• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım yasal dayank geçen yıl çıkan torba yasa. bende ona göre kullanıyorum. öğretmenin.7 şubatta doğum yaptım.10 mayısta doğum iznim bitti(5 haftayı sonrasına aktardım.)doğum iznimin bittiği tarihten itibaren ilk 6 ayda günde 3 saat,ikinci 6 ayda ise günde 1,5 saat kullanıyorum. yani 10 mayıs 2012 de süt iznim bitiyor.Umarım yardımcı labilmişimdir.

Teşekkürler cnm

657 ile SGK lı çalışanların süt izni farklıymış öğrenince çok şaşırdım ve de üzüldüm.SGK lılarda süt izni 1,5 saat miş.Ne kadar saçma doğum yapan her kadının hakkı aynı olmalı bence.

Canım bizim pastamızı teyzesi alacak o yüzden hiç pasta araştırması yapmadım.
Ama sen sorunca aklıma bir fikir geldi.
Dikdörtgen borcama pandispanya hamurunu döküp pişir.Bundan iki adet yap,sonra bıçakla kesip 1 şekli verebilirsin.
Arasına ve üstüne muz..vs,krema yapabilirsin tatlım.Bebişin isminide yazabilirsin eritilmiş bittter çikolatayla yada hazır satılan damla çikolatalarla.

cnm yaa süpersin valla:):)
çok saol süper fikir bende o bir şeklini çok isitoydum çokkkk saolll
aynen öylw yapiim çok dneyimsizim bu konuda ama hazxır pastalar çok kaliteli yok buralarda o yüzden kendim yapıp oğluma yedirmek istiyorum:)

selam kızlar hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller
yaa ben albüm koydum profilime ama kimler görebiliyo bilmiyorum
ayarları karıştırdım biraz size zahmet bi bakar mısınız görebiliyo musunuz:26:

slm 1 yaş anneleri ve bebikleri:) nasılsınız biz subat 1 de dogum günümüzü kutlasık cokta eğlendik nasıl yaparız konteynırda die düşünrken sağlam bi yer bularak arkadaşlarımızla birlikte güzel bir dogum günü kutladık fot koymaya calıstım ama olmadı bi ara bi daha ugrasırım ertesi günde güzel bir doğum günü hediyemizi aldık sağlık ocağından 2 güzel aşıı:)aşılarımızı da vurulduk 1 ay sonrada özel ası varmıs onu yaptıracagız sanırım su çicegi aşısı.biz 7 8 adım atıyoruz ama tam yurumuyoruz üst dişlerimizde cıkıyo bizde durum böyle kıslarrr öpüyorum sizleriiiiii :-*

slm 1 yaş anneleri ve bebikleri:) nasılsınız biz subat 1 de dogum günümüzü kutlasık cokta eğlendik nasıl yaparız konteynırda die düşünrken sağlam bi yer bularak arkadaşlarımızla birlikte güzel bir dogum günü kutladık fot koymaya calıstım ama olmadı bi ara bi daha ugrasırım ertesi günde güzel bir doğum günü hediyemizi aldık sağlık ocağından 2 güzel aşıı:)aşılarımızı da vurulduk 1 ay sonrada özel ası varmıs onu yaptıracagız sanırım su çicegi aşısı.biz 7 8 adım atıyoruz ama tam yurumuyoruz üst dişlerimizde cıkıyo bizde durum böyle kıslarrr öpüyorum sizleriiiiii :-*

slm canım...meleğinin doğumgünü kutlu olsun,anne ve babasıyla sağlıklı ve mutlu nice yaşlar yaşasın.....
negüzel geçmiş doğumgünüüz darısı bizee çok özeniyoruz hayırlısıyla bizde güzel geçiririz inşallah meleğini ve senii öpüyorum....

