oo ne güzel diş fırçalamaya başladınız bizim daha 3 tane gerisini merakla bekliyorum yemek yememiz problem uykuda sorunumuz yok şükür eğer kızın usluysa hiç bekleme bence artık sezeryanda çağ atlandı sorun olcağını düşünmüyorum benim kızım çok ötesi huysuz olduğu için ikinci biraz hayal 5 dakika durmadığı gibi hiç peşimden ayrılmıyo hiç iş yaptırmıyo çok sıkıntıdayım çok.varmı böyle bebişler yaa. piyango banamı vurdu
Benım oglumda huysuzlukta senınkıyle yarısır canım emın olablırsın ama ben kendım yaptım bu cocugu boyle ek gıdaya gecıtıgmız donemden berı hep zorla yemek yedırmeye calıstım coxugu sınır ettım resmen sımdı zorlamıyorum ama ıs ısten gectı sonra calısıyorum dıye aman uzulmesın aglamasın hep uzerıne dustum bır sanıye cocugu bıs bırakmadım kendı kendıne oyalanmayı kendı kendıne uyumayı vs ogetmedım arkadasıda ogretmenıde ben oldum sımdı ben yanındaysam asla benı bırakmıyorum bır bulasık mak dahı bosaltamıyorum sureklı bacaklarıma dolanıyor sabahları daha gozunu acar acmaz kı bu genelde 6-6:3* arası oluyor elımden tutup zorla cekıstırıyor benı salona goturtuyor oyun oynamaya baslıyoruz vs vs..
bu sebeplerden oturu bende bır ıkıncı dusunmuyorum dusunemıyorum yoksa cocugumu kardessız bırakmakta ıstemıyorum bence dunyada en guzel sey kardes kım ne derse desın ama maalesef suan ıcın ımkansızzz