• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kizlar dogum gunu gelen bebisler olmus iyki dogmuslar,hepsini bende kutluyorum..bizimde az kaldi.yurt disinda oldugumuz icin sizinkiler kadar coskulu gecmicek,kimsecigimiz yok burda..tam bi cekirdek aileyiz..
Hasta bebislere gecmis olsun,yuruyen bebislere :nazar:Bizimki bu gunlerde pek nazli,elini hafif bi yere kistiriyir veya hafif dusuyor aman bi yaygara bi yaygara cok sinirli bu ara:18:
Kizlar bisey sorcam bilgisi olanlar lutfen cvplasin:40:
Ben yurt disindayim ve burdaki asi sistemi farkli..mesela bizim oldugumuz KPA asisi burda 12.ayda 3.dozu veriliyor.bizde pekistirme olarak gorunuyor.bide burda 15.ayda menenjit asisi varmis,bizde yok.
Sorum su;siz bu ay hangi asilari olacaksiniz?(ozel asilari katmayin devletin yaptigini soruyorum) kafam cok karisik yardimci olursaniz sevinirim:53:

selam melodım,canım ınternette de yazar ama soyleyeyım kızamık,kızamıkcık,kabakulak olması grekıyor(devletın karsılaıdı) yanlıssam duzeltsınler.....özel olarak da su cıcegı var oda 15 ayda galıba
daha yaptırmadık bızde onumuzdekı hafta ınsallah

Merhaba hanımlar,
Foruma yeni üye oldum ancak benim oğluşumda geçen sene 1 şubatta doğdu =)
Yaşımızı doldurduk çok şükür ancak henüz (kendi aramızda yaptığımız hariç) doğum günü yapamadık, bu pazar Allah kısmet ederse yapacağız bakalım..

Oğluşum doğum gününden 5 gün önce yürüdü çok şükür =) 4 dişi vardı şimdi 2 tane daha patlamış :D

Hasta olanlar varmış çok geçmiş olsun, Allahım hayırlı şifalar versin. Bütün yavrularımızın doğum günü kutlu olsun.. Rabbim hepimize evlatlarımızla birlikte nice mutlu seneler nasip etsin.

Mesajları okurken su çiçeği aşısı ile ilgili söylenenleri gördüm şaşırdım. Biz 1 yaş aşısını geçen hafta olduk ancak kimse bana su çiçeği aşısından bahsetmedi. 18. ayında aşısı var tekrar gelin dedi hemşire... Bu su çiçeği aşısı da sağlık ocağında mı oluyor? Neden kimse birşey söylemedi ya? :/

Hepinize ve kuzularınıza selamlar, öpücükler kızlar =) Allah'a emanet...

selam canım hoşgeldin:71:
su çiçeği özel bii aşı canım
onun için sağlık ocağında bişey dememişler
ben de dr aradım birlikte yaptırayım mı diye
1 ay sonra yaptır çok ağır gelir dedi
ben de öyle yaptırıcam
bence mutlaka yapılması gereken bi aşı
aşılı ve aşısız su çiçeği geçiren çocuk gördüm bizzat yaşadım
aralarında dağlar kadar fark var:18:

selam melodım,canım ınternette de yazar ama soyleyeyım kızamık,kızamıkcık,kabakulak olması grekıyor(devletın karsılaıdı) yanlıssam duzeltsınler.....özel olarak da su cıcegı var oda 15 ayda galıba
daha yaptırmadık bızde onumuzdekı hafta ınsallah

Yok canim dogru yazmissin bende internetten baktim da bazu sitelerde bu ay hepatit a falanda yaziyor,oyuzden kafam karisti..ama ilgin icin tsk ederim.

rıca ederım canım....hemsıremız ve doktorumuz bıze hepatıtten bahsetmedı hıc......bılgım olursa yazarım tekrar....

kızlar slm...naslsınız?

