2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yavruların çok tatlı maşallah,bahtlarıda güzel olsun annesii....doğumgünleri aynı kızçelerimizin ama ben cumartesi akşamı yapıcam...

ben de tam karar veremedim aslında cumartesi de yapabilirim
çünkü pazar akşamı yaparsam oğlum ertesi gün okula kalkmakta zorlanır

benziyolar mı birbirlerine

mrh şubat anneleri kızım 4 şubat doğumlu bugün 1 yaş aşısını yaptırdık...
boy 75 kilo 9,5 iyi sayılır dedi hemşire...11 aylık yürümeye başladık şimdi maşşallah koşacak nerdeyse hızlı hızlı bi gidişi var çok komik....
diş konusunda çok agırız 11,5 aylık ken çıkardı ilk dişini şimdi 2 dişimiz var
bizde durumlar böyle ....

nice mutlu yıllara
maşallah size bizim 6 dişimiz var kenarlardan tutunarak yürüyoruz
suçiçeği aşısını yaptırdın mı

hımm yaaa bu aralar salgın var ya yakalanmasından korkuyorum aşı olmayınca çok ağır geçiriyor kendim gördüm yani:18::18::18:
ben de bugün dr aradım aynı anda suçiçeğini de yaptıralım mı diye
bi sakıncası olmaz ama 3 tane iğne yapılmış olur huysuzluk ateş halsizlik falan olur dedi
bilmiyorum ben de karar veremedim ama yaptırırım galiba şu salgına yakalanmadan çıksın aradan diyorum

ben de tam karar veremedim aslında cumartesi de yapabilirim
çünkü pazar akşamı yaparsam oğlum ertesi gün okula kalkmakta zorlanır

benziyolar mı birbirlerine

evet benziyorlar ama ikiside çook güzel....maşallahh,bende onu düşündüm pazar herkesin dinlenme gezme günü diye cumatesi akşamı yaptım rahat rahat eğleniriz diye düşündüm inşallahh....

herkese merhaba...nasılsınız..ben de bir şubat annesi olarak buradayım..Uzun zamandır yazamamıştım. tekrar birlikte olmak çok güzel..kızım 17 şubat doğumlu..doğumgünü için gün sayıyoruz..bir de kuzucum hasta..çok üşüttük onu..Rabbim şifa nasip eder inşallah..sizler nasılsınız..bebişleriniz nasıl..

amin canım Allah hepimizi sevdiklerimize bağışlasın bizim de yaş günümüz bu pazar günü
ama aile arasında yapıcam sanırım sen nasıl yapıcaksın
oturduğum yerde akrabam yok sadece kayınvaldemler var ve onların akrabaları 7-8 kişi olcz sanırım toplamda. sonra istanbula ailemin yanına gidicem orda büyük bir doğum günü yapıczz :))) 25-30 kişi oluyor saydıklarımlaa hava şartları engel çıkarmazsa 22 subattan snra istanbula gidicem. çanakkaledeym suan

nice yaşlara.... yürümesine maşallahh

çok geçmiş olsun.bnmde kızım hastaydı salıdan beri bugun daha iyi soğukalgınlığı oldumusz bizde antibiyotik ve surupla iyi olduk. Acil şifalar dilerim

hasta olan bebıslere acıl sıfalar dogum gunlerı olan bebıslerede nıce guzel yaslar dılerım bızım dogum gunumuzde 15 subat bırcok karar degısıklıgınden sonra aksam yemegı ve arkasından pasta kesmede karar kıldık ıns dıledıgımız gıbı guzel gecer dogum gunumuz kızlar ben anı olarak ogluma 1 yas hedıyesı almak ıstıyorum ama ne lsam bılmıyorum oyuncak gıysı vs sureklı alıyoruz onları ıstemıyorum baska ne alınır sızler bırseyler aldınız mı tavısyesı olan var mı?

