Slm kizlar cok tatli bebisleriniz masallahResim nasil konuyo bende koycam..
Soyle konulara baktim guzel guzel yemekler kahvaltilar hazirlanmis,ozendim vallaBiz gerileme devrine girdik
Su icmez meyve suyu sut icmiyor,yemekleri butun verdim mi elini agzina sokup cikartiyorhala eski duzen gidiyoruz.sabah kah:sutun icine yumurta peynir atiyorum o kadar,oglen bi corba,ikindi yogurt,aksam kasik mamasicok moralim bozuluyor
Tabi ii seylede oluyor bizimkide yuruyor artik,hatta kosuyorTabi kazalarda ardarda geliyorİste kulagin burnun nerde diyince gosteriyor,ssstt sesiz ol diyorum oda elini agzina goturup yapiyor,tavsan nerde yatiyor diyorum avcunun icini gosteriyorCok duygulaniyorum bendeAma daha konusmadi,mem mom falan diyo ama daha net bisi duymadikBen cok erken konusmusum ama bilemiyorum..
Uykumuzda azaldi bizim sizin nasil?sabah 10da kalkiyor gunduz 2sa uyuyor gece 12 ye kadar,salla salla deliriyorum bazen!suanda hala uyanik!!!bide kizlar sizinkilerde oyle mi benim kiz 1sn durmuyor ordan oraya ordan oraya..gece agzi acik uyuyorum yorgunluktanSizinkilerde oyle mi?hiperaktiflik mi var acaba??neyse hepimize kolay gelsin,bebisleri optum..
benim kızımda aşırı hareketli 1 sn yerinde durmuyo acaba hiperaktif mi diye bende çok soruyorum kendimi doğduğu zaman çekilen bir videosu var benim kızla birlikte doğan bebekler hiç kıpırdamadan yatıyolar benimkilin elleri ayakları hiç durmuyo şimdi bile uyurken sürekli hareket halinde neden böyle bende anlam veremiyorum