2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kız elini,dilini ısır
ne güzel işte benimki de maşallah her ay hasta nerdeyse o kadar koruyorum yok
yine hasta yine hasta
inan senin gibisi daha iyidir çünkü hastayken uğraşmak çok zor

eminim zordur tatlım ama hiç hasta olmayınca da acaba bişeymi var diye düşünüyoruz.
allah yardımcın olsun canım
slmlar...
yaa bi bizmiyiz dişi çıkmayan???
herkezin 6.dişleri çıkıyo benim kız dişsiz kaldı :)
geç çıkan dişler iyi derler ama :) mrk etme 2 yaşına kdr tüm dişleri tamamlamazsa o zmn sorun var demektir.

ya canım yöntemini öğrenebilirmiyiz acaba benim oğlum 1 saatten fazla uyumuyor[/QUOTE]

uyku saatine yakın çok birsey yedirme iyice acıksın. biberon ile besliyorsun küçük delikli olsun mamayı çekerken yorulck daha çabuk uykusu gelicek.emzik alıyorsa işin daha kolay mamasını beşiğinde içir ışığı kapat ama içerken gece lambası kullan.mama bitince memeyi ver. gece lambası çok aydınlatmasın etrafı çok net görmesn yada odan ışık alıyorsa dışardan lambaya gerek yok(gece lambası kullanmadım odam ışık alıyor sokak lambasından) sessizce sende yat ilk zmnlar uyumuck ağlasada alma bi süre..
umarım sendede işe yarar.

amin canım benim... haklısın çok vicdansız olmuş hepsi, ticarete dökmüşler işi Allah yeni yılda sağlık, mutluluk, huzur versin tüm bebişlerimize ve ailelerine...

arkadaşlar bebeklerinize verdiğiniz günlük mamaları tarifleriyle yazarmısınız.benım kız ne yese beğenmıyor süreklı kusuyor.belki sizin tariflerin katkısı olur şimdiden teşekkürler.

Mrb. Ben bugün yaptıgım çorbayı yazayım oğlum bayıldı. Tereyağı ve unu güzelce kavurdum üzerine et suyu ekledim icine de pirinç pirasa ve didiklenmis tavuk koydum oğlum 2dakikada bitirdi ki ne yedirsek kusan bir cocuk. Umarım senin bebis de sever.

slm kızlar 3gündü 38.5 ateşle gezdi oğlum huzursuz mızmız sürekli ağlıyor yavrum kaptım dr.a gittim enfeksiyon olabilir ateş dışı şikayetin varmı dedi yok dedim o zaman izliycez 1-2 gün daha dedi ateşi çıkınca calpol ver sadece dedi.bugün 3gün geçti ve kırmızı lekeler başladı vücutta araştırdım 6.hastalık die bişeymiş tekrar dr.a gittik baktı kötü bir durum değil 2-3 güne geçer dedi 6ay ile 3 yaş arası çocuklarda görülürmüş bağışıklık sistemini güçlendirici etkisi varmış nerde entel dantel şeyler var bizi bulur dedim kendi kendime bu arada uykularımız tabiki daha da kötüleşti bu durumda sabır diyoruz bekliyoruz

geçen yıl bu zamanlar karnımızda taşıdıgımız bebeklerimiz şimdi yaşlarını dolduracaklar...zaman ne kadar hızlı geçiyor...
herkese bebeklerinizle mutlu saglıklı huzurlu güzel bir yıl diliyorum....YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN....

Canım çok geçmiş olsun.
2 hafta kadar önce aynı şeylei benim oğluşumda yaşadı endişelenme,kırmızı lekeler 3 gün sonra geçti.

Ben de dün oğlumla konuşuyordum geçen yıl bu zamanlar anneciğinin karnındaydın diye.
Tüm arkadaşların yeni yılını kutlar mis kokulu bebişleri ve eşleriyle birlikte sağlıklı huzurlu mutlu bir yıl geçirmenizi dilerim.

