• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kizlar cok tatli bebisleriniz masallah:nazar:Resim nasil konuyo bende koycam..
Soyle konulara baktim guzel guzel yemekler kahvaltilar hazirlanmis,ozendim valla:5:Biz gerileme devrine girdik:27:
Su icmez meyve suyu sut icmiyor,yemekleri butun verdim mi elini agzina sokup cikartiyor:(hala eski duzen gidiyoruz.sabah kah:sutun icine yumurta peynir atiyorum o kadar,oglen bi corba,ikindi yogurt,aksam kasik mamasi:(cok moralim bozuluyor:50:
Tabi ii seylede oluyor bizimkide yuruyor artik,hatta kosuyor:10:Tabi kazalarda ardarda geliyor:37:İste kulagin burnun nerde diyince gosteriyor,ssstt sesiz ol diyorum oda elini agzina goturup yapiyor,tavsan nerde yatiyor diyorum avcunun icini gosteriyor:1:Cok duygulaniyorum bende:5:Ama daha konusmadi,mem mom falan diyo ama daha net bisi duymadik:43:Ben cok erken konusmusum ama bilemiyorum..
Uykumuzda azaldi bizim sizin nasil?sabah 10da kalkiyor gunduz 2sa uyuyor gece 12 ye kadar,salla salla deliriyorum bazen!suanda hala uyanik!!!bide kizlar sizinkilerde oyle mi benim kiz 1sn durmuyor ordan oraya ordan oraya..gece agzi acik uyuyorum yorgunluktan:27:Sizinkilerde oyle mi?hiperaktiflik mi var acaba??neyse hepimize kolay gelsin,bebisleri optum..

benim kızımda aşırı hareketli 1 sn yerinde durmuyo acaba hiperaktif mi diye bende çok soruyorum kendimi doğduğu zaman çekilen bir videosu var benim kızla birlikte doğan bebekler hiç kıpırdamadan yatıyolar benimkilin elleri ayakları hiç durmuyo şimdi bile uyurken sürekli hareket halinde neden böyle bende anlam veremiyorum

Slm kizlar cok tatli bebisleriniz masallah:nazar:Resim nasil konuyo bende koycam..
Soyle konulara baktim guzel guzel yemekler kahvaltilar hazirlanmis,ozendim valla:5:Biz gerileme devrine girdik:27:
Su icmez meyve suyu sut icmiyor,yemekleri butun verdim mi elini agzina sokup cikartiyor:(hala eski duzen gidiyoruz.sabah kah:sutun icine yumurta peynir atiyorum o kadar,oglen bi corba,ikindi yogurt,aksam kasik mamasi:(cok moralim bozuluyor:50:
Tabi ii seylede oluyor bizimkide yuruyor artik,hatta kosuyor:10:Tabi kazalarda ardarda geliyor:37:İste kulagin burnun nerde diyince gosteriyor,ssstt sesiz ol diyorum oda elini agzina goturup yapiyor,tavsan nerde yatiyor diyorum avcunun icini gosteriyor:1:Cok duygulaniyorum bende:5:Ama daha konusmadi,mem mom falan diyo ama daha net bisi duymadik:43:Ben cok erken konusmusum ama bilemiyorum..
Uykumuzda azaldi bizim sizin nasil?sabah 10da kalkiyor gunduz 2sa uyuyor gece 12 ye kadar,salla salla deliriyorum bazen!suanda hala uyanik!!!bide kizlar sizinkilerde oyle mi benim kiz 1sn durmuyor ordan oraya ordan oraya..gece agzi acik uyuyorum yorgunluktan:27:Sizinkilerde oyle mi?hiperaktiflik mi var acaba??neyse hepimize kolay gelsin,bebisleri optum..

canım aynen benim kızımda acaip hareketli hatta hareketli ötesi yürümeyede başladı iyce her tarafı geziyoruz tabi bende arkasında uyurken sürekli hareket halinde zaten sağlıklı olsunlarda napcaz çekicez her gören şaşırıyo korkma zeki olur hareketli çocuk diyolar artık öyle avutuyorum kendimi... selamlar

