valla canım ben regl olduktan sonra kilo olarak pek bişey gitmedi sadece karnımın şişkinliği gitmişti
fazla kilo almamıştım zaten geri kalan kilolarımı da sağolsun huysuz ve cadı kızım aldı götürdü
şişliğin varsa gider belki kilo da verirsin herkes bir olmaz sonuçta
canım bizde de oluyor o dediğin yapışıklıkbaşta ilk taraf kapanmıştı çocuk cerrahına açtırmamız gerektiğini söyledi dr açtırdık. krem kullandık. 5 ay sonra da alt delik kapandı. başka dra götürdük. hacettepeye rektör oldu hatta adını hatırlamıyorum çok iyi bi dr '' sen elinle açtırcaksın gerdirceksin'' dedi '' günde 3-4 kez masaj yapıcaksın ve kendini salıp açılacak'' dedi ''ama açılması uzun sürer'' dedi ve dediği gibi de oldu 1 ayı buldu ama açıldı. tekrarlayan bişey şu an yine üst taraf kapanacak gibi benim kız da, masaj yapıyorum ama yine de dra götürcem bu haftasonu. sen de ihmal etme canım iyi bi dr bul ve git. idrar yolları enfeksiyonuna sebep oluyormuş.
Hosbulduk hanımlar bizim de gece uykularımız hic yok. Ben de çalışıyorum ama daha başlamadım ise o yonden şameliyim. Çalışan annelere Allah kolaylık versin cok zor annelik cok zor. Ama o tatlı yüzüyor bana bir kere gülmesi bile bütün yorgunluğumu alıp götürüyor. Bizimki cok hareketli maşallah bir dakika yerinde durmaz. Bir de su reflu belasından kurtulabilirsek cok daha iyi olacak ama buna da şükür, reflusu olan bebeislerin anneleri deneyim ve tedavi önerilerinizi bekliyorum. Bir de puturlulerle arası nasil bebislerin herkese sevgiler selamlar
Ben bunları da çok beğendimm
Tasarland | TL2083 - Uğur böceği - Birinci yaş günü davetiyeleri
ve
Tasarland | TL1693 - Pembe rüya - Doğum günü
ve
Tasarland | TL1671 - Papatyalar - Doğum günü davetiyeleri
İnşallah herşey çoook güzel olur canımm Mevlam gönlüne gre nasip etsin herşeyi inş.
teşekkür ederim atnickli yorumun için,geçmiş olsun sanada, 3 dr a gittim, ilki cerrahı operasyon dedi, biri gerek yok adet olunca açılır kendiğinden tekrar kapanıcak sürekli açtırmana gerek yok dedi, diğeride krem verdi krem kullandık sanırım yeni kapanmış biraz açıldı ama zor oluyor, kızım alltını aldırmıyor kendini attırıyor kasıyor ağlıyor kaçıyor , hem kremi sürmek hemde masaj yapmak çocuğa işkence oluyor resmen , inş. hemen açılır. bir arkadaşım krem kullanmış açılmamış, dr açtır demiş, jin. e sormuş gerek yok adete kadar bekle demiş, kızı şuan 3 yaşında bi sorun yaşamadık diyor, tabi riske atılmaz çok sıkıntı basmıştı umarım bir daha kapanmaz bebişlerimizin.
çok dert edilecek bişey değilmiş canım sıkma canını. üst taraf ( idrar deliği) yapışıksa onu açtırmak gerekiyo çiş deliği olduğu için kapanması sakıncalı idrar enfeksiyonu olurmuş açılmazsa. ama alt delik kapanırsa kendin açabiliyosun masajla sabırla yap canım hergün 2 baş parmağını kullanarak yanlara doğru gerdir bırak gerdir bırak tekrarla. açılıyo 3 hafta içinde. delik diyede konuşuyorum kusura bakmayın kızlar. nişallah açılır bi daha da kapanmaz canım
kızlar herkese slmlar....
ben yoğun çalıştığım için çok yazamıyorum ama takip ediyorum sizleri...meleklerimizin doğumgünleri yaklaştı çok güzel çok unutulmaz olsun istiyorum,ben birmax dan gelen misafirler için ceren imin resimlerinin olduğu magnet yaptırdım küçük hediye paketleri ile misafirlere vericem, şimdi tasarlandan davetiye siparişi verdim bakın şu davetiye
Tasarland | TL2594 - Kuzulu Davetiye - Kuzulu doğum günü davetiye tasarım ve baskısı
kızlar hadi sizde fikirlerinizi söyleyin, güzel paylaşımlar yapalım....
kızlar günaydın bizdede aynı sorun var, alt deliği açtı idrar deliğide açık fakat iç dudaklarda yapışıklık var, oda kendi açılımı acaba diye bekliyorum yazık yavrumun canı yanmasın sizler hangi doktora gittiniz ben Ankara dayım buarada...hepimize geçmiş olsun...