Aynen tam gaz devam ediyorum valla cnm.
Bugün işyerinde nöbetciyim yapmam gereken bir çok iş olmasına rağmen tam 2 saattir Uras ın doğumgünü için araştırma yapıyorum :)))

Canım çok geçmiş olsun.
2 hafta kadar önce aynı şeylei benim oğluşumda yaşadı endişelenme,kırmızı lekeler 3 gün sonra geçti.

sağol canım ya çok naziksin madem geçirdiniz sanada sorayım bu dönemde uykusuzluk çektinizmi metehan sürekli dönüp duruyor yatakta sonra uyandırıyor kendini basıyor feryadı

Herkese bebişleriyle birlikte mutlu, huzurlu, bol uykulu, sağlıklı ve güzel bir yıl dilerim.YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN

sağol canım ya çok naziksin madem geçirdiniz sanada sorayım bu dönemde uykusuzluk çektinizmi metehan sürekli dönüp duruyor yatakta sonra uyandırıyor kendini basıyor feryadı

Canım benim oğluşumun zaten doğduğun bu yana uyku problemleri var.
Hastalığı esnasında tabi daha çok arttı.
Tavsiyem ateşini sürekli kontrol et,calpol ü günde 4-5kez verebilirsin.
Ilık duş aldır,üzerine ince kıyafetler giydir.
Uras ı muayeneye götürdüğümüz dr lardan biri şu anda bebeğin üstündekiler çok ii dedi.
Üzerinde kollu bady ve ince penye bluz vardı.
Oda sıcaklığınında 25 dereceyi geçmemesi gerekiyor.

bizimde uyku probelmimiz mevcuttu daha da arttı ateş olayımız bitti döküntülerde sönmeye başlamış sanırım geçiyor artık ama bu akşam da kulağını tutuyor sürekli şimdide kulağa mı vurdu diye düşünüyorum bende meteyi öyle giydiriyorum kollu bady penye bluz. oda sıcaklığımızda 23ü geçmiyor.zaten terliyor benim oğlan pek sevmiyor sıcağı

herkese günaydın,ayrıca bebişi hasta olanlara acil şifalar diliyorum...

kızlar yeni yıl bebeklerimize ve hepimize sağlık ve mutluluk getirsiiiiiinnnnnnnnnnnnn.........

selam kızlar benım oglumun hala dısı cıkmadı cok uuzluyorum ya dıssz dıssız gezıyor mıllet 8. dısını cıkarıyor bızımınde daha tk yok

selam kızlar benım oglumun hala dısı cıkmadı cok uuzluyorum ya dıssz dıssız gezıyor mıllet 8. dısını cıkarıyor bızımınde daha tk yok

canım yaa bizde dişsiz dolaşıyoz :26: dr.gidicem artık...hiç bi belirtide yok :26:

canım yaa bizde dişsiz dolaşıyoz :26: dr.gidicem artık...hiç bi belirtide yok :26:

kızlar sıkmayın canınızı yaa biz de daha 1 ay öncesine kadar dişsizdik son 1 aydır toplam 6 dişini birden çıkardı
ve inanılmaz derecede huysuz ben pert olmuş durumdayım
bize dr flor tableti vermişti çıkmadığı için onu kullanınca kısa sürede çıktı
hem dişleri çürümeye karşı da koruyomuş daha sağlıklı yapıyomuş öyle demişti
siz de bi sorun tabii doktorunuza

çok sağol canım...ben dr.bi sorayım

Herkesin yeni yılı kutlu olsun..Mutlu seneler

kızlar bnm kızım çok az kilo alıyor ya 500 gr bulmuyor 3 aydır. delircem ya kilosu az hep 8 olamadık daha doktorda ek takviye verdi bugun pediasure diye meyvesuyu gibi yemek yemediği öğünde vericekmişim.gunde 2 defa. 5 gun kullanıcam.

sağlıklı ama kilosu az doktor sorun değil dedi kiloyu aldırırz dedi ama kafama çok takıyorum ya. düzensiz yediriyorum sanırım. yapamıyorum ben bu işi ya bakamıyorum kuzumaa

tablo hazırladım 1 haftalık kahvaltı,araöğün,öğle,ikindi,akşam diye.

sulu yemek ne veriyorsunuz siz. tarif verin bende yapayım kızıma ya uff

üzülme canım benim kızımda öyle bir türlü kilo aldıramıyorum. kızım artık çorbalardan mamalardan sıkıldı.bizim yediğimiz yemeklerin suyuna eti cici bebenin ekmeklerinden ekleyip veriyorum çok seviyor öyle. bugün boraninin suyundan , pirinçlerden ve ufak ufak parçaladığım ıspanaklarından verdim.kızım yediği için çok az tuzlu yapıyorum yemekleri tuzsuz olduğu zaman beğenmiyor:
))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…