$Fotoğraf0064.jpg buda benım şekermi şeker baldan tatlı zıpır oğlum ozanım teyzeleri....herksein bebişleri çok tatlı maşallah benım oğlanın dişlerı patladı ıkısı bırden sonunda incilerimiz göründü çok şükür artık emeklemıyoruzda direk koşuyoz maşllah ama buyudukçe bana daha cok bağlanıyo oğluşum bızımkı ufaktan tam olmasada kısa kelımelerı gel dede mama kak falan dıyo çok şükür.. doğum gunune gelınce bız kendı aramızda kutluycaz ufak olcak cok yakın arkadaşlar olur buyuk çoğunluk burda değiller cunku hayırlısı bakalım daha var neolur neolmaz bellı olmaz :)...yemek konusundada ıyız cok şükür yıyo ama hareket etmekten kılo alamaz hıç ama hıç durmuyo tv konusunda bıle maşallah oğlum oturup kanal değiştiriyo çizgi filmleri sevıyo özellıkle pepeeyi butun şarkılarda oynuyo reklamda sevıyo muzıklı olan herşeyı sevıyo hamıleyken çok dınledım ondanmıdır aceba ???

Eki Görüntüle 335816 buda benım şekermi şeker baldan tatlı zıpır oğlum ozanım teyzeleri....herksein bebişleri çok tatlı maşallah benım oğlanın dişlerı patladı ıkısı bırden sonunda incilerimiz göründü çok şükür artık emeklemıyoruzda direk koşuyoz maşllah ama buyudukçe bana daha cok bağlanıyo oğluşum bızımkı ufaktan tam olmasada kısa kelımelerı gel dede mama kak falan dıyo çok şükür.. doğum gunune gelınce bız kendı aramızda kutluycaz ufak olcak cok yakın arkadaşlar olur buyuk çoğunluk burda değiller cunku hayırlısı bakalım daha var neolur neolmaz bellı olmaz :)...yemek konusundada ıyız cok şükür yıyo ama hareket etmekten kılo alamaz hıç ama hıç durmuyo tv konusunda bıle maşallah oğlum oturup kanal değiştiriyo çizgi filmleri sevıyo özellıkle pepeeyi butun şarkılarda oynuyo reklamda sevıyo muzıklı olan herşeyı sevıyo hamıleyken çok dınledım ondanmıdır aceba ???

oyy ben seni yerim yaa maaşallah sana çok şüür bi erkek gördük
benm oğluşum gibi kel buda ya tatlı şeyyyyyy
:)
bnm oğlumda mizikli olan herlşeyde ileri geri sallanıyo nasıl tatlı oluyolar bide bişz en çok ilahi dinlemeyi seviyoruz nasıl duruyo birden dalıyo reklamlara bayılıyoruz kumandayı tutuşuna hastayım bide zırt pırt tv yi kapatıp açıyo en büyük zevkllerinden biri:) dede anni gel diyo ama ne kadar bilinçli söylüyo bilemicem :)sonra bide elinden bişi alınca bi kızışı var sizinkilerde öylemi ya çok asabi ağlarken azızızı gibi bişiler diyo artık nasıl kızıyosa bize:):) buarada üst iki diş birden patlıyo 4 dişli kahramanım benm:)Rabbim hepsine uzun hayırlı ömürler versin

bende çok heyecanlıyım doğum günü için ama henüz bir hazırlık yapamadım bir siteden stiker sipariş etmiştim geldi ama hiç içime sinmedi geri gönderdim :)

bu arada kızım birkaç gündür özellikle geceleri ateşleniyodu 38-39 arası dişten dir diyodum ama dün gece 40 geçti ateşi çok korktum anlatamam bugün doktoro götürdüm diş bu kadar ateş yammaz dedi doktorumuz tahlil istedi kan tahlini verdşk ama dişkı veremedik benim çırçır kızım hastanede yapmadı kanda bişek çıkmadı bakalım yarın artık yaptığında götürücek dışkıyıda bende kızımın fotosunu eklemeye çalışıçam bakalım olucak mı Eki Görüntüle 334112
Eki Görüntüle 334113

Çook tatlısın maşallah sana kırmızı çoook yakışıyor....