:))) sen de bendensin desene:)) bende 60 la doğumdan çıktım 58 kiloyum:)) bi 53 olsam daha hiç bişiiii istememm (Önceki kilomm)ammaaa gel gelelimm olmuyoıvır zıvır yemektenn
sabrından dolayı seni tebrik ederim ben daha deişik yöntem uyguladm geceleri kendi uyuyor 1-2 gecede alıştı tabi ilk zmnlar döne döne yarım saat geçiyordu şimdi 10-15 dk beşiğine koyup doyuruyorum memesini veriyorum ışığı kapatım bende yatıyorum sonuçç harikaa sabaha kdr deliksiz uykuumerhabalar benim bebeğiminde doğduğundan beri reflüsü var hatta özel bi mama yiyoruz çok da memnun kaldık dr.umuz 1 yaşında geçiceğini söylüyor.portakal mandalina gibi asit bulunan meyveleri tercih etmiyoruz.bol su içiriyorum oğluma.pütürlü yiyecekleri kaşıkla verdiğimde yemiyor ama elden çiğniyebiliceği şeyleri yemeyi seviyor.bende o nasıl yemek istiyorsa öyle yediriyorum.oğlum gece 4 te yatıyordu yada en erken saat 1 de ve hiç kilo almıyodu.dr.umuz bana uykuyu öğretmen gerekir öğretilen bişeydir uyku dedi ve söylediklerini uyguladım.şuan da saat 21.30 da uyuyove sabah 9 da kalkıyo.1 haftada alıştı ama sabır gerekiyo ben saatlerce ayağımda sallardım.saat 21.00 de pijamalarını giydir tv yi ve evdeki bütün ışıkları kapat odaları dolaştır ve anlasın evde hayat yok.sadece odasında az bi ışık olsun dedi.sakin ve daha kısık bi ses tonuyla konuş okşa saçlarını ve odadan çık ama 3 dk snr yine gir odaya yine aynı şeyleri yap dedi ağlıcak hatta çok ağlıcak ama pes etme kucağına al sakinleştir ama tekrar yatır dedi ilk gün yarım saat ağladı ve uyuduğunda hıçkırıyodu hala tabii sabır ve ısrar gerekli hatta içiniz dayanmıyo ama biliounki sonunda o dauyuycak sizde rahat ediceksiniz 1 hafta gerek ağladı gerek huysuzlandı ama şimdi öğlen uykusunu bile yatağına koyup uyutuyorum çok rahat ettik denemnizi tavsiye ederim.asla inanmazdım sallamadan bu kdr uun süre uyuyabiliceğine umarım işe yaarar sizde de
hep bişiler yemek istiyorum hatta suan bile balık kraker yiyorum ve saat 23:58böyle yersem kilo vermek yerine alıcam daha çok
sabrından dolayı seni tebrik ederim ben daha deişik yöntem uyguladm geceleri kendi uyuyor 1-2 gecede alıştı tabi ilk zmnlar döne döne yarım saat geçiyordu şimdi 10-15 dk beşiğine koyup doyuruyorum memesini veriyorum ışığı kapatım bende yatıyorum sonuçç harikaa sabaha kdr deliksiz uykuu
kızlar benim kızım doğduğundan beri hiç hasta olmadı bu normalmi ? kontroller dışında hiç doktora gitmedik ben suan gripim bulaşşsın istiyorum kızıma ki mikrop alsın vucudu sizce ne kdr doğru ??
slmlar...
yaa bi bizmiyiz dişi çıkmayan???
herkezin 6.dişleri çıkıyo benim kız dişsiz kaldı :)
yanlız değilsin benim kızında dişi çıkmadı hala 11 aylık olduk bekliyoruz bakalım ne zaman gelcek inciler...
canım o fiyat tasarlama bedeli o fiyatın üzerine her basım için 0,80 krş ödüyosun,yani 30 tane yaptırıcam ben 39 TL, magnetleride birmax dan sipariş ettim akın onlarıda göstereyim tanesi 1 TL ama kızlar öyle buzdolabına yapıştırılan incecik magnetlerden değil böyle silikonlu oldukça kalın sitede ayrıntısı var inceleyin onlarada suluhandan 2tl ye 100 tane hediye paketi aldım üstü kurdeleli,paket yaptım süper oldu bakın magnetleride göstereyim 2 çeşit yaptırdım beğenecekmisiniz bakalım:))Mrb cnm
Davetiyeye bayıldım.Verdiğin linkteki fiyat tek davetiye fiyatı mı?
Bir de magnetleri ne kadara yaptırdın?
geçmiş olsun canım bi kere bu yapışıklık konusunda medicanayı hiç tavsiye etmiyorum. Rektör, Prof.Dr. A. Murat TUNCER 'i tavsiye ediyorum adam herşeyden anlıyor onuda hemen ya muayene sırasında açıyo anında ya da sana söylüyo şu kadar zaman sürer ama sen elinle masaj yapacaksın şöle böyle diyo açıklamalı. en ince ayrıntısına kadar muayenesini ediyo. ama her ay gitmeye güç yetmez.300 lira muayene. medicana da operasyon adıyla kazıklamışlardı 3. ayda bizi dr incilay hanım bizi çocuk cerrahına yönlendirmişti çok basit bi işlem olmasına rağmen 600 lira ödetmişlerdi o an bizi korkutup. sanki sünnet ettirdik :) ben de Ankara'dayım canım...
canım o fiyat tasarlama bedeli o fiyatın üzerine her basım için 0,80 krş ödüyosun,yani 30 tane yaptırıcam ben 39 TL, magnetleride birmax dan sipariş ettim akın onlarıda göstereyim tanesi 1 TL ama kızlar öyle buzdolabına yapıştırılan incecik magnetlerden değil böyle silikonlu oldukça kalın sitede ayrıntısı var inceleyin onlarada suluhandan 2tl ye 100 tane hediye paketi aldım üstü kurdeleli,paket yaptım süper oldu bakın magnetleride göstereyim 2 çeşit yaptırdım beğenecekmisiniz bakalım:))
Eki Görüntüle 317689 Eki Görüntüle 317688
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?