akşam yemeği ve pasta güzel fikir cnm inş güzel geçer bizimde 3 günümüz kaldı 10şubatta gelmişti paşam:)ne çabuk geçti yaa yaşlarına giriyolar Rabbim uzun ömürler versin hepsine
cnm ben bi yerde okumuştum yine bu sitedeydi hediye oalrak mektup yazıcaktı bebeişine çok hoşuma gitti bu fikir benmde çok güzel bi anı bence ben hamişken yazmıştım eşimde şimdide ilk yaşı için yazıcaz büyüynce okusun diğer herşey işte kıyafetti oyuncaktı hep alınıyo zaten die düşündüm bende

fufuka cnm hoşgeldin yeniden sizi görmek güzel eskilerden:):) Allah şifa versin kuzunada cnm grşmek üzere

slm cnm maaşallah kızına ya tahmin edebiliyorum yürümeye çalışırken bile öyle hızlanıyoki bizimki sanırım hemen koşucak:)Allah hayırlı uzun ömürler versin geçmiş doğum gününüz kutlu olsun cnm boy ve kilo ii maş.yeterki sağlıklı olsunlar

Çok geçmiş olsun canım....hoşgeldiniz tekrar...

kızlar ben çooooOOOoookkk mutluyum dün akşam kızım yürüdü, ağlaya ağlaya bi hal oldum 5-6 adım atıp düşüyor tabi sonra ama çok güzel bir duygu bu rabbime dua etttim çok düngece, isteyen dileyen herkese bu duyguyu tattırsın diye,,.....

slm kızlar hasta bebişler varmış çok geçmiş olsun benim kızda kendini toparlayamadı isal ateş bitti şimdi öksürük başladı bizim doğum günümüz 10 şubat kızım hasta die yapmak istemedim ama saolsun k.k yüzünden yapmak zorundayım annem gelecek bursadan yanıma allahtan yoksa benim k.k hiç iş yok cocuğun doğum gununu bile bilmıyo ama nerde kendi akrabası var çağırıyo mecbur kaldım yoksa iyileşmesini beklicektim cumartesi yapıcam doğum gününü ama hala ne hazırlıcam bilmiyorum sizin aklınızda neler var birazcık akıl verseniz şu anda hazır sadece pasta şiparişi var resimli yaptırıyorum okadar ooooffff ne yapsam ki acaba ?

cnm maaşallah kuzuna bende ilk adımlarında öyle olmuştum şimdi bizde epey yürüyoruz ama düşüyo tabi tam devam edemiyo Rabbim korusun hepsini aminn cnm isteyen herkese nasip etsin bu güzelliği

cnm çok geçmiş olsun benm oğluşumda 10 şubat :):) cuma yapıcam inş bende pastayı kendim yapıcam inş yanına patates salatası vanilyalı ay kurabiye bide börek yaparım diye düşünüyorum bakalım

ben aksam yemegı yapıcam canım zaten cok yakınlarım annemler kayınvaldemler abımler ve cok yakın bır arkadasım esıyle gelecek aksam yemegı olarak daha once hıc denemedıgım bır ıtalyan menusu hazırladım o gun ozel olsun unutulmasın dıye balkabagı corbası fırında mozerallaı tavuk rokalı mantarlı salata bırde rısotto belkı komık gelıcek ama normalde bu yemeklerı yıyen bırıde degılım ınsanları sasırtmak ıstedım sadece:) arkasındadan kendı hazırladıgım pastayı verıcem pasta malzemlerımızı aldım sker hamuru kalpılpar vs suslemelerımızı partısaatı dıye bıryerden yaptırdım balonları annem gelırken getırecek hedıyelerı de daha once dıs bugdayı ıcın almıstım bebek elbısesı seklınde anahtarlık ama dıs cıkmadıgı ıcın dogum gunumuzde dagıtıcam ıste boyle

yarın bende doguma gıdıyorum 9 gıbı sezeryan olcam bebegım ırı oldugu için sezeryana karar verdı doktor.Allah yardımcımız olsn.cok heyecanlyım.......

Günaydın arkadaşlar.
Huzurlu,neşeli ve sağlıklı birgün dilerim sizlere ve tatlı bebişlerinize.
Hasta olan kuzucuklara çokkk geçmiş olsun.