ben çok heyecanlıyım,yarın doğumgünümüz var:36:, herşey hazır gibi,dışaıda yapıcam pasta vs.organizasyon tamam,kıyafetler de tamam:32:, sadece kuaför işim kaldı,aksi gibi bugünde çok yoğun kızımın tokaları içime sinmedi bi çıkayım dedim ama çıkamadım,vallahi zannedersin düğüne hazırlanıyoruz,inşallah kızımın düğününe de hayırlısıyla böyle hazırlanırız,,:9:

pazartesi nasıl geçti anlatırım resimleride eklerim tabi,,öpüyorum sizi ve melekleriniziiiiii:7:

Selam Kızlar Efe'ciğiminde 5 şubatta kutladık yani geçen Pazar ama sormayın neler oldu? Doğumgünü ile ilgili tüm detaylar burada var:
efe büyürken: 1.yaş gününden geriye kalanlar...
Yani velhasıl evlatçım o gün hasta geçirdi bizimde gözümüz hiçbirşey görmedi. Yani bazen de bu kadar abartmamak mı lazım diyorum açıkcası. Ama insanın elinde değil bir heyecan sarıyorki anlatamam.
Doğum günü olan bütün bebişlerimizin doğum günün en içten dileklerimle kutluyorum.
Bütün annelere de sevgiler. Saat 16:35 Cuma akşamı, mesai bitmesine az kaldı şükür, oğlumla geçireceğim haftasonunu iple çeken bir annenin son bir saati :)

kızlar slm...naslsınız?

ben çok heyecanlıyım,yarın doğumgünümüz var:36:, herşey hazır gibi,dışaıda yapıcam pasta vs.organizasyon tamam,kıyafetler de tamam:32:, sadece kuaför işim kaldı,aksi gibi bugünde çok yoğun kızımın tokaları içime sinmedi bi çıkayım dedim ama çıkamadım,vallahi zannedersin düğüne hazırlanıyoruz,inşallah kızımın düğününe de hayırlısıyla böyle hazırlanırız,,:9:

pazartesi nasıl geçti anlatırım resimleride eklerim tabi,,öpüyorum sizi ve melekleriniziiiiii:7:
dogumgununuz kutlu olsun.....

Selam Kızlar Efe'ciğiminde 5 şubatta kutladık yani geçen Pazar ama sormayın neler oldu? Doğumgünü ile ilgili tüm detaylar burada var:
Yani velhasıl evlatçım o gün hasta geçirdi bizimde gözümüz hiçbirşey görmedi. Yani bazen de bu kadar abartmamak mı lazım diyorum açıkcası. Ama insanın elinde değil bir heyecan sarıyorki anlatamam.
Doğum günü olan bütün bebişlerimizin doğum günün en içten dileklerimle kutluyorum.
Bütün annelere de sevgiler. Saat 16:35 Cuma akşamı, mesai bitmesine az kaldı şükür, oğlumla geçireceğim haftasonunu iple çeken bir annenin son bir saati :)

resımlere baktım ınanırmısın kendı kızım aklıma geldı bızde gecen hafta kutlamıstık okadar esırgememem korkmama ragmen coocuk bır gun oncesınden hastalandı o cakmak gozler yabancı gelmedı:(
gecmıs olsun efe'ye ve dogumgunu kutlu olsun.....

Canım oğluşunla mutlu,sağlıklı bir ömür geçirmenizi dilerim.
Oğluşunda çok tatlıymış maşallah:nazar:

cutie oğlusunun yeni yaşlı kutlu olsun nice seneleree :nazar::emir_bebek::1:

kızlar bebişlerin yogurtlarını kendinizmi yapıyorsunuz yoksa aldığınz bir marka varmı _ 1 yaşından sonra devam sütümü kullancaaz kullanan varmı hala toz mamamı kullanıyorsunuz??

kızlar bebişlerin yogurtlarını kendinizmi yapıyorsunuz yoksa aldığınz bir marka varmı _ 1 yaşından sonra devam sütümü kullancaaz kullanan varmı hala toz mamamı kullanıyorsunuz??

