- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
ay ilk kızımda pudra hemen geçirivermişti bunda işe yaramadı
her bebeğin cildi farklı tabiki
bende popolin krem alayım önce olmazsa hametan alacagım
aaa evde niveanın kremi var önceden bi opnu deneyeyimde
bide bu almanyadan gelen penaten kreme harika hiç pişik yapmaz diyolardı pehh yaptı işteee
üstünde yazmıyormu acıldıktan sonra serin yerde ... ay saklanır vs diye
benim bildiğim 3 ay ama yanlış hatırlıyo olabilirim:44:
ay çok bunaldım ya kızım ağlıyo sürekli kucağımda dalar gibi oluyo yatağında en fazla 15 dakka sonra gözler boncuk boncuk...emiyo emdiğini kusuyo...eşim iştee yalnızımmmm
annemi aradım dersten çıkmış etüde girmek üzreymiş anlattım böyle böyle diye olurr böyle normaldir bişi olmaz dediii fıtık oldum iyice eşim aradı ağladım ağlarım kapattım adamcağız napcaksa
ayy kıyamam yaaa.benimkide çok yapıo onu annem var allahtanda ona veriyorum yorulunca.
üstündeki kazağını çıkarıp beşiğe ser canım ben bikaç kere yaptım kokuyu duyunca uyuyo ozaman yatağında.kandır hanımı bakalımbelki işe yarar
Ben de öyle yapıyordum simdi bir markanın dereceli biberon ısıtıcısını aldım. 40 derece mama yapılması gerektiği için 40 dereceye ayarlıyorum . Kaynatıp soğuttum sudan hep biberınla o ısıtıcıya koyuyuroum rahat oldu. Mamayı bir de benim gibi sıcak yapmayın kızlar sonra bebeğe çok gaz yapıyorcanım suyu topluca ısıtıp sonra ılıtsan olur.hatta ben termosa kaynamış su koyup mama hazırlayacağım zaman o sudan kullanmak istiyorum.bugün termos alayım da.sütü de dolaptan çıkarına sıcak suyun içine oturtup ısıtıyorum.bu arada sen de konyadasın sanırım.eğer yanlış anlamadıysam
ay çok bunaldım ya kızım ağlıyo sürekli kucağımda dalar gibi oluyo yatağında en fazla 15 dakka sonra gözler boncuk boncuk...emiyo emdiğini kusuyo...eşim iştee yalnızımmmm
annemi aradım dersten çıkmış etüde girmek üzreymiş anlattım böyle böyle diye olurr böyle normaldir bişi olmaz dediii fıtık oldum iyice eşim aradı ağladım ağlarım kapattım adamcağız napcaksa
canım hametan pişik ilacını sormuşsun fiyatı ben bugün aldım sgk 1 lira normal de 5 tl civarıymış.
hangi bezi kullanıyorsunuz?
ben molfix almıştım ilk önce memnundumm sonra bi kere prima almak zorunda kaldık kızımın poposu kıpkırmızı oldu...sonra yşne molfix aldık amaa geçmedi kırmızılık....şimdide huggies aldık kırmızılık biraz daha iyi gibi ama bu da acaip sızdırıyo her seferinde kıyafet değiştşrmek zorunda kalıyoruzz
ay ilk kızımda pudra hemen geçirivermişti bunda işe yaramadı
her bebeğin cildi farklı tabiki
bende popolin krem alayım önce olmazsa hametan alacagım
aaa evde niveanın kremi var önceden bi opnu deneyeyimde
bide bu almanyadan gelen penaten kreme harika hiç pişik yapmaz diyolardı pehh yaptı işteee
merhabalar.pişik için bir tavsiyem olacaktı.benım oğlumda pişik olmuştu.çeşitli kremler (hametan da dahil) ve pudra denedim geçmedi. ablam bana vazelini önerdi.sonuç gercekten muhtesem.bir iki gün içinde geçti.her açmamda sürüyorum pamuk gibi maşalllah oğlumun poposu.
bence eller önemli canım yaa ..olmazsa çoraplarından eldiven yap.ben elleri soğuyunca çok korkuyorum..bazen açıyorum görmek için hemen buz gibi oluyor geri giydiriyorum(
elektrik süpürgesini çalıştırmayı denedinmi
sabah ben o şekilde uyuttum tabi biraz elektrik parası yüklü gelecek onu göze alacaksın:)
sağol canım uygunmuş baya fiyatı gecen gün 30tl falan yazmışlardı o sandım ben:44:
kesinlikle doğru vazelin kalın bir tabaka oluşturduğu için tahriş olmaısnı engelliyor zaten beni kurtaran popolinin içindede vazelin varmış...kesinlikle öneriyorum ..çünkü bir ayrdır denemediğim şey kalmamıştı.pişiği çok olunca bebek huzursuz oluyor sanki gazı da fazla oluyor...merhabalar.pişik için bir tavsiyem olacaktı.benım oğlumda pişik olmuştu.çeşitli kremler (hametan da dahil) ve pudra denedim geçmedi. ablam bana vazelini önerdi.sonuç gercekten muhtesem.bir iki gün içinde geçti.her açmamda sürüyorum pamuk gibi maşalllah oğlumun poposu.
iyi bari ya bizimde başlık sorunumuz var yüzüne ve başına bir şey değince kendini parçalıyor kurtulana kadarbende battaniyeleri kıvırıp başına koruma yapıyorumbi çok yere baktım bebğinizin üşüdüğünü el ve ayagından anlayamazsınız hep soguk olur gövdesine bakın diyodu ööle okuyunca biraz rahatladım ama şimdi uyurken üstündekinin kollarını çekp ellerini içerde bırakyorum artık napiim bi havalar ısınsa da hepimz rahat etsek yaaa
kesinlikle doğru vazelin kalın bir tabaka oluşturduğu için tahriş olmaısnı engelliyor zaten beni kurtaran popolinin içindede vazelin varmış...kesinlikle öneriyorum ..çünkü bir ayrdır denemediğim şey kalmamıştı.pişiği çok olunca bebek huzursuz oluyor sanki gazı da fazla oluyor...
iyi bari ya bizimde başlık sorunumuz var yüzüne ve başına bir şey değince kendini parçalıyor kurtulana kadarbende battaniyeleri kıvırıp başına koruma yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?