selam kızlar hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller
yaa ben albüm koydum profilime ama kimler görebiliyo bilmiyorum
ayarları karıştırdım biraz size zahmet bi bakar mısınız görebiliyo musunuz:26:
tatlım göremiyorum bende ekledim arkadaş olarak kabul edersen sanırım grrüm :)

doğum gününüz kutlu olsun.. nice senelere tüm sevdikleri ile..adımlarda başlamışş :nazar::nazar::emir_bebek:

bizde dun 4 adım attık az öncede 2 adım attık 22 subata kadar temennim yürümemiz.. hastayız uyumuyoruz :( okdr dikkat ettm yinede hasta oldu hiç dışarı çıkmıyoruz yaa dün gece hiç uyumadık ateşimiz 38.9 kdr çıktı bugun daha iyi

doğum gününüz kutlu olsun daha nice mutlu senelere!!!! bir yıl nası geçti demi insan inanamıo Allah herkesin yawrusunu bağışlasın hiç ayırmasın bizi inşallah. siz ne güzel kutlamışsınız darısı bize inş. bide şey sorucam aşılar herhangi bişey yaptımı bebişte.. bide herkesin kandili mubarek olsun geçen sene ben kandilde kızımı dünyaya getirmiştim... insan duygulanıo:23:

slm canım...meleğinin doğumgünü kutlu olsun,anne ve babasıyla sağlıklı ve mutlu nice yaşlar yaşasın.....
negüzel geçmiş doğumgünüüz darısı bizee çok özeniyoruz hayırlısıyla bizde güzel geçiririz inşallah meleğini ve senii öpüyorum....

cok teşekkür ederim canım heyecanı bi ayrı oluyo gecen 1 sene düşünülünce

doğum gününüz kutlu olsun daha nice mutlu senelere!!!! bir yıl nası geçti demi insan inanamıo Allah herkesin yawrusunu bağışlasın hiç ayırmasın bizi inşallah. siz ne güzel kutlamışsınız darısı bize inş. bide şey sorucam aşılar herhangi bişey yaptımı bebişte.. bide herkesin kandili mubarek olsun geçen sene ben kandilde kızımı dünyaya getirmiştim... insan duygulanıo:23:

cok teşekkür ederim canım dediğin gibi darısı başınıza aşılar huzursuzluk yapmadı bizde diş sıkıntısıyla birlikte ağır mı gelir diye düşündüm ama bi sorun cıkmadı allaha şükür ne güzel bi günde doğmus kaderide güzel olsun ins

tatlım göremiyorum bende ekledim arkadaş olarak kabul edersen sanırım grrüm :)

doğum gününüz kutlu olsun.. nice senelere tüm sevdikleri ile..adımlarda başlamışş :nazar::nazar::emir_bebek:

bizde dun 4 adım attık az öncede 2 adım attık 22 subata kadar temennim yürümemiz.. hastayız uyumuyoruz :( okdr dikkat ettm yinede hasta oldu hiç dışarı çıkmıyoruz yaa dün gece hiç uyumadık ateşimiz 38.9 kdr çıktı bugun daha iyi

teşekkür ederm canım evet artık bebiklerde adımlar başlıyo yeni bi döneme giriyoruz ins doğum gununde yurur biz yurumeyince kucaktan kucaga gezindik yürüse balonları tepikler durur arkadasşaryla oynardı heralde:)cok cok geçmiş olsun canım ne kadarda dikkat etsek hasta oluyorlar nazlı bebek bunlar burdada cok kar var havada soguk dısarı cıkarken battaniyye sarıp sarmalıyorum tekrardan gemiş olsun cabucak iyileş,n

nice mutlu yıllara Allah hayırlı,sağlıklı ve mutlu bir ömür nasip etsin:nazar:
darısı bizim başımıza inşallah

nice güzel senelere inş kuzularımızla cnm doğum gününüz kutlu olsun
bizimde az kaldı 10şubat:) kuzum 7 8 adım atıyo sanırım bikaç güne iice artıcak çok mutlu oluyo adım attıkça çok şekerlerrr Rabbim korusun hepsini

canım mutlu yıllar bebişine ne guzel demekkı ılk doğan bebeklerden senınkı allah uzun ömür versın jjnşallah...bız suciceği olduk malesef cokta ağır gecırdık kalıntıları halen var... aşı olamadan sucicegi oldu yavrum kızım okuldan getırdı eve ıkısı bırden oldu neyse atlattık zor olsadad...nıce senelere ....

