bende dayanamayıp emziriyorum

aynen ellerini bir emmesi var odada culk culk sesi yankılanıyo resmen yalancı memeyide emiyo emiyo süt gelmeyince homurdanmaya başlıyo koca adam gibi biraz sonrada atıveriyo azından illa meme yaniii :)

gözün aydın canım darısı bize.bizim yarı kırkımız çıkmadı daha maşallah güzel geçmiş muayenen bana bir daha gel demedi doktor kırkımda bendemi gitsem acaba kontrole :26:

canım bazen diyorum biz eltimiyiz acaba seninki benimkinin klonlanmışı
geçer canım benim bile az biraz kaldı ama geçer korse giy zamanla geçer bakma sen ona

bende şüphelenmiyo değilim yani benimki arada bir gelip sanadamı kaynanalık yapıyo diye inşallahh gider şu göbeğim yaa zaten çirkinim artık kiloluyum sevmeyecek kocam beni diye üzülüyorum bide 6 aylık hamile göbeği kalırsa yandık

Benim meleğimde de var doktor çok öpmüşsünüz ondan dedi egzama falan demedi.Önce sivilceler vardı sonra kıpkırmızı oldu bebeğimin yüzü.Sabah akşam hametan sür geçe dedi 2 gündür sürüyorum bana azaldı gibi geldi.Canım seninki düzelirse sen haber ver benimki düzelirse ben tekrar yazarım.

bende de aynı sorun var ne yaptıysam geçmedi kuru kayısı kuru incir hoşaf vs. herşeyi denedim çok kötü bişey geçmiyoda...

ben korunma için 3 aylık iğneler varmış onlardan düşünüyorum ama bilgisi olan var mı?

benimkide aynııı emiyo emiyoo sonra uyuyo ama meme ağzında çıkarıyorum gözünü açıyo kucağımda iki pışpışlıyorum uyuyo yatağa koyuyorum başlıyo viyaklamaya.bugün en uzun 1 saat uyudu şimdide annemin kucağında sallıyor.çok uykusu var aslında ama direniyoo

canım bakma sen kaynanana daha 20 gün olmuş gayet normal.benimde kocaman göbeğim vardı şimdi indi farkedilir derecede dahada inecek inanıyorum hiçte bişi yapmıyorum.
seninkide inecek eee kolaymı doğum yaptık heralde 2 günde normale dönermii 3 aydan aşağı o göbek kendini bulmaz 1 seneden öncede kilolar gitmez.hiçç acele etme.konuşanlarıda duyma
benim eski pantolonlarımdan hiç biri olmuyoo 34 bedene geri dönemem elbet ama bi moralim bozuluyo bi amaann sağlık olsun diyorum.boşver takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…