Gunaydin kizlar,bende kutladim kizimin dogum gununu cok guzel oldu:9:Bizimki mumlara sasti kaldi once biraz bakindi sonra pastaya elini daldirdi:1:BiraZ sakin olduk ama guzeldi..cutie oglunun yasi izun olsun nice senelere..
Canim ben yogurdu hala kendim yapiyorum..mama olarakda artik 1+ sute gectim toz kullanmiyorum.nestle nin sutunu kullaniyorum.bizimki sut icmedigi icin pirinc unu ile mama yaparak veriyorum.

dogumgununuz kutlu olsun.....

resımlere baktım ınanırmısın kendı kızım aklıma geldı bızde gecen hafta kutlamıstık okadar esırgememem korkmama ragmen coocuk bır gun oncesınden hastalandı o cakmak gozler yabancı gelmedı:(
gecmıs olsun efe'ye ve dogumgunu kutlu olsun.....

Canım sizinde doğum gününüz kutlu olsun ve çok geçmiş olsun... Allah bize güzel günlerini göstersin. Sevgiler.

Mrb Cnm

Oğluşumun yoğurdunu son 3 aydır kendim yapıyorum.Arzum bebbe yoğurt makinasını kullanıyorum çokkkk memnunum tavsiye ederim,diğer yoğurt makinalarına görede fiyatı çok uygun 65 tl ye almıştık.

Mama olarak Smilac kullanıyorduk 3 numarası olmadığı için,milupa aptamile geçtik.Son kutuyu geçen hafta Aptamil +1 aldım.
Aptamil +1 devam sütü yerine geçiyor,sıvı olanlarıyla içeriği aynıymış kutunun üzerinde öyle yazıyordu.
Akşam uyumadan önce pirinçunlu muhallebi yapıyorum.
1 bardak su (Bazen yarı yarıya süt koyuyorum)
3 tatlı kaşığı pirinç unu (Kenton un vitaminlisi var onu kullanıyorum.)
4 kaşık aptamil +1 )(Daha az veya daha çok koyabilirsin bebeğinin damak tadına bağlı)
Yapılışı;Suyla ,pirinçununu pişiriyorsun.Biraz ılıdıktan sonra aptamili ekleyip karıştırıyorsun.
İçine bebeğinin sevdiği bir meyve püresinide ekleyebilirsin.

Gunaydin kizlar,bende kutladim kizimin dogum gununu cok guzel oldu:9:Bizimki mumlara sasti kaldi once biraz bakindi sonra pastaya elini daldirdi:1:BiraZ sakin olduk ama guzeldi..cutie oglunun yasi izun olsun nice senelere..
Canim ben yogurdu hala kendim yapiyorum..mama olarakda artik 1+ sute gectim toz kullanmiyorum.nestle nin sutunu kullaniyorum.bizimki sut icmedigi icin pirinc unu ile mama yaparak veriyorum.

Mrb Cnm

Oğluşumun yoğurdunu son 3 aydır kendim yapıyorum.Arzum bebbe yoğurt makinasını kullanıyorum çokkkk memnunum tavsiye ederim,diğer yoğurt makinalarına görede fiyatı çok uygun 65 tl ye almıştık.

Mama olarak Smilac kullanıyorduk 3 numarası olmadığı için,milupa aptamile geçtik.Son kutuyu geçen hafta Aptamil +1 aldım.
Aptamil +1 devam sütü yerine geçiyor,sıvı olanlarıyla içeriği aynıymış kutunun üzerinde öyle yazıyordu.
Akşam uyumadan önce pirinçunlu muhallebi yapıyorum.
1 bardak su (Bazen yarı yarıya süt koyuyorum)
3 tatlı kaşığı pirinç unu (Kenton un vitaminlisi var onu kullanıyorum.)
4 kaşık aptamil +1 )(Daha az veya daha çok koyabilirsin bebeğinin damak tadına bağlı)
Yapılışı;Suyla ,pirinçununu pişiriyorsun.Biraz ılıdıktan sonra aptamili ekleyip karıştırıyorsun.
İçine bebeğinin sevdiği bir meyve püresinide ekleyebilirsin.