teşekkür ederm canım evet artık bebiklerde adımlar başlıyo yeni bi döneme giriyoruz ins doğum gununde yurur biz yurumeyince kucaktan kucaga gezindik yürüse balonları tepikler durur arkadasşaryla oynardı heralde:)cok cok geçmiş olsun canım ne kadarda dikkat etsek hasta oluyorlar nazlı bebek bunlar burdada cok kar var havada soguk dısarı cıkarken battaniyye sarıp sarmalıyorum tekrardan gemiş olsun cabucak iyileş,n

dışarı bile çıkmıyoruz ama kayınvaldemden geçti 2 oldu o hasta yapıyor kızımı yaklaşma diyorum anlamıyor. dilimde tüy bitti benden 1 adım geride kal demekten sanki annesi gibi davranmasına sinir oluyorum kızım ağlayınca hemen benden almak istiyor bende kızıyorum müsade et diyorum annesi benim karıştırma sakın :47::47::47::47::47: cadı

hastalığımız geçti bitti az öksürük kaldı şükürler olsun çabuk atlattık. dun gece uykumuz gzeldi kesintisizz :34:

dışarı bile çıkmıyoruz ama kayınvaldemden geçti 2 oldu o hasta yapıyor kızımı yaklaşma diyorum anlamıyor. dilimde tüy bitti benden 1 adım geride kal demekten sanki annesi gibi davranmasına sinir oluyorum kızım ağlayınca hemen benden almak istiyor bende kızıyorum müsade et diyorum annesi benim karıştırma sakın :47::47::47::47::47: cadı

hastalığımız geçti bitti az öksürük kaldı şükürler olsun çabuk atlattık. dun gece uykumuz gzeldi kesintisizz :34:

Çok geçmiş olsun gitsin bidaha gelmesin o mikroplar.... kızçen yürüyor demek bende çok istiyorum doüğumgününe yürümesini bizimki ayakta duruyor ama adım atömaya cesareti yok :) cumartesi de Allah nasip kısmet ederse bizim doğumgünümüz,doğumgünü olanlar resimleri eklesin kızlar nedersiniz

Çok geçmiş olsun gitsin bidaha gelmesin o mikroplar.... kızçen yürüyor demek bende çok istiyorum doüğumgününe yürümesini bizimki ayakta duruyor ama adım atömaya cesareti yok :) cumartesi de Allah nasip kısmet ederse bizim doğumgünümüz,doğumgünü olanlar resimleri eklesin kızlar nedersiniz

olur tabi neden olmasın ben seni ekledim canım benim sıpalar da albümde bakabilirsin:1:

tam anlamı ile yürümüyor ama adım atıyor inş yürür 22 subata kdr. doğumgününüz şimdiden kutlu olsun canımm:9: nice yaşlaraa...

olur tabi neden olmasın ben seni ekledim canım benim sıpalar da albümde bakabilirsin:1:

oğlunda kızında pek tatlı maşallahh allah sevdiklerine bağışlasın..pekde güzel geln olmuşş :)

tam anlamı ile yürümüyor ama adım atıyor inş yürür 22 subata kdr. doğumgününüz şimdiden kutlu olsun canımm:9: nice yaşlaraa...

oğlunda kızında pek tatlı maşallahh allah sevdiklerine bağışlasın..pekde güzel geln olmuşş :)

amin canım Allah hepimizi sevdiklerimize bağışlasın bizim de yaş günümüz bu pazar günü
ama aile arasında yapıcam sanırım sen nasıl yapıcaksın

amin canım Allah hepimizi sevdiklerimize bağışlasın bizim de yaş günümüz bu pazar günü
ama aile arasında yapıcam sanırım sen nasıl yapıcaksın

yavruların çok tatlı maşallah,bahtlarıda güzel olsun annesii....doğumgünleri aynı kızçelerimizin ama ben cumartesi akşamı yapıcam...

Back