Eki Görüntüle 335816 buda benım şekermi şeker baldan tatlı zıpır oğlum ozanım teyzeleri....herksein bebişleri çok tatlı maşallah benım oğlanın dişlerı patladı ıkısı bırden sonunda incilerimiz göründü çok şükür artık emeklemıyoruzda direk koşuyoz maşllah ama buyudukçe bana daha cok bağlanıyo oğluşum bızımkı ufaktan tam olmasada kısa kelımelerı gel dede mama kak falan dıyo çok şükür.. doğum gunune gelınce bız kendı aramızda kutluycaz ufak olcak cok yakın arkadaşlar olur buyuk çoğunluk burda değiller cunku hayırlısı bakalım daha var neolur neolmaz bellı olmaz :)...yemek konusundada ıyız cok şükür yıyo ama hareket etmekten kılo alamaz hıç ama hıç durmuyo tv konusunda bıle maşallah oğlum oturup kanal değiştiriyo çizgi filmleri sevıyo özellıkle pepeeyi butun şarkılarda oynuyo reklamda sevıyo muzıklı olan herşeyı sevıyo hamıleyken çok dınledım ondanmıdır aceba ???

sende çok yakışıklısınn miniğim...maşallah yürümeye başladı demek bizimki ellerimizi itiyor ayakta kendi duruyor ama henüz adım atmaya cesareti yok çoook istiyorum yaşına yürüerek girmesini inşallahhhh:16:

2012 kız anneleri yandı demiştim ama bu 2012 erkekleride çok can yakıcak maşallah oğluşuna çok tatlı eskiden de bebekleri çocukları çok severdim ama anne olduktan sonra insanın gözüne daha bir güzel görünüyolar nerede bir bebek görsem sevmek için can atıyorum allahım hepsine güzel ömür nasip etsin kötülüklerden korusun inşallah

oyy ben seni yerim yaa maaşallah sana çok şüür bi erkek gördük
benm oğluşum gibi kel buda ya tatlı şeyyyyyy
:)
bnm oğlumda mizikli olan herlşeyde ileri geri sallanıyo nasıl tatlı oluyolar bide bişz en çok ilahi dinlemeyi seviyoruz nasıl duruyo birden dalıyo reklamlara bayılıyoruz kumandayı tutuşuna hastayım bide zırt pırt tv yi kapatıp açıyo en büyük zevkllerinden biri:) dede anni gel diyo ama ne kadar bilinçli söylüyo bilemicem :)sonra bide elinden bişi alınca bi kızışı var sizinkilerde öylemi ya çok asabi ağlarken azızızı gibi bişiler diyo artık nasıl kızıyosa bize:):) buarada üst iki diş birden patlıyo 4 dişli kahramanım benm:)Rabbim hepsine uzun hayırlı ömürler versin
benım oğlanda cok asabı ablasına neler cektırıyo bı bılsen ablanın elınde ne görse ıstıyo ablamızda bağırıyo gel şunu al dıye ama ablamız onu cok sevıyo çok şükür bızımkı habıre bızı ısırıyo gördüğü yere saldırıyo ılerde cekceğimiz var bu dişlerden :)))
sende çok yakışıklısınn miniğim...maşallah yürümeye başladı demek bizimki ellerimizi itiyor ayakta kendi duruyor ama henüz adım atmaya cesareti yok çoook istiyorum yaşına yürüerek girmesini inşallahhhh:16:
cnm bı cesareını toplasın artık durduramazsın ayaktada durmaya başladıysa adımda atmaya başlıycaktır maşallah saatte bır bırşeyler kapıyolar benımkı dokunmatık tlfnumu nerden öğrendıyse acıyo dokunarak şaştık babasıyla kaldık valla cok cabuk kavrıyolar herşeyı...
2012 kız anneleri yandı demiştim ama bu 2012 erkekleride çok can yakıcak maşallah oğluşuna çok tatlı eskiden de bebekleri çocukları çok severdim ama anne olduktan sonra insanın gözüne daha bir güzel görünüyolar nerede bir bebek görsem sevmek için can atıyorum allahım hepsine güzel ömür nasip etsin kötülüklerden korusun inşallah

valla haklsın valla hepsi çok guzel cok yakışıklılar.....annelık cok ayrı bırşey onalr olduktan sonra herşey onlar için...

