2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar herkes göğüs ucu yarasından şikayetçi evet bende aynen sizin gibiydim çok krem kullandım geçmedi ama en iyi ilacı keşfettim. pekmez evet pekmez göğüs uçlarına her emzirmeden sonra pekmez sürün çok iyi geliyo.ben böyle rahatladım şimdi sadece ilk emzirmemde çok az acıyo okadar.deneyin umarım işinize yarar

ben malt içeceği içiyorum canım 2-3 haftadır
tadı güzel asitli kola tarzı bişey meyvalısını al ananaslı armutlu şeftalili satılıyor
inşallah faydasını görürsün

manikcim belki biliyorsundur ama kız bebeklerde anneden gecen hormonla bazen vaginadan adet kanı gibi kan gelebiliyor ondanda oolmuş olabilir

Son düzenleme:

canım bizdede oluyor o sivilceler.kulak memesinde bile çıkıyoo.ama geçiyo sonra.ben bişi yapmıyorum gün aşırı yıkıyoruz zaten

bide gözümüz akmasa dün uykudan uyandı akşam gözü açılmıyordu eşim temizledi pamukla sildi falan yavrum çok üzüldüm.ama bugünyok bişii

arada banada oluyor.göğüs uçlarımdan ateşim çıkıyodu sankii.uykusuz ve yorgun olunca oluyor genelde.dinlen uyuyabiliyorsan uyuu.kayınvalidende gelince yardım eder senin durumun belli okadar hırpalama kendini

ayy çok sevindim güle güle kullanın yeni arabanızı kazasız belasız inşallahh.

canımm çok geçmiş olsun.sen anlatırken bile ben üzüldümm içim gitti yavruna kıyamam.inşallah bişi çıkmaz sonuçlarda.bununla geçmiş olsun.

saol canım bizimki hiç yapmıyor 5. gün biz yaptırıyoruz genelde tabi zararlıymış bize ilaç vermedi şuan sadece takip altında tutucaklar ünv hastanesi olduğu için ilaç vermiyolar hemen nedenini araştırıyolar

GEÇMİŞ OLSUN DİYEN HERRKSE TŞK EMMİR KUCAĞIMDA DURMUYOR KUSURA BAKMAYIN

slm kıslar bende şubat annesiyim sizlere soracaklarım var.
siz neler yiyorsunuz ben artık ne yiycemi ne yemek yapıcamı şaşıorum gaz yapıcı şeyler yemim die mesela mercimek çorbası içiomusunuz ne bilim karnıbahar yiyomusunuz salatalık felan bunları gaz yapıcı die duyduğum için ve daha bi çok şeyi kısıtladım mutfağımda sıkıntı çekiorum ne yiycem konusunda.çok gazlı değiliz şükür ama ya olursa korkusu var işte

Teşekkür Ederim Canım Sizinde Eviniz Hayırlı Olsun Allah Ağzınızın Tadını Bozmasın Evinizde Huzurla Yaşayın İnşallah..
tşkler cnm darısı tum ısteyenlere ınşallah...
benımde ıkı gun yeşilimsi mamaya başladım ondandır dedım ....

eşler oyle malesef bızı hıç anlamıyolar bi yardım desem ben fazla mız mız yapıyo yok efendım çok şey ıstıyomuş çok çalıştırıyomuşum ee sen yardumcı olmasan kım edecek valla benım psikolojımın bozulmasın ıstıyosan yardımcı olmak zorundasın ıkı cocuk ev iş misafir çok zor bebeğim dun gece ağlıyo mozmor benım kızım gelmış anne boyama yapalım dıyo ee napıyım şimdi ben uzulmıyımde kım uzulsun offf bı atlatsam şu seneyı rahatlıycam...

