2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Iste benim nazli melegim teyzesi.. evet artik ankarada ikamet etmekteyim

ayy pisik bizdede var yaa.. nasil gececek bilmiyorum bende

inek sutune ben gectim.. valla taze taze iciriyorum hemde..

deneyecegim bende

Diloş bir afet olucak belli annesi çok tatlı maşallah kuzuna. Allah nazarlardan saklasın
Bende Ankara'dayim bir gun biraraya gelsek???

Ayy olabilir demi yaa.. benim hiç aklıma gelmedi inek sütünden olabileceği

herkese slmm...

dila çok tatlı olmuş maşşallah annesii....

kızlar ben işteyim ve kızımı çok özledim ve ona bikaç bişi karaladım...sizinlede paylaşsammı saçmamı oldu bilmemkii...

Tşk ederiz teyzesii

Sağol canım aminn..
valla ben bi sabah bi akşam veriyorum ama sanırım yanlış yapıyorum.. sabah erken uyanıyor diloşum.. sabah sütü içirince bu seferde kahvaltıda birşey yemiyor..
Canım bende öyle yapıyorum yaa.. begenmediği yemek olunca aptamil kaşık maması yapıyorum..
Dr hazır yiyecekler yedirme dedi ama napıyım aç mı kalsın çocuk..
Uyku sorunumuz yok çok şükür..

Diloş bir afet olucak belli annesi çok tatlı maşallah kuzuna. Allah nazarlardan saklasın
Bende Ankara'dayim bir gun biraraya gelsek???

Sağol canım Amiiinn inşaallah
ayy çok iyi olur canım ya..
geçen sedayada dedim buluşalım bi ara diye..
oda havalar ısınsında parkta falan buluşuruz dedi..
havalar ısınsın.. bende evimi bi kuruyum.. ev-bark sahibi oluyumda öyle buluşalım :44:
Ankaranın neresindesin cnm ?

Son düzenleme:

cok guzel yazmıssın canım yuregıne saglık bende bır blog tutuyorum ve bırylerde duydum bunlar ktap olarak bastırılıyormus ılerde yapıcam allah ızın verırse calısna anne olmak cok ama cok zor

hamdolsun uyku sorunumuz yok sızınde artık sımdıye kadar uyku sorunu olmaması lazımdı aslında drunuzla konustuzn mu ?
emzırıyormusun hala belkı oyuzden olabıır

Canım benim oğluşum toplam 3 ay emdi o da yarım yamalak.
İlk 6 ay sürekli ağladı gitmediğimiz dr ,denemediğimiz yöntem kalmadı.4 aylıkken ultrasonla tüm organlarına bile baktırdım hiçbirşey çıkmadı.
6 ay sonunda ağlamalar yok oldu ama elimizde kocamannnn bir uyku sorunu kaldı.Her gittiğim dr a sordum dr lardan birkaçı bazı çocuklar böyle olur biz hekimler bile bulamayımız nedenini dediler.Diğerleride Uras ın kaç kez uyandığını anlattığım halde geceleri kendin uyumadığın için çocuğun durumunu abartıyorsun dediler.Düşünsenize akşam 8 de uyudu diyelim ,1-1,5 saat sonra başlıyor uyanmayı sabaha kadar ortalama 12-15 kez kalkıyor yatağını sallamakla falan tekrar uyumuyor ,hoppp ayağa yada kucağıma alıp yeniden sallıyorum.Yatağınıda sevmiyor ondan iyice emin oldum bu hafta.Kendi yatağımızda yatırırsam döne döne yatağın dört köşesini gezerek uyuyor.Şimdi acaba yere yer yatağımı yapsam diyorum.Ama o zaman da yanına yatmak zorunda kalacağım için bana alışacak bağımlılık haline dönüşecek,ayrıca eşimle 7 ay ayrı odalarda yaşadık yine ayrı olacağız.Ne yapacağımı şaşırdım anlayacağınız.
Üstüne üstlük hipotiroid hastasıyım stres rahatsızlığımı çok tetikliyo hormon değerlerim çok kötü,dolayısıylada gerginim,kilo veremiyorum ...vs.
Bebeği uyuyan tüm anneler lütfen durumunuza şükredin kilosunu boyunu hiç ama hiç dert etmeyin.Uykusuzluk tüm hayatı felç ediyor.Çalışan bir anne olarak pharmaton içerek ayakta durmaya çalışıyorum.

ayyy çoooookk güzel yazmışsın yaa çok duygulandım
annelik böyle bişey işte...
Rabbim isteyen ve hak eden herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah(amin)

beğen butonu ne zaman geri geldi kıslar yaa:26:

Iste benim nazli melegim teyzesi.. evet artik ankarada ikamet etmekteyim

ayy pisik bizdede var yaa.. nasil gececek bilmiyorum bende

inek sutune ben gectim.. valla taze taze iciriyorum hemde..

