2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Hosbulduk hanımlar bizim de gece uykularımız hic yok. Ben de çalışıyorum ama daha başlamadım ise o yonden şameliyim. Çalışan annelere Allah kolaylık versin cok zor annelik cok zor. Ama o tatlı yüzüyor bana bir kere gülmesi bile bütün yorgunluğumu alıp götürüyor. Bizimki cok hareketli maşallah bir dakika yerinde durmaz. Bir de su reflu belasından kurtulabilirsek cok daha iyi olacak ama buna da şükür, reflusu olan bebeislerin anneleri deneyim ve tedavi önerilerinizi bekliyorum. Bir de puturlulerle arası nasil bebislerin herkese sevgiler selamlar

Hoşgeldin şekerim :) valla öncelikle Alllllahhhhhh yardımcımız olsun cümleten :) Reflünüz de çarçabuk geçer inş. tatlım
Bizim bızdık pütürlü, püre v.s. ne varsa canı isterse yiyo köfte denemedim ama :) istemezse su bile veremezsin... Bu konuda çok dertliyim... ama kızımın paşa gönlü bilir o ne derse o :)) Sürekli emmek istiyo emince de doyuyo yemeğe yer kalmıyo işte, zamanla yer inşallah,
Bu zorlu ama bi o kadar zevkli süreçte hepimize kolaylıklar ve booool sabır versin MEVLAM

Kızlaaar ben regl oluyorum galiba:) minik minik başlıyo sankiiii

Regli olan annişler kilo vermek dahamı kolay bi değişiklik oluyo mu? Ben doğumdan sora sadece iki kilo verdim eski çiroz halimi istiyoruuuuuuuuuuuummmm ama gelmicek sanırsam heheheh Neyse bu halime de şükür
Hayde öptüm siziiiiiii

valla canım ben regl olduktan sonra kilo olarak pek bişey gitmedi sadece karnımın şişkinliği gitmişti
fazla kilo almamıştım zaten geri kalan kilolarımı da sağolsun huysuz ve cadı kızım aldı götürdü
şişliğin varsa gider belki kilo da verirsin herkes bir olmaz sonuçta

ben pek bir değişiklik görmedim ama :) mayıs ayından beri düzenli bir şekilde oluyorum.hamileyken çok kilo almadım ama doğumdan sonra aldım 8 kilo aldm hamileyken 52 idim 60 oldum. doğumdan çıktığımda 55 idim suan 59-59,5 arası gidip geliyorum. 55 olabilsem diorum ama walla olmuyor yemeden duramıyorum

geçmiş olsun canım bizde bir ara reflüyle boğuştuk dr muz gaviscon infant diye bir toz verdi onu veriyodum günde 2 kez bir kutu bitirdik kurtulduk şükür denedinmi bilmiyorum ama !

sanırım ben size göre çok sanslıyım uyku konusunda sabaha kdr deliksiz bir uyku
ben kalkıp uykuda mama verip su içiriyorum..
üst iki diş patlamak üzere uçları göründüü

evet canım çok şanslısın umarım bebişinin huyu değişmez bizim dişerle birlikte alt üst oldu düzenimiz

ya gerçekten benim oğlanda kurt var hayatta yatmıyor zorla yatırıyorum sallıyorum da uyuyor çok hareketli.alıştırmak lazım ama ağladımı dayanamıyorum ben hiç inşallah düzelir

geçmiş olsun canım bizde bir ara reflüyle boğuştuk dr muz gaviscon infant diye bir toz verdi onu veriyodum günde 2 kez bir kutu bitirdik kurtulduk şükür denedinmi bilmiyorum ama !

Evet kullandık gaviskon zantac motilium hicbirsey ise yaramadı ama cok şükür gelişimi cok güzel o yüzden zamana bırakalım dedi doktorumuz. 1 yasından sonra kendiliğinden geçebilir dedi eğer fizyolojik refluyse. Allahtan kusmalarimiz azaldı da biraz rahatladık. 2 aylikken başladı şimdiye kadar devam etti. Onceleri gunde 10 15 kez kusuyordu şimdi gunde 1 kez 2 gunde 1kez kusuyor buna da şükür azalıyor sonuçta. İlgine teşekkür ederim canım cok kibarsin.

evet canım çok şanslısın umarım bebişinin huyu değişmez bizim dişerle birlikte alt üst oldu düzenimiz
inşallah değişmez.dün üst 2 diş patladı hiç bir huysuzluk olmadı.uykumuzda çok güzel gidiyor geceleri..

ya gerçekten benim oğlanda kurt var hayatta yatmıyor zorla yatırıyorum sallıyorum da uyuyor çok hareketli.alıştırmak lazım ama ağladımı dayanamıyorum ben hiç inşallah düzelir

1 haftadır geceleri kendi uyuyor sadece geceleri suanda gündüzleri sallıyorum gece acıkınca beşiğine koyuyorum mamasını içiyor emziği veriyorum ışığı kapatıp kendi yatağıma geçiyorum.döne döne uyuyor 20 dk içinde

ya evet geçebilir komşumun oğlu 1,5 yaşında onda da 40 ından itibaren vardı yaşını doldurunca geçti

ne mutlu sana inşallah o günler benim içinde yakındır çok yoruldum artık.emzik emmesi bir yandan ii işte uykusunu getiriyor emzik bizimki onu da almıyor hatta biberonu bile zor alıştırdım sadece su içiyor onunla da

inşallah en kısa zamanda alışır bebişin kendi uyumaya..4 aylıkken emzik aldı.sadece uyurken emiyor uyuyunca alıyorm.

kızlar herkese slmlar....

ben yoğun çalıştığım için çok yazamıyorum ama takip ediyorum sizleri...meleklerimizin doğumgünleri yaklaştı çok güzel çok unutulmaz olsun istiyorum,ben birmax dan gelen misafirler için ceren imin resimlerinin olduğu magnet yaptırdım küçük hediye paketleri ile misafirlere vericem, şimdi tasarlandan davetiye siparişi verdim bakın şu davetiye

Tasarland | TL2594 - Kuzulu Davetiye - Kuzulu doğum günü davetiye tasarım ve baskısı

kızlar hadi sizde fikirlerinizi söyleyin, güzel paylaşımlar yapalım....

çok güzelmiş canım süper bi seçim

Sağolun kızlar ayrıca fiyatı da uygun 15 TL tasarım bedeli sonra her basım için 80 kuruş..... çok heyecanlıyım kızlar annem diyorki gelin etsen kızı neler yapacaksın düşünemiyorum diyorr:))) napayım çalışıyosun en iyi şekilde okuyosun bisürü emekle boşverin birazda bebiklerimize emek harcayalım hayatın asıl anlamı ve gerçeği onlarr:)) dimiiii......

Ben bunları da çok beğendimm
Tasarland | TL2083 - Uğur böceği - Birinci yaş günü davetiyeleri
ve
Tasarland | TL1693 - Pembe rüya - Doğum günü
ve
Tasarland | TL1671 - Papatyalar - Doğum günü davetiyeleri

İnşallah herşey çoook güzel olur canımm Mevlam gönlüne gre nasip etsin herşeyi inş.

:))) sen de bendensin desene:)) bende 60 la doğumdan çıktım 58 kiloyum:)) bi 53 olsam daha hiç bişiiii istememm (Önceki kilomm)ammaaa gel gelelimm olmuyo ıvır zıvır yemektenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…