2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

niveanınki pişik olduktan sonra işe yaramıyo canım.zaten üstünde pişik önleyici krem yazıyo pişik tedavisinde tırt yani.ben kaç gün kullandım bi işe yaramadı.

ya bide benimkinin poposundaki kızarıklık geçti çok şükür ama yavrumun poposunda minicik bi yara olmuş kıyamam oda geçse tam olacak.

canım hametan pişik ilacını sormuşsun fiyatı ben bugün aldım sgk 1 lira normal de 5 tl civarıymış.

Son düzenleme:
ay çok bunaldım ya kızım ağlıyo sürekli kucağımda dalar gibi oluyo yatağında en fazla 15 dakka sonra gözler boncuk boncuk...emiyo emdiğini kusuyo...eşim iştee yalnızımmmm
annemi aradım dersten çıkmış etüde girmek üzreymiş anlattım böyle böyle diye olurr böyle normaldir bişi olmaz dediii fıtık oldum iyice eşim aradı ağladım ağlarım kapattım adamcağız napcaksa

ayy kıyamam yaaa.benimkide çok yapıo onu annem var allahtanda ona veriyorum yorulunca.
üstündeki kazağını çıkarıp beşiğe ser canım ben bikaç kere yaptım kokuyu duyunca uyuyo ozaman yatağında.kandır hanımı bakalımbelki işe yarar

metehanda 12de bi yıkandı o saatten beri uyuyo 2 kere kalktı emdi bezi değişti şuan yatıyo maşallah iyi uyudu valla artık akaşma bize mekik dokutur.inşallah akaşama huysuzlanmaz bu kadar uykunun üstüne

ayağıma yatırdım biraz şimdilik uyuyo bakalımm yine uyanırsa bi de öyle deneyimm

Ben de öyle yapıyordum simdi bir markanın dereceli biberon ısıtıcısını aldım. 40 derece mama yapılması gerektiği için 40 dereceye ayarlıyorum . Kaynatıp soğuttum sudan hep biberınla o ısıtıcıya koyuyuroum rahat oldu. Mamayı bir de benim gibi sıcak yapmayın kızlar sonra bebeğe çok gaz yapıyor

petibör bisküvinin üstüne pekmez sürüp yedim hatta hızımı alamadım bisküveleri pekmezin içine kırdım kaşıkla yedim
üstünede 1 litre su içtim hala içim yanıyoo şeker komasına girmezsem iyidir

elektrik süpürgesini çalıştırmayı denedinmi
sabah ben o şekilde uyuttum tabi biraz elektrik parası yüklü gelecek onu göze alacaksın:)

canım hametan pişik ilacını sormuşsun fiyatı ben bugün aldım sgk 1 lira normal de 5 tl civarıymış.

sağol canım uygunmuş baya fiyatı gecen gün 30tl falan yazmışlardı o sandım ben:44:

gazı olduğu için okadar huzursuz sanırım canım..gazı olan bebeğin emme güdüsü artar demişti hemşire..ağızdan gazını çıkarmak için uğraş biraz (zaten uğraşıyorsunda ) yani olmazsa kimyon ver 15 -20 dakika sonra kakayla çıkarıyor.sallama felan fayda etmiyor bizde yani...

canım ben huggies kullandım sızıntı yapıyodu dediğin gibi ama pişiğimz olmadı şimdi molfix 2 ye geçtik ondan memnunum şuan canım benim kız da bazen ööle huysuzluk yapıyo özellikle işim varsa yani hadi uyusunda işim yapıım yada biraz uyuyayım dersem hemen açıyo gözleri fatmanında dediği gibi süpürge yada aspiratörü dene benimki seviyo aspiratörü sakinleyp uyuyo

kızlar bişi sorcam yine benim kız eldiven şapka durdurmuyo nası beceriyosa dakkasında çıkarıyo düşürüyo kundaklıyorum hoop eller çıkmış eller havaya yapıyo neyse ben vazgectim artık eldiven giydirmiyom ama elleri hep soğuk oluyo bi el üşümesinden hasta olmaz dimi yani :44:

bence eller önemli canım yaa ..olmazsa çoraplarından eldiven yap.ben elleri soğuyunca çok korkuyorum..bazen açıyorum görmek için hemen buz gibi oluyor geri giydiriyorum (

Son düzenleme:
bence eller önemli canım yaa ..olmazsa çoraplarından eldiven yap.ben elleri soğuyunca çok korkuyorum..bazen açıyorum görmek için hemen buz gibi oluyor geri giydiriyorum (

bi çok yere baktım bebğinizin üşüdüğünü el ve ayagından anlayamazsınız hep soguk olur gövdesine bakın diyodu ööle okuyunca biraz rahatladım ama şimdi uyurken üstündekinin kollarını çekp ellerini içerde bırakyorum artık napiim bi havalar ısınsa da hepimz rahat etsek yaaa

evet fatmacımında dediği gibi ben de saç kurutmayla çözüm buldum

bugün elvin de1 aylık oldu (ezginazla birlikte fns93)

sabah sağlık ocağına aşıya gittik.
hava harikaydı ..kızım da arabayı pek sevdi zaten eve gitmek istemedik.

e bebek mağazasına gittik ordan emzirme önlüğü aldım fatmacım sen de görmüştüm.dünkü misafir konvoyunda çok ihtiyacım oldu bir de senin dediğin biberondan aldım anticolik yazıyor

ordan çıktık
babaanneye sürpriz yaoalım dedik.onlarda evde yokmuş.o zaman yemeğe gidelim dedik.kızım da uyumuştu.uzun zamandır ilk kez yemeğe çıktık güzeldi.

NUR
gaz için bana sab simplex ve wind salbe krem iyi geldi 1-2 gündür rahatım canım

SEDA
benim eşimde öyleydi ilk zamanlar şimdi düzeldi şükür yok sa hiç çekilmiyorlar pin pin

kesinlikle doğru vazelin kalın bir tabaka oluşturduğu için tahriş olmaısnı engelliyor zaten beni kurtaran popolinin içindede vazelin varmış...kesinlikle öneriyorum ..çünkü bir ayrdır denemediğim şey kalmamıştı.pişiği çok olunca bebek huzursuz oluyor sanki gazı da fazla oluyor...

iyi bari ya bizimde başlık sorunumuz var yüzüne ve başına bir şey değince kendini parçalıyor kurtulana kadarbende battaniyeleri kıvırıp başına koruma yapıyorum

tabi gazda ayrı sıkıntı.oğlumun gaz sıkıntısı kırkından sonra başladı.bir kaç gündür cok sıkıntılı yavrum.ona da bir parça da olsa bi çözüm bulduk.altını açıp önce tatlı elma yağı ile(acı elma yağı da oluyor) karnına ve ayaklarının altına masaj yapıyorum.sonra da ayaklarını diz kapaklarından büküp karnına doğru ittiriyorum yavaş yavaş.iyi geliyo.altını açınca cok mutlu oluyor hem.birde dünden beri zinco damla kullanıyorum işe yaradı şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…