deneyecegim bende

çok tatlı maşallah yürüyo galiba
biz daha yürümüyoruz

canım benim kız ne biberon ne suluk ne de emzik emmediği için inek sütü konusunda çok zorlanıyorum
ben de kahvaltısını ayrı değil de karıştırıp mama gibi hazırlayıp veriyorum

bi de abimiz var o mısır gevreği yerken görüyo kızım da istiyo öğleden sonra da yarım kase mısır gevreği veriyorum
akşamları da bazen muhallebi yapıyorum süt alımını bu şekilde sağlamaya çalışıyorum

ev yemekleri yiyoruz çok şükür beğenmezse ben de kaşık mamasından yardım alıyorum

uyku sorununa gelince de biz de daha 1-2 aydır iyi diyebilirim gecede 2-3 kere kesin kalkar o da emmek için sanırım emince tekrar uyuyo
ama iki ay öncesine kadar gecede 10 kere falan kalkardı ve sallayınca da uyumazdı neler denedim ama düzeltememiştim
sonra ben artık pes ettim kendiliğinde düzeldi ama hala arada eski günlere özeniyo zilli

çek mersi canım,,,bende blogunun adresini verirsen takip etmek isterim kitap olayına da bayıldım...ben hersene için yrı bastırayım diyorum,süper fikir tşk ler....

tşk ederim canım...evet annelik çok başkaymış ben annemi anladığımı zannederdim ama çok farklıymış,, annem bana, Allah sana senin gibi bir evlat versin derdi hep,ve kızım benim bebekliğime herşeyiyle çok benziyormuş...anne duası almak hem çok sevap hemde çookk güzelll.....

canım benım blog davetlı okuyuculara acık artık bana om atarsanmaıl adreısnı davet edeyım senı blog ıcın

uykusuzluktan mafolmak üzereyim işte ayakta zor duruyorum benimki 6 aylıkten beridir geceleri 15 kes kalkıyo

herkese merhaba umarım herkes iidir çünkü biz biraz kötüyüz 1 yaş aşısına gittiğimizde kızımla beraber düştük kızımın bacağı kırıldı 3 haftadır alçıda ve daha 15 20 gün daha kalıcak alçı o kadar zor günlerdiki anlatamam biz başta düştüğünde hemen doktora gösterdik ve anlamadı kırığı olduğunu bişey yok diye bizi eve gönderdi ama kızım durmadan ağladı biz şüphelendik ayağa kaldırdık yürütmeye çalıştık basamıyodu korkudandır heralde diye üzerine gittik yawrum kuşlar gbi titriyodu sonra tekrar doktora götürdüğümüzde röntgen çekildi ve kırıldığı anlaşıldı genel anesteziyle alçıya alındı iki bacak ve gövde. 2 aydır yürüyen yawrum şimdi alçnın içinde hapsoldu psikolojimiz tamamen bozuldu sakin ve mutlu kızım acaip agresif ve hırçın oldu. lütfen bebeklerinizin her haline şükredin ben hep çok hareketli diye şikayet ederdim ama şimdi hiçbişey yapamıo hapsolmuş durumda. Dualarınızı bekliyorum Allah hepimizin yawrusuna sağlıklı uzun ömürler wersin herkesi öpüorum......

ay çok üzüldüm yaa kıyamam yavrum nasıl dayanıyo o alçılara
Allah yardımcın olsun bu günlerde geçer inşallah canım
bak yine bıcır bıcır konuşup yürür kuzun

Geçmiş olsun cnm.İnşallah en kısa zamanda iyileşir kuzucuğun

uykusuzluktan mafolmak üzereyim işte ayakta zor duruyorum benimki 6 aylıkten beridir geceleri 15 kes kalkıyo

Ah cnm ah sen de demek aynı dertten muzdaripsin bu uykusuzluk sorununu gerçekten çeken bilir.
Ben yaklaşık 4 aydır- pharmaton -vitamin içiyorum.İçmeden önce bitmiş durumdaydım şimdi en azından akşam 11-12 ye kadar ayakta durabiliyorum.Şayet koşullar elveriyorsa almanı tavsiye ederim.

cnm çok üzüldüm çok geçmiş olsun kuzucuğa ya Rabbim hepsini korusun sağlık sıhat versin yavrularımıza hiç merak etme alçıdan sonra inş yeniden kıpır kıpır koşucak miniğin

ahh yawrum cok gecmıs olsun ya cok uzuldum ıns bıran once ıyılesır uzulem dermansız dert olmasın allah baska sııntı vermesın hem zaten erken yurumus alcı cıktı mı devam eder ıns

Ahh canım benimmm,, nassıl dayandı kuzucuk....büyük talihsizlik olmuş fakat canım benim her şerde vardır bir hayır, belki bu olay sizi başka bişiden korudu,tabiki çok zor ama bisüre sonra kuzucuğun eskisi gibi koşup oynayabilecek bunu bilmek bile çok güzel dimi hayatım....Allah ım dermanı olan dertler versin hepimize.....meleğine acil şifalar diliyorum sanada bol sabır ve güç dua ile....

Çok üzüldüm.Çok geçmiş olsun.Allah beterinden sakınsın bütün bebekleri

kızlar iyi dilekleriniz için hepinize ço teşekkür ederim Allah size böyle bişey göstermesin ben bişe sorcam benim kızın dişlerinin hala dewamı çıkmadı henüz 2 tane 4 aydır sizinkiler ne durumda inşallah normaldir hemen doktora götürmekte istemiyorum yawrum zaTEN sıkınta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…