2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ben ilk günden beri prima nın yeni doğanını kullanıyorum 2. hafta pişik oldu ama bezle alakalı değil.hemşire bezle alakalı olsa ilk zaman olurdu 2 hafta kullanmışsınız dedi.hala primadan devam ediyoruz
molfix alalım dedim bi paket eşim arkadaşlarına sormuş onlarda dediğin gibi sızdırıyo bide sıkıyo falan demişler almadık hiç primadan devam

ne biliyim annem özeniyor şimdi elmayı rendeleyip tülbentten suyunu süzdürüp içirirdik oğluma da yapıcam aynısını diyor bişey de diyemiyorum yumurtadan çıktım kabuğumu beğenmiyorum olmıyım diye :}

neyse güzel bi dille söyleriz artık elma suyu için erken diye :} zaten benim oğlan maşallah beni de sömürüyor sürekli sürekli süt içiyor :}

ayyy oğlum öyle güzel uyuyorki arada bi ıı mııı yapıyor o kadar gece de böyle olsa yaaa offf yaa dalga geçiyor benimle resmen :}

Son düzenleme:
kızım çok huysuzz kucağımda uyuyoo yatakta 15 dakka uyuyo sonra uyanıooo pöf

nurcum sizin kırkınız çıkmadımı.

arada yapıolar canım sanırım anne kucağı istiyolar en rahat yerrr benimkide çok yapıo ama bişi keşfettim.çarşaf soğuk oluyo yani en azından benim kucağımdan daha soğuk koyar koymaz gözünü açıyooo.ısı değişimine bağlıyorum şimdi alta polar bi battaniye serdim koyunca uyanmıyoo

ay ne bilim kızarııklık bezden oluyodur diye bnde bez değiştşrşyomm bu gidişle kumaşçıdan bez alıp eski usul bağlıcammm

ayy canımm verme sakın yaa daha çok küçükk.güzelce ikna et anneni.yazık zaten gazı var iyice hazım sıkıntısı yaşamasınn

doğumdan sonra korse takan arkadaşlar hangi marka aldınız bir de doğum sonrası için özel bir korse mi var acil cevap birazdan dışarı çıkacağım almam lazım malum sık sık çıkılmıyor dışarı

yarın kırkı uçurcaz canım inş...bn zaten hep srdim altına polar bişi ama bugün bi garipp bildiğin huysuz...bu arada bi ara size uğramayı düşüyoruzz inş kırkımız çıkıyo yaa sizde uygun olursanız tabi

evet canım lohusa korsesi diye satılıyor ben eminönünden bebek ve lohusa kıyafetleri satan bi yerden almıştım normal doğpum için vermişti markasını falan hatırlamıyorum ama ben baya faydasını gördm göbeimi baya toparladı tabi az biraz ayva göbek yok değil ama e okadar olsun 4 kilo bebek doğurdum daha 3 hafta önce :}

ayy canımm verme sakın yaa daha çok küçükk.güzelce ikna et anneni.yazık zaten gazı var iyice hazım sıkıntısı yaşamasınn

aynen öyle en çok gazdan korkuyorum zaten benim olğan bi gaz çıkarsın bi kaka yapsın evde bi şenlik bi bayram havası :}

Son düzenleme:

ayy gerçektenmi çok mutlu oluruzz.biz hep evdeyizzz :)) eşimde akşamları evde hep.her zaman beklerizz

bende bugün aldım ilk defa giydim şimdi
normal dikişsiz korse

slm kızlar..geçmişe baktım biraz ama alıntı yapamadım.
feeble sendin canım sanırım pişikten şikayet eden hemen söyleyim hametan bepanten,trosid ve pudra denedim.kaç kere bez değiştirdim POPOLİN krem fayda etti bize.tek gecede geçirdi.doğduğu ilk günlerden beri vardı pişik sorunumuz.
gaz içinde NEO BABY GRİPE WATER şurubumuz bitkiselmiş türkiyede yaygın değil fazla ama bizde işe yaradıingilizce forumlara baktım orda da olumlu yorumlar var.araştırın derim
daha öncede yazdım aynı şeyleri ama belki birinin işine yarar diye tekrar edip duruyorum.
seda sütü peynir yapıp geri verme esprine bayıldım.gercekten sütün yaradığının işaretiymiş.öyle yapmaya başladıktan sonra güzel kilo aldı kızım..

canım öyle yaptıkça daha çook artıyor .ıslak mendil kullanıyorsan asıl o etkiliyor pişği bezden fazla bence..biraz öncede yazdım hametan öneriyorlar herkes ama bize popolin fayda etti ..pamuk ve zeytinyağı artı popolin.hemen geçiçi rahatlaması için pudrada fayda ediyor.

Merhaba;
ben damla damla da olsa verdim. Ben de de asimetri var ve çocuğum olursa aman emziremem filan diye ameliyatı sonraya erteledim ama ne oldu kaçınılmaz son sütüm hala damla damla gelmeye çalışıyor ne kanalmiş bir türlü açılamadı.Bende 20 günü aynı senin gibi geçirdim 2 gece önce ağlama nöbeti geçirdim kendimi toparlamaya çalışıyorum . Allah yardımcımız olsun .Herşey güzel olacak inşallah :) Sevgiler

ay ilk kızımda pudra hemen geçirivermişti bunda işe yaramadı
her bebeğin cildi farklı tabiki
bende popolin krem alayım önce olmazsa hametan alacagım
aaa evde niveanın kremi var önceden bi opnu deneyeyimde
bide bu almanyadan gelen penaten kreme harika hiç pişik yapmaz diyolardı pehh yaptı işteee

ben hastaneden çıkınca aptamil 1 almıştım 1 kere verdik metehana açtık yani kutuda duruyo bozulurmuki bişi olurmuki mamaya.ne olur ne olmaz duruyoo

üstünde yazmıyormu acıldıktan sonra serin yerde ... ay saklanır vs diye
benim bildiğim 3 ay ama yanlış hatırlıyo olabilirim:44:

Son düzenleme:
aynısı benim kızımdada olmuştu.çok fena çapak oluyordu.dr tobrased diye bir damla verdi.hemen geçti canım.geçmiş olsun
evet canım bugün doktoru aradım artık dayanamadım aynı damlayı verdi kullanıp bakıcam inşallah geçer bizimkide

ben en başından beri gülsuyu ve pamukla temizliyorum altını...hemetana bende bakim olmazsa ben kız çocuklarında pudranın iyi olmadığını duymuştum o yüzden hiç denemedim...

canım bugün %100 kanal açan ve sütü kesinlikle artıran(?) bi tarif öğrendim yarın eşim aktardan alacak yapayım fayda görürsem hemen burayaa yazacağım
inşallah olur dua edinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…