bilgiler iin tşkler kızlar ben bu yogurt işini tutturamadım :( olmuyor yapamıyorum suandada makine alamam püff. gece uyanınca sıvı içeçek ne veriyorsunuz ben hala promil gold 2 veriyorum (eski adı SMA) arkadasım bimde satılan dost'un devam sütleri almaya başlamış gece suda ısıtıp veriyor uyanınca. ben hala toz mamadan yapıyorum gece

slm kızlar doğum günü kutlamarı yapılmış bütün bebişlerin 1. yaşları kutluyorum bizde cumartesi günü kutladık kızımın doğum gününü evde yaptım çok kalabalıktı saolsun çağırdığım herkez kırmadan gelmişler o kadar kalabalıktı ki hiç birşey hatırlamıyorum desem yeridir kızımla ve babasıyla fotoraf çektirmeyi unutmuşum ona çok üzüldüm bide bugün melise aşı yaptırdım
kızamık.kızamıkcık kabakulak aşışı daha sonra sırayla zatüre ,hepatit a ve su çiçeği aşıları olucakmış her ay 1 tane kızımın kilo alamamış bu ay hastalanmıştı kuşum kilosu 6690 olmuş olsun bu kadarınada şükrediyorum sağlığı yerinde ya bana yeter bizden bu kadar kızlar

bilgiler iin tşkler kızlar ben bu yogurt işini tutturamadım :( olmuyor yapamıyorum suandada makine alamam püff. gece uyanınca sıvı içeçek ne veriyorsunuz ben hala promil gold 2 veriyorum (eski adı SMA) arkadasım bimde satılan dost'un devam sütleri almaya başlamış gece suda ısıtıp veriyor uyanınca. ben hala toz mamadan yapıyorum gece

biz hala ek gıde olayını giremedik yemiyo kusuyo bende aç kalmasındansa smilak mama veriyorum sadece onu içiyo zaten geceleri 1 haftadır hiç yemiyo sadece su içiyo bol bol uyanınca bugün pınarın +1 sütlerinden verdim sevdi güzel içti belki geceleri içer ondan

slm kızlar doğum günü kutlamarı yapılmış bütün bebişlerin 1. yaşları kutluyorum bizde cumartesi günü kutladık kızımın doğum gününü evde yaptım çok kalabalıktı saolsun çağırdığım herkez kırmadan gelmişler o kadar kalabalıktı ki hiç birşey hatırlamıyorum desem yeridir kızımla ve babasıyla fotoraf çektirmeyi unutmuşum ona çok üzüldüm bide bugün melise aşı yaptırdım
kızamık.kızamıkcık kabakulak aşışı daha sonra sırayla zatüre ,hepatit a ve su çiçeği aşıları olucakmış her ay 1 tane kızımın kilo alamamış bu ay hastalanmıştı kuşum kilosu 6690 olmuş olsun bu kadarınada şükrediyorum sağlığı yerinde ya bana yeter bizden bu kadar kızlar
yeni yaşınız kutlu olsun bizim de haftaya çarşambaa küçük bir doğumgünü düşünüorum burda.sağlıklı olsun bnm kızımda ufak kızlar arasında :)

biz hala ek gıde olayını giremedik yemiyo kusuyo bende aç kalmasındansa smilak mama veriyorum sadece onu içiyo zaten geceleri 1 haftadır hiç yemiyo sadece su içiyo bol bol uyanınca bugün pınarın +1 sütlerinden verdim sevdi güzel içti belki geceleri içer ondan

bende alıcm ama pınarmı alsam bilmiyorum

Back