bu 2011 kızları çok can yakıcak walla erkek annelerinin çekiçeği var :)

kızım hastaydı yazmıştım cuma ve cumartesi ne yediyse çıkardı daha önceki yapılan tahliller temiz çıktı ama dün doktorumuz hastaneye gelin yine bir göreyim dedi baktı ki kilo kaybı var (sanki çok kiloluymuş gibi ) yeniden tahliller yapıldı kendini toparlaması için serum takıldı şükür şimdi iyi ateşi düştü isal durdu kusmasıda serumdan sonra durdu dün acilde hastaların hepsi bebek ve çocuktu salgın var sanırım dikkat edin bebişlere kızlar

Büyük geçmiş olsun tatlım çok dışarı çıkmayın kızlar ya. biz hep evdeyiz kimsemiz yok bi kayınvaldemler var onlarada gunde 2 saat falan anck hep evimizde beraberiz gezmeyiz korkuyorum hasta olck diye 1 kere oldu ama. tekrar geçmiş olsun iyi bak bebişee :))

oğlunun resmi çok tatlı resme bakınca öyle bi kanım ısındı canım yaa Nur yüzlü maşallah.. :nazar:

benim kız ısırmaya başladıı :))) babasının yanaklarını ısırıyoooo :30::30::30::52:

Büyük geçmiş olsun tatlım çok dışarı çıkmayın kızlar ya. biz hep evdeyiz kimsemiz yok bi kayınvaldemler var onlarada gunde 2 saat falan anck hep evimizde beraberiz gezmeyiz korkuyorum hasta olck diye 1 kere oldu ama. tekrar geçmiş olsun iyi bak bebişee :))

oğlunun resmi çok tatlı resme bakınca öyle bi kanım ısındı canım yaa Nur yüzlü maşallah.. :nazar:

benim kız ısırmaya başladıı :))) babasının yanaklarını ısırıyoooo :30::30::30::52:

sağol cnm cok tşk ederım..haklısın mecbur kalmadıkça cıkmamak lazım valla...

kızlar çoktandır yazamıyorum
ne güzel foto yüklemişsiniz hepsi de çok tatlı maaşallah :nazar::nazar::nazar:
Allah korusun miniklerimizi

çok güzeller cnm
bende evde yapıcm inş ve herşeyi kendim hazırlıcam :)eymenle becerebilirsem ama pasta tarfleri bulamıyorum yani şu 1 yaş pastaları varya eğer bulabilirseniz bana yollarmısınız linkiiii:)

Canım bizim pastamızı teyzesi alacak o yüzden hiç pasta araştırması yapmadım.
Ama sen sorunca aklıma bir fikir geldi.
Dikdörtgen borcama pandispanya hamurunu döküp pişir.Bundan iki adet yap,sonra bıçakla kesip 1 şekli verebilirsin.
Arasına ve üstüne muz..vs,krema yapabilirsin tatlım.Bebişin isminide yazabilirsin eritilmiş bittter çikolatayla yada hazır satılan damla çikolatalarla.

Mrb Arkadaşlar
Umarım sizler ve bebekleriniz iyisinizdir.
Bugün benim pek keyfim yok.
Oğluşumun gece uyku problemini 11 aydır çözemedik,akşam resmen krize girdim.
Yedirmediğimiz doyurucu yiyecek,içirmediğimiz uyku çayı,saalama yöntemi,yatak denemeleri kalmadı ne yazık ki halen gece en az 10 kez kalkıyor :((

Asıl canımı sıkan konu süt izni .Bugün çalıştığım kurumdaki müdür aslında süt iznimin ekim ayında bittiğini söyledi.Bir de çalıuştığım kurum yatılı olduğu için gece nöbeti tutturma konusunda daha üst makamların baskısaı başlamış.

Çalışan arkadaşlardan halen süt izni kullanan var mı?
Yasal dayanağı konusunda bilgisi olanda aktarırsa sevinirim.
Benim bildiğim doğum sonrası 6 ay günde 3 ssat süt iznimiz var sonrasındaki 6 ayda da günlük 1,5 saat?

canım yasal dayank geçen yıl çıkan torba yasa. bende ona göre kullanıyorum. öğretmenin.7 şubatta doğum yaptım.10 mayısta doğum iznim bitti(5 haftayı sonrasına aktardım.)doğum iznimin bittiği tarihten itibaren ilk 6 ayda günde 3 saat,ikinci 6 ayda ise günde 1,5 saat kullanıyorum. yani 10 mayıs 2012 de süt iznim bitiyor.Umarım yardımcı labilmişimdir.

Back