tadı güzel asitli kola tarzı bişey meyvalısını al ananaslı armutlu şeftalili satılıyor

canım bu malt içeceğini nerden alıyosun.daha önce hiç görmedim tabi lazım değildi dikkat etmedim belkide
süt konusunda Allah a şükür bi sıkıntım yok ama bellimi olur.bebiş büyüdükçe daha fazla içiyor bazen azalıyoo.müdahale etmek lazım geç olmadan

ben bol bol rezene çayı içiyorum.
lohusa şerbeti içiyorum onu aktarlar hazırlayıp veriyolar sen evde kaynatıyorsun.
bol bol yeşillik yiyorum

elimden geleni yapmaya çalışıyorummm.inşallah bi sıkıntı olmaz

valla bence biraz psikolojik yaa ben de çok korkuyordum annem nohut çok süt yaparmış dedi ee gaz dedim boşver dedi hakkaten de bişey olmadı..

eğer gaz yapacağını düşündüğün yemekler varsa kimyonla birlikte ye mesela mercimek çorbasına kimyon koy ye gazını alır kimyon canım ;}

valla benimde kafam karıştıı bende ne yiyeceğimi şaşırdım.hem sık sık yememiz lazım hemde gaz yapmayan şeyler

ben soğan,karnıbahar,çikolata,çay,kahve,brokoli yemiyorum şimdi aklıma bunlar geldi.ama o kadar çok şey varki aslında mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum ama yine arada yediğimde oluyordur.

migrosta satılıyor canım
adı maltana
birde değişiği var fayrouz
ikisininde içeriği aynı

meyvelilerini de deneyeyim canım .sen de işe yaradı mı bari.ben daha yeni içtim bakalım.bir de şu tahin helvasını öneren arkadaş sağolsun o da işe yaradı bayağı.yanlız iki göğsümden eşit süt gelse sorunu halladeceğim de birinden çak diğerinden az geliyor.

GÖZDECM 40 nız hayırlı olsun.

kime inancamı şaştım valla kimi dio takma kafana hiçbişy olmaz kimi dio şunu yeme bunu yeme oyy oyy:)
ablam ben hiç bişeyi kısmadım hiçde bişey olmadı dior kayınvalidemde oyle dio sanırım psikolojik etkilenioruz

sizin bebişlerde kusuormu kızlar fazla emince çıkarması normal diorlar ama bazen çok kusuo korkutuo beni

bu fayrouz reklamlardakimi gazoz gibi olan.
sağol canım bi ara gidip bakmak lazım.

evet canım o

ben okadar çok şey yiyip içiyorumki hangisi fayda etti bilmiyorumki

tahin helvasını bende yiyorum mesela

ya benim göğsümün de biri birinden büyük.sol göğsüm sağ göğsümden bariz derecede büyük.süt bakımından fark varmı bilmiyorum ama.ikisini birden emziriyorum hatta bir emzirmede ikisini birden veriyorum ama sol daha büyük.sağ küçük.

benimki kusma şeklinde değilde arada bir emdikten sonra yatırınca süt akıyo ağzından.sanırım fazla emince oluyor.bide emdikten sonra evirip çeviriyosam çıkarıyo.bazende böyle minik minik parça parça peynir gibi çıkıyo ağzından.

aynen öyle benimde sol göğsümden daha fazla süt geliyor az önce anneme de bunu söyledim sağdığım için farkedebiliyorm..

valla tahin helvasını iyiki denemişsin süper bişey bi güğnde bi paket bitiriyorum gözüm diğer pakette oluyor ki 28 yıllık hayatımda hiç yememişimdir ama sevdimde sütümüde bollaştırdı çok iyi oldu..

evet canım bizimkide bazen tutamıyor kendini uyuyana kadar içiyor sonra gazı olunca falan ıkınırken falan kusuyor fazlasını

Kızlar Bir de Yengem Söyledi İki Erkek Çocuk Büyüttü Kesinlikle Salata Ve Yeşilsoğan Ye Çok Süt Yapar dedi Bi de Isırgan Çayı İç Dedi İçen Var mı Tavsiye Eder misiniz?

aynı dert bendede var sğ göğsüm solun nerdyse 2 katı solda sütde az ne yapsak da aynı olur acaba yada aynı olurmu merk ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…