Benim oğluşumda 3 gündür huzrsuz 5 dişimiz var,6.geliyor sanırım ondan.
Birde oğlumun doğduğundan bu yana uyku problemi var,gitmediğimiz dr denemediğimiz yöntem kalmadı.
Dün eşimin dr arkadaşına götürdük,ihtisası çocuk üzerine değil ama pipişine bakınca kesinlikle Uras ın huzursuzluğu bundan,sünnet yaptıralım,sorunları geçmezse yüzüme tükürün dedi.
Önümüzdeki hafta için bir çocuk cerrahı ayarlayıp sünnet ettirmeyi düşünüyoruz.
Erkek bebişlerden sünnet olan var mı,iyileşme süreci uzun mu?
14 Şubat doğumlu oğluşum,doğumgünü hafta içine denk geldiği için 19 Şubat Pazargünü akşamüzeri 4 den sonra doğumgünü yapmayı planlıyorum.

Fikir olması açısından düşündüğüm menüyü paylaşayım
1 şeklinde yaş pasta teyzesi yaptıracak.
1 yaş kurabiyeleri(internetten sipariş vereceğim,tanesi 2,5 tl)
Patates pastası.
Parmak çörek
Kuskus salatası
Sigara böreği
Çiçek gülen kurabiyeler yada ayıcık kurabiye
Kaplumbağa poğaça
Hindistan cevizli kurabiye
Portakallı kurabiye

Doğumgünü süslerini 2 ay kadar önce almıştık,masa örtüsünü unutmuşum bu hafta ona da bakacağım.
Davetiyesini hazırladım ama bastırmadım bir de buzdolabı magneti yaptıracağım (eşim hazırlayacak)

Oğluşumun kıyafetini de aldık,askılı pantalon,beyaz gömlek,kırmızı papyon bir de üzerinin yeleği var,ayakkabımız eksik onu da bu aralar halletmem lazım.
(LCW dan aldık,fiyatları diğer markalara göre çok uygun bilgilerinize)

Merhaba hanımlar,
Foruma yeni üye oldum ancak benim oğluşumda geçen sene 1 şubatta doğdu =)
Yaşımızı doldurduk çok şükür ancak henüz (kendi aramızda yaptığımız hariç) doğum günü yapamadık, bu pazar Allah kısmet ederse yapacağız bakalım..

Oğluşum doğum gününden 5 gün önce yürüdü çok şükür =) 4 dişi vardı şimdi 2 tane daha patlamış

Hasta olanlar varmış çok geçmiş olsun, Allahım hayırlı şifalar versin. Bütün yavrularımızın doğum günü kutlu olsun.. Rabbim hepimize evlatlarımızla birlikte nice mutlu seneler nasip etsin.

Mesajları okurken su çiçeği aşısı ile ilgili söylenenleri gördüm şaşırdım. Biz 1 yaş aşısını geçen hafta olduk ancak kimse bana su çiçeği aşısından bahsetmedi. 18. ayında aşısı var tekrar gelin dedi hemşire... Bu su çiçeği aşısı da sağlık ocağında mı oluyor? Neden kimse birşey söylemedi ya? :/

Hepinize ve kuzularınıza selamlar, öpücükler kızlar =) Allah'a emanet...

hoşgeldin...su çicegi aşısı özel bi aşı..15 aydan sonra yaptırılıyor..benimde kafam karıştı kimi yaptırın diyor kimi yaptırmayın zararlı diyor aslında ben yaptırmak istiyorum ama bakalım dr soracagım o ne diycek...

slm arkadaşlar sık giremiyorum.hem kızımla uğraşmak hem hamileliğim biraz yorucu oluyor.benım kızında doğum günü 23.de az kaldı.çok şükür herşey iyi yürüyor,tek tek heceliyor yeni yeni teyze demeyede başladı.tek sıkıntımız dişsiziz.anlamadım nasıl dişmiş bu çıkmak bilmedi.dr 15.aya kadar normal dedi bekliyoz bakalım.bebişlerinizin doğum günü kutlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…