canım annem kurtuldu çok şükür ameliyatı başarılı geçti,yanında ben kalıyorum,şimdi bi iş için geldim işyerine,rabbime şükürler olsun inşallah hastaneden sağsalim çıkmak ta nasip olur,aminnnn...........herkese sevgiler....dualarınız için sonsuz tşk ler......
Hatice hosgeldin...bende yeni buldum topiki gec oldu...hamileyken keske katilsaydim.
canım annem kurtuldu çok şükür ameliyatı başarılı geçti,yanında ben kalıyorum,şimdi bi iş için geldim işyerine,rabbime şükürler olsun inşallah hastaneden sağsalim çıkmak ta nasip olur,aminnnn...........herkese sevgiler....dualarınız için sonsuz tşk ler......
mucize annene büyük geçmiş olsun çok sevindim.
kızlar biz yine kabız olduk ama anladım taze inet sütü yapıyor. o akşam kaynattım gece içirdim sabah kabız oldu. daha öncede olduğu için hemen ilaçlara başladık. sütü kestim kızımdan artık. uzun yıllar vermeyi düşünmüyorum. vicdan azabı çekiyorum.gözümün önünde ağlıyor yavrumiçim parçalanıyor.
kızlaaarrr selammm nasılsınızzz kimsecikler yok sanırım
ayyy kıyamam cnm ya gerçekten zor oluyor benim kızda süt içmiyor ne hikmetse ama sende sütün yerini tutabilece başka birşey verebilirsin ondan alacağı besin değerini başka gıdayla tamamlayabilirsin sanırım
Arkadaslar inek sutu vermeyin.benim kizimada kabizlik yapti aptamil vericem sadece...zaten inek sutunde bi fayda yok.bide demir eksikligide yapiyomus.
evet artık kimsecikler girmiyor
kızlar doğurmama az kaldı bana dua edin heran doğum başlayabilir.2 çocukla nasıl başetcem diye kara kara düşünüyorum.benım kız hala tek dişte kaldı rahat rahat bişey yiyemiyor hepsini kafaya takıyorum oğlumuda sağlıkla kucağıma alsam.
evet artık kimsecikler girmiyor
kızlar doğurmama az kaldı bana dua edin heran doğum başlayabilir.2 çocukla nasıl başetcem diye kara kara düşünüyorum.benım kız hala tek dişte kaldı rahat rahat bişey yiyemiyor hepsini kafaya takıyorum oğlumuda sağlıkla kucağıma alsam.
ben yaptıdım cnm bence yaptırmalısınherkese merhaba artık burda kimse yok yaa bebişler büyüdü yürüyolar peşlerinde koşmaktan zaman kalmıo sanırımbenim bi sorum var su çiçeği aşısı yaptırdınızmı yada yaptırmayı düşünüyomusunuz bilgi verirseniz sewinirim herkesi öpüorum
2. bebeği düşünüyorsan arayı fazla uzatma cnmBen yaptırmadım doktorumuz bir sorunu olanlara öneriyoruz dedi.(hasta olanlara) yaptırmadık bizde.
kızlar ben 2. bebiş istiyorum aslında doğru zaman değil biliyorum sonbaharda tayinimiz çıkıcaz taşıncaz yeni bir şehire alışmak zzor birde 2 çocukla. eşimde istiyor ama korkuyoruz ertelemek zorundayız. 1 sene sonra içinde başka hedeflerimiz var araba almayı düşünüyoruz.
evet cnm benimkilerin arasında 4,5 yaş var ve ben keşke daha erken yapsaydım diyorumbız su cıcegı asısını yaptırmadık ama haftya yaptırıcaz yoksa agır geıcırıyorlarmı rota asısınıda yaptırmayan arkadaslarım vardı sonradan cok pısmna oldular cok agır gecırdı arkadasları hastahanede yattılar fılan ama bız hafıf atlattık
eos canım ıkıncı ıcın aslında dogru bır zaman sartların uygunsa tama rahata alısmadan yapmak en mantıklısı ama sezeryan dogum yaptıysan bazne yaraların ıyılesmeı ıcın fılan bıraz daha beklemek gerekebıır dıye dusunuyorum hakknızda hayırlısı
evet birde o var sezeryan .. .kendi doktorumada çok düşkünüm burdan gidersem başka bir doktora alışmam çok zor. kızımla sıkıntım yok uykular yemek güzel. diş fırçalama eğitimine başladık bakalım. tuvaletde düşünüyorum ama
evet birde o var sezeryan .. .kendi doktorumada çok düşkünüm burdan gidersem başka bir doktora alışmam çok zor. kızımla sıkıntım yok uykular yemek güzel. diş fırçalama eğitimine başladık bakalım. tuvaletde düşünüyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?